FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm amúgy, nem ma tartom :P
(csak póénkodok, Mester az igazi nevem...)
Isten éltesse a Legendát !
Amúgy ma van a mester születésnapja!!!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az, hogy összetörik magukat bárkivel megtörténhet aki motorra ül, fõleg versenypályán, vagy a man szigeti utakon.
Én is szeretem a motorversenyeket, sõt ott jobb verseny megy mint a 4 kerekûeknél.
MAN szigeti viadalra olyanok mennek el akiknek nincs félni valójuk... más különben nem találok arra reális indokot hogy 250-300al, közúton házak közt 0 biztonség mellett száguldoznak. Ha ott marad akkor ott marad, õket nem érdekli. Az ilyeneket sajnálni nem tudom, ha yutubon látom vagy adott évben hallom hogy atomjaira törte magát. Ha ez kell nekik...
A profi versenyzés még a legmodernebb biztonsági rendszerek mellett is életveszélyes dolog... ugye nem kell senkit emlékeztetni... Simoncelli... de õ biztos nem volt elég tökös, mert zárt pályán bohóckodott.
Próbáltam visszafogott lenni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rossi volt kint a TT-n:)) this is madness:) kb ezt nyilatkozta és hogy esze ágában sincs menni itt egyet:DDDDD Bitter Gábor viszont Man szigeti lakos. aki jól megy meghívják oda:)
Ezek mellett elbújhatnak a sarokba a MotoGP, Superbike sztárok :D
http://gaborszantai.co.uk/
Ezek a srácok egész életükbe ezeken az utakon motoroztak, gondolom ismerik mint a tenyerüket.

I met God. She's black
A másik meg a Redbullos gumiorra gondolok, hogy igy probálják elkerülni a jelentgetéseket , ha megint csavarodik az orra az autónak
I met God. She's black
DRS használata csak a DRs zónában idõmérõn nem tudom annak a szabálynak mi értelme, de õk tudják viszont sok változás nem lesz így hirtelen
amúgy 73 nap és újra kopnak a Pirellik:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az Autosport megelõzött, de pont ezzel akartam nyitni: mi változik 2013-ra az F1-ben? Nem sok minden, de íme:
- dupla DRS betiltva (csak az aktív!)
- DRS használat idõmérõn is csak a DRS-zónában engedélyezett
- 642 kg-ra emelt minimális tömeg a nehezebb Pirellik miatt
- még szigorúbb elsõ szárny teszt
- szigorúbb töréstesztek
- kozmetikai orrkúp borítás (opcionális)
- vis maior szabály eltörlése az idõmérõ végi üzemanyagszinttel kapcsolatban (ezentúl 1liter + a boxig tartó út, az FIA számítása szerint)
- 6-6 autó esik majd ki a Q1-bõl és a Q2-bõl is a 22 fõre csökkent mezõny miatt
See Translation
Mondjuk régebben nekem is ez volt a választék annyi különbséggel, hogy én Sennát , Jackie Stewart elé tettem volna. A többi nagyjából reális
"Az 1992-es, dohányreklámok tilalmáról szóló törvény gyakorlatilag kifejezetten betiltotta az összes dohányreklámot Ausztráliában, ideértve a cigarettamárkáknak sport- vagy egyéb kulturális eseményekkel kapcsolatos anyagi támogatását is."
"Az Európai Unión belül 1991 óta mindenfajta dohányreklám és anyagi támogatás tilos a televízióban az televízió határok nélkül irányelv<85>85>, illetve az azt felváltó audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv<86>86> alapján. Ezt a tilalmat a 2005 júliusában hatályba léptetett, a dohánytermékek reklámozásáról szóló irányelv<87>87> kiterjesztette a média egyéb formáira, például az internetre, a nyomtatott sajtóra és a rádióra is. Az irányelv nem vonatkozik a mozikban és plakátokon megjelenített reklámra, a nagykereskedõk által nagyban, reklámozással történõ értékesítésre, illetve az olyan pusztán helyi kulturális vagy sportesemények dohánymárka általi anyagi támogatására, amelyeknek résztvevõi egyetlen tagállamból érkeznek,<88>88> mivel ezek nem tartoznak az Európai Bizottság hatáskörébe. Mindazonáltal a legtöbb tagállam úgy ültette át az irányelvet, hogy a nemzeti jogszabályok hatálya szélesebb körû lett, így magukban foglalják a helyi reklámozást is. A 2008-as európai bizottsági jelentés megállapította, hogy az összes EU-tagállam sikeresen ültette át az irányelvet a nemzeti jogrendszerbe, és hogy ezeket a törvényeket megfelelõen hajtják végre."
Max. úgy lenne a reklám mint egy idõbe, hogy nem Marlboro, meg West felirat, hanem csak 1 embléma.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Boldog születésnapot neki
I met God. She's black
BUÉK!

amin megakadt a szemem, hogy milyen retkes az egész kocsi. abban az évben volt murvás szektor is a pályán, vagy wtf? <#idiota>#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha Briatore váltaná én azon sem lepõdnék meg xD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.