182279
  • Chris Lowe
    Amióta magyar tévében nézhető az f1 azóta nézem...vagyis asszem...82 körül kezdték kb. akkor még csak monaco volt meg monza. Szal azóta volt pár unalmas szakasz, volt egy év amikor nagyon sima prost ev volt, mansell vb győzelme is sima volt, meg ugye a schumi pár év és most vettel. Viszont akkor és most az a különbség, hogy akkor még a bőrüket is kockáztatták ami (ha nem vagyunk álszentek) plusz izgalomfaktor. Vettel éra alatt és kicsit a schumi is ez megszünt ergo kis tùlzással vasárnapi autókázást látunk, max a háttérben van feszültség egy maldonado,grojean,hülkenberg satöbbi szinten mivel az nem egy stabil állás(épp emiatt nézhető még az f1). Na meg azért mert semelyik autóversenyes kategória nem jobb. Wtcc szintén jó nagy frissítésre szorul, a rallit tönkretette a citroen,loeb éra, bár ott még van a fentebb említett plusz izgalomfaktor, csak épp lehetetlen tévében közvetíteni.

Amúgy igazad van hülyeségeket írtam ne foglalkozz vele, pláne ne kommentáld. Megköszönöm.
  • IXEMGabeo
    parc fermé szabályok vannak:(((
  • Kit--Kat
    Mondjuk ez tényleg nagyon szánalmas. Pláne azután, hogy már a veszély sem áll fenn, hiszen pont ezért hozták vissza a tavalyi gumikat. Nagyon lebutították az F1-et.

Remélem jövőre az új szabályok felfrissítik újra.
  • szabii98
    Tipikus F1 Live. Aki a Forma 1ben vitte valamire, annak volt némi pénze is a tehetség mellé ;) persze kivételek biztos vannak
  • Master91
    Több hülyeséget is írtál, nem kommentálom miket..
  • Chris Lowe
    Azt kell mondjam a vettel/redbull tönkreteszi a forma1-et. Hülyegyerek idióta stílussal, apucit mondjuk mellőzi a futamokról cserébe festeget sisakokat szünidejében...kéne egy komoly fordulat ebben a sorozatban ami kurta nehéz mert jó sok pénz kell hozzá...valszeg jövőre két tizenéves orosz pénzeszsák nem elég hozzá. Igazából már nem is kerül be az f1-be tehetség csak lóvéssrác. Kobayashit kinyomták jött helyette egy bilifejű gutierez, bianchi a marussiában nem tud mit tenni, de a nagycsapatok is erre mennek...perez a mekiben, massa évek óta bénázik a ferkában.
    Jövő évi egyedüli érdekesség ha összekerül a lotusba a gro/mal kettős, mert akkor nekik nem a tapadást meg a légellenállást kell beállítani hanem még két ütközőzóna előre hátra aztán had szóljon! :-D
  • AnuluWork #143564
    Ez egy ilyen idény. De ez van. Legyen meg neki a negyedik, aztán jöjjön egy új korszak. Talán! az majd valamit segít. Ha nem, nagy gáz van, és aki ebbe pénzt öl, az Margit.
  • Chris Lowe
    Négy. Amiből egy ezer%, hogy előnyt szerzett(bár azért nem mert a többi is levágta...)
    Nem értem minek vannak szabályok ha néha eltekintenek tőle, néha szigorúan veszik...ez így követhetetlen(khm valószínű ez a cél)
  • Totti5
    Előny az. Nagyobb sebességgel mennek be, ezért nem tudják vonalon belül venni... nem értem miért engedik. Úgy vágnak át sikánokat és kanyarokat mint ha ott sem lennének.
  • AnuluWork #143561
    Nem értem haza az elejére.
  • Chris Lowe
    Ki se mennek a többiek...oké végülis fölösleges, dehát azért ez így csúnya.
  • Master91
    ez most csak 1 palyan van igy
  • benőmenő
    Szmog, a műsor elején mondták, elég durva.
  • Norbi1990
    Charlie Whitingék megengedték a szélesítéseket, mert állítólag nem jár előnnyel. (pedig igen, több sebességet tudnak bevinni a kanyarba szal nem értem a logikát)
  • AnuluWork #143556
    Egyébként ez szmog v. köd?
  • AnuluWork #143555
    Látva a két RB közötti különbséget, és még emlékezve arra, hogy azért Webber 2010-ben még min. egálban volt vele Abu Dhabiig, kizárt, hogy skillből fél mp legyen Webber és Vettel között ...
  • Chris Lowe
    Baszki akiket mutogatnak tv-ben pilóták közül egyedül rai nem vágta át a fehér felfestést...vettel e gyors körében az elöbb ötször webber háromszor...alonso is elhagyta párszor.
    Végén majd visszaismétlik a győztes kört majd jóól megszámolom! O:-)
  • Chris Lowe
    Csúnyán kiszélesitík a pályát, folyton átvágják a fehér vonalat...
  • AnuluWork #143552
    Nyomják Grosjeant, nyomják, Kimi megy, ok, Romain lesz a megváltó, aztán taktikában is hibáznak, meg Grosjean is hibázik, és egyre rosszabb a helyzet. Mintha az itthoni ellenzéket látnám ...
  • Chris Lowe
    Úgy hallottam jövőre betiltják a sisakfestés majomkodást...már nagyon unom, hogy folyton keverem a pilótákat...igaz ez?
    Gro megint elbafta. :-
  • nearo
    kicsit megkésve, de... az a zene a felvezetőműsor elején :D
  • desigo
    Lotusnál ezt benézték...
  • benőmenő
    A Lotus ismét megcsillogtatta taktiai érzékét :D
    Szegény Grosjean.
  • IXEMGabeo
    ennyi...

és még vannak akik azt mondják minden rendben
  • pedobear
    Ez mi a fomulahu megrajzolta?
  • Jeffjohnson
    Azért az is szép, hogy a pirelli úgy orvosolta a gumiproblémát, hogy nem engedi a csapatoknak szabadon állítani sem a keréknyomást sem a dőlést. Ez kb. arra jó, hogy bebetonozzák az erősorrendet.
  • Jacek
    Imádom a mai F1-et.. az autót se lehet be állítani mert szétszakad a gumi.... és még csak nem is a Pirelli tehet róla:)))
  • IXEMGabeo
    Raikkonen a Pirellik és a szabályok miatt szenved?
  • Norbi1990
    Az elején kilökte Farfust aki a tízen x-edik helyről rajtolt, míg Glock a 4-ről és nem kapott semmit érte.
    Ettől függetlenül én is örültem Glocknak :)
  • fifi
    illetve 3 sarok után le is OFFolna...
  • W aWaW Wah
    hát persze, leszabályzás nélkül egy utcai autó is 9 ezret tudna forogni igaz semmi ereje nem lenne már
  • IXEMGabeo
    Ez a nem mind1
  • Master91
    Érdekes adat a @RenaultSportF1-től: a 18 ezres korlátozás nélkül a jelenlegi motorok kb. 22 ezres fordulatszámra lennének képesek.
  • bakkerman
    igen,és olyan pilóták mint Koba,meg például Glock az F1-en kívül van,és nincs sok esély a visszatérésükre...de legalább lesz két ruszki kölyök,jó sok dollárral
  • b-type
    néztem, drukkoltam is neki, mert a kötelező cseréknél esőgumikat választott, és az elsőt elég későn cserélte...talán már slick-ben gondolkodtak, de kellett csatáznia is, szal absz. megérdemelt volt szvsz.
    ...a befutó-t meg tanulhatná az F1 is, tűzijáték sorfalban, gumiégetés...szal rendben volt.
    ..a kerékcserék ott is nagyon gyorsak 3-3.5 másodperc.
  • pedobear
    A korábbi Formula-1-es pilóta, Timo Glock pályafutása első futamgyőzelmét aratta a DTM-ben a szezonzárón
  • IXEMGabeo
    ez félreérthető Japánban a Ferrarié volt a leggyorsabb 1,95 sec alatt cserélték le Alonso abroncsait
  • IXEMGabeo
    Ott a Bridgestone gumik voltak még, amik nem voltak rosszak esőben még versenyezhettek normálisan, de azért a ringen is és Monzában is a kemény keverék egy két kör híján egy teljes futamot kibírt, ami kissé illuzió romboló volt...nem koptak túlzottan a gumik, most meg túlzottan is óvatosak, mert a gumik a Pirellik pokolian kopnak, nem lehet belőlük a maximumot kiautózni, mint régebben a tankolás idején stb stb...

balanszot kellene csak eltalálni...

Valakinek az nem tetszett, hogy minden motor elfüstölt ezáltal a nagyobb csapatoknak is kútba ment egy egy hétvégéjük, másoknak meg pont ez hiányzik (köztük nekem is).

Vannak, akik ellenezték a tankolást, míg mások visszasírják.

Végülis nem lehet kielégíteni mindenki igényeit, de a normális balanszot be kell tudni lőni a szabályokkal és az újításokkal is.
  • IXEMGabeo
    2010-es évad jó volt ott még 5-en is esélyesek az utolsó 4-5 futamon a végén is Webber-Alonso-Vettel hármas maradt az utolsó futamon...nem voltak rosszak a versenyek sem DRS és Kers se volt, ugyanakkor előzésileg, akciódúsabb volt, mint a 2009-es szezon...
  • G_ArchAngel #143530
    Mindig minden jobb volt regen es a jovoben is igy lesz.

Kiveve az internet, mert az lassu volt.