182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#143843 Kiderült, hogy Kimit nem tájékoztatták sem arról, hogy Grosjean jön mögötte 2 másodperccel gyorsabban Massával a seggében, sem arról, hogy engedje el. A "takarodj már faszba" volt az első és egyetlen jelzés Kimi felé. Ez azért vicces, mert Permane összevissza hazudozta, hogy ő korábban többször figyelmeztette.
A másik epic fail az volt, hogy Kimire hivatkozott, hogy ragaszkodott az 1 kiállásos taktikához. Közben a rádiózásból kiderült, hogy Kimi a futam első harmadában a túlmelegedő fékek idején már szólt, hogy nem fogja kibírni a végéig a gumikon, csináljanak valamit. a válasz a már idézett tekerd le a motord és spórolj benzint volt 20 körrel később. :)
-
#143842 Műbalhé volt.
Egy kínai bohóc azt írta, hogy menjen ő és a családja a pokolba. Ez volt a halálos fenyegetés.
Permane szánalmas azóta törölte /tette csapat/ 2 bejegyzését.
De azért jól játssza az áldozat szerepét miközben össze vissza hazudozik. Tegnap 3 nyilatkozatában 3 sztorit mesélt Kimi taktikájáról és Gronyó elleni csatáról. Ráadásul a feltett rádiózások és Boullier is cáfolta amiket mondott. Masszív szégyen. -
#143841 It would have been nice to win the constructors title with both of us on the podium, says Mark. The team has done a phenomenal job this year, proving once again that it is the benchmark in F1. And well done to Sebastian hes done a great job this year and deserves to win the world championship. -
#143840 Szerintem átment leszarom stílusba és nem mondott senkinek semmit, csak röhögött :D -
W aWaW Wah #143839 Webberrer mi van? nem is találtam róla msot nyilatkozatokat az indiai verseny után, még nem is gratulált vettelnek hivatalosan? most megint megsértődött a csapatra v mi? -
#143838 oh és tényleg igazad van
szokásos időben lesz az élő futam! -
#143837 Ja ezen a héten lesz.
M2-őn ismétlés lesz szerintem. -
#143836 Mi?
most hétvégén egyből?
m2-őn? :o -
#143835 -
#143834 -
#143833 pirelli egy szar -
#143832 "With hindsight, this radio message could have been sent in a less emotional way. There was a lot of tension, a lot of potential technical problems and some of the words that flew around were simply not appropriate. I know that many people were surprised and I can only apologise for that on behalf of the team. It won’t happen again." Eric Boullier, Team Principal -
G_ArchAngel #143831 Ezert irtam. Kimi azt nyilatkozta, hogy az elso 20 korben volt problemaja. Mikor is futottam a leggyorsabb kort?
Ennyi... -
#143830 Biztos a Japán GPn múlt.
-
#143829 Kié is volt a leggyorsabb kör? Mint a Taxiban: Akkor rálépek a gázra (mennek 250el ...). -
A Pirelli bosszús, hogy a csapatok ellenszegültek neki
http://www.gphirek.hu/f1/20131028-f1-a-pirelli-bosszus-nehany-csapat-taktikaja-miatt.html -
IXEMGabeo #143827 Grosjeant szvsz így sem verte volna meg, de a 4. helyre simán jó volt és ezt a Lotus csúnyán elszúrta... -
IXEMGabeo #143826 ha ez francia ez a Permane akkor már értem miért nagy a pofája:S -
IXEMGabeo #143825 akkor viszont Sutil kurva nagyot ment és mégis Ricciardoval együtt csak a 9. és 10. helyen végeztek...Sztem, ha Sutilt előbb kihozzák akkor simán megverik Di Restát, de lehet Hamiltont is... -
#143824 de a lotus is tudta nagyon jól,hogy mivel nem működik jól a fék,az a gumira negatív hatással lesz,ergo nem fogja kibírni a végéig(és ugye hamarabb cserélt RoGro-nál,tehát nehezebb tankkal pláne nagyobb terhelést kapott a gumi).még a közvetítésben is mondták Szujóék,hogy 2 másodperccel gyorsabb a csapattárs mögötte és meg fogja előzni,de ez legalább 3 körrel előtte is így volt,kvázi a lotusnak volt 4,5 perce,amit azzal töltöttek hogy végignézték ahogy utolérik az egyik pilótájukat és nem tettek ellene semmit,pedig simán kihívhatták volna-na,ez az ami a szememben gusztustalan.az utána következő dolgok már csak a habot jelentették a tortán.
vagy egyszerűen a lotus komplett stratégiai személyzete idióta és ki kellene rúgni mindet,vagy szándékosan cselekedtek így...lehet választani. -
Chris Lowe #143823 Az, hogy ezt nem mondják a tévében a szakértők vagy szújó az is érthető mivel nem érdekük rombolni egy nekik munkát adó sorozat nimbuszát. Mert ez azért így nézve embertelen. Dehát mi nem az ahol pénz van?
Egyebkent teljesen egyetértek az indiai akárkikkel akik szórakoztatóipari eseménynek mondják és nem sportnak. Persze kell az erőnlét nade ahol ennyi a pénz es a sztár az inkább szórakoztatás. -
#143822 Az már engem nem érint :) -
Chris Lowe #143821 Hehe reméled...azért szerintem alonsovl még nehezebb lesz.:-) -
Chris Lowe #143820 De nem volt hátráltatás! Ígyisúgyis ott végzett volna már leírtam. Valószínű kihozza elöbb ha mondjuk futam közepén bedarálja hülköt és lát esélyt a csapat, hgy a friss gumikon a végén előrébb tud jönni. Nem volt rá esély, grojean szempontjából meg az a legjobb ha megelőzi és nem a boxban dől el. Ezt magyarázom 10 perce! :-) -
Professor X #143819 Az utolsó mondattal egyetértek. -
Chris Lowe #143818 Egyébként ez ment a red bullnál is. Meg 2010 okés volt akkor szerintem hornerék szartak bele ki nyer csak nyerjen valamelyik. 2011 már más tészta, mivel a fiatal vettel nyert, tolni kellett már köré építették a piárt. Webber meg beállt csatlósnak, ezért cserébe megkapta a red bull jövőbeni támogatását.
Ha vettel eligazolt volna év közben mondjuk mert nem áll ki mellette a csapat a multi 21-nél akkor szerintem más lenne a tészta.
Mindegy egy a lényeg ez az évközbeni átigazolás butaság át kéne venni a fociból a szabályt. -
Professor X #143817 Na annak örülök, hogy nem hátráltatott senki senkit. Abba meg most ne menjünk bele, hogy tavaly Alonso miért nem lett vb, mert fel lehetne hozni a japán rajtot is. -
G_ArchAngel #143816 uj gumikon, ures tankkal? :)
a fekek a teli autoval, a futam elejen nem mukodtek, eloszor a hasznalt lagyon, majd a kozepesen, meg mindig nehez autoval
Kimi nyilatkozta, nem en :) -
#143815 Komolyan inkább jött volna be 3.-nak, Grosjean meg hátrébb. teljesen felesleges bármit is mondani, semmit nem számít, bár kibírta volna a gumija...
Menjen a Ferrari-hoz. Egy élmény lesz jövőre. -
#143814 Nem volt hátráltatás. A tavaly Alonsot vébéjét elquró Grosjean nagy arccal érkezett egy olyan kanyarba egy olyan csapattárs ellen, aki előtte van, ahol nem lehetett elmenni. És nem is ment el. -
#143813 Szerintem meg csak a gumik döntöttek. Lsd. a leggyorsabb körét! -
Professor X #143812 Nem az a nevetséges, hogy az egyik versenyzőt támogatják, hanem az, hogy a másikat hátráltatják. -
#143811 Szerintem ő kevésbé ennyire Baldrick. Rossz helyen érte utol a POZÍCIÓBAN előtte hajtó csapattársát a francia, és ott is bepróbálkozott. Vesztére. Ennyi. -
G_ArchAngel #143810 Valoszinuleg jo fekekkel nem szenvedett volna Hulkeberg es a tobbiek mogott korokig.
Tobbszor is elofordult, hogy 1mp-en belul volt, majd gyorsan visszaesett a felmelegedo fekek miatt, mert nem kaptak hutest.
Es ez a verseny elso harmada volt, azaz a kozepes abroncsok mar itt sem idealis korulmenyek kozott dolgoztak.
A Lotus nem reagalt jol, de nem is kellett volna ezzel foglalkoznia, ha 100%-os auto van alatta. -
Chris Lowe #143809 Mi a nevetséges abban, hogy azt a versenyzőjét tolja a lotus aki marad? Szerintem ez tökegyszerű. Raikönnen hetedik lett és ha kihozzák kerékcserére akkor sem biztos, hogy sokkal előrébb végez lásd hülk-öt sem tudta megelőzni. Viszont ha grojean a pályán előzi rai-t az mint írtam jókora préda az egyszerű f1 nézőnek! Rai szerintem érezte, hogy ő az áldozat ezért tartott be, pipa lett. Jónagy butaság volt, ezen a szinten! A pláne, hogy mennyire leszar mindent az az, hogy a káromkodás után hamar túllépett rajta és futott egy leggyorsabb kört.:-) -
#143808 Ezt meg lehetett volna csinálni 18 körrel a vége előtt, és most nem erről beszélnénk. -
#143807 DE BEHOZTÁK A VÉGÉN! :D Akkor meg nem mindegy, hogy 18 körrel a vége előtt teszik, miután mindenki megdugta és átment rajta? :D -
#143806 A fékek hab volt a tortán. De ugye ütközött is. Látva mit ment a végén az autóval, nem lett volna gond előznie. Idén ugyanis ő előzött a legtöbbet. -
G_ArchAngel #143805 *hivatkozott -
Professor X #143804 Nos, Permane-nel kapcsolatban egyetértek, ő nekem sem szimpi, különösen most. De arra nem gondoltál, hogy esetleg azért hozták be a végén, nehogy defektet kapjon? Volt már ilyenre példa nem is olyan rég.