182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha csak az idei ki nem fizetéseket nézem, induláskor lazán megvehetném belőlük mindkét ng konzolt az összes kiegészítőivel, meg amivel kijönnek. Úgyhogy ismerős cipő. :(
-
IXEMGabeo #143929 persze, ha nagyon akarnám elmehetnék közmunkásnak éhbérért végzettséggel, de nem teszem, mert az éhenhalásra jó:) sehol nem tartanék vele...
politics off... -
W aWaW Wah #143928 munkája mindenkinek lehet csak olyan nem amit szeret is csinálni -
IXEMGabeo #143927 örülj neki, h van munkád és egyszeri alkalom volt... -
W aWaW Wah #143926 engem ha nem fizetnek ki feljelentem őket a Megyei Rendőr Főkapitányságon -
G_ArchAngel #143925 nem, de nekem az parszazezer forint es parezer angol font is hianyzik... -
Nem értem, hogy mit akar a Lotus és miért csodálkozik, hogy Kimi nem hosszabbított? Egyelőre ő nem fizetős pilóta. -
No de 15 milla eurót? :D -
G_ArchAngel #143922 Story of my life...
Hany munkat beszoptam mar en is, ahol nem fizettek es csak csinalom, mert szeretem, amit csinalok... -
Professor X #143921 Valószínűleg valamilyen speciális karakter/betűtípus okozza. -
Professor X #143920 Sejtem, hogy mi okozza, ki is próbálom: ' -
Nnnna, itt a cikk:
Räikkönen az idén még egy fityinget sem kapott
Ezek után pláne nem értem Permane verseny közbeni nagy pofáját. -
Mik ezek a kódok? Meghülyült az SG? -
Ez egyre jobb.....
Ted Kravitz @tedkravitz
An explosive Kimi Raikkonen interview coming up in The F1 Show. Had to b persuaded to race this w/e, hasn’t been paid all season 5pm #skyf1
Jennie Gow @JennieGow
Raikkonen not paid a single € this season by Lotus but he’s come to race anyway because they now have an understanding. Listen @bbc5live #F1 -
IXEMGabeo #143916 max időmérőn...Bottas most is Maldi mögött végzett.
Tudtommal Kanada volt olyan hétvége ahol Bottas dominált, ill. Japánban vívtak nagy harcot, de ott Maldi megelőzte a végén igaz kicsit agresszívan, de meglett. Tény, hogy nincs messze tőle, de ez túlzás, hogy rendre verné a venzuelait -
IXEMGabeo #143915 :DDDDD lool -
Mondjuk igen, versenyen lehet kijön a több tapasztalat.
Sajna én sem látom, hogy mi zajlik a Williamsnél nem nagyon mutatják őket, Facebookon sem szoktak sokat írni. -
Professor X #143913 Olyat olvastam valahol, hogy a régi jobban feküdt neki. -
G_ArchAngel #143912 Grosjean nyerte a szabadedzest, azt csiripelik Kimitol elveszik a hosszu tengelytavu autot es a regit kapja meg. -
Professor X #143911 Azt meg én sem szeretném, hogy Perez kiszoruljon a mezőnyből, de tartom a véleményem, hogy még érnie kell. Szerintem visszamehetne a Sauberhez, vagy esetleg ott a Force India is, bár az a legvalószínűbb, hogy marad ott, ahol van. -
Professor X #143910 "Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas..."
Ahhoz képest szinte mindig Maldonado végez jobb pozícióban. Persze nem nagyon kísérem figyelemmel a versenyeiket, szóval biztos, hogy nem mindig megy minden simán, de én akkor sem mondanám azt, hogy Bottas rendre elverné őt. Max. kvalira igaz ez.
-
nahát 8 év után itt is bevezetik? :D -
"A new camera is used on Alonso car that is moving all round the car like on indycars.." -
Perez nem tud menni akkor sehova. Nem lenne jó ha eltűnne. Persze Hülkenbergnek örülnék a leginkább ha sikerülne valamelyik csapatba bekerülni.
Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas...
Túl sok a tehetséges újonc és kevés a hely. -
Professor X #143906 Ja, és Hulk meg menjen a Mclarenbe. Checo (szerintem) még nem elég felkészült, túl hamar került oda. -
Na ez jó. XD
-
Professor X #143904 Tavaly még katasztrófa lett volna a Grosjean + Maldonado kombó, az igaz. GRO mostanra már beérett, úgy látszik, megérte adni neki még 1 esélyt. MAL pedig talán még egy kicsit túl agresszív, viszont már van 1 futamgyőzelem a neve mellett (ráadásul Alonso tartotta nyomás alatt). Nem lesz ez rossz (HA így alakul). -
-
http://a5.hu/f1/egy-volt-f1-es-orvos-tagadta-hogy-pilotak-doppingolnanak -
Mert van egy Vettel és egy Rosberg? :)
Amúgy a Sauber mikor nem táncolt a szakadék szélén? De valahogy mindig összejött nekik a dolog. :)
-
Mikor olvastam a Toyota nevét egy pillanatra röhögtem, hogy azzal is bajnok lehetett volna, de aztán eszembe jutott, hogy a Brawn az a Honda butasága révén került a F1 élére. :) -
Permane nőjével látták ...
-
Baromira igazad van. Annyira megfogták az egészet, hogy kérdés már csak az, fel lehet-e majd innen állni, ha Berninek kampec, vagy minden megy majd a régiben.
A spórolás meg egy hülyeség. Sokkal drágább most a F1, mint anno volt, ráadásul jóval kevesebb a gyártó is. Nem azt mondom, hogy ha minden marad a régiben, akkor jobb lenne a gazdasági helyzet, de több futam van, több költség, több megkötés, több tényező amire fejleszteni kell, ráadásul olyan oldal fejlődik, ami tényleg kevés helyen eladható. Persze anyagokkal kísérleteznek, ami a jövőre nézve jó, de amit a csapatok megtakarítanak a költségeken, azt nyomják a pilótáknak, mérnököknek, csapatvezetőknek. Míg régen azért ilyen fizuk nem voltak. Átmentek a srácok egyfajta bajnokok ligájába, csak itt a meccsek baszott unalmasak. :) -
IXEMGabeo #143897 hát ja... -
G_ArchAngel #143896 Valamiert azt erzem, hogy az F1 alkonyat nezzuk, amikor egy McLaren-nek is fontos a szponzoralt pilota, Lotus pedig a csod szelen tantorog a Sauberrel es ez miatt kevesbe tehetseges versenyzok vasaroljak fel az uleseket, akkor mar nem az autoversenyek kiralykategoriajarol, hanem a aranyifjak es milliomos csemetek vidamparkjarol beszelhetunk.
Amugy en azt sem ertem, hogy Nico miert nem kepes egy nemet ceget sem talalni, annak ellenere, hogy ott van jelenleg a legerosebb gazdasag Europaban es gondolom a sportolok szponzoralasa adokedvezmenykent jelenik meg, mint minden mas orszagban. -
IXEMGabeo #143895
Hülkenberg a sivatagban...csak aztán ez a kép nehogy arról tegyen tanúbizonyságot, hogy így marad csapat nélkül:S FI állítólag Chiltont akarja azt hittem dobok egy hátast mikor olvastam:S -
IXEMGabeo #143894 Alonso a Red Bullé lehetett volna akár... -
IXEMGabeo #143893 jaja, én is ezt pofázom mióta:) a balancot ott sikerült eltalálni elég jó szezon volt -
Bebaxott az este, és most kúrálja magát, mit kell ezt felfújni? :D -
Professor X #143891 Szerintem nem kell komolyan venni ezeket. Azt meg nem is értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet egy hülye rádióüzenetből, jó lenne végre leszállni a témáról (ezt most nem konkrétan neked mondom).