FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tehat, nem hiszem, hogy koze lenne nagyon Shumihoz.
fuck mmo's..i.,
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
f1 versenyzõk listája:
13 Michael Schumacher DNF
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Oke, hogy istenited, de legkort ne tulajdonitsunk mar neki 😄
http://gaborszantai.co.uk/
Gábor Wéber:
Danica Patrick az elsõ nõ, aki NASCAR verseny elsõ rajtkockájából indulhat, ráadásul épp a Daytona 500-on. Mondjuk innen még messze a gyõzelem, de azért wow!

Ha így csökkent a nézettség akkor lemorzsolódott egy réteg akik nem valódi F1 rajongók, hanem alkalmi nézõk, alkami drukkerek.
Mondjuk ebbe igazuk van 😄
Mindenesetre kösz! 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Haldoklik az igazi F1, már évek óta beteg, próbálkoznak valamit meg oldani, de nem fog menni sajnos.
Nem azért csökken a nézettség mert Vettel és Red Bull itt van, ez hülyeség.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sajnos idén elég sokat leszek 7végén házon kívül, és készülni kell...
Örülnék ha idén nem õk nyernének, hanem valami új arc akire senki se számít.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Meg az ezüst sem ment a szeme színéhez..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2008 - 600 millió
2009 - 520 millió
2010 - 527 millió
2011 - 515 millió
2012 - 502 millió
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egy remek zenés összeállítás Schumi karrierjérõl. Goodbye Schumi!

- Fuss, Michael!
Mire Schumacher:
- Ne aggódj Eddie, már van három kör elõnyöm.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"