FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ram ne szamits, en mar nem segithetek rajtad. Ilyen sulyos mentalis zavart meg en sem tudok kezelni. Sajnalom, mielobbi gyogyulast kivanok.
Amennyiben van ra egy cseppnyi remenyed is. Holnap majd gondolok rad is. Boldog karacsonyt.
http://gaborszantai.co.uk/
( meg Vetteltõl, Webbertõl, Hamiltontól is vettek el pontot a kis gonoszok😊 )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze lehet utálni Vettelt, én pl. nem bírom a visítozását, de ennyi. Minden másban ott van, és ráadásul egy baromi jó autóban ül, de Alonso sem ül rosszabban, ha Massa is így feljavult a végére, max. csak a RB egy fokkal jobban és rendezettebben fejlesztett, mint a Ferrari, és Alonsoék egy ütemmel mindig le voltak maradva. Pedig iszonyat mennyivel vezettek ...
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Nulla tenaci invia est via"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Általában azért nem próbálkoznak meg ezzel az illetõk, mert nincs kedvük angol kommentárral végig nézni egy versenyt, mert nem értik. A másik indok az, hogy nem ismerik a versenyzõket, nincs kinek szurkolni nem értik az alap szabályokat. Ezért simán betitulálják szarnak és nem nézik.
Azt hiszem 2008ban kezdtem el nézni IndyCart felvételrõl, az elmúlt 2-3 évben akárhogyan is de élõben néztem meg a futamok 80-85%át, mindemellett azért F1et is nézek, csak nem olyan izgalommal mint IndyCart.
Ennyi az egész.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
meg eleve ahol ilyen sebességekkel mennek az miért lenne könnyû?
de ha téged olyan hihetetlenül szórakoztat, hogy 500 kört mennek ilyen oval pályákon akkor rendbe, számomra attól még dögunalmas lesz az egész.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Let the good times roll.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gutierrez megkezdte a melót
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#gonosz1>#gonosz1>