FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Minden csak viszonyítás kérdése!
Þór vígi þessi rúnar
10,437,930.43 HUF, még jobb. Egy egész közép iskola egy év alatti sör pénze kb.
Õ meg ezt be vedelte valami 3-4 csitrivel??
Vérlázító, hogy én kb éhen döglök itthon ez meg ennyi pénzt iszogat el egy szórakozóhelyen.
Természetesen Tamara Ecclestoneról van szó
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
fuck mmo's..i.,
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó sokat fizethetett, hogy ilyen frekventált helyre tették. <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Eszembe nem jutott volna. <#nevetes1>#nevetes1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A medve nem játék.
El is küldöm nekik 😄