FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
rezóval,krómvéggel<#idiota>#idiota>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ha már redbull... tavalyi évet is tök nyilvánvalóan a csalásaikkal nyerték meg. Elsõ félévben nem ment nekik, ezért newey kitalált valamit, elmentek fia-hoz, hogy légyszi ne vegyétek észre, aztán a második félévet megnyerték. Ugyanmár, redbullnak is ugyanúgy betiltották volna.
Egyébként meg azt kéne, hogy az oldaldobozokból kéne kiállnia felfelé 4-4 kipufogócsõnek legalább 10 centire mindenféle borítás nélkül, aztán csókolom. Akkor nehezebb lenne trükközni velük.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akkor azt mondom , hogy Õk is meg ütötték 1x-2x magukat év közben is fejlesztésekkel.
Ebbe nincs semmi, ott próbálkozik mindenki ahol tud.
Ebbe van valami, hogy szabályos, még se lehet alkalmazni.
...akkor ugyan úgy tiltás lenne.
FIA olyan mint a régi Katolikus egyház, tûzzel-vassal védekeznek a fejlõdés érdekében 😄
Ne kelljen már játszanom az Igazság Lovát mindig 😞
Én is pont azt mondom, hogy vicc ez az egész szabályszellemesdi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ki hagy a memóriád/divat AntiVettel vagy.
Sok mindent betiltottak/megváltoztattak nekik is.
A vicc az, hogy szabályosan (!!!) meg felel amit csináltak, még se jó.
Tavaly a Lotust szivatták még jobban is, mert arra elõször rábólintotta, aztán mégis betiltatták.
Vicc az egész, most vagy egyen autók legyenek, vagy engedjenek több teret, mert ez így hülyeség, hogy egyszer így értelmezzük, máskor meg másként.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gratula...Én vagyok az FIA ezért csak azt ítélem szabályosnak amit én mondok nem az amit elõtte leírtunk...egyszer már becidázta a Williams az FIA miatt az elmúlt években. Konkrétan 2010es évre gondolok amikor a lend-kerekes KERSt fejlesztették, abban az évben hogy hogy nem volt KERS...Utána meg mindenki azt használta 2011ben...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
[/i]Megálltam a szálloda elõtt, mire megkérdezte, nem tudnál közelebb vinni az ajtóhoz? Azt feleltem, oké, megfordultam, aztán egyesbe tettem a kocsit. Nagy üvegajtón lehetett bejutni, áthajtottunk rajta, le egészen a hallba. Na, most már elkérheted a kulcsod, feleltem. Taxival értem vissza az én hotelembe, mert az autó elakadt odalent. A Marlboro nagyon kedves volt, és rendezte a károkat. Ma már nem történhetne hasonló az F1-ben, kár.[/i]
...
1 Vettel Red Bull 1m23.046s
2 Raikkonen Lotus 1m23.571s +0.525
3 Alonso Ferrari 1m23.626s +0.580
4 Maldonado Williams 1m23.733s +0.687
5 Perez McLaren 1m24.124s +1.078
6 Di Resta Force India 1m24.144s +1.098
7 Ricciardo Toro Rosso 1m24.406s +1.360
8 Rosberg Mercedes 1m24.520s +1.474
9 Gutierrez Sauber 1m25.136s +2.090
10 Pic Caterham 1m27.534s +4.488
11 Chilton Marussia 1m28.068s +5.022
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mik a hírek a Ferrari túlmelegedését illetõen? Na meg a Merci problémáival.
Mondjuk, Prost nem itt veszítette el a vébét, hanem amikor Monacoban leintette a futamot. Ha akkor sima másokdik, kap 6 pontot, így kapott 4,5et ...
A medve nem játék.
Raikkonen
Alonso
Vettel
...a sorrend
http://gaborszantai.co.uk/
Times at 11:30
1. Perez, McLaren, 1:24.362
2. Rosberg, Mercedes, 1:24.520
3. Di Resta, Force India, 1:24.817
4. Alonso, Ferrari, 1:26.538
5. Vettel, Red Bull, 1:26.606
6. Maldonado, Williams, 1:26.980
7. Pic, Caterham, 1:27.534
8. Raikkonen, Lotus, 1:28.142
9. Chilton, Marussia, 1:30.522
10. Gutierrez, Sauber, 1:33.518
11. Ricciardo, Toro Rosso, 1:38.452
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Tetszik ez az orr!
Csinálunk szavazást az idei legszebb verdáról?
Lehetne színezés/forma + mind kettõ.
I met God. She's black