FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
"Egyelõre nem tudni, hogy mi áll a szakítás mögött, de nem kizárt, hogy egy tõkeerõs versenyzõ (Senna, Petrov, Razia) kitúrta a csapattól. A Marussia zsinórban a harmadik évét zárta pont nélkül, és már egy ideje rebesgetik a lehetõséget, hogy összeáll az orosz Dream Team, azaz Petrov az istálló versenyzõje lesz."

F1-live

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Magától megy el, mégis mi a faszt rak ki rajta?
Firerock
Most nézem hogy Glock is elmegy,akkor biztos jön Petrov😞 Trulli után most Glockot is kirakja😞

Firerock
Csak nehogy aztán Petrov legyen a befutó! Õ még eggyel ellenszenvesebb mint Di Resta...

megunta a szenvedést a Marussiánál el is hiszem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Peter1
F1 BRAKING NEWS : Timo Glock is set to leave Marussia after three years with the team.

German outlet Sport Bild claims that Glock will depart the Banbury based team.

Timo Glock to Bild : “I have experienced three great years with Marussia. We part in friendship. I want new challenges and continue my journey in motorsport.”

Sport Bild also reports that DTM is a likely destination for the German, with Glock having been BMW Sauber’s test driver in 2007. A Tweet from BMW factory driver Dirk Muller alluded to a potential move to DTM for Glock.

(http://sportbild.bild.de/SPORT/telegramm/telegramm,rendertext=28181340.html)

(Source : F1Zone.net)

Ide mit lehet írni?

Bianchinak örülnék évek óta melengeti õt a Ferrari...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Örülnék, ha Sutil visszatérne 😊
Di Restáért kár. A gyorsabb pilóták közé tartozik.
Végén Sutil-Bianchi páros lesz? 😊
Köszi az már nincs is olyan messze. Kíváncsi vagyok a bemutatókra is, mondjuk Perez vicces lesz a hazájában vodafone ruciban (ugye eddigi karrierjét a telmex támogatta), lotuson cocacola energiaital + mostantól minden futamon grojean ilyen szívószálas dobozzal rohangál. Force india remélem tud indulni, bár a tulaj egy tipikus gusztustalan zsíros "haja sem áll jól" pali, de maga a csapat kellemes színfolt a cirkuszban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Hoppá még a végén a fõirigy kimarad a buliból😄

örülnék neki, utálom, mint a szart

mcmoha
Tesztek:

I. február 5-8. Jerez
II. február 19-22. Barcelona
III. február 28. - március 3. Barcelona

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

repvez
február 5 és március 15 az elsõ verseny
Hálisten utoljára hallottuk forma 1 alatt mezei hangját, remélem messzire elkerüli a királykategóriát és bízom Szújó fel tud nõni a feladathoz.

Más :mikor kezdõdnek a tesztek?

TG Gida
Idõben néztem meg😊

Isten áldja a pogányokat!

Carlos
köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Master91
Ma délután fél négykor F1 2012 - visszatekintés az M1-en.

<#eplus2>

desigo

😄😄😄

Jeffjohnson
ki lehet javítani...

Hát nekem nem hiányzik. Anno a félretervezett merci motorok miatt a mclaren mindig szopoágon volt. Az volt a véletlen ha végig bírtak egy versenyt. Most ugye bevan fagyasztva a motorfejlesztés tehát ha vki elkur vmit tervezõi szinten azt ki se lehetne javítani + 8motort lehet használni egy szezonban ami extra szopást jelent ha elfüstöl egy erõforrás. Inkább legyen kisebb teljesítmény és stabilabb üzem.

repvez
Azt gondolom, hogy a versenyzõk nem bánják, ezt,de mi nézõk kapnánk egy váratlan random hibalehetõséget ami izgalmasabb versenyeket eredményezhet.
Totti5
"Talán már 2 szezon óta nem volt motorfüstolés sem."

Ezt szerinted melyik pilóta és mérnök bánja? kerdezzük meg Dennist és Kimit róla, vagy Buttont és a Hondát...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
Newey-nek igaza van.

repvez
Egyetértek a Newey-val.Ez sem a sporolást nem szolgálja sem a fejlódést,sem a szórakozást.
Hogy sporoljon ugy egy csapat ha kitalál valamit amire a FIA nem gondolt ,ráköltenek egy csomo pénzt majd betiltják a hssználatát a fejlesztésre költött pénz meg megy a levesbe.Igy a kocsik sem tudnak fejlõdni.Pedig a civil autókba is innen kerülnek bele a fejlesztések idõvel.
A szórakozás része pedig igy azért lesz elrontva,mert aki egy gyors és megbizható autót csinál az végigverheti a mezõnyt egész évben,mig ha fejleszthetnének akkor a technikai problémák miatt bármikor bedobhatná a törölközõt a motor váltó vagy bármi más.Ugy mint régen .Talán már 2 szezon óta nem volt motorfüstolés sem.

Ezt kéne megérteniük, hogy ez a király kategória és itt nem a sporolás a cél. 22 autó nem vogja megmenteni a világot ha kevesebbet fogyaszt vagy kisebb költségvetéssel dolgoznak.Olyan csapat meg ne induljon ami nem tudja teljesiteni a feltételeket.
Master91
Csak szerintem túlzás. Van pár dolog amit inkább engedni kéne, ha butított verzióban, de akkor is kéne nyomatni.
Totti5
Mi mást mondana, hiszen a mérnökök az FIA szabályaival szembe mennek mindig. Ha mindenki betertaná azt nem lenne gond. Az oké hogy amiket kitalálni az nagyon jó, atól gyorsabb, stabilabb, job ban vezethetõ az autó ami fejlõdés, csak éppen a versenyzésnek nem tesz jót ezért kell korlátozni és betiltani ezeket a dolgokat...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Massa nem is versenyzett a csúcson lévõ Schumi mellett. Az utolsó Ferraris éveivel meg nem tette túl magasra a lécet az öreg, de még Raikönnen sem.
a.carkey

A medve nem játék.

maximum a fasza a latin virtusa okán xD

Flame on

Méghogy Alonso keményebb Schuminál😄 év vicce

Micsoda? Ez a fajta erõkülönbség csapatok között? Némelyik mellett úgy ment el mint a BMW a kispolszki mellett... Ilyet egyébként most is kaphatnál ha nem kéne alapból elengedni a kiscsapatoknak a nagyot lekõrözéskor...

bardocz
V8 hangja mélyebb a kevesebb henger miatt, szóval igen. Nem tudom mit sírnak egyesek a V10-ért, kibaszott visítás.
akkor nekünk már a fülünk...hogy keverném már...

V10-nek van erõsebb hangja a V8-nak kicsit lágyabb kellemesebb

nem kevered a kettõt?😊 Itt a ferrari a V8 és annak van erõsebb/durvább hangja itt sztem😊

Ulvar
na ez az ami hiányzik a mai Formula 1bõl...de kurvára...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha

V8-as hangja kicsit szellõsebb, kellemesebb, viszont a V10-es erõsebb erõforrás és olyan zümmögõsen nagyszerû a fülnek😄

Master91
De La Rosa ismét Fernando kötelékébe kerül😄 milyen érdekes, hogy ismét egy csapatban vannak

Nekem nincs problémám azzal hogy V6 turbók lesznek, a probléma azzal van, hogy szinte semmi szabad fejlesztés nem lesz. Meg van, hogy mekkora teljesítményre kell belõni, aztán kiegyenlítik és befagyasztják 10 évre megint. A királykategóriának nem errõl kéne szólnia. Az meg külön vicc, hogy a megduplázott teljesítményû KERS-el együtt kell a motornak akkora teljesítményt hoznia mint most tehát kb lesznek 600 lóerõsek, vagy még kevesebb, ami azt jelenti, hogy jövõre a GP2-esekben erõsebb motor lesz mint az F1-ben.
Totti5
1.5 v6 turbo min. 1000 lóerõ

És az is tud 600lovat?😊 Sztem semmi gond nincs az autók teljesítményével. Elég izgalmasak a szezonok, a sebesség ugyanugy megvan. Most is mennek 350et a gyorsulás se nagyon csorbult,a mocik hangja is korrekt, mondhatni hû a brandhez szal nem értem miért kéne v10/12.

allock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár év múlva meg majd valami napelemes kocsik fognak versenyezni F1 alatt<#hehe>

#hhwnd

HTS s3rg1nh00
eddig is tudtam,hogy benéztem a dolgot,kösz az emlékeztetést<#idiota>
én alapvetõen viszont azt sajnálom,hogy a lassan 20 éves rohadó utcai autómban is ugyanakkora a motor,mint jövõre a "királykategóriában" lesz...én a spórolás dolgot sem tudom épp ezért megérteni(mellesleg kiszámolhatná valaki,ésszerûbb utaztatás esetén mennyi üzemanyagot/szén-dioxidot spórolnának meg ahelyett,hogy próbálják az autók fogyasztását lejjebb srófolni mondjuk fél literrel körönként...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey

A medve nem játék.

Totti5
Gyorsabbak? a pálya változása miatt esett az átlagsebesség... több, technikásabb lasabb kanyar. A mostani autók bármelyik régit lenyomják sebességben. Végsebességben lóerõben nyilván egy V12 és annó turbó motorok jobbak voltak, ergó egyenesben gyorsabb lehet, de kanyarokban a modern F1es autók elkocsikáznak mellettük. A mechanikai tapadás az mindig egyre jobb és jobb, ezért játszanak a gumi és a aero butításokkal, hogy lassítsák õket. Ha most V12 motor lenne a gépekben 1000 lóerõvel pl, akkor max monzában lenne értelme, de egy ringen meg pont lehet hogy lasabb lenne, mint a mostani V8, mert a kisebb motort a nem egyenesekbõl álló pályákon hatékonyabban lehet használni...

bardocz
Ha szétnyitná a lábait, ugyan úgy ott lenne a Renault embléma.
repvez
Ez csak is renault lehet 😊 csak kitakarja a néni az emblémát
Ezen már rajta van a duplaD(RS), sport futómû,V1-es alul vezérelt felül szelepelt motorral. a képen nem látszik ,de de szép formás lehet a coanda kipufogója is 😊