182111
  • IXEMGabeo
    Hülkenberg megegyezett a Lotussal állítólag
  • IXEMGabeo
    az nem látszódik, hogy direkt, mert a Red Bull ügyesen csinálja;)))

mint mondtam Vettel ennek ellenére szenzációsan kezeli a gumikat, csak szvsz ma pont nem érdemelt győzelmet és a csapat nagyban segített neki:)
  • Totti5
    Megpróbálták, utólag könnyű okosnak lenni és a másikra mutogatni, de Vetteléknek ehhez semmi közük nem volt, ők menték a saját versenyüket. Webber örült a 2. helynek, mert ő is tudta hogy ennyi volt benne.

• Master91
    Jó leszarom, legyen igazatok, megint direkt ellett kúrva Webber futama, fogjuk a RedBullra. Ja meg Vettelre.

Megint 4vb-s lesz és fáj? Ó, borzalom....
  • IXEMGabeo
    Ma pedig meglett volna erőből azonos taktikán biztosan...

elmúltak már azok az idők, amikor a 3 kiállással nyerni lehet...Állítom neked, hogy Vettel se biztos, hogy kiautózott volna 20 másodpercet...bár a gumikímélése jobb, mint Webbernek, de ezt nem tudjuk meg...
  • Totti5
    Webbernek egyetlen esélye Vettel ellen hogy más taktikával valahogy elékeverdjen. Ha 1:1ben kell mennie akkor esélye sincs. Webberrel nem megnyeretni kell, hanem erőből behúznia egyet, de nem megy. Vettel meg hozza a szokásost amit tud.
  • IXEMGabeo
    Hiába magyarázol a 3 kiállásos taktika nem volt indokolt Webbernél...

Már akkor tudni lehetett, hogy a gumikból annyit nem fog tudni kiautózni, hogy a Gro-Vet páros elé visszajöjjön...halott dolog volt. Vettel mérnöke meg is mondta, hogy Grosjeannal harcolunk nem Webberrel. Pályán egyébként a Gro-Web páros le is hagyta Vettelt bőven...Lotust így is átugorták volna és akkor fordított sorrendben Web-Vet eredmény születhetett volna...
  • AnuluWork #143354
    Vettel jó, de ne sztároljuk a mai miatt, mert Webber második helye nem Webberen múlt ...
  • IXEMGabeo
    Én is bírom Sebastiant, de próbálok "látni" is mi történik...Webber gyengébb, mint Vettel, de a csapat is jócskán hozzátesz egy lapáttal...ha véletlenül jobban áll az ausztrál biztos, hogy a számára nem kedvező taktikát kapja, de így volt ez a Ferrarinál is...Ma pl pont nem, mert Alonso szenvedett 1 körrel többet az 1. etapban...más kérdés, hogy Massa megint nem volt következetes
  • Totti5
    Hozta volna ha nem lassú a végén. Vettel megnyomta, ahogy illik ahogy szokta, Webber meg arra volt jó hogy a lassabb Lotust nagy nehezen megelőzte és ott vége is volt és nem a taktika miatt, mert az nyerőképes volt, csak nem ilyen vezetéssel. Egy másodpercre sem volt ma Vettel kedvezményezett.
  • AnuluWork #143351
    Vettel se nyitotta, utána pedig 1x sem Webber. Ráadásul Webber gumija is szemcsésedni kezdett amikor nem tudott elmenni Grosjean mellett elsőre ...
  • IXEMGabeo
    Ha meg is előzi semmiképpen nem lett volna ideje Vettelre...Vettelnek kb 6-8 kör volt a gumijában simán kibírta így is a végéig mivel elhúzta a végletekig a 2. cserét...ez volt a kulcsa az egésznek. Csak szvsz ezt Webberrel is megcsinálhatták volna és akkor ugyanúgy Red Bull 1-2 megvan
  • Jacek
    Felesleges... fanboy..
  • IXEMGabeo
    egyébként maga Wéber Gabi is megmondta, hogy totál indokolatlan volt a 3 kiállásos taktika és Seb egész addig nem volt gyorsabb nála...gumikból kiautózott 14 secet ennél többet Seb sem tudott volna hisz a többiek is ugyanúgy reagálnak.

ami a Lotust illeti ismét egy futam, amiből mégtöbbet kihozhattak volna, de sajnos beijedtek...holott a gumikat jobban kezelik elméletben, mint a Bullok.
  • Master91
    Milyen mese?

Webber fülére szóltak hogy legyen balfasz és ne nyissa a drs-t gro mögött? Vagy hogy több körön át szarakodjon vele?
  • IXEMGabeo
    látom te még hiszel a mesékben...

futam közepén látható volt, hogy Vettellel akarják megnyeretni a futamot, ami részben érthető, de...egy búcsúzó Webber annyit megérdemel, hogy egy kicsit mellette álljon a csapat...Grosjeant így is úgy is átugorhatták volna fordított helyzetben...
  • desigo
    "Az elismert F1-es szakértő és elemző, Tom Wilkinson néhány perce adta hírül twitter-csatornáján, hogy a Lotus és Nico Hülkenberg minden részletben megegyeztek, így 2014-től a német versenyző Enstone-ba igazol, ahol Kimi Raikkönen utódja lesz. "
  • Master91
    Szerintem meg semmi baj nem volt Webberrel és a taktikájával.

Szinte rögtön meg kellett volna enni Grot, és még Vettelt is tudta volna támadni.
  • IXEMGabeo
    döbbenet???? Ha odaér Vettel közelébe akkor a csapat általában valami véletlen folytán "belebakizik" a taktikájába:)

Ezt ma hozta volna, ha a csapat előszeretettel nem változtat a taktikáján...Mellesleg rengeteg balszerencsés futama volt idén, Nürburgringen is Vettel mögül rontották el a kerékcseréjét közvetlenül, ott a multi21-es eset, brit nagydíjon kicsit szerencsésebb megelőzi Rosberget nem csak rajta múlnak a dolgok...
  • AnuluWork #143342
    "Nagyon jó verseny volt. Grozsan hibátlanul ment, és hiába voltak merőben eltérő taktikák az RB nyilvván gyorsabb, ezt ki is hozták. Webber megint nem tudott mit kezdeni Vettellel, de ez nem meglepő... az viszont döbbenet, hogy egyet sem bírt megnyerni az idén."
    Azért, mert bár előtte is volt, más taktikán volt. Tehát vajh miért nem tudott vele semmit kezdeni? DRS problémák, elqurt taktika, gumi felpúposodás. Ez minimum volt nála, pont a legrosszabkor.
  • zzeN
    Nagyon pletykálják, hogy Hülk már aláírt a Lotushoz
  • Totti5
    Nagyon jó verseny volt. Grozsan hibátlanul ment, és hiába voltak merőben eltérő taktikák az RB nyilvván gyorsabb, ezt ki is hozták. Webber megint nem tudott mit kezdeni Vettellel, de ez nem meglepő... az viszont döbbenet, hogy egyet sem bírt megnyerni az idén.

Grozsannak lassan a segge alá lehet tenni egy jobb autót, csak merem remélni, hogy jövőre minimum ezt a szintet hozzák és nem tünnek el a darálóban.. kár lenne érte.

Nagyon szép csaták voltak a mezőnyben.

Mindenki boldog volt a dobogón, a Japán szurkolók pedig
  • Totti5
    Az oké, de akkor is a előzött és a pályán kívülről ment be elé. Vagy betartjuk a fehér vonalat vagy nem. Ez most így következetes volt a bíráktól, a múlt tükrében.
  • Totti5
    Már volt...
  • Master91
  • IXEMGabeo
    gondolom lesz külön egy megemlékezés amúgy megemlíthették volna +1
  • Lokker
    Én viszont Ricciardo box utca áthajtásos büntetésével nem értek egyet. Már rég befejezte az előzést mikor lecsúszott pályáról. Egyszerűen a poros felületen nem maradt meg az autó kész.
  • IXEMGabeo
    Szingapúrban a nyers tempója igen erős volt a Red Bullnak, ahogy ma is...Rosberg kímélte a gumit, Vettel megnyomta. Webber a mezőny sűrűjében volt. Tempókülönbség jobban kijött a városi pályán a többiekhez képest...nem feltétlen a gumik érdeme volt. Habár a kevlár szerkezet módosítása is a Bullnak kedvezett
  • G_ArchAngel #143333
    Csalodtam kicsit a harom sracban, egyikuk sem emlitette Maria-t...
  • FeikG
    Ja tényleg!!!
    Pedig csak 2 futamot kellene felidézni!
  • IXEMGabeo
    Mercedes párosa is elég peches, de mondjuk a csapat is elég balfasz volt már, ami Rosberget illeti...

egyébként megint összevissza büntettek a felügyelők...nevetséges ez az egész
  • IXEMGabeo
    nem csoda h lelépett...manapság 3 kiállásos taktikával nem lehet 20 seces előnyt kiautózni, mint a Schumacher érában...gumikból semmit sem lehet kihajtani...
  • IXEMGabeo
    pedig de...nem is értem miért 3 kiállásost terveztek nála...nagyon akarták volna behozhatták volna Web-Vet sorrendben is elnézve a Lotus taktikai érzékét...

véletlenül sem akarnak az ausztrálnak kedvezni
  • McCartman
    Abszolút, remek futam volt, soha rosszabbat!!
  • AnuluWork #143327
    A kiöregedett euro playboyok mindig rózsaszín ingben flangálnak? Csak mert Coulthard, Alesi és Jordan folyamatosan abban jelenik meg. :)
  • G_ArchAngel #143326
    alig birtam nyitvatatani a szemem

Sky-on megjegyeztek, hogy miota Raikkonen alairt, azota nem jon ossze neki az idomero, de a kerekcsereje is joval lassabb, mint Grosjean-e...
  • LeventeV
    Elől kemény technikai, hátrább test test elleni csaták voltak. Jó verseny volt ez, megérte felkelni reggel.
  • szabii98
    Jó verseny volt emberek, szerintem legalábbis! Véleményetek? :D
  • gg01

Forma-1 online is nézhető : www.STARTLAP.DR.HU

• Peppus
    Remélem nem cseszik el direkt Webber taktikáját....