FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Ma ünnepli 68. születésnapját a 8x-os futamgyõztes Jacky Ickx(f1: 1967-1979)
Boldog születésnapot neki

I met God. She's black

repvez
Totti5
Izgalmakkal, elõzésekkel teli, változatos, sok gyõztessel, kiélezet pontversennyel (valamint haterkedés, sárdobálás, gyûlölködés mentes) 2013-as F1es szezont kívánok mindenkinek!

BUÉK!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BÚÉK topiklakók

ezzel a cikkel búcsúzom😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BUEK

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Nem volt annyi bukótér leaszfaltozva plusz a gumik összetétele is teljesen más lehetett mint most.
RatBaG
mansell 92 hungaroring
amin megakadt a szemem, hogy milyen retkes az egész kocsi. abban az évben volt murvás szektor is a pályán, vagy wtf? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
denisz a komisz 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#eljen>

Ha Briatore váltaná én azon sem lepõdnék meg xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
Ron Dennis

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ki az az RD?

Dietrich
ez most csak annyiban hoz újat, hogy hamarabb történik a törpe leváltása pár évvel..meglepõdnél ha RD váltaná? Én nem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

poén lenne, ha Horner venné át Ecclestone helyét😄 Véleményem szerint brit fogja váltani

anyás, de jól nézne ki ez így😊

Master91
bardocz
Master91
Mivel Fan art....
bardocz
LeMans-ra se volt pénzük. Tök reális.
Master91
nem rossz videó, ötletes elemeknek tartom a póker és rulett momentumokat, hangulatos lett, de a 2010-esben valóban sokkal több akciót mutattak meg itt elcsépeltek jó néhány jelenetet. Raikkonen eltévedését meg se mutatták😄

passatgt
banner kicsit out of date

Kit--Kat
Kár, hogy kihagyták a lényeget, az akciókat a versenyeken...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#worship><#worship><#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

ScarY MAN
ez nagyon jó lett 😊

...

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

Master91
Pl. engem is

októberi interjú Nicoval. Érdekes

Dietrich
ja és a lényeg.
mikor szóltak nekik ne írjanak fals infót akkor törölték a beírást meg letíltották a beírót 😉
ezek ilyenek..

Dietrich
nekem az idézet részt küldték..eszem ágában sincs olvasni egy ilyen oldalt...

bakkerman
ami miatt egy komplett futam is elmehet,durva azért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo
plusz vagy hasad a gumi, vagy nem 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kifli
hát igen, szoktak így összeérni néha, aztán vagy repül az a szárny vagy nem 😊

nem gyenge

kb másfél éve fel se mentem arra az oldalról, de lehet 2010 óta nem olvasom, mert ócska szar lett

desigo
Vicces,hogy folyton szidjátok az f1-liveot de mégis olvassátok.
Minek kell akkor ránézni az oldalara?
Fõleg cikkeket másolgatni ide?
Nekem valahogy eszembe se jut.

Jenson Button Hawaiion😄

szégyen...amúgy a sok tini olvassa csak, akik ehhez szoktak hozzá

Sok hülyeséget leírnak, ez mondjuk épp egy tök lényegtelen dolog, de valamit azért mégis csak jól csinálnak ha õk az egyik legolvasottabb f1-es oldal itthon.
V43 1105
Édes Istenem .. <#fejvakaras>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
f1lájv: "Rubinho már idén is belekóstolt a zárt karosszériás versenyzésbe, és végül a stock car lett a befutó az IndyCar helyett, ahol Tony Kanaan csapatában versenyzett."

1 év alatt képtelenek voltak megtanulnin (minden cikkben Kanaant írták tulajnak nem havernak vagy versenyzõnek), hogy TK is csak egy versenyzõ nem csapattulaj. A KV Racing az nem Kanaant jelenti 😄
Mert akkor az õ elméletükkel akár BKV Racing is lehettek volna :ppp
Csak egy kis utánajárást igényelne, hogy Kevin Kalkhoven és Jimmy Vasser a két tulaj és a nevük kezdõbetûi adja a KV rövidítést.
De ha egy oldal igénytelen és fórumokból veszik a híreiket....

bakkerman
meg a top10 mezõnyénél CSAK budapesten különb tízest lehetne összehozni...magyar,olasz,latin nõk a legszebbek a földön

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kit--Kat
Az szép bravúr. Én már augusztusban a Hungaroringen is kisebb csoda árán tudtam venni, gyakorlatilag az utolsó utáni sátornál volt már csak, az is véletlenül, mert elõzõ nap bekeveredett a sima Lotusos sapkák közé. Azóta gyakorlatilag sehol sem lehet kapni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

egy bajai lány most eljutott a top tízig...

egyébként a szépségverseny is korrupt úgy ahogy van, sosem az nyer, akinek kéne viszont az tény, hogy a venezuelai nõk világszínvonalúak😄

azért nem olyan vészes, nézõpont kérdése kinek mi a "dagadt"

sok marha kommentelõ meg hiányolta Boltot és Messit a listából😄😄😄

Dietrich
egyértelmûen magyar..showderklubba leírták pontosan a magyar nök plazában miért így hordják a táskát 😄