182111
  • Master91
    Nem hiszem hogy oda teszik, szerintem már mindenki a jövőre gondol.

Mondjuk 2. , 3. , 4. konstruktőri helyekért nagy csata lesz.
  • SNICKER
    akkor menj és szopkodd le a faszát :D
  • IXEMGabeo
    ha a régi pontozás lenne akkor is Vettel lenne a vb 4. éve...

Egyébként nekem az nem tetszik, hogy a védekezés fogalma totál eltűnt. Most ne vegyük alapul azt, hogy Hülkenbergnek és Schuminak is 2011-ben Monzában a magasabb váltóáttétel miatt tudta visszaverni a pozíciókat. Egyszerűen a DRS megölte a védekezést. Ráadásul szerintem a lágy és a kemény keverék közt sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie és az lenne jó, ha többet ki lehetne a gumikból autózni attól függően kinek milyen stílusa van.
  • AnuluWork #143680
    Mindegy. Épp ideje volt, hogy Vettel végre hivatalosan is megnyerje. A hátralévőkön remélem picit jobban odateszik magukat mások is. De nem félek attól, hogy Vettel leállna.
  • Dietrich
    Gratula Vettelnek a 4. VB címéhez!
    Jövőre nehezebben ugyan, de meg lesz az 5. is.
  • AnuluWork #143678
    Azért kivételes szerencséje van, hogy nem évi tíz verseny van a naptárban, mint a hőskorban, meg nem 9 pontot ér egy győzelem, stb. Így tényleg nagyon naggyá lehet válni. Valahol jó, hogy sok verseny van, de ez a sok Tilke fos, meg amit a Pirellitől Bernieék kértek, na az kimeríti az értelmes versenyek fogalmát.

Ok, érdekes volt amikor Boutsen kerékcsere nélkül végigment Sennával a seggében a Ringen, de ami most van, azzal átestek a ló túlsó oldalára.
  • IXEMGabeo
    remélem Abu Dhabi megint olyan beteg verseny lesz, mint tavaly:)

Egyébiránt ritka unalmas ez a szezon...tavaly jobb versenyek voltak nem elsősorban Vettel miatt. Ugyanis ennél még a 2011-es szezon versenyei is jobbak voltak valahogy pedig akkor méginkább domináns volt...
  • IXEMGabeo
    ja ennyi, megteheti:) elég laza volt ebből is látszik, hogy nincs elszállva magától és ugyanúgy tud örülni egy egy győzelemnek vb címnek, mint amikor először nyert
  • AnuluWork #143675
    Minden attól függ majd, hogy mennyire lesznek megbízhatóak az új motorok, a turbó, stb. Érdekes lesz. Az biztos, hogy sajnálom, hogy Webber most megy el, érdekes lett volna látni, hogy miként boldogul egy új technikával. :(
  • Totti5
    Nagyon jó futam volt. Grozsan brutálisat ment, Merci is okés volt most végre. Szép csaták voltak, izaglmas és kreatív előzésekkel. Ferrari továbbra is katasztrófa...

Webber is nagyon szépet ment úgy ahogy mindig kellett volna, kár érte:(

Vettel meg... nem kell hozzá sokat hozzáfűzni, amit mutatott, kiadott magából és amit elmondott az önmagáért besztélt
  • bakkerman
    4. éve már rájöhettél volna,hogy az RB-nél mindenre,és mindenkire szarnak :)
  • IXEMGabeo
    Bahreinben pont fordítva volt akkor Rosberg 9. lett a gumik miatt...

Egyébként hellyel közzel ja...

A futam nem volt rossz tetszett, de nem fog hiányozni az indiai pálya jövőre...

Grosjean fantasztikus volt a 17. helyről, Kimit pedig jól eltaktikázták 4-5. helyre behozhatták volna őt...dehát taktikailag nulla a csapat ráadásul a Kimi és Grosjean közti csapatjáték sincs meg...megint összeértek.
  • HTS s3rg1nh00
    legalább láttunk egy egész jó ünneplést Vetteltől,ez is több mint a semmi...mikor volt utoljára ilyen,hogy szartak a parc fermé szabályokra?
  • AnuluWork #143670
    Nem egyértelmű, de Hamilton eddig több pontot szerzett. Viszont még a maradékon simán teljesíthet Rosbergnél jobban, ahogy Grosjean is feljött a végére.
  • bakkerman
    na,várjuk a 2014-es szezont,ami ismét fergetes év lesz a formula 1-ben,az első nagydíj rajtjáig még bárki lehet majd világbajnok
  • IXEMGabeo
    nem tükrözik a különbséget a pontok...

ugyanez volt Schumival is tavaly...jobban teljesített, mint Rosberg mégis a technikai hibák és az autó tempója okán nem tudta volna pontokban beérni a németet.

Ráadásul Rosbinak vagy 3 dobogót dobott el a Merci plusz az első szárny Koreában is...Hamilton egyetlen alkalommal esett ki múltkor az is a saját hibájából és 1 defektje volt amiről nem tehetett, tehát Rosberg még fontos pontokat is bukott szezon elején mondhatni legalább 20 pontot így közvetlen mögötte lenne szinte Hamiltonnak. Maláj nagydíjról ne is beszéljünk ahol értelmetlenül tartották Brawnék Hamit Rosberg előtt hisz már az üzemanyaga sem volt. Mégis kellett a Blackberry miatt is egy Hamilton kapásból a Merci dobogójára...
  • HTS s3rg1nh00
    és hányszor volt Rosbergnek műszaki gondja idén?nekem úgy rémlik elég sokszor,és Hamilton állandóan jobban koptatja a hátsó gumikat nála,szóval nem mondanám olyan egyértelműnek ezt a csatát...
  • pedobear
    Grat Vettel
  • HTS s3rg1nh00
    1.3 volt tegnap este
  • AnuluWork #143664
    Nem akarlak bántani, de Hamilton Rosberg előtt van a vébétabellán.
  • AnuluWork #143663
    Itt kellene éjszakai verseny, mert a szmog miatt tök mindegy mikor rendezik meg.
  • G_ArchAngel #143662
    IV.ettel :)
  • G_ArchAngel #143661
    Aha, ez mondjuk jó kifogás max 6-8 futamig, de az idény végén már elég gyenge
  • AnuluWork #143660
    Rosberg nem most ment a Mercibe ...
  • AnuluWork #143659
    Eddig csak Kimi szedett el pontot Vetteltől a Hungaroring óta, majd most Rosberg is fog. :)
  • Master91
    Igen azt tudom, arra emlékszek.

• G_ArchAngel #143657
    Rosberg a technikai hibák ellenére is szépen leértékeli Hamiltont is.
  • AnuluWork #143656
    Ne jósolgassunk már, mert nem ment ki 15 körrel a vége előtt ...
  • AnuluWork #143655
    Rindt az életét is elvesztette, és még úgy is világbajnok lett.
  • nearo
    Belealudtam a közepén... gro végigment 1 stoppal? Az kemény, gg.
  • AnuluWork #143653
    Legalább Vettelt nem fütyülték ki. Beérte Prostot. Áh ...
  • Master91
    LOL elvehetik a győzelmét és akkor is VB :D :D :D

Volt már ilyen a történelembe?
  • AnuluWork #143651
    Leszarom a Lotust. Ennyit tudnak. Röhej. És még sok ész sem kellett hozzá, ráadásul látják, hogy ki mennyivel megy nála jobban. Áh.
  • Norbi1990
    2 Lotus nem lehetett volna a dobogón Rosberg miatt.
  • Master91
    Ez a Gro gyerek egyre jobban tetszik. Elmúlt pár futama fantasztikus volt.
  • szabii98

Tudom , Grozsinak most összejön, de az évet ez a meme jellemzi.
  • matyi0323
    Mióta kiderült, hogy megy a ferrarihoz, azóta Kiminek se jön össze semmi:) Ez is furcsa, mint Webber problémái.
  • AnuluWork #143646
    Az bakker, hogy Kimit kb. 15 körrel a vége előtt ki kellett volna hozni, és akkor talán két Lotus van a dobogón? De nem. Hát ennyit tudnak.
  • G_ArchAngel #143645
    Grosjean kerékcseréje 2.6, Raikkönen 6.3

Látszott Kiminel hogy meg csak nem is egyszerre kezdtek az első kerekek levételét.
  • AnuluWork #143644
    BRÁVÓ!