182153
  • PLaci #178343
    Jaj de jó Lajosunk sírását hallani. :D
  • HuHam
    Mi lesz ha Perez nekimegy Hamiltonnak ? Elveszik az összes Red Bull csapat pontot ? Maxot nemhiszem hogy sokat zavarná.
    Na végre egy jó csata ! ....
  • sure
    Most tudott volna segíteni, ha sárgán lenne, nem is értem, Perezt miért nem mediumon juttatták tovább Q2-ből. így lófasz se lesz, mire HAM utoléri, rongyosak lesznek a gumijai úgyis
  • Botond #178340
    #178339 Ahogy anno Coulthard. Már nem emlékszem melyik futam volt, amikor nekiment a két ferrarinak, a két Schumachernek (ez összesen 3 autó volt, mert ugye Schumi akkor is ferrarival volt), és amikor a harmadikat is eltalálta úgy, hogy azok egyből kiestek, ő meg kis szerelés után tudta folytatni, hogy a következőt is kibombázza, szóval mikor a harmadikat is kukázta csak akkor állt ki ő maga is. :D
  • lac coo
    Perez hogy tudna segiteni maxnek ?
  • HuHam
    Erre nem számítottam - sima lerajtolásra. Úgy néz ki, hogy a nagy szavak meg a nagy nyugodtság nem mindig mennek együtt.
    Ez így erősen a 8-as felé hajolt, főleg, hogy Max nemigen tud közeledni.
  • Stockbauer33 #178337
    Ultra durva Lec kamera :D
  • Palinko
    Érdekes Hamilton ha levágja a pályát akkor nem a lehető legkisebb szögben teszi hanem akkor már legyen egy km előnye, de hát ezt nem kell vizsgálni ugye meg nincs 5 másodperc ilyenkor.
  • lac coo
    no már kezdi a favágást Max....
  • Stockbauer33 #178334
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    micsoda nap.Nincs mihelisz :D.

Soha többet mihelisz
  • nearo
    érdekes, amit Ham nyilatkozott, hogy az első kanyarban senki nem fékezi el a gumiját, főleg nem így... és hogy az RB így akarta elfedni azt, hogy direkt a lágyakon akarnak rajtolni
  • simonl #178332
    Jóember, leírtál egy ilyen mondatot a kis ujjaiddal, hogy az emberek buták és mennek a trendekkel????
    Te, aki szinte egy vallás szintjére emelted itt a fórumon a hamiltonbuzulást?
    Egyszerűen képtelen vagy objektíven nézni eseményeket....
    Hiába jössz ezekkel az álszakmai f@szságokkal, hogy "elemeztem az onboard felvételeket" stb. persze b+, toto neked is cc -i az email -t, nem?

Kicsit rá vagy csúszva az F1 re, javaslom csajozz vagy ha van családod, foglalkozz velük többet.
    Járj ki a grundra, sportolj, hátha ragad rád valami arról amit mi, független szurkolók csak sportszerűségnek hívunk.

Nyerjen ma a jobb....
    Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.12.12. 13:49:41
  • HuHam
    Mazepin nem indul. Cool - egy piros zászlóval kevesebb lesz :-)
    Asszem nemigen eszi magát rajta - 0 pont miatt nem is kell .

Amúgy,szerintem a 2 legnagyobb egyéni hiba, ami miatt a legtöbb pontot buktak:
    Hamilton, Baku - valami fék üzemmód kapcsoló rossz kezelése - 25 pont (Perez vsz. le lett volna előzve) .
    Verstappen, Silverstone - ráment Hamiltonra, akit látnia kellett . 18 pont.
    Ja, esetleg 1 ponttal több is lehetett volna .
  • Stockbauer33 #178330
  • lac coo
    En nagyon nagy botranyra keszulok....:)
  • Alexease
    Meg talalnak 5 fertozottet, lefujak a versenyt, es VER VB :)
  • lac coo
    Mazepin nem indul, rossz hir az RB-nek , egyel kevesebb sc/piroszaszlo ! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 12:47:40
  • RatBaG #178326
    BREAKING: Nikita Mazepin will not race in the Abu Dhabi Grand Prix after a positive test for Covid-19

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.12.12. 12:25:40
  • Stockbauer33 #178325
  • Nohab
    Itt van egy elemzés, ha még érdekel.

• lac coo
    Jó, ha azt hallja a nép, hogy elütöttem egy kisgeyerekt kocsival, látatlanba tuti halálra ítélnek, pedig leeht, hogy abszolut vétlen voltam... ezek a szavások csak azt mutatják ,az emberek 60%-a buta mint a föld ... Megy a trendekkel ...
  • HuHam
    Imádom e nézői szavazásokat ... Tavaly GrosJean lett a nap versenyzője, miután saját hibájából ment neki a gyenge kerítésnek, stb.
    Nem ment egy teljes kört sem. Valakik keverik a versenyzést a túléléssel. Valakik meg a sportot a piszkos harccal. És ez persze nem csak az F1-re vonatkozik. Foci - állandó lökdösődés, lefogás és hasonló. Állandó mutogatás a bírónak - pld. kitől ment ki a labda, meg hasonló. Ne csodálkozunk hogy most a két nagy csapatfőnök hivogatja Masit rendszeresen. Remélem lekapcsolják ma őket . Ja nem, a Netflix az így szereti ...
  • RatBaG #178321
  • lac coo
    Hát azért én nagyon meglepődnék, ha valami haszna lenne a lágygumis rarjtnak... :) De itt már bármi lehet ...
    De botrány tuti lesz :DDD
  • barcalaci84
    azért azt idén láttuk h az időmérős tempó és a versenytempó sokszor teljesen elválik egymástól...illetve azt is láttuk h a Red bull mindig a piros gumin a legversenyképesebb (csak sokszor azt versenyen nem is használták) , keményen meg a Merci...
    szabadedzések alapján a piros és a sárga közt nem hiszem h túl nagy különbség lenne élettartamban...ezt erősíti h pl a Ferrari szándéosan piros gumin akart menni a q2-ben , mert szerintük az a jobb választás...
    a kérdés h milyen lesz max versenytempója a kis szárnyakkal...mert ugye pénteken jónak tűnt , de akkor még a nagy szárnyakkal ment...az mindenesetre nagy változás az elmúlt futamokhoz képest h most a kis szárnyak miatt az egyenesbeli tempó jobb lesz a Red bullnál, ami védekezésnél és esetleges támadásnál is segíthet Maxnak
  • lac coo
    Én megnéztem mit bogoznak ki a tudósok a telemetriából...
    Max nagyon nagy tempot visz át kanyarokban ( ezt versenyen nem tudja megcsinálni mert két kör alatt elég a lágy gumi ...) ezért is gyorsabb picivel a hosszúkban, aztán Ham a 9-es nagy kanyarban egálra jön mert ott annyival jobb a merci, aztán a szállodánál elrontja Ham, azzal tud nyerni Max....

Lövésem sincs ki végez előbb, de remélem nem valami hülyeség dönti el ....

A második hely ne tragédia Hamnak, láttuk, hogy előző futamon is szénte elengedte a rajtokat, amit szerintem jól is tett .... ;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 09:18:40
  • HuHam
    A sok kilökési fantázia helyett valami másféle gondolkodás: azt írják : 'Óriási meglepetés, Verstappen pole ...' Mi a fene ? 2018-at írunk ?
    Nekem ez inkább annak tűnik, hogy Hamilton miután Verstappen lággyal fog rajtolni nem is igen ment a pole-ra . Mert az komoly veszély . Jobb ha előtte lesz (mondta is hogy így legalább látja a rajtkor) . Az előzés meg legjobb ha gumitaktikával lesz megoldva, közelharc nélkül.
    Az meg hogy valaki az első sorokból nekimegy mindig is megvan. Nem hiszem hogy Perez addig süllyedne ...
    Egy dolog biztos, nem írigylem Massit a mai nap. Következetlenség ! 1 és 2 s-el is látom írva ...
  • Palinko
    Meg Norrisról se feledkezzünk el aki biztos élvezni fogja a versenyzést és nem azért megy fel hogy védje a dobogót, hanem hogy minél magasabb fokán végezzen.
  • AnuluWork #178315
    "Rafogjak arra hogy Pereznek reggel ment a hasa es tompa volt a rajtnal..."
    Tökéletesen leírtad amit Bottas csinált idén a Ringen ...
  • Stockbauer33 #178314
  • lac coo
    Onboardot megnézve a mercédesz a közelébe nincs a redbull tapadásának, gyak meg se mozdult gyorskörön a Redbull, Hamilton meg győzőtt gépészkedni ....
  • maffioso
    Csak akkor van előnye ha a kemeny-kozepes kombo sem birja egy kiallassal. Verstappen elfekezte a q2es korehez hasznalt kozepeseket es azert ment lagyra
  • bakkerman
    Az idei szezonbol kiindulva még akar az is benne van hogy hatulrol kap egy “finom” pöcit Hamilton,Perezt meg max megbuntetik penzre meg kizarjak a futamrol de Max azzal fixen VB lenne

Rafogjak arra hogy Pereznek reggel ment a hasa es tompa volt a rajtnal...
  • lac coo
    De mi elonye lehet egy lagy rajtnak... ?
  • maffioso
    Azt a kényszer szülte
  • lac coo
    Fasza kor volt, de azt a lagygumis rajtot nagyon nem ertem... !!!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.11. 16:37:30
  • Sippie
    végre Perez is ott van... mostmár ideje lenni neki is kitorpedózni Hamiltont
  • maffioso
    Ez ugyanaz az űridős kör volt most, mint múlt héten lett volna, ha nem veri a falhoz az utolsó kanyarban.
  • b-type
    Na Pirelli csak megemelte a guminyomást, ..és sztem ha Mercedes nyeri az időmérőt akkor még biztos kell rajta emelni...szigorúan biztonsági okokból...
    :)))
  • RatBaG #178304