182111
  • V43 1105
    Oppa oppa..

Venezuela korrupciógyanú miatt leállította a motorsport-támogatásokat
  • V43 1105
    Te meg TS-re most.
  • IXEMGabeo
    OFF:

Kevin Magnussen lett a WSR bajnoka

Jövőre akár a Marussia ülésére is esélyes:)
  • Minstrel
    The Power Of Google: Honda Museum On Google Street View
  • desigo
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20131017-f1-maldonadot-csapata-es-csapattarsa-is-kritizalja.html
  • IXEMGabeo
    az igen majdnem bejött
  • cement
    szerintem jó pilóta, csak még a tapasztalata hiányzik. a japán versenyen fogadtam arra hogy az első hatban fog végezni. 14szeres szorzó volt rá, és hetedik lett basszameg :D
  • nearo
    /off
    szépen leparkolt^^
  • IXEMGabeo
    Gutierrez fejlődik?
  • oneal1
    az biztos hogy ott leszek!!
  • a.carkey
    Jövőre DTM a Hungaroringen!
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20131016-f1-a-red-bull-ket-lepesben-mattot-ad-szuzukai-gorbe-tukor.html
    És akkor ellehet gondolkodni hogy "Webber stratégiáját elcseszték !!4" logikán...
  • Dietrich
    RIP

nem tudom a pálya melyik vonalvezetésén mentek, de ezt a kanyargós rész a pálya leggyorsabb része után van egy visszafordítót követően..ott azért lehet menni elég rendesen bár versenyek alatt nem történt semmi eddig mert akik ki is csúsztak a kavics vagy földben tengelyig elmerültek az autók
    a képek alapján valahol ott történhetett a baj.
  • cement
    ráadásul nem is ő vezetett... szerencsétlen
  • szabii98
    jézusom, isten nyugosztalja :((
  • mcmoha
    Több mint két óráig tartott mire kiemelték a roncsból. :( RIP

• IXEMGabeo
    meghalt Sean Edwards a Porsche supercup éllovasa:(((

RIP
  • a.carkey
    Az sg.hu megint a toppon ... Úgy látszik be kell iktatni a copy üzenet küldés előtt, mert olyan üzenettel dobott ki, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mindezt úgy, hogy éppen írtam ...
  • RatBaG #143462
    http://www.20minutos.es/galeria/9895/0/0/circuito-urbano/formula-uno/valencia/
  • IXEMGabeo
    Hmm...akkor én emlékeztem rosszul mindenesetre gondjai voltak rendesen
  • IXEMGabeo
    igen

én sem érzem a különbséget a keverékek között..max 1 másodperc. Azt régebben a Bridgestonenál volt, hogy 3 másodpercet jelentett a kemény és a lágy közti különbség...jobb is volt úgy igaz a tankolás akkor még be volt vezetve
  • Professor X
    Ja és még valami: Nem olvastam el az összes kommentet, úgyhogy ha volt már róla szó, akkor elnézést, de milyen volt a magyar közvetítés? Elsősorban az érdekelne, hogy Zoltán barátunk mennyire produkálta magát. Néhány korábbi versenyen eléggé idegesített az ordibálása, úgyhogy ezért eddig nem is mertem visszanézni, sőt, már a legutóbbit is hang nélkül néztem csak (azt élőben).

Utólag már azt sem igazán értem, hogy ezt Paliknál miért néztem el.
  • Professor X
    Hát alapból nem is kéne változtatni év közben a gumikon, de ha már balesetveszélyesek, az egész más. Egyébként ez az egész cirkusz nem lett volna, ha nem erőltetnék agyon a show részét a sportnak. Úgyhogy én nem is a Pirellit hibáztatom, hanem aki kitalálta, hogy trükközzünk a gumikkal.

Egyébként az én javaslatom ez lenne (biztos, hogy másnak is eszébe jutott már): Legyen 2féle keverék. A keményebb gond nélkül bírja végig az egész versenyt, de lassabb köridőkre legyen képes. A lágyabb pedig legyen gyorsabb, de mondjuk 1-2 alkalommal le kelljen cserélni. Ne legyen kötelező kerékcsere és ne kelljen Q3-as gumival indulni. Így megmaradna a stratégia, mégsem kellene senkinek gyorsan kopó gumit használnia.
  • Kit--Kat
    Ő köszöni szépen ezek a gumik nagyon fekszenek neki. Legalábbis ő és a csapat ezt nyilatkozta.

Azért az milyen már, hogy év közben nyúlnak bele a gumikba...

Egy biztos a Red Bullnak megérte kisírnia, egy erőlködős Vb cím helyett egy tolatós-gyalázós lett.

PR szempontból sem nekik, sem Vettelnek nem tett jót. Tudom ez ilyenkor mindegy, de a Red Bull nagyon érzékeny a marketingjére és a megítélésére.
  • Professor X
    Hát az biztos, hogy nem volt minden rendben. Mindazonáltal nem hiszem, hogy figyelmen kívül lehetne hagyni azt, hogy év közben változtattak a gumik szerkezetén. Ami biztos, hogy KR a jelenlegi gumikkal nem boldogul olyan jól, mint a korábbiakkal (legalábbis kvalin nem). Persze ha nem tud megfelelően alkalmazkodni, arról ő tehet, nem más, hiszen ez is a versenyző feladata. Azt nem tudom, hogy RG számára ez mekkora változást jelentett.
  • Kit--Kat
    Első a #143451-re.
  • Kit--Kat
    Nem volt sérült kasznija, ezzel csak ő dobálózott később a kasztni csere után kiderült, hogy az autót nem tudta rendesen beállítani. Ezt Allison, Permane és ő maga is lenyilatkozta később.

Ennyi... Pont ezt akartam én is írni.
  • IXEMGabeo
    RG-nek konkrétan az 1-5 versenyen sérült kasztnival kellett versenyeznie...óriási és indokolatlan különbség volt közte és KR között még időmérőn is
  • IXEMGabeo
    RG-nek konkrétan az 1-5 versenyen sérült kasztnival kellett versenyeznie...óriási és indokolatlan különbség volt közte és KR között még időmérőn is
  • IXEMGabeo
  • Kit--Kat
    Én azt mondom Vettel sanszosan Webber taktikájával is behúzza. De ettől függetlenül Webber kapta a gyengébb taktikát. És igen szomorú, Webber megérdemelne még egy búcsú győzelmet ami egy kis támogatással menne is.
  • Professor X
    Pontosan, már rögtön a magyar kvali után ezt mondta. Előtte 9 versenyen át 8:1 volt az állás (száraz kvalikon 6:1), azóta pedig 1:5 (száraz kvalikon 1:4). Viszont ezt is két oldalról lehet megközelíteni. Ha ezek a gumik nem fekszenek KR-nek, akkor lehet, hogy az eredeti gumik meg RG-nek nem feküdtek. De az is lehet, hogy csak simán pályafüggő a dolog, hiszen tavaly a magyar, szingapúri és japán kvalikon is gyorsabb volt RG kb ugyanekkora különbséggel (belga nem számít az eső miatt, olasz pedig azért, mert ott tavaly RG nem indult). Egyedül a koreai lóg ki a sorból, ott tavaly KR 3 tizeddel volt gyorsabb, most meg 1.3 másodperccel lassabb, persze ebben benne volt a hiba is. Illetve azt el kell ismerni, hogy RG fejlődött is tavaly óta.
  • Totti5
    A pályán ugyan úgy füldugó kell amikor ezek mennek el melletted. Yutub videón laboratúriumi környezetben halk hangerőn otthon szakérteni ezt... majd a pályán hol ahol lesz kipufogó hang is, na ott... addig ez semmire nem jó.

Ilyenre kell számítani:

• paj01
    Szerintem ezt fejlesztették tovább:D
  • a.carkey
    [URL=http://sportgeza.hu/forma1/2013/10/14/multifunkcios_strategia_a/]"Persze csinálhatnánk úgy is, mint a Red Bull, az egyik kocsi kétszer, a másik háromszor áll ki, és 1-2. helyen érnek be. Sokkal könnyebb az ő életük" -mondta Alonso. :)[/URL]
  • nearo
    Bizony mondom, ennél még a szellentésemnek is erősebb a hangja... nem baj, legalább könnyebb lesz átaludni Vettel 6. címét. De biztos jó lesz ez, majd hozzászokok... igazából amíg izgalmasak a versenyek, addig felőlem hangtalanul is körözhetnek, annak is megvan a maga varázsa.
  • IXEMGabeo
    nekem porszívó hangja van xD
  • Christian88
    fűnyírónak keményebb hangja van
  • Blum
    VTEC just kicked in yo!