182279
  • a.carkey
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha csak az idei ki nem fizetéseket nézem, induláskor lazán megvehetném belőlük mindkét ng konzolt az összes kiegészítőivel, meg amivel kijönnek. Úgyhogy ismerős cipő. :(

• IXEMGabeo
    persze, ha nagyon akarnám elmehetnék közmunkásnak éhbérért végzettséggel, de nem teszem, mert az éhenhalásra jó:) sehol nem tartanék vele...

politics off...
  • W aWaW Wah
    munkája mindenkinek lehet csak olyan nem amit szeret is csinálni
  • IXEMGabeo
    örülj neki, h van munkád és egyszeri alkalom volt...
  • W aWaW Wah
    engem ha nem fizetnek ki feljelentem őket a Megyei Rendőr Főkapitányságon
  • G_ArchAngel #143925
    nem, de nekem az parszazezer forint es parezer angol font is hianyzik...
  • a.carkey
    Nem értem, hogy mit akar a Lotus és miért csodálkozik, hogy Kimi nem hosszabbított? Egyelőre ő nem fizetős pilóta.
  • a.carkey
    No de 15 milla eurót? :D
  • G_ArchAngel #143922
    Story of my life...

Hany munkat beszoptam mar en is, ahol nem fizettek es csak csinalom, mert szeretem, amit csinalok...
  • Professor X
    Valószínűleg valamilyen speciális karakter/betűtípus okozza.
  • Professor X
    Sejtem, hogy mi okozza, ki is próbálom: '
  • a.carkey
    Nnnna, itt a cikk:

Räikkönen az idén még egy fityinget sem kapott

Ezek után pláne nem értem Permane verseny közbeni nagy pofáját.
  • a.carkey
    Mik ezek a kódok? Meghülyült az SG?
  • Peter1
    Ez egyre jobb.....

Ted Kravitz ‏@tedkravitz
    An explosive Kimi Raikkonen interview coming up in The F1 Show. Had to b persuaded to race this w/e, hasn’t been paid all season 5pm #skyf1

Jennie Gow ‏@JennieGow
    Raikkonen not paid a single € this season by Lotus but he’s come to race anyway because they now have an understanding. Listen @bbc5live #F1
  • IXEMGabeo
    max időmérőn...Bottas most is Maldi mögött végzett.

Tudtommal Kanada volt olyan hétvége ahol Bottas dominált, ill. Japánban vívtak nagy harcot, de ott Maldi megelőzte a végén igaz kicsit agresszívan, de meglett. Tény, hogy nincs messze tőle, de ez túlzás, hogy rendre verné a venzuelait
  • IXEMGabeo
    :DDDDD lool
  • Norbi1990
    Mondjuk igen, versenyen lehet kijön a több tapasztalat.
    Sajna én sem látom, hogy mi zajlik a Williamsnél nem nagyon mutatják őket, Facebookon sem szoktak sokat írni.
  • Professor X
    Olyat olvastam valahol, hogy a régi jobban feküdt neki.
  • G_ArchAngel #143912
    Grosjean nyerte a szabadedzest, azt csiripelik Kimitol elveszik a hosszu tengelytavu autot es a regit kapja meg.
  • Professor X
    Azt meg én sem szeretném, hogy Perez kiszoruljon a mezőnyből, de tartom a véleményem, hogy még érnie kell. Szerintem visszamehetne a Sauberhez, vagy esetleg ott a Force India is, bár az a legvalószínűbb, hogy marad ott, ahol van.
  • Professor X
    "Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas..."

Ahhoz képest szinte mindig Maldonado végez jobb pozícióban. Persze nem nagyon kísérem figyelemmel a versenyeiket, szóval biztos, hogy nem mindig megy minden simán, de én akkor sem mondanám azt, hogy Bottas rendre elverné őt. Max. kvalira igaz ez.

• Norbi1990
    nahát 8 év után itt is bevezetik? :D
  • Master91

"A new camera is used on Alonso car that is moving all round the car like on indycars.."
  • Norbi1990
    Perez nem tud menni akkor sehova. Nem lenne jó ha eltűnne. Persze Hülkenbergnek örülnék a leginkább ha sikerülne valamelyik csapatba bekerülni.
    Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas...

Túl sok a tehetséges újonc és kevés a hely.
  • Professor X
    Ja, és Hulk meg menjen a Mclarenbe. Checo (szerintem) még nem elég felkészült, túl hamar került oda.
  • LeventeV
    Na ez jó. XD
  • Professor X
    Tavaly még katasztrófa lett volna a Grosjean + Maldonado kombó, az igaz. GRO mostanra már beérett, úgy látszik, megérte adni neki még 1 esélyt. MAL pedig talán még egy kicsit túl agresszív, viszont már van 1 futamgyőzelem a neve mellett (ráadásul Alonso tartotta nyomás alatt). Nem lesz ez rossz (HA így alakul).
  • mcmoha
  • pedobear
    http://a5.hu/f1/egy-volt-f1-es-orvos-tagadta-hogy-pilotak-doppingolnanak
  • AnuluWork #143901
    Mert van egy Vettel és egy Rosberg? :)

Amúgy a Sauber mikor nem táncolt a szakadék szélén? De valahogy mindig összejött nekik a dolog. :)

• AnuluWork #143900
    Mikor olvastam a Toyota nevét egy pillanatra röhögtem, hogy azzal is bajnok lehetett volna, de aztán eszembe jutott, hogy a Brawn az a Honda butasága révén került a F1 élére. :)
  • AnuluWork #143899
    Permane nőjével látták ...
  • AnuluWork #143898
    Baromira igazad van. Annyira megfogták az egészet, hogy kérdés már csak az, fel lehet-e majd innen állni, ha Berninek kampec, vagy minden megy majd a régiben.

A spórolás meg egy hülyeség. Sokkal drágább most a F1, mint anno volt, ráadásul jóval kevesebb a gyártó is. Nem azt mondom, hogy ha minden marad a régiben, akkor jobb lenne a gazdasági helyzet, de több futam van, több költség, több megkötés, több tényező amire fejleszteni kell, ráadásul olyan oldal fejlődik, ami tényleg kevés helyen eladható. Persze anyagokkal kísérleteznek, ami a jövőre nézve jó, de amit a csapatok megtakarítanak a költségeken, azt nyomják a pilótáknak, mérnököknek, csapatvezetőknek. Míg régen azért ilyen fizuk nem voltak. Átmentek a srácok egyfajta bajnokok ligájába, csak itt a meccsek baszott unalmasak. :)
  • IXEMGabeo
    hát ja...
  • G_ArchAngel #143896
    Valamiert azt erzem, hogy az F1 alkonyat nezzuk, amikor egy McLaren-nek is fontos a szponzoralt pilota, Lotus pedig a csod szelen tantorog a Sauberrel es ez miatt kevesbe tehetseges versenyzok vasaroljak fel az uleseket, akkor mar nem az autoversenyek kiralykategoriajarol, hanem a aranyifjak es milliomos csemetek vidamparkjarol beszelhetunk.
    Amugy en azt sem ertem, hogy Nico miert nem kepes egy nemet ceget sem talalni, annak ellenere, hogy ott van jelenleg a legerosebb gazdasag Europaban es gondolom a sportolok szponzoralasa adokedvezmenykent jelenik meg, mint minden mas orszagban.
  • IXEMGabeo

Hülkenberg a sivatagban...csak aztán ez a kép nehogy arról tegyen tanúbizonyságot, hogy így marad csapat nélkül:S FI állítólag Chiltont akarja azt hittem dobok egy hátast mikor olvastam:S
  • IXEMGabeo
    Alonso a Red Bullé lehetett volna akár...
  • IXEMGabeo
    jaja, én is ezt pofázom mióta:) a balancot ott sikerült eltalálni elég jó szezon volt
  • Fura Alak
    Bebaxott az este, és most kúrálja magát, mit kell ezt felfújni? :D
  • Professor X
    Szerintem nem kell komolyan venni ezeket. Azt meg nem is értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet egy hülye rádióüzenetből, jó lenne végre leszállni a témáról (ezt most nem konkrétan neked mondom).