182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#143441 jézusom,mint amikor fúrják a szomszédban a betonfalat -
#143440 De legalább erős permetezőgép. -
#143439 permetezőgép? -
#143438 Itt a Honda V6-osa:
-
#143437 Azért úgy vébét nyerni, hogy Vetteltől utoljára Raikkonen vett el pontot még itthon, senkinek sem lehet. -
#143436 Ez jelenthet jót jövőre nézve. Hisz talán nem annyira ellentétes a vezetési stílusuk, hogy az Alonsora fejlesztett ferrari feküdni fog Kiminek is. -
G_ArchAngel #143435 Kiminek azota van baja az egykoros teljesitmenneyel, miota Alonsonak is - egyikuknek sem fekszik a megvaltoztatott gumiszerkezet -
IXEMGabeo #143434 ez az Inoue:DD
jól nézett ki a kocsija festése:) -
IXEMGabeo #143433 Hamár Kimi:)
nagyon érdekes, hogy mióta bejelentette távozását rendre veri Grosjean időmérőn...futamon még 1-1 helyzetben Kiminek jött ki a lépés főleg a SC miatt, meg neki kevesebb technikai gondja volt, mint a franciának...
Szezon elején nekem nagyon úgy tűnt, hogy Grosjeannal jól kicsesztek és természetesen Kimi következetes vezetése okán teljes mértékben kezdeményezetté vált. Viszont mióta Kimi távozik azóta látványosan feljavult Grosjean teljesítménye nem véletlenül. Ring óta főképp... -
#143432 -
#143431 Az teljesen egyértelmű, hogy Vettel élvezi a csapat teljes támogatását akár Webber kárára is. Én csak azt mondom, hogy ezen a futamon szerintem nem volt erre szükség, de persze tévedhetek.
Viszont melyik nagy csapatnál nincs így? Alonsó, Hamilton, Kimi mind elsőbséget élveznek(tek) és előnyben is részesültek nem egy futamon a másik pilótával szemben. -
IXEMGabeo #143430 -
IXEMGabeo #143429 nekem az egyik kedvencem Vettel, de mégsem vagyok elvakult vele...tudom, hogy a Red Bull magasfokú támogatottságát élvezi már már túlzóan...nincs ebben csodálkoznivaló, csak a RB évek óta sunyi módszerekkel hátráltatják 2. számú versenyzőjüket... -
#143428 Boxutca
A nap képe a felkelő nap országából
Szabó-Biczók Szilárd Szuzukában futott össze Taki Inoue-val, aki 1995-ben kisebb balesetet szenvedett a Hungaroringen, miközben oltani sietett versenyautóját. A versenyzésben mérsékelten sikeres japán jövőre visszatérne a Hungaroringre egy kicsit nosztalgiázni...
-
#143427 Értem, tehát a RB még soha nem mutatta meddig képes ezen a téren elmenni?:) Van ott egy Helmut Marko nevű emberke nagyon szimpatikus..
Egyébként a post hangvételével volt problémám nem Vettel győzelmével, ez a post alapján nm tudom igazán ki a szánalmas... de biztos KPT is szánalmas akinek egyből ez jutott eszébe de ő biztos nem érte hozzá csak az sg topic megmondó emberei...
ui: aki fanboy az fanboy... -
+ lefanboyozni a másikat -.-" -
#143425 A világon is olyan arányban vannak Vettel ellenesek mint itt, ezért nem meglepő, hogy a világon több ember egyből lecsapott a lehetőségre, hogy egy jó kis összeesküvés elméletet gyártsanak Vettel ellen. Szóval nincs ebben semmi meglepő.
A csapat szemszögéből semmi szükség nem volt ilyen trükközésre olyan mértékben vezeti a tabellát, hogy egy 2. hely is pont elég lett volna mára. -
#143424 Ritka ez, de most kivételesen egyetértek veled :D (legalábbis a véleményeddel, a stílusoddal nem)
Az utolsó két sort kivéve :) Button szerintem még nem szürkült be, Webber már inkább, meg talán még Massa. -
#143423 Megmondtad a frankót... igaz hogy a világon pár embernek még feltűnt ez:DD de nem baj biztos csak az sg-n találták ezt ki:DDD Mert itt annyira sok a szagértő.... -
#143422 Beszarás b+, mi van itt már megint..
Most,hogy Vettelnek volt műszaki gondja,akkor jöhet" a csapat szúrta el direkt a taktikát!
NEM ÉRZITEK MENNYIRE SZÁNALMASOK VAGYTOK???
Simán működhetett volna a 3 kiállás is(Persze fordított helyzetben) és abban is biztos vagyok,hogy menet közben váltottak.
Lehetett akármi is az ok,elfogyott gumi,így próbált elévágni,akármi...
Ez miatt is Vettelt hibáztatni,ez már tényleg beszarás..
Ebben a mezőnyben Webber már egy szárnyaszegett,beszürkült,Nemecsek Ernő lett,akár csak Button..ez ennyi,nem is értem,miért kell rögtön,hadirokkant,elfogult elméleteket szőni!!!!! -
#143421 Gratula Vettelnek a mai sima győzelméhez!
91/35
7/3 -
#143420 Azért mondom. Na ez a film a Senna film mellett kötelező vétel annak, aki szereti ... -
#143419 Nem volt. Szinkron max a lemezes kiadásban lehet, már ha lesz, de az még odébb van. december / jaunárban jelenik meg. -
#143418 Volt belőle szinkronos? :) -
#143417 Ha eddig nem jött ki magyarul nem is lesz szerintem.
Egyébként angolul a legjobb. -
kjhun #143416 Így talán könnyebb:
1 (2013) 720p WEB-DL 800MB Ganool
1 2013 720p HDRiP XViD UNiQUE
A Rush, is kint lehetne már magyarul. -
#143415 simán kihagyja a keresésből -
#143414 és akkor hogyan keresel olyanra, amiben szerepel az "a/az/és" pl? -
#143413 minden szónak legalább 3 karakternek kell lennie, így az "1 2013" sem jó:) -
#143412 Vagy 2013 stb. -
#143411 Utána írod, hogy 1080...legalábbis én így hallottam a haverom ismerősétől :D -
#143410 one -.- -
G_ArchAngel #143409 -
#143408 a cím torrentezők rémálma, mindenhol legalább 3 karakter kell a kereséshez:D -
#143407 -
#143406 Az a címe, hogy "1"? -
#143405 Csúnya oldalon. -
IXEMGabeo #143404 igen és te hol láttad? -
#143403 Most jött ki az 1 című F1-es film, ajánlom megnézésre a topik lakóknak. A hős korszakról, világbajnokok és sok már fontos emberrel interjúk stb. -
#143402 Vagy fordítva, és Sebnek már szóltak? :)