182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Chris Lowe #143563 Négy. Amiből egy ezer%, hogy előnyt szerzett(bár azért nem mert a többi is levágta...)
Nem értem minek vannak szabályok ha néha eltekintenek tőle, néha szigorúan veszik...ez így követhetetlen(khm valószínű ez a cél) -
#143562 Előny az. Nagyobb sebességgel mennek be, ezért nem tudják vonalon belül venni... nem értem miért engedik. Úgy vágnak át sikánokat és kanyarokat mint ha ott sem lennének. -
#143561 Nem értem haza az elejére. -
Chris Lowe #143560 Ki se mennek a többiek...oké végülis fölösleges, dehát azért ez így csúnya. -
#143559 ez most csak 1 palyan van igy -
#143558 Szmog, a műsor elején mondták, elég durva. -
#143557 Charlie Whitingék megengedték a szélesítéseket, mert állítólag nem jár előnnyel. (pedig igen, több sebességet tudnak bevinni a kanyarba szal nem értem a logikát) -
#143556 Egyébként ez szmog v. köd? -
#143555 Látva a két RB közötti különbséget, és még emlékezve arra, hogy azért Webber 2010-ben még min. egálban volt vele Abu Dhabiig, kizárt, hogy skillből fél mp legyen Webber és Vettel között ... -
Chris Lowe #143554 Baszki akiket mutogatnak tv-ben pilóták közül egyedül rai nem vágta át a fehér felfestést...vettel e gyors körében az elöbb ötször webber háromszor...alonso is elhagyta párszor.
Végén majd visszaismétlik a győztes kört majd jóól megszámolom! O:-) -
Chris Lowe #143553 Csúnyán kiszélesitík a pályát, folyton átvágják a fehér vonalat... -
#143552 Nyomják Grosjeant, nyomják, Kimi megy, ok, Romain lesz a megváltó, aztán taktikában is hibáznak, meg Grosjean is hibázik, és egyre rosszabb a helyzet. Mintha az itthoni ellenzéket látnám ... -
Chris Lowe #143551 Úgy hallottam jövőre betiltják a sisakfestés majomkodást...már nagyon unom, hogy folyton keverem a pilótákat...igaz ez?
Gro megint elbafta. :- -
#143550 kicsit megkésve, de... az a zene a felvezetőműsor elején :D
-
#143549 Lotusnál ezt benézték... -
#143548 A Lotus ismét megcsillogtatta taktiai érzékét :D
Szegény Grosjean. -
IXEMGabeo #143547 ennyi...
és még vannak akik azt mondják minden rendben -
#143546 Ez mi a fomulahu megrajzolta? -
#143545 Azért az is szép, hogy a pirelli úgy orvosolta a gumiproblémát, hogy nem engedi a csapatoknak szabadon állítani sem a keréknyomást sem a dőlést. Ez kb. arra jó, hogy bebetonozzák az erősorrendet. -
#143544 Imádom a mai F1-et.. az autót se lehet be állítani mert szétszakad a gumi.... és még csak nem is a Pirelli tehet róla:))) -
IXEMGabeo #143543 Raikkonen a Pirellik és a szabályok miatt szenved? -
#143542 Az elején kilökte Farfust aki a tízen x-edik helyről rajtolt, míg Glock a 4-ről és nem kapott semmit érte.
Ettől függetlenül én is örültem Glocknak :) -
#143541 illetve 3 sarok után le is OFFolna... -
W aWaW Wah #143540 hát persze, leszabályzás nélkül egy utcai autó is 9 ezret tudna forogni igaz semmi ereje nem lenne már -
IXEMGabeo #143539 Ez a nem mind1 -
#143538 Érdekes adat a @RenaultSportF1-től: a 18 ezres korlátozás nélkül a jelenlegi motorok kb. 22 ezres fordulatszámra lennének képesek. -
#143537 igen,és olyan pilóták mint Koba,meg például Glock az F1-en kívül van,és nincs sok esély a visszatérésükre...de legalább lesz két ruszki kölyök,jó sok dollárral -
#143536 néztem, drukkoltam is neki, mert a kötelező cseréknél esőgumikat választott, és az elsőt elég későn cserélte...talán már slick-ben gondolkodtak, de kellett csatáznia is, szal absz. megérdemelt volt szvsz.
...a befutó-t meg tanulhatná az F1 is, tűzijáték sorfalban, gumiégetés...szal rendben volt.
..a kerékcserék ott is nagyon gyorsak 3-3.5 másodperc. -
#143534 A korábbi Formula-1-es pilóta, Timo Glock pályafutása első futamgyőzelmét aratta a DTM-ben a szezonzárón -
IXEMGabeo #143533 ez félreérthető Japánban a Ferrarié volt a leggyorsabb 1,95 sec alatt cserélték le Alonso abroncsait -
IXEMGabeo #143532 Ott a Bridgestone gumik voltak még, amik nem voltak rosszak esőben még versenyezhettek normálisan, de azért a ringen is és Monzában is a kemény keverék egy két kör híján egy teljes futamot kibírt, ami kissé illuzió romboló volt...nem koptak túlzottan a gumik, most meg túlzottan is óvatosak, mert a gumik a Pirellik pokolian kopnak, nem lehet belőlük a maximumot kiautózni, mint régebben a tankolás idején stb stb...
balanszot kellene csak eltalálni...
Valakinek az nem tetszett, hogy minden motor elfüstölt ezáltal a nagyobb csapatoknak is kútba ment egy egy hétvégéjük, másoknak meg pont ez hiányzik (köztük nekem is).
Vannak, akik ellenezték a tankolást, míg mások visszasírják.
Végülis nem lehet kielégíteni mindenki igényeit, de a normális balanszot be kell tudni lőni a szabályokkal és az újításokkal is. -
IXEMGabeo #143531 2010-es évad jó volt ott még 5-en is esélyesek az utolsó 4-5 futamon a végén is Webber-Alonso-Vettel hármas maradt az utolsó futamon...nem voltak rosszak a versenyek sem DRS és Kers se volt, ugyanakkor előzésileg, akciódúsabb volt, mint a 2009-es szezon... -
G_ArchAngel #143530 Mindig minden jobb volt regen es a jovoben is igy lesz.
Kiveve az internet, mert az lassu volt.
-
#143529 Én is így tudom hogy kb. annyit bírnak
Meg azt mondják hogy az autók alacsonyabban vannak mint régen, ezé nem bírnak esőbe menni -
#143528 valamikor talán még pont itt olvastam, hogy a mostani pirelli "extrém" esős abroncsai tudnak kb annyit, mint régen a bridge interjei... ha ez tényleg igaz, akkor ez is a gumik hibája^^ -
#143527 Ha esett az eső akkor nem a boxba szarakodtak, mint manapság szokás. -
#143526 Én összességében értékelem. Régen sokkal izgalmasabb volt; sokkal tömb minden történt és több kaotikus futam is volt. -
#143525 Hát, pont ezen vitatkoztam ma haverral, szerinte nem izgi az F1 hogy már szezon felén lehet tudni ki a vb.
Én meg azt mondom hogy már kb. 2009 óta nem izgi az F1, akármikor dőlt el a Vb. (tavaly ráadásul utolsó futamig ki bírt, nem tudom ezekre miért nem emlékszik...)
Ettől függetlenül nézem, mert szeretem az F1-et.
Csak DRS-KERS meg ilyen izék, 1x irány vátoztatás, szar pályák...
Szerintem nem csak azért nem nézi valaki mert megint Vettel nyer, több ok is közre játszik.
Szvsz! -
#143524 "Felejtsük el mi történik az élen" - mondta el Rosberg. "Vettel talán egyedül versenyez az élen, de nem figyelnek arra, mi történik mögötte? A mögötte lévő pilóták közötti harc már nem érdekes? "
Ennyi. -
#143523 2,02-vel ismét a Mercedesé a leggyorsabb kerékcsere rekordja