FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nincs ezzel problémám. Én lepõdtem meg Grosjean edzéstempóját látva, hogy Kimi nyert elõször a csapatnak. 😄

A medve nem játék.

Maldonado? õ fizeti a legtöbbet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

morfeusss
Sziasztok! Oldalunk nem rég indult Ultimate-Sport.hu néven, és a Formula 1 az egyik fõ csapásvonalunk, de mindenféle sportággal foglalkozunk. Egy kattintás remélem mindenkinek megér. Köszi! 😊

zzeN
Look at this little sambo😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
www.f1-live.hu megosztott egy hivatkozást.
48 perce
Ez több mint árulkodó... Sutil célegyenesben a Force Indiánál

2 óra múlva már ki kiáltják hogy õ lesz a másik pilóta is.

Ez még nem jelenti semmit.
zzeN
Sutil üléspróbán volt a Force India-nál, jövõ héten pedig tesztel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

b-type
😊
A Total több versenyzõt is támogat, persze fõképpen Franciákat. Ez nem nagy pénzrõl szól, inkább a szponzorcég és a csapat között számít.
Hasonló szitu mikor a MotoGp 250cc-ben a Tóth csapat tárgyalt az Aprilia gyári támogatásáról, és az Olasz Aprilia tárgyalási feltételei között volt egy fiatal tehetséges versenyzõ szerzõdtetése,...a csattanó hogy a spanyol Barbera lett az és az Olasz Locatelli helyére szerzõdtették.
Na mindegy, a lényeg hogy ez ugyan úgy él Grosjean-ra mint akár a kis Prost-ra.
A sarazás-lehúzás meg visszaüthet, hiszen gyors, és bár Kimi versenyben jobb, sokkal....azért ha mégis versenyben is hozza az idõmérõs tempóját Grosjean, akkor nehéz lesz kimagyarázni hogy egy 'fizetõs versenyzõ', egy 'Ceasaris' verte el Kimi-t....mármint ha ez a képtelen helyzet fordulna elõ 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

annyira azért nem fiatal. 26-27 meg asszem már apuka is😄 Vettel 25 es 3x VB.

a.carkey
Ezért is írtam, hogy minimum. Az említettek Andre de Cesarisra jellemzõek.

Az elsõ szintet már Grosjean is elérte. A többi most jön.

A medve nem játék.

Totti5
Milyen utolsó esély? mirõl beszélsz?

Idén jól kell teljesítenie. Megkapta a bizalmat, mert gyors és fiatal pilóta. Lotusnak ilyenre van szüksége Kimi mellett, netán késõbb a franciára is tudnak építeni ha Kimi gondol egyet majd és lelép.

Esélyt, bizalmat most kapta meg, amivel élnie kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
-Autótörés felsõfokon
-Elqurt karrier jó autóban is
-Utolsó esély elqurása

A medve nem játék.

De Cesaris:

214 futam
5 dobogo
59 pont

Grosjean:

26 futam
3 dobogo
96 pont

Mirol is beszelsz te?

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Na igen, de pl. Sennát sem a Nacional tette anno a Mekibe, és nem véletlenül fizetett neki Dennis egy millát versenyenként 1993ban.

A medve nem játék.

a.carkey
Grosjean egy Andrea de Cesaris. Minimum.

A medve nem játék.

kifli
ahogy az összes nagy pilóta mögött áll általában egy nagy szponzor...
Carlos
kicsit odakozmált...

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Ezen még van mit javítani.

Trulli pont rossz pelda. Amikor a fenykorat elhette volna, akkor lett visszafogva, nyilvanvalo okbol...😞

HTS s3rg1nh00
csak egy mért kör nem jelent semmit,ezt már nagyon sokan bizonyították(elég csak Trullit említeni)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
"akkor azonos autoban szerintem akarkinel gyorsabb lenne egy mert koron"
desigo
Grosjean jó de nem kimagaslóan.
Egy jó autóban tökéletes,gyors köröket tud menni ha nem zavarják.
De ha meg kellene oldani egy komolyabb feladatot (rajt,elõzés,védekezés) akkor bizonytalan lesz.
Lehet,hogy az évek alatt rutint szerez és javulni fog de ne hasonlítsuk már Alo,Vettel,Hami,Kimi négyeshez.
Nemcsakhogy nem gyorsabb náluk de a szintjükig se ér fel.
bakkerman
nem kell tolni a butafejeket,igaza van,nem kicsit köszönhetõ a Santandernek Alonso ülése. Bár azért az erõs túlzás lenne rá azt állítani,hogy fizetõs pilóta,de kurvasok pénzt vitt õ a ferkához a spanyol céggel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meg kell tudni kulonboztetni a jo pilotakat, akik mogott azert van szponzor, mert jok es azokat akiknek ossze kell kalapolni a penzt, hogy ki tudjak fizetni az ulest.

Grosjean jo. Szertelen, figyelmetlen, bator, mint a vak lo, de ha koncentral, akkor azonos autoban szerintem akarkinel gyorsabb lenne egy mert koron. Akarkinel es ebbe Raikkonen, Alonso, Vettel vagy Hamilton is beletartozik.

kifli
<#wilting>
Master91
Úúú ezért majdnem letépik a fejed 😄 😄 <#nevetes1>
Alonso-t kihagytad.
Mert a spanyol es Perez is nagyjabol annyira fizetos, mint Grosjean.

Már most is a világ szégyene ami történik. Az hogy Kovalainen vagy Kobayashi kimarad és jönnek az olyan fizetõs pilóták, mint Pic, Grojean, Senna vagy idén Gutierez.

A sisakfestés meg minden héten más lesz, legalábbis vettel és Hamilton is elõl jár a csilivilire mázolt, roppant haszontalan dologban. Szóval ne aggódjanak Szújóék, Hamilton miatt.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

contraste
Látszik milyen béna szegény ferrari, le is bukott, bezzeg a redbull a NASA-tõl igazolt mérnököt, hogy megoldásai láthatatlanok legyenek😊

ain't got no history

Kizarolag a versenyzot hutheti, minden mas megoldas tiltott.

passatgt
lehet csak simán hûtésre van melegebb versenyekre, de szerintem oda elég lenne egy kisebb lyuk is😊

Érdekes, bár hûtésen kívül sok haszna egyszerûen nem látszik. Amit még el tudnék képzelni, hogy levegõt vezet az autó hátsó részéhez, de az nem tûnik valószínûnek.

Szabi
a zárt van esõs versenyekre <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

passatgt
a szabály úgy van, hogy az orron nem lehet nyílás, ez meg pont ott van, ahol rácsatlakozik az eleje, 2 féle elsõ szárnyuk van, az egyik elzárja a lyukat, másik nem😊

a.carkey
Rosberget könnyebb kezelni, változtasson Rosberg. 😄

A medve nem játék.

Szabályok szerint az autó elején csak akkor lehet nyílás elvileg, ha a pilóta hûtésére szolgál. Egy kis menetszelet kapnak az ölükbe <#idiota>

passatgt

ferrári orra alatt van egy lyuk, egyelõre nem tudni miért😊

HTS s3rg1nh00
és pont a kommentátor fogja megfesteni az autó más részét?
nyilván õk is azt fogják nézni versenyen,ha lesz ilyen...

b-type
??!
sztem mindenki pont leszrja hogy a kommentátoroknak milyen problémát jelent a hasonló sisak...oldja meg, meg lehet festeni az autó más részeit is, de kevés az a szituáció amikor egy képben lévõ kommentátor nem tudja felmérni a helyzetbõl hogy ki a versenyzõ.
Amikor meg téved na bumm bzz, nem az ilyen tévesztések minõsítenek egy közvetítést.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Master91

RatBaG
Szujó Zoltán

"A BBC 5 Live kiváló kommentátora, James Allen tette fel a kérdést ennél a képnél: Rosberg vagy Hamilton? OK, a piros kamera Rosberg, a sárga Hamilton (a jerezi teszten néhány autón, pl. a Mercedesen még nem voltak megfestve a kamerák), de vannak szögek és fényviszonyok, amikor egy 30X30 cm-es monitoron nem igazán látod a különbséget. Nem akarom, hogy úgy tûnjön, elõre mentegetõzõk, de váltottam üzenetet néhány külföldi kollegával, akik már elõre hideglelést kapnak helyzettõl. 😄 Mindegy, szeretjük a kihívásokat!"

"Ha én lennék a Mercedes marketingese, vagy a Hamilton-brand felelõse, beszélnék Lewis-zal a sisakfestésrõl. "Te, brother, figyelj már, nem tesz jót a márkádnak, ha folyamatosan összekevernek a csapattársaddal a tökegyforma sisakotok miatt. Tudom, hogy haverok vagytok, de ez elég gáz. Mi lenne, ha Malajziában, de legkésõbb Kínában felhúznánk erre egy marketing-eseményt, és ünnepélyesen - engedve a nézõk és a kommentátorok nyomásának - megváltoztatnád a festést? Pozitív színben tûnnél fel, rárakhatnád a Union Jack-et, és készülne pár közeli az új sisakodról, amik bejárnák a világot. A Blackberry, a Monster, a Petronas baromi hálás lenne érte - ha érted mire gondolok."
Persze sem Hamilton, sem a XIX Entertainment-es (a Hamiltont menedzselõ cég) srácok nem ügyetlenek annyira, hogy ez ne jutott volna már eszükbe. Miért érzem azt, hogy valami ilyesmi fog történni, és elõre megkoreografálták az egészet?"

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN
X-Ray Of The Ferrari 138's V8 Engine & Gearbox

bakkerman
nagyon remélem Bianchinak adják oda a 2. ülést

bakkerman
a világ szégyene lenne ha megkapná az ülést az indiai,míg olyan pilóták mint Kobayashi vagy Glock csapat nélkül maradnak...felháboritó

HTS s3rg1nh00
a Merci 2013-as kormánya(remélem látszik):

- PL = Pit limiter
- PC = Pit confirm
- N = Neutral
- Talk = radio communication with race engineer
- Drink = allows the driver to drink thanks to a straw in his race helmet
- HARV = KERS ‘Harvesting’ system, allows driver/team to decide how much the battery will be charged
- Entry/MID/HI-SPD switches = rear differential for corner entry, midpoint, exit and high-speed corners
- MIX switch = fuel mix
- TYRE switch = useful for the driver to confirm tyres before next pitstop (if conditions are changing)

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Jah Gronyár maradhatott volna a kis pink sisakjánál😄 Legalább mindenki látta messzirõl ha kõzelít😊

Master91
Engem baromira fog zavarni + a lotusosok sisakjai is :S