182111
  • IXEMGabeo
    akkor beszéld meg Wéber Gabival is, ha ez szabályos volt nyilván hülye az egészhez...
  • Laceee
    En vagyok elfogult, amikor habzo szajjal itt gorcsolsz ? :D
  • Norbi1990
    Eddig így volt. Ami szerintem is baromság.
  • IXEMGabeo
    Ugyanez az eset volt tavaly Vettelnél Hockenheimben Button kiszorította, Vettel pályán kívülről előzte meg aztán kapta utólag a büntit...
  • Laceee
    Akkor az kapjon buntetest akinek nem hagynak helyet a palyan ?
  • IXEMGabeo
    Kár ezt megmagyarázni, Vergne az ideális íven volt, Alonso kiszorult és onnan előzte meg Vergne-t. Ilyen helyzetben a pozícióját vissza kellett volna adnia...

Ez nem az első a spanyolnál 2005-ben is megcsinálta ezt 2x Monacoban, hogy vagdosott...kutyából nem lesz szalonna:)
  • Norbi1990
    Azért van felháborodás, mert ugyanígy büntették meg Grosjeant, Hülkenberget stb, mert a másik kiszorította a pályáról amikor teljes terjedelmével a másik mellett volt.
    Alonso ezért nem kapott büntetést...
  • LaszloLedzenyi
    Az autó majd teljes terjedelmével volt a másik mellett, vergne nem hagyott helyet ezért ment le alonso, nem hiába vizsgálták mind a 2 pilótát, és nem csak alonso-t. Nem tudom mi ez a felháborodás.
  • IXEMGabeo
    Nem csak akkor legyenek következetesek a pályaelhagyásokkal

időmérőn a 2 Merci is megkaphatta volna a büntit...vagy akkor aszfaltozott bukótér helyett kavicságyat tessék leteríteni...

Elfogultságodnak is van határa...

Ez büntetést érdemelt volna, de az FIA döntési mechanizmusában ne keressünk logikát mikor, kit, miért büntetnek...
  • Encore
    Vicces az egyik F1-es oldal cikkeinek a címét olvasni:

Persze csak poén... :)
  • Laceee
    Be kellett volna allni vonatoznia, az a divat ugyis, ha van egy kis tortenes az a baj, ha nincs akkor az...
  • lac coo
    Igen valszeg utolérte volna őket ( már nem tudom ki volt a második mögötte...) De ott tolni kell neki, nem replay alapján gondolkodni, szerintem jól csinálta..... De a bünti szerintem is jár neki.
    Amúgy iszonyat tempó van egyébként ott, nem tudom szerencsés-e, satufékkel beékelődni két autó közé, az ideális íven .....
  • Norbi1990
    kibaszott vicc ez az fia
  • IXEMGabeo
    tempója és a gumijai állapota alapján simán elkapott volna így is mindenkit csak 2 körrel később maximum...fogyó benzin hatására amúgy sem kopnak a gumik oly túlzottan ennek köszönhetően tudta pl Di Resta megtartani a pozícióját Hami ellen
  • Laceee
    Alonso és Vergne sem kap büntetést XD
  • lac coo
    Jó eséllyel két helyet bukott volna, szerintem jól döntött, aztán vagy megbüntetik, vagy nem ( szerintem meg fogják ...).
  • Professor X
    *éghajlat
  • Professor X
    Melegebb éghajat...
  • IXEMGabeo
    Szerintem volt ideje besorolni...

Viszont annak tükrében ahogy Hülköt megbüntették holott számtalan ilyen boxból való kiengedés volt az elmúlt 3 év során (2010 Kína Vettel-Hamilton) stb...akkor sem büntettek ilyet.

Múltkor Rosberg is kapott Japánban holott ilyenért a csapatot kellene büntetni az ő felelősségük
  • lac coo
    De hogy ez Kimi mekkora egy tajparaszt, nem tudom a bunkóság menő manapság, mit esznek annyian rajta ....

Így lelépni, látványosan , kamera szeme láttára ?! :)))))

Felvezető műsorban jól mondták: "...biztos, hogy élvezi a versenyzést , meg vérbeli versenyző, tolni fogja neki...Na jó, ő Kimi, ő mondjuk nem ...! "
  • Laceee
    Folhabrito!!!! Kiszoritja Vettel Alonsot a fure es megbuntetik... XD
  • lac coo
    Valamit szerintem tuti fog kapni. Bár szerintem mindenki úgy ment volna el, fékbe tuti senki nem állt volna bele .....Nem jókedvéből, szántszándékkal rongyolt át mindenen....
  • kifli
    ja mindenki kivéve az arabokat :D
  • IXEMGabeo
    tempója alapján a korai boxutca áthajtásossal sokkal jobban járt volna egyébként,)
  • Professor X
    Ha kap 20 másodpercet, akkor 8. lesz.
  • IXEMGabeo
    Most mi van Alonso esetéről nincs semmi? ennyire elnézik neki a nyilvánvaló levágást? tavaly Monzában is Vettel kapott büntetést, amikor kiszorította Alonsot a fűre előtte lévő évben fordítva volt és semmit nem kapott a spanyol...ennyire kivételezni kell vele?
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    az igen a 98-as kanadai nagydíjról milyen képet kapott el a fotós:DDD Wurz kocsija totál függőlegesen
  • AnuluWork #144055
    Sikerült bealudnom. Az elején még láttam Prostot, de a végére kiesett. Bár lehet, hogy csak álmodtam ...
  • IXEMGabeo
    és tavaly Vettelt Hockenheimbe
  • IXEMGabeo
    gyalázat h Hülkenberget ilyen boxkiengedésért megbüntettek...

ez a futam eldőlt a rajtnál sajnos, egyébiránt a Force India taktikája zseniális volt...

Alonso pedig büntit érdemel ez egyértelmű:)
  • pedobear
    Az F1-ben legtöbbször a német himnusz szólt eddig?
  • repvez
    Milyen magas csaj volt a podiumon :) Roseberd visszais állt a magaslatra miatta :)
  • G_ArchAngel #144050
    nem a palyan csinalta es visszament a boxba - persze lehet igy is talalnak valamit, pl. rossz iranyba forgott
  • Dietrich
    Vettelt ha megint megbüntetik, akkor IC-ben a helye! ott ez kötelező mutatvány minden győztesnek ;)
  • adam46
    Ja, milyen érdekesen Massánál bakiztak a boxba, milyen véletlenek vannak...
  • Norbi1990
    Remélem. Hülkenberget megbüntették Szingapúrba, Grosjeant pedig Hungaroringen ugyanilyen előzésért.
  • adam46
    Nagyon izgalmas futam volt... Remélem Alonso-t megbüntetik.
  • G_ArchAngel #144045
    En meg Kimi kiesese ellenere is probalok pozitiv maradni, de semmit nem talalok, ami miatt erdemes lenne full screenre raknom a stream-et...
  • Norbi1990
    Megint egy rettentő izgalmas verseny :D

Áthajtásos bünti Hülkinek. Hülye volt a csapat...