FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves kis trollocska, ezen ezerszer vegigmentunk. Rajtad kivul az egesz vilag megertette, beleertve Alonsot es a Ferrari csaladot is.
Ram ne szamits, en mar nem segithetek rajtad. Ilyen sulyos mentalis zavart meg en sem tudok kezelni. Sajnalom, mielobbi gyogyulast kivanok.

Amennyiben van ra egy cseppnyi remenyed is. Holnap majd gondolok rad is. Boldog karacsonyt.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Amikor Alonso nem elsõnek ment át a célvonalon akkor az összes pilóta aki elõtte végzett pontot vett tõle és ha jól rémlik akkor nem/nem csak a Lotusok voltak + #133534.

( meg Vetteltõl, Webbertõl, Hamiltontól is vettek el pontot a kis gonoszok😊 )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
Bocsánat hogy rosszat mondtam a kis kedvencedrõl,dehát ha ez az igazság😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Persze Vettelnek meg ottvolt a generátor...

Firerock
És azért tegyük hozzá hogy a két Lotus elvett Alonsotol minimum 20 pontot

ez egy korrekt és reális hsz, kár h néhány fórumozó a motorsportalon nem így látná😄 2 Mclarenesnek a csapat tett be keményen idén

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kiegyeznék abban, hogy az 1. félév Alonsoé a második Vettelé

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
A Ferrarinál egyértelmûen Domenicali a leggyengébb láncszem.

A medve nem játék.

a.carkey
Hamilton és Button egy rakat pontot szórt el. Na ebbõl esett Alonsonak és Vettelnek is. Vettelnek minimálisan több, mint Alonsonak. A végén pedig a csóringer Massa is felül tudta múlni Alonsot, csak nem nagyon engedték, Vettelnek pedig saját maga árnyékával is meg kellett küzdenie, míg Alonsonak Massával se. Aztán ahogy Vettel az utolsó futamon behúzta a vébét tök utolsó helyrõl, esõ ide v. oda, az nagy menet volt.

Persze lehet utálni Vettelt, én pl. nem bírom a visítozását, de ennyi. Minden másban ott van, és ráadásul egy baromi jó autóban ül, de Alonso sem ül rosszabban, ha Massa is így feljavult a végére, max. csak a RB egy fokkal jobban és rendezettebben fejlesztett, mint a Ferrari, és Alonsoék egy ütemmel mindig le voltak maradva. Pedig iszonyat mennyivel vezettek ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Én is így vagyok vele, Alonso az év közepéig nagyon jól ment, aztán visszazuhant. Vettel pont fordítva, pontosabban, nem sokan bírták volna azt a terhet, amit év végén az Abu Dhabi és a brazil nagydíjon a nyakába kapott, azokon a futamokon zseniális volt. Hamilton is hasonlóan magas szinten nyomta, õk hárman kimagaslottak a mezõnybõl kiegészülve Raikkönennel, akinek a visszatérõ produkcióját, kétlem, hogy az f1 történelemben sokan megtudnák ismételni. Pláne úgy, hogy 2 év után a leg lehengerlõbb test-test elleni csatákat hozta futamról futamra az utóbbi 10 évet tekintve.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Akárhogy is próbálok nem tudok dönteni... Alonso is nagyott ment, és Vettel is, aki azért hátrányból fordított, és sokáig igen nagy nyomás alatt ment, aztán amilyen futamokat ment így a végén az utolsó helyekrõl úgy hogy mindent beszopott amit be lehet és egy pillanatra sem zökkent ki, az nagyon erõs koncentrációra és akarása vall... Alonso pedig hibázott sokat és teljesen szétesett ami látszott a Brazil futamon, de ennek ellenére mind a ketten nagyot mentek és egyátalán nem éreztem kimutathatóan jobbnak Alonso teljesítményét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
a hangosbeszélõ megkérte a nézõket,hogy csendesek legyenek,mert Kimi még alszik 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
nekem általánosba elkobozták, mert órákon azzal játszottunk, azóta se kaptam vissza :-(

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nearo
Fú mit találtam, autós kártyát 91-es forma1-es autókkal =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Let is slow - Narain Karthikeyan ASF:SASDGSDGSG csórit mindenhol csak minuszolják

Master91

Nohab
Azért valahol sajnálom, hogy nem a Lotus csinált ilyen rajzfilmet. Marha kíváncsi lennék Kimi szereplésére. 😄
Master91
Szabi
õ nyomott rá a nem gombra.. 😄

amúgymeg, Holláá! 😄

mcmoha
Szemetek. Kicsinaltak Hamiltont.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98

I met God. She's black

Ulvar
Ezeket azok mondják akik meg se próbálkoznak azzal hogy megnézzenek egy versenyt. Van egy blog oldal fészen, az írója az idei F1 vége után megmutatta egyik ismerõsének az IndyCar-t, az ovál versenyzést bemutatta és megnézetett vele egy versenyt. A srác azóta felvételrõl nézi az idei versenyeket, hogy mik voltak.

Általában azért nem próbálkoznak meg ezzel az illetõk, mert nincs kedvük angol kommentárral végig nézni egy versenyt, mert nem értik. A másik indok az, hogy nem ismerik a versenyzõket, nincs kinek szurkolni nem értik az alap szabályokat. Ezért simán betitulálják szarnak és nem nézik.

Azt hiszem 2008ban kezdtem el nézni IndyCart felvételrõl, az elmúlt 2-3 évben akárhogyan is de élõben néztem meg a futamok 80-85%át, mindemellett azért F1et is nézek, csak nem olyan izgalommal mint IndyCart.

Ennyi az egész.

DasIsFuck
mert mit érdekel engem mint nézõt, hogy "nem olyan könnyû mint azt hiszik sokan..."
meg eleve ahol ilyen sebességekkel mennek az miért lenne könnyû?

de ha téged olyan hihetetlenül szórakoztat, hogy 500 kört mennek ilyen oval pályákon akkor rendbe, számomra attól még dögunalmas lesz az egész.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
nagy pénzek,kis eredmények= kiscsapat,néhány elkapott jobb eredménnyel

Ulvar
Egyetértek ezzel és a korábbi hozzászólásoddal is.

A nagy csapat nálam nem egyenlõ a bajnok csapattal...lásd Toyota😊

bakkerman
hát azért nem úgy indultak neki a 2009-es szezonnak,hogy bajnokok lesznek...

...a hondát nem nevezném kis csapatnak😛

bakkerman
persze nyílván,de én a 14-es szezontól várok sokat,az új motorok nagyon bekavarhatnak az erõviszonyoknak,megismétlõdhet a 2009-es szezon,hogy egy kisebb csapat nagyon eltalálja az autóját,és VB lesz

SitatiS
Én azt sem bánnám ha a 2013-as szezon olyan lenne,mint a mostani volt<#smile>

Let the good times roll.

bakkerman
2014-es szezon nagyon komoly lehet majd

bakkerman
itt konkrétan mit csinál,elemzik a gumit?

Trulli Junior😊

V43 1105
Jézusom ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Gutierrez megkezdte a melót

repvez
Senki nem tud segiteni, hogy hol találhatom meg a Ferraris karácsonyfát? vagy bármilyen igényes ferka diszitésüt? már végigtúrtam a netet,de nem tallom vagy csak bélyeg méretû
V43 1105
Nekem is <#zavart1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakkerman
gyönyörû gép,volt ilyenem matchboxba

Szabi
<#worship>

Ulvar
Egy picit jobb minõség, na meg motor hang 😊

Ulvar
Ha már nosztalgiázás megy...

V43 1105

<#gonosz1>

szabii98
xD

I met God. She's black