FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vágom mire élteted Bottas-t Perez-l szemben, sztem nyilvánvaló melyik a jobb segítség.
Egyébként meg az egész év során jobb a Red Bull, mert a Mercedes nem tud csodát csinálni 2zsetonból, hazavágták őket ahogy az Aston Martin-t is beküldték a középmezőny végébe a padlólemez megvágásával.
Perez nem tudott előzni, sztem sem lett volna rá sansz pont úgy ahogy Hamilton-nak sem az USA versenyén. ...talán ha nem rontják le az autójukat szombatra, akkor igen, mert messze volt a Red Bull az itt várható tempójától.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Perezben ez abszolút nincs benne...Esetleg ha megint motortcserélnek Hamiltonnál...Látod pl Mexikóban se volt semmi haszna Pereznek ha a matekot nézem... Meg amúgy se , mert Hamiltonnak nem volt meg a tempója Maxhez...
De ha már nyilatkozatok , akkpor Hamilton is elmondta h Perez mekkora veszély a szezonban...Ha még Perez is tudja támadni , akkor tényleg jobb a Red bull (Mexikóban az is volt ahogy várható volt) ... Persze egyértelmű volt h esélye se lesz előzni.
Én pl egyiket se választanám...Én szívesebben nézném Gaslyt a Red bullban...Ugyanezt lehozta ő is abban a fél szezonban , csk akkor még a Red bull se volt túl erős és második szezonja volt...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.11.10. 10:40:43
Ahogy Verstappen fogalmazott: "I never was in doubt that something would happen."
Ezt nem lehet megmagyarázni, a legkisebb mértékben sem tartanak tőle, teljeses mindegy hogy hol van, mert vagy félreáll, vagy ki kell hozni mert nem tud a gumival bánni....tök mindegy, de nem jelent akadályt a vetélytársaknak.
...ha gondolod mentegesd csak, én már leírtam kb. mindent.
100* inkább Perez-t választanám magam mellé segítségnek, mert ő legalább akar és képes rá, ahogy meg is tette, de még Tsunoda is jobban akadékoskodott mint Bottas bármikor is.
Mert ő Verstappen számára a 'I never was in doubt that something would happen'.
qvára mindegy hol van, semmit nem számít.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pereznél még ez sincs meg mert sehol nincs általában már az első kiállásnál sem...
Sokszor Gaslyval , ferrarikkal , mekikkel harcol...
A liga a 2 bajnokesélyes...B liga lenne Bottas és Perez (az autó miatt)... de Perez a többiekhez közelebb van mint Bottashoz ... a többiek C liga hisz ha 2 bajnokesélyes nyomja akkor kört kapnak sokszor
Bottast meg nem sajnálom...Kapott 5 évet a legjobb autóban...De tökéletesen megértem h a "felmondási időben " már nem hiányzik neki a "f*scunami amit akkor kapna ha megint miatta esne ki Max (meg nyilván Hamiltont se szeretné kiütni)...
Verstappen ellen kb csak úgy lehetne védekezni h durván agresszív vagy... Lásd Hamilton leterelését pl Austinban...
Nem tudom miért esel túlzásokba Perez és 'C' liga kapcsán, ...nos nevezzük C ligának a pontszerző zónán kivülieket, hát pont egyformán állnak.
Sőt, Bottas-t megmentette az összehasonlításban hogy Imola-ban ütközött Russell autójávaél, mert egyébként vállalhatatlan volt amit csinált azon a futamon.
Perez-t pontszerző helyről hozták ki Silverstone-ban hogy elvegye Hamilton-tól a leggyorsabb körért járó egy pontot, úgy hogy lett volna még esélye feljebb lépni, legalább még egy helyet.
Bottas-t meg kiszedték a 12. helyről Ricciardo mögül ahol az egész futamot töltötte.
-
Az meg hogy Bottas demotivált lenne....hát édesf@szom, olyan eredménystatisztikát kapott amit az életben össze nem hozott volna a kvalitásai okán, Hamilton sem nyert volna ennyi bajnoki címet a Mercedes nélkül az is ziher, de Bottas futamot sem...valszeg már a FormulaE-ben menne aprópénzért vagy mittomén.
Szal én meg qvára nem értem meg hogy most meg van bántódva és ezért talán kicseszik a csapatával és a csapattársával.....
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.10. 09:26:44
Perez mikor végzett Hamilton előtt tiszta futamon? Általában már szombaton eldől h nem lehet rá számítani már taktikai szempontból se...
Bottas előzékeny valóban... Perez nem , de nincs a közelben se...
Hamilton köszönhet legalább pár pontot Bottasnak... És azért a taktikába általában valóban bezavar , mert ott van...Perez meg a C ligával meccsel és kap egy percet általában...
Ham és Max teljesen más szint mint a két sidekick... Szóval azért általában semmi esélyük velük szemben. Bottas néha bezavar, Perez meg közelebb van a C ligához
Amúgy Bottas felől nincs kétségem nekem se...Nagyon látszik rajta h nem akar semmiképpen még egy olyan helyzetet h miatta esik ki Verstappen... Így meg könnyű préda (persze amúgy se tud védekezni)... Én ezt meg is értem , mert már nem szerződésért megy
Egyetlen egyszer végzett Max előtt, Törökben.
Mindezt 5 év után ahogy írtam, kulcspillantokban meg nem hogy ez az 5 év top autós szezon nem látszik rajta, hanem kifejezetten előzékeny az ellenféllel. Verstappen nem győzi dicsérni amikor elmegy mellette.
De most is Mexikóban amikor lazán hülyét csinált belőle Bottas gyors körös próbálkozásánál:
“I know Valtteri, he’s a clean driver anyway and I never was in doubt that something would happen.”
na ez Bottas: I never was in doubt that something would happen
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.10. 07:18:59
Bottas ezzel szemben azért stabilan a 3.ik helyen szokott lenni és valóban bezavar a taktikába.
Perez a futamok jelentős részén még arra se volt jó h Hamiltont megakadályozza h a végén kijöjjön ingyen kerékcserére a leggyorsabb körért...
Az esetében tök mindegy hol van, mert nem tart tőle a Red Bull, mert vagy bebambul, vagy mittomén...de el lehet mellette menni.
Perez kerék a keréken védekezett Hamilton-nal szemben, és a Török célegyenes végén hátrányból fékezett olyat hogy látszott, hogy ha ott mellémegy Hamilton akkor mind a ketten kiesnek.
Bottas meg ha rajta múlik bármi, akkor kb. boritékolható hogy elveszti. 5 éve ott van a csapatnálminden pályára van saját adata és beállítása, óriási előnye van Perez-l szemben aki idén érkezett a Red Bull-hoz és minden pályán szűz adatokkal dolgozik,
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Bottas legalább általában bezavar a taktikákba (ha épp nem motorcseréje van vagy nem balesetezik)
azzal persze egyetértek h Bottas se védekezni se támadni nem tud és sose tudott...
Perez ebben jó lenne , de ő meg a közelben sincs 23 futamból kb 20-on 😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.11.09. 20:45:44
Bottas-nál Verstappen feltartása kimerül abban hogy félrehúzódik, ahoz meg hogy támadni tudja....jó ahhoz autó is kellene, de esélye sincs semmire.
Az hogy kiütötte Verstappen-t _HunRing-n,....fél méteren múlt hogy nem Hamilton lett a kárvallottja az esetnek..
Egy körön gyors, de egyébként támadó és védekező játékban impotens
Amikor egymás mellé érnek, nem így mint most, hanem amikor Hamilton már kilép a szélárnyékából, akkor fogja Verstappen-t: failed.
Így hogy nem rajtolj jól és Hamilton mellérajtolt, Bottas-nak kellett volna védenie a külső, felgumizott ívet, ennyi. Amikor Verstappen arra mozdul akkor odalibbenti az autót, hogy Verstappen-nek el kelljen emelni, onnan már oké minden.
Ez sem sikerült.
A kanyar az speciel engem nem érdkel, mert ott már eldöntött volt a szitu, Max ütközés nézhetet ki a dologból, semmi más.
Segítség biztos meglesz részéről,de hogy versenyen nem fog segíteni abban biztos vagyok.
!Forza Ferrari!
De mindegy is, az időmérős sikerek miatt gyorsan nőni fog a magabiztosság és egyre kevésbé fogja elfogadni a 2. helyet ha egyáltalán ebbe lesz kényszerítve. Szerintem nem lesz
Russelt nem 2. számú pilótának rakták oda, hanem a jövő világbajnokát, Hamilton utódját keresik. Nem azért rakják oda az egyik legtehetségesebb fiatalt hogy folyton visszafogják. Láttuk a Ferrárinál, hogy ez nem működik. Szerintem Hamilton már a visszavonulást tervezi ahogy erre többször is utalt már és segíteni fogja Russelt hogy belenöjjön a cipőbe.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.11.09. 11:47:35
Mire Bottas megláthatta Verstappent kívül már esélye sem volt.
Bottan csak Hamira figyelt, csak ő nem lépett...
Jövőre micsoda hiszti lesz jézusom.....Legalábbis ha Russel nem csicskul be, amit kétlek.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.11.09. 09:44:13
!Forza Ferrari!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De fax tudja, mindenesetre kb. semmi nem jött össze ami egy iylen helyzetből kihozható lett volna, Versappen számára pedig ennél jobban nem is alakulhatott volna jobban, meghúzták meleg szélben, aztán kinyílt az ideális felgumizott ív.
Egyszerűen fognia kellett volna az ideális ívet, vagy legalább rámozdulni hogy Verstappen elkapja a gázt. De semmi, megszélrányékolta, aztán megnyitotta a felgumizott ívet, miközben befelé mozdult.
Minden szempontból rossz volt, rossza rajt, rossz 'védekező' mozgás, érthetetlen
itt 6 mp-nél kellett vón' rázárni a kaput.
jól megmutatta miért nem bajnok típus,a versenye maradék részéről meg szót se ejtsünk<#miaz>#miaz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Merci hivatalos tartalékpilóta felállása:
Stoffel Vandoorne
Nyck De Vries
és opció Nico Hulkenberg behívására.
Ahhoz, hogy le tudja zárni az ívet Max előtt, ahhoz előbb ott kellene lenni az első sorban, ezek közül jelenleg senki sem tudná Bottas szintjét hozni. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy Hamilton miért nem tudta Bottast megverni időmérőn...
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.08. 14:07:50
Bottas nem tehette oda magát Hami miatt, ott helyben felakasztják a csávót a csapat boxban ha jobban beengedi.
Hamiltonnak hagyta a helyet akinek oda kellett volna, hogy tegye magát de nem tette, itt bukták el a dolgot.
!Forza Ferrari!
\"If in doubt, flat out!\"
!Forza Ferrari!
Perez is egész jó tempót ment, de a mercit nem tudták volna megverni, ha nem rajtolja le őket Verstappen, egyenesben még DRS mellett sem, tudtak volna előzni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.11.07. 20:09:35
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.