182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144163 Kiminek nincs olyan, hogy normális téma. ...Na jó, néha képes kulturáltan viselkedni, de az elég ritka :)))) Ez vele jár, meg kell tanulni válaszolni .....
De így lelépni, számomra akkora tahóság, hogy ne tovább...Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna :))) -
G_ArchAngel #144162 Vicces lenne, ha nem lenne ket Lotus mogotte a kepen. -
#144161 Ez mi ez? -
#144160 Akkor meg? Tudták? Tudták. Mit csodálkoznak?
Ez jobb?
Talán megkapom holnap? Nem, hétfőn. Nem, kedden. Maradjunk abban, hogy ha kérdezik, mindig másnap.
101x megkérdezik ugyanazt a butaságot. És még ő a hülye, meg bunkó, hogy nem válaszol?
Itt a Moniz.
Ez is egy reakció.
De mindig választanak egy hülye témát, és mindent arra a hülye kérdésre építenek fel. Vagy úgy válaszolnak, mint Csank, vagy mint Kimi. Melyik a jobb? -
#144159 -
#144158 Jó..hát Isaurának is volt marketing értéke ! :DDD -
IXEMGabeo #144157 és olyannyira, hogy már marketing értéke is lett ennek a stílusnak... -
#144156 Fizetések 2013
Ha ez igaz, Kimi 3 millát kap, a többi prémium. Massa mit keres ott 6 millával? Vagy Rosberg a 11el? -
#144155 Gyakorlatilag nem lehet ! :))))
Egyik se jókedvéből nyilatkozik 5 méterenként ....
De az egy bunkó volt világ életében, faragatlan, bár sokan ezt úgy hívják, hogy vagány. ... :DDDD -
#144154 Ráadásul Kimi akárhonnan elment, egy rossz szava sem volt róluk, sőt, nem minősített senkit, semmit soha. Erre megkérdezték, hogy miért megy el, és a 101. után kimondta: mani. Azóta azt kérdezgetik, hogy mennyi mani, mennyi mani, elmondja, majd mikor kapja meg, mikor kapja meg. Szopjatok már le - mondhatta. -
#144153 Nem értem a borítani bilit dumát, mert megy, ott loholnak mögötte, ha akar, ha nem, kérdezik, leírják róla, hogy nem áll szóba velük, majd 1x igen, elmond mindent, és másnap megkérdezik történt-e változás, Szujóék fel vannak háborodva, hogy Kimi lekoptatja őket. Mert miért ne? Nem lehet?
Olyan a szitu, mint a Shrekben a szamár: Ott vagyunk már? -
#144152 Plusz van egy sanda gyanúm, hogy direkt olyan a boxkijárat, hogy nagyobb sebességre lehet gyorsítani ott mint a pályán haladva .... De lehet tévedek, minden esetre sanszos a dolog.... -
#144151 Szerintem se látta, meg rohadt gyorsan történt amúgy, de lényeg , hogy Alonso valóban vétlen volt, nem volt mit tenni .....
Számomra ez sima versenyszitu, előnye nem volt Alonsonak ,sőt inkább hátránya, ha van hely, és nem kényszerül a hetven darab szegélykövön rodeózni, röhögve megy el mellette ....
hogy most szándékosan szorított ki, vagy nem látta végül is mindegy . -
#144150 Buttonnal kezet foghat, mint két megkeseredett vénember. Ha éppen nem az autó szar akkor a többiek hibáznak. -
-
#144148 Azta kurva....erre nincsenek szavak -
#144147 Oh b+ sg!
Hagyj békén, tudom, mit csinálok -
G_ArchAngel #144146 En a Williams 1 pontjan meg mindig nem tudom tultenni magam... -
#144145 Yeah, Yeah… I know what Im doing -
#144144 “Yeah, Yeah… I know what I’m doing” :D -
#144143 -
IXEMGabeo #144142 kimagyarázza mindig, mint valami jó politikus -
G_ArchAngel #144141 Olyan meg nem volt, hogy Alonso hibazzon.
Ha ez felmerulne, akkor a szabalyokat felul kell vizsgalni, mert alkalmatlanok es nem meltoak Alonso-vilagahoz :DDD -
#144140 Vergne érdemel büntetést ????? -
G_ArchAngel #144139 Alonso szerint Vergne erdemel buntetest, amugy korhazban volt kivizsgalason, mert faj a hata. (kerekveton durvan ment at)
Ferrari jovore ket rokival fog indulni, akiket noverek fognak minden futam utan kiemelni az autobol? -
Professor X #144138 Pontosan. Más kérdés, hogy ma már azt sem lehetne megúszni. -
IXEMGabeo #144137 Így van a szabály továbbra is legalább 2 keréknek a pályán belül kell lennie... -
#144136 Ott előtte megállapodtak a start ELŐTT, hogy lehet ott előzni a STARTnál. -
IXEMGabeo #144135 Gondolom a 2009-es Kimi spai esetre gondolsz...azt is megmagyarázták és emlékszem azon is kivoltam akadva, mert ugyanilyen indokra hivatkozva nem volt helye azt ott előzött meg 2-3 autót a bukótérből és végül a futamot is megnyerte vele...
röhejesnek tartom az egészet... -
#144134 Régen nem úgy volt a szabály, hogy a kerékvető pályának számít? És ha pl. füvön van két kerék, de másik kettő a köveken akkor az szabályos?
Most nem az Alo-JEV eset miatt kérdezem, hanem inkább az edzés miatt, amikor Szujóék felháborodtak, hogy mindenki kiment a pályáról. -
IXEMGabeo #144133 Ismét megúszta:)
nem vagyok meglepve...ő mindent megúszott a pályafutása során
Tavaly se volt véletlen, hogy neki volt egyedül makulátlan a statisztikája... -
#144132 A kék lámpa a boxutcában villogott Alonsonak, de ő mégis izmozott és nem kapott érte semmit. Vicc. -
Laceee #144131 A fociban is van kamera es telibe szarjak... -
#144130 Nem tok mindegy mit csinalt alonso? Ugyis bukta mar a bajnoksagot. Egyel tobb vagy kevesebb pont, kinem szarik ra... -
Laceee #144129 Ezert kell elfogadni a dontesuket, mert a Nezok, csak egy reszet letjak a dolgoknak... -
Laceee #144128 Alonso poziciot fogott mellette a PALYAN szabalyosan, utana kezdte el kiterelni a palyarol, reg elhagytak a boxutca kivezetot, semmifele elsobbseget nem kellett megadnia Alonsonak. -
IXEMGabeo #144127 Ebben igazad van, az összes új Tilke pályán rosszul oldották meg a boxkijáratot...Korea, India, Kína, Valencia és Abu Dzabi mindenütt elég rossz helyen van a kijárat és nem annyira széles a pálya sem... -
#144126 Mondj egy olyan sportágat ahol több tucat kamera, és telemetria rendszer áll a rendelkezésekre és ezért jól meg is fizetik a "bírókat".
-
IXEMGabeo #144125 Akkor keressetek belső kamerás felvételt, ha ennyire tutira ráhúzta:DDDD Még a végén Vergne lesz a szemétláda és Alonso az ártatlan...röhögnöm kell -
Krigare90 #144124 Hát én szerintem Alonsonak vissza kellett volna adnia a pozíciót Vergne-nek aztán pedig megvárni a DRS zónát ami 3 kanyarral később jött. Akkor simán meg tudta volna előzni a Toro Rossot és az egész téma most nem lenne. És szerintem azt sem lehet mondani, hogy kiélezett helyzet meg nem látta át mert ezen a szinten ez már nem lehet kifogás inkább ez lenne az elvárt egy 2x-es világbajnoktól. Ha meg erre nem képes akkor kimondhatjuk hogy talán mégsem olyan über-pro szuper giga mega tálentum mint amilyennek reklámozza magát. Ezzel nem azt mondom hogy nem jó mert azt beismerem hogy a top-pilóták egyike de szerintem erősen túl van becsülve.