182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #144083 akkor beszéld meg Wéber Gabival is, ha ez szabályos volt nyilván hülye az egészhez... -
Laceee #144082 En vagyok elfogult, amikor habzo szajjal itt gorcsolsz ? :D -
#144081 Eddig így volt. Ami szerintem is baromság. -
IXEMGabeo #144080 Ugyanez az eset volt tavaly Vettelnél Hockenheimben Button kiszorította, Vettel pályán kívülről előzte meg aztán kapta utólag a büntit... -
Laceee #144079 Akkor az kapjon buntetest akinek nem hagynak helyet a palyan ? -
IXEMGabeo #144078 Kár ezt megmagyarázni, Vergne az ideális íven volt, Alonso kiszorult és onnan előzte meg Vergne-t. Ilyen helyzetben a pozícióját vissza kellett volna adnia...
Ez nem az első a spanyolnál 2005-ben is megcsinálta ezt 2x Monacoban, hogy vagdosott...kutyából nem lesz szalonna:) -
#144077 Azért van felháborodás, mert ugyanígy büntették meg Grosjeant, Hülkenberget stb, mert a másik kiszorította a pályáról amikor teljes terjedelmével a másik mellett volt.
Alonso ezért nem kapott büntetést... -
#144076 Az autó majd teljes terjedelmével volt a másik mellett, vergne nem hagyott helyet ezért ment le alonso, nem hiába vizsgálták mind a 2 pilótát, és nem csak alonso-t. Nem tudom mi ez a felháborodás. -
IXEMGabeo #144075 Nem csak akkor legyenek következetesek a pályaelhagyásokkal
időmérőn a 2 Merci is megkaphatta volna a büntit...vagy akkor aszfaltozott bukótér helyett kavicságyat tessék leteríteni...
Elfogultságodnak is van határa...
Ez büntetést érdemelt volna, de az FIA döntési mechanizmusában ne keressünk logikát mikor, kit, miért büntetnek... -
#144074 Vicces az egyik F1-es oldal cikkeinek a címét olvasni:
Persze csak poén... :) -
Laceee #144073 Be kellett volna allni vonatoznia, az a divat ugyis, ha van egy kis tortenes az a baj, ha nincs akkor az... -
#144072 Igen valszeg utolérte volna őket ( már nem tudom ki volt a második mögötte...) De ott tolni kell neki, nem replay alapján gondolkodni, szerintem jól csinálta..... De a bünti szerintem is jár neki.
Amúgy iszonyat tempó van egyébként ott, nem tudom szerencsés-e, satufékkel beékelődni két autó közé, az ideális íven ..... -
#144071 kibaszott vicc ez az fia -
IXEMGabeo #144070 tempója és a gumijai állapota alapján simán elkapott volna így is mindenkit csak 2 körrel később maximum...fogyó benzin hatására amúgy sem kopnak a gumik oly túlzottan ennek köszönhetően tudta pl Di Resta megtartani a pozícióját Hami ellen -
Laceee #144069 Alonso és Vergne sem kap büntetést XD -
#144068 Jó eséllyel két helyet bukott volna, szerintem jól döntött, aztán vagy megbüntetik, vagy nem ( szerintem meg fogják ...). -
Professor X #144067 *éghajlat -
Professor X #144066 Melegebb éghajat... -
IXEMGabeo #144065 Szerintem volt ideje besorolni...
Viszont annak tükrében ahogy Hülköt megbüntették holott számtalan ilyen boxból való kiengedés volt az elmúlt 3 év során (2010 Kína Vettel-Hamilton) stb...akkor sem büntettek ilyet.
Múltkor Rosberg is kapott Japánban holott ilyenért a csapatot kellene büntetni az ő felelősségük -
#144064 De hogy ez Kimi mekkora egy tajparaszt, nem tudom a bunkóság menő manapság, mit esznek annyian rajta ....
Így lelépni, látványosan , kamera szeme láttára ?! :)))))
Felvezető műsorban jól mondták: "...biztos, hogy élvezi a versenyzést , meg vérbeli versenyző, tolni fogja neki...Na jó, ő Kimi, ő mondjuk nem ...! " -
Laceee #144063 Folhabrito!!!! Kiszoritja Vettel Alonsot a fure es megbuntetik... XD -
#144062 Valamit szerintem tuti fog kapni. Bár szerintem mindenki úgy ment volna el, fékbe tuti senki nem állt volna bele .....Nem jókedvéből, szántszándékkal rongyolt át mindenen.... -
#144061 ja mindenki kivéve az arabokat :D -
IXEMGabeo #144060 tempója alapján a korai boxutca áthajtásossal sokkal jobban járt volna egyébként,) -
Professor X #144059 Ha kap 20 másodpercet, akkor 8. lesz. -
IXEMGabeo #144058 Most mi van Alonso esetéről nincs semmi? ennyire elnézik neki a nyilvánvaló levágást? tavaly Monzában is Vettel kapott büntetést, amikor kiszorította Alonsot a fűre előtte lévő évben fordítva volt és semmit nem kapott a spanyol...ennyire kivételezni kell vele? -
IXEMGabeo #144057 :DDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #144056 az igen a 98-as kanadai nagydíjról milyen képet kapott el a fotós:DDD Wurz kocsija totál függőlegesen -
#144055 Sikerült bealudnom. Az elején még láttam Prostot, de a végére kiesett. Bár lehet, hogy csak álmodtam ... -
IXEMGabeo #144054 és tavaly Vettelt Hockenheimbe -
IXEMGabeo #144053 gyalázat h Hülkenberget ilyen boxkiengedésért megbüntettek...
ez a futam eldőlt a rajtnál sajnos, egyébiránt a Force India taktikája zseniális volt...
Alonso pedig büntit érdemel ez egyértelmű:) -
#144052 Az F1-ben legtöbbször a német himnusz szólt eddig? -
#144051 Milyen magas csaj volt a podiumon :) Roseberd visszais állt a magaslatra miatta :) -
G_ArchAngel #144050 nem a palyan csinalta es visszament a boxba - persze lehet igy is talalnak valamit, pl. rossz iranyba forgott -
#144049 Vettelt ha megint megbüntetik, akkor IC-ben a helye! ott ez kötelező mutatvány minden győztesnek ;) -
#144048 Ja, milyen érdekesen Massánál bakiztak a boxba, milyen véletlenek vannak... -
#144047 Remélem. Hülkenberget megbüntették Szingapúrba, Grosjeant pedig Hungaroringen ugyanilyen előzésért. -
#144046 Nagyon izgalmas futam volt... Remélem Alonso-t megbüntetik. -
G_ArchAngel #144045 En meg Kimi kiesese ellenere is probalok pozitiv maradni, de semmit nem talalok, ami miatt erdemes lenne full screenre raknom a stream-et... -
#144044 Megint egy rettentő izgalmas verseny :D
Áthajtásos bünti Hülkinek. Hülye volt a csapat...