FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Thinks he's a black reincarnation of Senna."
"Likes to show off his trophy girlfriend."
"Lol"
"Has that special smile on all the time and by special I mean it in a mentally challenged kind of way."
"Should be cleaning pools, you know, because he's Mexican."
"Probably blew Helmut Marko or something."
"Once made an IQ test but we never got to see the results because he crashed the paper before he was finished."
"Once killed a dog."
"Indian + money + abnormally small head = this guy."
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Hatalmas. Feldobtátok a napom. Nejem becsukta az ajtót, mert felébresztettem a gyereket, úgy röhögtem. 😄
(Talán a Karthikeyan a legjobb, de a Massás, Perezes, Maldonados sem rossz. Rosberg megdõlt ... 😄)
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
:SA:SADASAd
vajon kik vannak az álarc alatt?😄
Szabi meglepett a jan végi meki, erre írtam, hogy tavaly is akkor volt meki, mi a meglepetés oka? 😊
Hogy most ezt lehet e ilyen hivatalos bemutatónak venni, nem tudom.
De az biztos hogy Caterham volt az elsõ amit láttunk kacsa csõrût.
Vagy meg nyeri.
Ott az a "HA" nem kap büntetést....
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
F1 2012 ÖSSZEFOGLALÓ: http://www.youtube.com/watch?v=Ha2vJOX_oeM
Nem tudom miért fél évre rá kell ezt tényleg elfogadni.
Hihetetlen az FIA....
csak úgy a box utca vonal mellett ha nézik az autót látni hogy balra vissza fele indul, aztán meg meg torpan.
Ekkora sebességnél és ilyen közelrõl elég volt ez már az Öregnek ahhoz hogy ennyire meg zavarja, hogy irányt változtat.
balfasz banda az egész társulat !
Mint kiderült Schumi nem volt hibás Barcelonában...ennyit errõl Monacoban gyõzelemért mehetett volna ugyebár
De amíg nem erõsítik meg félek kacsa :/
Mezei lapát, ejj ez a nap híre! Szújó ha nem sipitozik minden elõzési próbálkozásnál mint collner vagy felismeri a pilótákat nem úgy mint mezei akkor már örülök.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

http://gaborszantai.co.uk/
Se egy Czollner, se egy Mezei. <#idiota>#idiota><#taps>#taps><#worship>#worship><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
várható volt miután tavaly a fb-n elbúcsúzott a pitriporteri státuszától és mindenki könyörgött váltsa fel Mezeit.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szujó Zoltán az MTVA új F1-es kommentátora
http://www.motorsportal.hu/forma1/f1-szujo-zoltan-kettos-szerepben-c47545.html
mondjuk ennek a Fordnak sem volt sok értelme a WTCC-ben csak lejáratta a Focust..2014-ben meg úgyis új autó kell.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Fordok nélkül maradunk idén... (WTCC)
http://gaborszantai.co.uk/