FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ez már túl megjátszott 😄

"Nulla tenaci invia est via"

V43 1105

<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Köszönöm!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
http://toomuchracing.com/calendar/
Amúgy elég egyszer beadni a gúgli kalendárnak és akkor frissül amikor beleírnak valami újat.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Master91
Orosz nagydíj novemberben:

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Már annak is örülnék ha 3-4 random kép lassan cserélné egymást, olyan mozgatással mint a bal oldali csajos kép hátterébe a rajt rácson 😄
Bannert vki ügyes lecserélhetné😄 Elkéne lopni az formula1.com-ról a nyitó animációt😊

passatgt
elég magasan hordja az orrát

HTS s3rg1nh00
elsõre vicces,de a Ferrarinak most egy "zsiványabb" fõnökre lesz szüksége,az meg szvsz nincs sok az F1 környékén...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
Briatore? <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Mibenne a wtf? 😄
Szabi
wtf?? :'DD

"I drove the new car in the simulator the last 2 days. Quick but still some work to do!! Cant wait to try the real thing!!!"

Nico Rosberg üzenete a twiterrõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

playseatben az ott Takuma Sato😄

mcmoha
Itten. 😊

Master91
Sisakok fixed

Master91

allock
valahogy nem sajnálom azt a pályát, sosem tetszett

#hhwnd

Firerock
Tavaly volt linkelve egy oldal ahonnan le lehetett tölteni különbözõ szériák versenynaptárát google calendar formátumában. Van ilyen a 2013-as évre is?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
jócucc <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ScarY MAN
<#whatever>

...

Szabi
ejj de jól nézne ki 😊

pedobear
Nem kell csodálkozni, tele vannak cikókkal meg az emberek 25%-a munkanélküli.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

desigo
Képek esetleg vannak róla?

a.carkey
Az viszont biztos, hogy volt pár pálya, ami igazán feküdt pár csapatnak, és ott tényleg erõsnek tûntek, sõt, erõs is volt, viszont amint meg lett a siker, utána szépen lemaradtak a fejlesztésben. A Williamsrõl és a Mercedesrõl van szó.

A medve nem játék.

bakkerman
ígyvan,kiesések,egyéni/technikai hibák miatt lehetetett az,hogy az elsõ 7(??) futamon 7 különbözõ gyõztes volt,nem a csapatok kiegyenlítettsége miatt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Nem volt ez kiszámíthatatlan. Egymás hibáiból éltek.

A medve nem játék.

Emlékeztek erre?😄

nem gond, csak szerintem az is izgalmat hoz DRS és KERS ide vagy oda, ha a mezõnyben többször történik helycsere. Nekem tetszett ez, hogy kiszámíthatatlan volt a vb és mindig más nyert, ezen felül akciók is voltak a futamon. Mivel nincs akkora különbség a technikák közt, mint régebben a 90-es években. (Ezt átbeszéltük, hogy a teszt korlátozások, a motorteljesítmény csökkenés és az aero is közrejátszik ebben) Akkoriban szinte minden évben vagy 1 max 2 csapat volt harcban a vb címért a többiek mérföldekkel voltak lemaradva az igaz viszont, hogy az akkori technikából többet ki lehetett hozni és a versenyzõ is többet tudott hozzátenni a tudásával, mint manapság. Viszont nekem bejön ez, hogy nincs 4-5 másodpercre egy Williams mondjuk egy Red Bulltól. 97-ben olyan is volt, amikor a Lola 10 másodpercet kapott a Williamstól:S

Jeffjohnson
Lehet én vagyok az örök elégedetlenkedõ de én nálam a Senna-Prost és a Schumi-Mika-Hill által vívott csatáknak vagy éveknek a közelébe sem ért. Mert miért is volt izgalmas ez az év? Nem azért mert az elsõ 2 pilóta oda vissza elõzgette egymást hanem mert mindig más nyert és ezért sokáig nyitott maradt a VB.

ismerõs az arca, de milyen öregnek néz ki csak nem Anne Hathaway?😄 utálom azt a színésznõt

mcmoha
Milyen az a parizercsöcs? <#eplus2>

bármi megeshet ki a fene gondolta volna, hogy egy ilyen szezon kezdetet kapunk, mint amilyen a 2012-es volt? Sauberre és a Williamsre gondoltál volna, hogy futamgyõzelmet, sõt dobogót fognak majd? Szerintem senki. Futamok tekintetében pedig rég volt ennyire izgalmas szezon sorozatosan.

Abban igazad van, hogy a Red Bull, ha rosszul is kezd akkor a fejlesztéseikkel könnyen kiküszöbölnek minden problémát mivel nagyon jó mérnöki gárdával rendelkeznek a legjobbakkal. Mercedestól én sem várok sokat, Williamst ne írd le, Sauber Hülkkel szerintem futamgyõzelemre esélyes a Lotus pedig a tavalyi alapok után szerintem új erõre kap.

RatBaG
régebben még abból volt hír, hogy azért nem vetkõzik a playboynak, mert parizercsöcs 😄

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Nem ennyit akartam írni. Elment a komment. Edit nincs. Leszartam. 😊

A medve nem játék.

Nem létezik, hogy ekkora mellbimbója/bimbóudvara legyen, ez valami bimbótapasz lehet.
Jeffjohnson
Veri? Inkább üti, nem? Egyébként az elsõnél egyéni Vb-re gondoltam ezért is írtam oda a 3.-hoz, hogy konstruktõri vb. Azt hittem érthetõ persze aki kötekedni akar annak nem.

a.carkey
Azt tudod, hogy az elsõ és a harmadik veri egymást.

A medve nem játék.

Master91
a.carkey
Jeffjohnson
Szerintem ott folytatják ahol tavaly abbahagyták. Új gumikat hamar kiismerik és látunk egy unalmas szezont amit "féltávnál" megnyer az RB.

A Mclaren teljesítményére leszek kíváncsi így, hogy most Buttonra szabják a kocsit mi változik de sajna a Mclaren nem képes egyenletes teljesítményre.

A Ferrari nagy kérdõjel számomra ha Massa feljavul minimum Webber szintjére és a kocsit nem rontják el úgy mint tavaly akkor akár a konstruktõri vb. meg is lehetne de ha megint egy rossz koncepcióval állnak elõ akkor ebben az évben nem lesz a gumikkal akkor szerencséjük, hogy az elsõ 6-7-8 futamot megint más nyeri meg.

A Mercedestõl nem várok sokat tavaly is csak keveset hoztak és nem fejlesztettek jól/semmit. Hamilton esetleg hozhat egy két dobogót talán 1-2 gyõzelmet is.... meglátjuk mennyire dobja fel az új légkör és kap-e Q3-as kocsit.

Lotus szerintem nem fogja hozni a tavalyi "bravurt". Grosjean-ra viszont kíváncsi leszek ha kicsit több szerencséje lesz mint tavaly és talán fejben is jobban ott lesz akkor akár okozhat csapaton belül meglepetést.

Többi csapat közül nem hinném, hogy bárki is képes lesz hosszútávú kiemelkedõ teljesítményre. Williams-et sajnálom egyedül, anno sokat szurkoltam nekik lassan eltûnnek a süllyesztõben.

Kb. én ennyit várok az évtõl. Meglátjuk mennyire válik be. Mert mint nyilván szinte mindenki a tények mellet megérzésekre alapozom az elképzeléseimet.

Nem biztos, hogy Newey, tavalyi ev nem indult szamara, szamukra egyszeruen...

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
Inkább tervezõre. Szerintem versenyzõk között ilyen szempontból nincsenek óriási különbségek, legalábbis a top pilóták között. Viszont a versenyautó amit alájuk raknak már jelenthet nagyobb különbséget.

Tervezore vagy versenyzore gondolsz?

Itt egy nagyon jo sorozat, mar a 4. resznel tart...

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
"néhányan ismét magukra találhatnak, másoknak pedig beletelhet néhány hónapba, mire közös nevezõre jutnak az új gumik viselkedésével."

Ettõl félek én is... lenne egy tippem, hogy ki fogja látványosan megérteni a leghamarabb a gumik "új mûködését".