182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#143321 Na Webber gyorsul... -
#143320 Valojaban Adrien gyorsan tervezett egy szàmszerìjat,amivel a boxutca falarol lotte ki a gumit. Latta mindenki,de nem szolnak,mert I <3 FIA matrica volt rajta. -
#143319 Nem tud valaki egy HD streamet? Amit találtam (http://www.nonstoptv.eu/kozszolgalati-adasok-/m1-hd-/) az szaggat és folyamatosan szétesik a kép
:/ -
#143318 woaa grosjean -
#143317 Köcsög vettel kivágta a gumiját -
#143316 Na Haminek ennyi volt... -
#143315 Grosjean -
McCartman #143314
Nem figyeltem, hogy imgshack. -
#143313 bèka -
McCartman #143312 Vettel kocsiján megvolt a nagygenerál.
-
#143311 Vicces -
IXEMGabeo #143310 ez meg hülyeség...megigazította a felsőjét ennyi történt:) -
IXEMGabeo #143309 frusztrált idén ez érződik is...teljesítményben viszont nem rossz ahhoz mérten, hogy az autója mennyit tud...
csak Bahreinben verte el Perez illetve Monacoban is, ha nem ütközik Raikkoval... -
#143308 Öreg, rutinos nem holmi pénzes kezdő csimbók.. Hondánál is versenyzett, ergó eladható is, főleg japánban ugyebár.. -
#143307 -
#143306 Perez miatt azért nem voltak akkora felháborodásai, inkább átlagosnak nevezném ha a mezőny többi tagját nézzük. Ez mindenkinél előfordul, főleg a verseny hevében.
Ahhoz képest, hogy a McLaren milyen gyengén teljesít idén (még a dobogóra sem esélyesek) szerintem Button elég jól viselkedik. -
#143305 Button sem különb mint a többi, ha megy a szekér akkor nincs gond, ha nem megy mint idén akkor már attól ki kiakadt és rít, ha Perez a közelében volt. Pályán kívól meg amit látni belőlük semmivel sem másabb mint Aonso, vagy Vettel vagy Hami. -
#143304 Szerintem lesz még keresnivalója 2015-ben a McLarennél. Akkor már a 6. éve lenne a csapatnál, mindenkit ismer, számíthatnak rá és a Hondahoz is kapcsolódik. Szerintem jól járna a McLaren, ha megtartaná 2015-re is. -
IXEMGabeo #143303
-
#143302 Más: úgy tűnik tényleg a szövődményekbe halt bele Maria de Villota -
#143301 Ezt a hírt egy másik oldalon azzal a címmel láttam, hogy "A McLaren állítólag leigazolta Newey jobb kezét", és így elképzeltem, hogy Newey a RB-nél dolgozik, de jobbkézzel átnyúl a mekihez, és mekkora szívás lenne nekik, ha balkezes -
IXEMGabeo #143300 azért még 35 évesen bőven versenyképes lehet még...sztem Alonso is hamar ott lesz újból, ha a Ferrari jövőre nem lesz versenyképes aztán a 15-ös szezont egymás mellett töltik. -
#143299 De, nagyon is ! De nem hiszem hogy 2015ben is ott lesz McLarennél -
#143298 22-ből, elnézést. -
#143297 Button-t nem csíped? Egyik legnormálisabb ember a 24-ből. -
#143296 A McLaren ügyvezető igazgatója, Jonathan Neale a Japán Nagydíj helyszínén hivatalosan is megerősítette, hogy Peter Prodromou visszatér a wokingi alakulathoz. A Red Bull Racingtől érkező aerodinamikai szakember igazolása Neale szerint egy komolyabb átszervezés egyik első lépése.
http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/10/12/14/McLaren_Prodromou_igazolasa_nem_egyszeri_eset_.aspx
Ha 2015ben mikor Honda fog morogni a McLarennél , lesz olyan pilóta akit csípek, nekik fogok szurkolni esküszöm. -
IXEMGabeo #143295 elaludtam 6-kor pedig már a tv is be volt kapcsolva:DDD pont az eredményhirdetésre ébredtem fel -
#143294 de Seb kers nélkül ment. :D -
IXEMGabeo #143293 Webber elverte Vettelt végre:OOO -
#143292 Szóval egy kvali akkor izgalmas, ha törik, szakad, robban, esik, kel, repül?:) szoros volt 15en 1mpn belül. -
#143291 semmi izgalmas azon kívül,hogy mikor az egyik Sauberbe öntötték az üzemanyagot akkor egy kevés a forró motorborításra folyt és pár másodpercre belobbant,de végül még a poroltóra sem volt szükség,illetve JEV-nek a hátsó fékeiben valami lángra kapott és ezért állt egy kicsit a Q1. -
#143290 Történt valami izgi az időmérőn, hogy érdemes lenne megnézni az ismétlést? Felkeltem reggel, benyomtam a tv-t, de annyira nem aludtam semmit az elmúlt héten, hogy egyből vissza is aludtam (és azt álmodtam, hogy leszakadt az eső és egy Marussia összetörte magát^^). -
#143289 Most erre mit lehet mondani. Az RB minden pályán jó, mert jó az autó. A Ferrari pedig a versenyeket tűzoltásra használja az elcseszett időmérők után. Ezzel a hozáállással teljesen komolyatalanok és kár is beszélni bármiféle VB esélyről. RBnek tálcán adják oda a címet idén, mert egyszerűen képtelenek normális tempóra, még csak meg sem nehezítik a dolgukat. -
#143288 autocorrect forever -
#143287 Alo,Kimi 8-9
Remélem jót fognak csatázni. -
#143286 "Nyolcas alakú a pálya de a tegnap este óta a nyolcast ne emlegessük"
lol -
#143285 három a "magyar" igazság
https://twitter.com/felipe1massa -
#143284 Szerencsétlen lány.
Nyugodjon békében ! -
#143283 Szerintem olyan sérülést szenvedett el, ami időzített bombaként ketyegett nála, és lassan ölte meg. Lehet, hogy tudott róla, de az is lehet, hogy nem. De persze túladagolás is lehetett. -
G_ArchAngel #143282 Oke, most az asszisztens talalt ra, vagy onmaga hivott segitseget? Szerintem hagyjuk a hivatalos allasfoglalasig ezt a temat.