FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
A röhögéstõl :D Láttad ki csücsül az autóba??

Köszönöm amúgy, nem ma tartom :P

(csak póénkodok, Mester az igazi nevem...)

Isten éltesse a Legendát !
miért?

Amúgy ma van a mester születésnapja!!!<#taps><#worship>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
szét szakadok !!!!

sumi

Norbi1990
Csak arra akartam célozni, hogy a pályán versenyzõk sosem fognak bevállalni egy ilyen versenyt míg fordítva simán elképzelném, hogy pályán is megállják a helyüket akik így mennek ezeken az utakon.

Az, hogy összetörik magukat bárkivel megtörténhet aki motorra ül, fõleg versenypályán, vagy a man szigeti utakon.

Én is szeretem a motorversenyeket, sõt ott jobb verseny megy mint a 4 kerekûeknél.

Totti5
Miért is bújhatnak el? magyarázd meg.

MAN szigeti viadalra olyanok mennek el akiknek nincs félni valójuk... más különben nem találok arra reális indokot hogy 250-300al, közúton házak közt 0 biztonség mellett száguldoznak. Ha ott marad akkor ott marad, õket nem érdekli. Az ilyeneket sajnálni nem tudom, ha yutubon látom vagy adott évben hallom hogy atomjaira törte magát. Ha ez kell nekik...

A profi versenyzés még a legmodernebb biztonsági rendszerek mellett is életveszélyes dolog... ugye nem kell senkit emlékeztetni... Simoncelli... de õ biztos nem volt elég tökös, mert zárt pályán bohóckodott.

Próbáltam visszafogott lenni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egy ilyet kell megnézni amikor sírnak az F1-ben hogy jaj sok a víz a pályan meg hasonlók, lassan megbüntetik aki elõzni akar...

Rossi volt kint a TT-n:)) this is madness:) kb ezt nyilatkozta és hogy esze ágában sincs menni itt egyet:DDDDD Bitter Gábor viszont Man szigeti lakos. aki jól megy meghívják oda:)

passatgt
azon röhögtem, hogy szalmát raknak rá amikor 300-al megy el mellette, mintha olyan sokat számítana:D

Norbi1990
Hát nem, de legalább ilyet is láttunk.
Ezek mellett elbújhatnak a sarokba a MotoGP, Superbike sztárok :D
Akkor sem normalis hazak es villanypoznak kozott 180-200 mph-val menni:)

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Nem is fog, mert az 1. kört se élné túl :D

Ezek a srácok egész életükbe ezeken az utakon motoroztak, gondolom ismerik mint a tenyerüket.
Master91
Még nem járt ott Grosjean
Botond
17. hely a kiesõ, 10+6 továbbjut Q2-be...
http://www.youtube.com/v/LU-ynRoqDEs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bukótér? Gumifal? Vizes pálya?

repvez
Ezzel tisztába vagyok ezért irtam, hogy nem volt kötelezõ , hogy törés legyen az orron , minthogy a mekin sem volt, viszont féltávnál õk is kacsacsõrre váltottak, csak nem olyan csúnya modon.
szabii98
A mekinek sosem volt kacsacsõre, csak az elsõ félévben meredekebb volt az orr(bocsi, nemtudom hogyan mondani xD), a másodikban meg aerodinamikáztak és kicsit jobb lett

I met God. She's black

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Csak pihen! :D

A medve nem játék.

passatgt
eddig se volt az:D

repvez
én 2 eshetöségre gondolok, hogy ha akarják akkor modosithatják a kacsacsõrös letörést az orrkupon , hogy ne legyen csúnya.DE ezt eddig is megtehették volna lásd Meki. õ is év közbe váltot .

A másik meg a Redbullos gumiorra gondolok, hogy igy probálják elkerülni a jelentgetéseket , ha megint csavarodik az orra az autónak
Carlos
kacsacsõr nem kötelezõ.

Þór vígi þessi rúnar

passatgt
- kozmetikai orrkúp borítás (opcionális)

ez mit takar? (szó szerint)

szabii98
fontos változások majd jövõre lesznek, ez még csak a hal a tortán

I met God. She's black

tehát akkor a 16. hely már kiesõ lesz...

DRS használata csak a DRs zónában idõmérõn nem tudom annak a szabálynak mi értelme, de õk tudják viszont sok változás nem lesz így hirtelen

amúgy 73 nap és újra kopnak a Pirellik:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Gábor Wéber

Az Autosport megelõzött, de pont ezzel akartam nyitni: mi változik 2013-ra az F1-ben? Nem sok minden, de íme:

- dupla DRS betiltva (csak az aktív!)
- DRS használat idõmérõn is csak a DRS-zónában engedélyezett
- 642 kg-ra emelt minimális tömeg a nehezebb Pirellik miatt
- még szigorúbb elsõ szárny teszt
- szigorúbb töréstesztek
- kozmetikai orrkúp borítás (opcionális)
- vis maior szabály eltörlése az idõmérõ végi üzemanyagszinttel kapcsolatban (ezentúl 1liter + a boxig tartó út, az FIA számítása szerint)
- 6-6 autó esik majd ki a Q1-bõl és a Q2-bõl is a 22 fõre csökkent mezõny miatt
See Translation

szabii98

Tamara kicsit többet ívott a kelleténél, Szilveszterkor :D

I met God. She's black

nagyon érdekes lista:)

Mondjuk régebben nekem is ez volt a választék annyi különbséggel, hogy én Sennát , Jackie Stewart elé tettem volna. A többi nagyjából reális

Totti5
Konkrétan sehol nem lehet már! Szórakozó helyeken, kocsmákban, éttermekben tilos! Már itthon is. Csak az arra elkülönített kijelölt helyen lehet, már ha a tulajdonos rendelkezik ilyen helységgel, más különben nem.

Totti5
Börninek mi köze van hozzá? az õ zsebét tömte a dohány és alkohol reklám... rakat pénztõl estek el a betiltása után, õ is, csapatok is, F1 is, pályák is.

"Az 1992-es, dohányreklámok tilalmáról szóló törvény gyakorlatilag kifejezetten betiltotta az összes dohányreklámot Ausztráliában, ideértve a cigarettamárkáknak sport- vagy egyéb kulturális eseményekkel kapcsolatos anyagi támogatását is."

"Az Európai Unión belül 1991 óta mindenfajta dohányreklám és anyagi támogatás tilos a televízióban az televízió határok nélkül irányelv<85>, illetve az azt felváltó audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv<86> alapján. Ezt a tilalmat a 2005 júliusában hatályba léptetett, a dohánytermékek reklámozásáról szóló irányelv<87> kiterjesztette a média egyéb formáira, például az internetre, a nyomtatott sajtóra és a rádióra is. Az irányelv nem vonatkozik a mozikban és plakátokon megjelenített reklámra, a nagykereskedõk által nagyban, reklámozással történõ értékesítésre, illetve az olyan pusztán helyi kulturális vagy sportesemények dohánymárka általi anyagi támogatására, amelyeknek résztvevõi egyetlen tagállamból érkeznek,<88> mivel ezek nem tartoznak az Európai Bizottság hatáskörébe. Mindazonáltal a legtöbb tagállam úgy ültette át az irányelvet, hogy a nemzeti jogszabályok hatálya szélesebb körû lett, így magukban foglalják a helyi reklámozást is. A 2008-as európai bizottsági jelentés megállapította, hogy az összes EU-tagállam sikeresen ültette át az irányelvet a nemzeti jogrendszerbe, és hogy ezeket a törvényeket megfelelõen hajtják végre."

Master91
Kétlem hogy lesz cigi reklám, Eu-ba itt-ott ugye már kocsmákba se lehet rá gyújtani.

Max. úgy lenne a reklám mint egy idõbe, hogy nem Marlboro, meg West felirat, hanem csak 1 embléma.
a.carkey
Bírnám. Megy Bernie, és visszajönnének a cigireklámok. :)

A medve nem játék.

Master91
Nem tudom, engem az a fél kör alakú kanyar valahogy hergel :D Aztán majd kiderül...
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Master91
http://www.youtube.com/v/yUR4g5s5YAQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
V43 1105
<#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
szabii98
Ma ünnepli 68. születésnapját a 8x-os futamgyõztes Jacky Ickx(f1: 1967-1979)
Boldog születésnapot neki

I met God. She's black

repvez
http://www.youtube.com/v/kF9Z0QVtF58&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Totti5
Izgalmakkal, elõzésekkel teli, változatos, sok gyõztessel, kiélezet pontversennyel (valamint haterkedés, sárdobálás, gyûlölködés mentes) 2013-as F1es szezont kívánok mindenkinek!

BUÉK!

BÚÉK topiklakók

ezzel a cikkel búcsúzom:)

BUEK

desigo
Nem volt annyi bukótér leaszfaltozva plusz a gumik összetétele is teljesen más lehetett mint most.
RatBaG
mansell 92 hungaroring
amin megakadt a szemem, hogy milyen retkes az egész kocsi. abban az évben volt murvás szektor is a pályán, vagy wtf? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
denisz a komisz :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#eljen>

Ha Briatore váltaná én azon sem lepõdnék meg xD

HTS s3rg1nh00
Ron Dennis

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ki az az RD?

Dietrich
ez most csak annyiban hoz újat, hogy hamarabb történik a törpe leváltása pár évvel..meglepõdnél ha RD váltaná? Én nem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

poén lenne, ha Horner venné át Ecclestone helyét:D Véleményem szerint brit fogja váltani