182111
  • Dietrich
    Dario tegnapi esetéhez inkább 1996, Toronto és Jeff Krosnoff passzol...
    a skót annak köszönheti az életét, hogy az autósegge találkozott a kerítéssel, míg azért halt meg Krosnoff (és Wheldon) mert neki a feje.
  • a.carkey
    Soroljatok már fel német McLaren pilótát aki versenyzett a csapat F1es autójával!

Na ezért Hamilton. :)
  • b-type
    ??
    Akkor hogyan gondoltad hogy 'tartana ott mint Hükenberg'?
    Nem tarthat ott, hiszen ha nincs Hamilton talán Hülkenberg ülhetne ott ahol most Lewis....szponzori támogatásban egyik sem áll jól.
    De volt Lewis, és elvitte a helyet...
    ...verj bele értelmet akkor, mert nem tudom hogy gondoltad, miért tartana ott Hamilton mint Hülkenberg?!
    ...ha fiatalabb lenne, vagy mi?
  • bakkerman
    2010-ben,meg 2011-ben jól versenyzett,két szezon alatt 20 dobogó,8 pole,5 győzelem magáért beszél,csak ugye tudjuk ki volt akkor is a csapattársa. Tavaly pedig az ág is húzta szerencsétlent,amíg Fetinek érdekes módon tökéletes autója volt,addig az ausztrálnak mindig volt valami gondja,totál véletlenül,ahogy idén is totál véletlenül csak alatta megy szarrá az autó,ami ELVILEG ugyanaz mint a szöszié. 13 futam alatt 4 dobogót kapart össze,se győzelem,se pole,nekem ne mondja azt senki,hogy ugyanazt a technikát kapja meg mint a csapattársa,aki a poleból halomra nyeri magát.
  • Kit--Kat
    Ennek semmi köze a mondandómhoz.
  • mcmoha
  • a.carkey
    És Franchitti is pont tegnap bukik egy hasonlót, mint anno Cevert ...
  • IXEMGabeo

40 éve hunyt el...nagy tehetségnek indult
  • b-type
    Hamilton 5 évvel korábban kezdett el nyeregetni, Hülkenberg is megnyerte az F3 Euro-t, de akkor már Hamilton McLaren-t vezetett..konkrétan akkor már F1 világbajnok volt.
    Nem ültethették volna McLaren-be hamarabb, vagy egy időben..
    De így összességében nézve, az F1 előtti eredményeket sem Hülkenberg-t választanám, hanem Hamilton-t.
  • Kit--Kat
    Kurva peches srác a Lajos, egy McLarenbe kezdeni és minden évbe olyan autót kapni amivel minimum győzelmekért harcolhat. Őszintén sajnálom.

Tarthatna most ott ahol Hülkenberg, na akkor sajnáltathatná magát jogosan.

Egy elkényeztetett kis ficsúr aki emellett persze jó pilóta.
  • IXEMGabeo
    pedig milyen jól működik a csapatutasítás náluk is:DDD
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #143148
    Nekem amugy az tetszik, hogy egesz evben levegonek nezi mindenki a Lotusokat.
    Minden a Mercedesrol, Ferrarirol es Red Bullrol szol. Mintha az enstoni csapat nem is letezne.
  • IXEMGabeo
    Mercinek sikerült a "csalás" idén;))))

Majd jövőre másképp lesz a turbómotorokkal...
  • IXEMGabeo
    szarabbnál szarabb Mekik?:DDD

egy futamgyőztes autó amivel még a lesajnált Button is tudott nyerni azt nem nevezném szarnak...

évente nyertek 3-4 versenyt átlagban:O:D

2010-ben úgy Japánig bezárólag, 2012 első felében a vb címre is esélyesek voltak...2011-es Mclaren is elég jó volt csak akkor a Red Bull valóban űrtechnika volt szinte legyőzhetetlen és tulajdonképpen ott inkább Button villogott, aki el is csípte a vb 2. helyet...
  • IXEMGabeo
    igazából úgy vagyok ezekkel a nyilakozatokkal bárki részéről, hogy teljesen komolytalanok...

az egyik ezt mondja a másik amazt majd később meghazudtolják önmagukat, vagy amiket korábban állítottak...
  • nearo
    "És nem tudnak mit csinálni,mert ez a Red Bull évekig így fog teljesíteni,akárki is lesz az autójukban."
    Webber...?
  • Peppus
    Tényleg bután fogalmazott, de tele van a töke neki is, meg az összes többi "top" csapat pilótájának azzal, hogy a RedBull évek óta alázza őket.. Vettel azt csinál velük amit akar.. Nevetséges, hogy a Ferrari, Merci képtelen összerakni egy használható autót, és csak a kifogások vannak. Majd jövőre, majd ha változnak a szabályok.. A francokat. Igaza volt Vettelnek, hogy ők teljes erőbedobással dolgoznak mindig az autón, és ami a legfontosabb, hogy pozitív irányba.. Csalnak? Akkor csaljon a Ferrari is, meg a Merci is. De azt sem tudnak, annyira töketlen az egész banda. Kiábrándító látni, hogy megy a szerencsétlenkedés futamról futamra, évek óta.. És ez senkinek sem jó. Nem a RedBullt kell szidni, hanem a többi nyomorék csapatot, akik képtelen felvenni a versenyt velük. Hiába ül oda Kimi, meg Hamilton, vagy bárki más.. Elszáll felettük az idő, most már nem lehet 40 évesen is elautózgatni. Hamar kiöregszik ez a társaság is. Jönnek az új fiatal tehetségek, és annyi nekik, miközben Vettel 10x világbajnok lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    Sutilt valaki tuti lefizette egyébként,csak véletlenül rossz Red Bullt talált el
  • bakkerman
    Azért lehurrogni valakit,mert kinyitotta a száját,az meg vicces. Ki kéne állni saját maguk mellett a többi pilótának,meg csapatvezetőnek is,hogy felkavaródjon ez a fostenger,és legyen valami változás.
  • G_ArchAngel #143140
    a 4-bol 2 szoros volt, 2 volt setagalopp
  • bakkerman
    Abszolút igaza van,de ha nem ő nyilatkozta volna ugyanezt,hanem pl.: Rosberg,vagy Alonso,akkor is igazat adnék nekik,attól függetlenül hogy én Lewis párti vagyok. Kibaszott szar érzés lehet nézni azt,hogy egy szöszi német tönkreveri a mezőnyt már 4. éve,mindezt csak azért,mert van egy zseni tervezője. Azzal a tudattal vág neki már évek óta minden versenyhétvégének,hogy hiába tudja magáról,hogy nagyon jó pilóta,esélye sincsen,maximum néha kijön a lépés,de ritkán. Alonsoról meg nem is beszélve,2x világbajnok,a mezőny legjobb pilóta,vagy az egyik legjobb pilótája,egy rohadt nagy zseni,és az elmúlt években mindig ott volt a végsőkig,de mégis lemaradt. És nem tudnak mit csinálni,mert ez a Red Bull évekig így fog teljesíteni,akárki is lesz az autójukban. Egy kibaszott nagy vicc lett az egész Forma 1,és igen,rosszkor van rossz helyen a cikkben szereplő két versenyző,KLASSZISOK,Isten áldotta tehetségek,de mégse róluk fognak szólni a történelemkönyvek,hanem erről a szőke ficsúrról,aki 35x világbajnok lesz,mert van egy tervezője. És ne felejtsjük el Hami mit össze szenvedett a világbajnok címe után a szarabbnál szarabb Mekikkel,és mégis összekapta magát,megtud újúlni évről évre,futamról futamra,mert van benne alázat,és akar. Majd ha Fetti alá is betolnak egy közepes autót,és rá lesz kényszerülve hogy vért izzadjon minden pozicióért,akkor megmutathatja top pilóta-e.
  • b-type
    :)
    Azért ez több oldalról sem egyszerű, Egyfelől nagyon nagy tapasztalattal bíró versenyzők, van akinek több mint 30 év, több bajnokságok DTM, GT, túrakocsi, és Nürburgring24h győztesek.
    Másfelől kilöknek mint a szél, és elég belterjes bajnokság, azaz 'hazafújnak' a bírák.
    Kiss Norbi pl. az egyik legtehetségesebb autóversenyzőnk, biztos tudna mesélni..
  • RatBaG #143137
    volt egy ilyen is a hétvégén

• IXEMGabeo
    először Vettel seggét nyalja, majd most a napokban elkezdte Alonsoét és kijelenti, hogy többet érdemelne ÚGY, hogy 2007 óta egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt a segge alatt versenyképtelen verda (2009-es év első fele + Spa) és akkor arról már ne is beszéljünk, hogy a 2012-es év kivételével alig alig volt műszaki gondja inkább defektjei voltak csakis (2008 Monaco, Hungaroring, 2009 Nürburgring, 2010 Barcelona, 2013 Silverstone) szóval nem nagyon kéne panaszkodnia:D Rosbergnek, Hülkenbergnek és Buttonnak több oka lenne
  • tipitmi
    szánalmas
  • IXEMGabeo
    kinyílt a csipa Lajosnál

verjem a szájába:D
  • Minstrel
  • tipitmi
    Talán Kiss Pál Tamás, vagy Michelisz Norbi most az, aki a magyar mezőnyből valamire való, de őket túl későn fedezték fel az F1-hez.
    5-6 éves korától kell valakit támogatni, hogy 18 éves korára készen álljon az f1-re.
  • tipitmi
    teljesen más a kettő, semmi köze az f1-hez, nem is bírná ki szerintem, nincs rá felkészülve, meg a kamionos mezőny nem valami tehetséges, 30-40-es gazdag korosztály, aki magát jó versenyzőnek tartja beült a kamionba, őket nem nehéz megverni egy az autóvezetéshez alapszinten konyító magyarnak.
  • Master91
    Nem tudom, kamionozásból azért F1-be biztos át lehet menni, végül is baromi fiatal, beültethetik valami kis kategóriás 1 ülésesbe...de lehet hogy ott meg gyenge lenne, két külön világ (szerintem)
  • bakkerman
    azért 1987-ben a másfél millió dolláros évi fizetés az rohadt korrekt,pontonként meg 5 ezer
  • Dietrich
    Ez a Major Benedek amúgy kicsoda?
    én erre írtam..és mi legyen egy 16/17 éves nagy álma európában, ha nem az F1? Mi más célja legyen?
    Majd idővel megérti, hogy még ha zehetséges is lesz vagy lenne nem jelent semmit hozzá. De most egyelőre ott tart, hogy felfogja "5 napos rutinnal" veri (a korban apja lehet) versenyzőket.
  • Peppus
    Egy szóval sem mondtam, hogy tehetségtelen a srác.. De szerinted ennyi elég is, hogy bekerülj a Forma1-be?? A pár száz milliós háttér, meg a komoly szponzorok azok lényegtelen dolgok mi? Én erre voltam kíváncsi.
    És honnan tudod, én mire vagyok képes.. Az utakon simán megelőzök bárkit :D De még nem kaptam F1-es ajánlatot eddig :D
  • Dietrich
    16 évesen idén beült egy 5 tonnás vasalóba és már nyert is FIA EB futamot úgy, hogy akkor még B kategóriás jogosítványa sem volt. Azóta lett a nyáron.
    ha te beülnél tudnál nyerni EB futamot?
  • Dietrich
    a fülkébe meg beton falat ;)
  • Peppus
    Ez a Major Benedek amúgy kicsoda? Nyilatkozott a rádióban, hogy ő pár éven belül a Forma1-ben szeretne lenni.. Annyira magabiztosan mondta, hogy még én is elhittem :)Trafikja van neki is? :D
  • Totti5
  • Szabi #143122
    a rommá törte azért túlzás.. nem rajta múlt.. nem ő kért a rajtácsra egy rámpát.. :D
  • G_ArchAngel #143121
    Major Benedek multkor romma torte a gepet, most ismet futamot nyert.

Hajra Felcsut!