182111
  • Master91
    Jajj már..
  • a.carkey
    Vettelen?
  • Master91
    Akkor min bukott ?
  • a.carkey
    "az első kettővel ellentétben Vettel nem egy, hanem két másik csapatnál fordult meg, mielőtt oda került, ahol harcolhatott a világbajnokságért"

Tyűha, kemény plusz egy verseny a BMWvel, mert beugrott tpként! Az már valami! :D

"Alonso, Räikkönen és Lewis Hamilton is megérdemelné, hogy egy Red Bull-szintű autót vezethessen, de nevetséges lenne Vettelt hibáztatni azért, mert történetesen nem ők ülnek benne"

Khm, Kimi RBs szerződése pl. nem a lóvén bukott meg ... :)
  • a.carkey
    Koreában is kifülyülték? Alig voltak nézők? Mintha GP of PRK lett volna. :)
  • a.carkey
    Hülye kérdésre Lauda is hülye választ adott a Rushban, pedig ő nem volt Hunt. :)
  • immovable
    Jó cikk. Minél többen fütyülnek annál jobb. Szeretem látni a nyomorukat. :)
  • HTS s3rg1nh00
    Kimi újra alkot
  • Carlos
  • RatBaG #143232
  • AnuluWork #143231
    A Rush első perctől az utolsóig remek film. Össze van rakva, nincs üresjárat. A Japán nagydíj előtt aki még nem nézte meg, nézze meg!
  • a.carkey
    Hamilton is változtatott az örülési szokásain.
  • lac coo
    Idiota cikk, nem tok mindegy miert futyulik ki, miert utaljak.......? Nem a nezoket kell kerdore vonni, neki kellene ezt kitalalni :))))
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20131009-f1-raszolgalt-e-vettel-az-utalatra-koreai-gorbe-tukor.html

Szerintem mindenki olvassa át, tök mindegy kinek szurkol.
  • Pluskast
    Mondjuk ebben van igazság. Végül is az F1 technikai sport vagy mi. Azért mert nekik eszükbe jutott és más csapatnak nem arról nem tehetnek. Inkább a mérnökök találékonyságát dicséri (már amennyiben nem ütközik a szabályokba és gondolom ez nem).
  • IXEMGabeo
    +1 :((

majd megint megalázzák Brazíliában, hogy ajándékba kap egy győzelmet...Vettellel lesz valami gubanc, de persze, ha 1-2-ben haladnak akkor...
  • a.carkey
    A Lotusnál VÉGRE alalmazzák/bevetették a még tavaly elkezdett főfejlesztést. Ettől jobbak, mint a már rég a legalapabb fejlesztésekkel is leállt Ferrari és McLaren.
  • Jacek
    Tudom, nem is fogalmaztam meg kritikát:)
  • G_ArchAngel #143223
    Az ilyen fejlesztesek miatt F1 az F1. Az a szanalmas, hogy mas csapatok erre keptelenek.

Bar valami a Lotus-szal is tortenik, mert nincs penzuk, a vezeto tervezo elhagyta oket megis konstans jok, mig a Mercedes es Ferrari hol elol, hol hatul...
  • a.carkey
    Fog ez az elmélet még tovább finomodni. :) Aztán a végén Alonso nyeri a vébét. :)
  • Jacek
    Végül is tényleg valami kipörgésgátló szerüség ez....
  • RatBaG #143220
  • nearo
    akkor már a front wingek helyett is mehetett volna a crash... csak így jobban hangzik^^
  • Lokker
    Kár érte, szerintem Webber nem ezt érdemli. Amúgy a koreai-hoz nem oil leak-et írtam volna hanem az ütközést mert az már annak következménye volt. Vagy már előtte kigyulladt?
  • zzeN
    Lauda arckifejezése 0:57-nél:D

• zzeN
  • precise
  • IXEMGabeo
    Pedig kompetens vagyok a témában és érveket hozok fel ellenben te meg csak annyival vádolsz, hogy fóbiában szenvedek. Mivel te bírod őt ezért elfogadom a véleményedet maximum legyintek, mert tudom, hogy úgyis elfogult vagy:DDD
  • pedobear
    Engem se vegyél komolyan, de azért lájkolhatsz :P
  • Shelton
    ne haragudj, de olyan szintű hamilton fóbiában szenvedsz, hogy a te véleményedet is nehéz komolyan venni a témában..
  • pedobear
  • IXEMGabeo
    ki ne találd, hogy Lajoska nyert volna idén, mert a falnak megyek...ennyire nem lehetsz elfogult...Abban igazat adok, hogy Button egyik gyengepontja hogyha a fejlesztések nem passzolnak a vezetési stílusához akkor nagyban visszaesik a teljesítmény mondhatni bárki megveri még Fisichella is 2001-ben a Benetonnal porig alázta igaz akkor mégcsak 21 éves volt a brit és azóta folyamatosan fejlődött...3 év során kiderült, hogy szinte azonos szinten vannak mégha fáj is beismerni ezt a Hamilton szurkolóknak...időmérőn mondom jobbnak Lewist, futamon és taktikai elemekben Button győzött meg...
  • IXEMGabeo
    2009-ben a fejlesztési versenyben élen járt a Mclaren kijavítottál a hibákat ráadásul nem függtek akkoriban a gumiktól, mint manapság...

Többi évről felesleges szót ejteni mivel mindig versenyképes tudott lenni a Mclaren...ráadásul a nívós szakemberek is a csapatnál voltak akkor még Paddy Lowe-al egyetemben. Sam Michael amióta a Mclarenhez ment én azóta érzem a hanyatlást...fura egybeesés, hogy a Williams is szenvedett 2011-ben...Szóval alapjáraton az idei gépet ott szúrták el, hogy teljesen új alapokat építettek, de ez hiba volt ugyanebbe futott bele a Sauber és a Williams is. Sauber valószínűleg a Pirelli gumi összetétel megváltoztatás okán javult fel, tán beletaláltak a fejlesztésekbe így a szezon végén. Williams és a Mclaren egy helyben áll még a Force India kiesésével is ugyanott toporognak. Koptatja az autó a gumit és semmit nem ér a fejlesztési csomagjuk. Nem gondolom, hogy Buttonon múlik bár ki tudja mi lenne Hamiltonnal. Nem tudjuk meg...1 fecske nem csinál nyarat én mindig ezt mondtam...Schumi is szenvedett 3 évig a Mercedessel majd pont Hamilton odamenetele változtatja meg a csapat szériáját:DDDD vicc...

Idei konstrukció alapvetően ott lett elszúrva, hogy teljesen új alapokra helyezték a hangsúlyt...Mclaren nem kimondottan alkalmazkodott a szabályváltozásokhoz sosem. Ez még jövőre változhat akár hisz a pénzük megvan és igazolnak valami nívós szakembert állítólag...meglátjuk...mindenesetre ennyi lettek volna az észrevételeim...
  • IXEMGabeo
    összevissza beszél és ráadásul nem bírja felépíteni az imigét..totál ellentmondásos és ugyanaz a nagyképű felszínes celebkid, mint, aki 2007-ben berobbant...
  • IXEMGabeo
    Button pl...mindent megnyert szintúgy...
  • G_ArchAngel #143205
    (semmi durva nem volt, csak megkerdojeleztem az eddig hibatlan self-marketingjuket, amit ezzel a kommunikacioval egy kicsit osszesaroztak)
  • G_ArchAngel #143204
    Nekem meg a Lotus is valaszolt, mert irtam egy nem rovid uzenetet a vasarnapi radiozassal kapcsolatban...
  • Master91
    Nekem egy bizonyos fokig tetszene hogy ha írogatna 1 pilóta ki facera pl. ( twitterem nincs )
    Pl. feltesz 1 képet a repülőn milyen a kilátás, vagy ki írja, hogy "na nyomás az interjús szobába" stb stb.

Nem azt hogy "Roscko olyat szart, itt szakadok Nicoval", elég lenne szvsz csak az ilyen "minimális" infók is.
  • a.carkey
    Magyar F1-es baba
  • a.carkey
    Ja, elmondja Hamiltonnak, aki majd megosztja azt nekünk Twitteren és Facebookon. :D