182111
  • lac coo
    Kiminek nincs olyan, hogy normális téma. ...Na jó, néha képes kulturáltan viselkedni, de az elég ritka :)))) Ez vele jár, meg kell tanulni válaszolni .....
    De így lelépni, számomra akkora tahóság, hogy ne tovább...Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna :)))
  • G_ArchAngel #144162
    Vicces lenne, ha nem lenne ket Lotus mogotte a kepen.
  • a.carkey
    Ez mi ez?
  • a.carkey
    Akkor meg? Tudták? Tudták. Mit csodálkoznak?

Ez jobb?

Talán megkapom holnap? Nem, hétfőn. Nem, kedden. Maradjunk abban, hogy ha kérdezik, mindig másnap.

101x megkérdezik ugyanazt a butaságot. És még ő a hülye, meg bunkó, hogy nem válaszol?

Itt a Moniz.

Ez is egy reakció.

De mindig választanak egy hülye témát, és mindent arra a hülye kérdésre építenek fel. Vagy úgy válaszolnak, mint Csank, vagy mint Kimi. Melyik a jobb?
  • Master91
  • lac coo
    Jó..hát Isaurának is volt marketing értéke ! :DDD
  • IXEMGabeo
    és olyannyira, hogy már marketing értéke is lett ennek a stílusnak...
  • a.carkey
    Fizetések 2013

Ha ez igaz, Kimi 3 millát kap, a többi prémium. Massa mit keres ott 6 millával? Vagy Rosberg a 11el?
  • lac coo
    Gyakorlatilag nem lehet ! :))))
    Egyik se jókedvéből nyilatkozik 5 méterenként ....

De az egy bunkó volt világ életében, faragatlan, bár sokan ezt úgy hívják, hogy vagány. ... :DDDD
  • a.carkey
    Ráadásul Kimi akárhonnan elment, egy rossz szava sem volt róluk, sőt, nem minősített senkit, semmit soha. Erre megkérdezték, hogy miért megy el, és a 101. után kimondta: mani. Azóta azt kérdezgetik, hogy mennyi mani, mennyi mani, elmondja, majd mikor kapja meg, mikor kapja meg. Szopjatok már le - mondhatta.
  • a.carkey
    Nem értem a borítani bilit dumát, mert megy, ott loholnak mögötte, ha akar, ha nem, kérdezik, leírják róla, hogy nem áll szóba velük, majd 1x igen, elmond mindent, és másnap megkérdezik történt-e változás, Szujóék fel vannak háborodva, hogy Kimi lekoptatja őket. Mert miért ne? Nem lehet?

Olyan a szitu, mint a Shrekben a szamár: Ott vagyunk már?
  • lac coo
    Plusz van egy sanda gyanúm, hogy direkt olyan a boxkijárat, hogy nagyobb sebességre lehet gyorsítani ott mint a pályán haladva .... De lehet tévedek, minden esetre sanszos a dolog....
  • lac coo
    Szerintem se látta, meg rohadt gyorsan történt amúgy, de lényeg , hogy Alonso valóban vétlen volt, nem volt mit tenni .....

Számomra ez sima versenyszitu, előnye nem volt Alonsonak ,sőt inkább hátránya, ha van hely, és nem kényszerül a hetven darab szegélykövön rodeózni, röhögve megy el mellette ....

hogy most szándékosan szorított ki, vagy nem látta végül is mindegy .
  • Totti5
    Buttonnal kezet foghat, mint két megkeseredett vénember. Ha éppen nem az autó szar akkor a többiek hibáznak.
  • Totti5

• Master91
    Azta kurva....erre nincsenek szavak
  • a.carkey
    Oh b+ sg!

Hagyj békén, tudom, mit csinálok
  • G_ArchAngel #144146
    En a Williams 1 pontjan meg mindig nem tudom tultenni magam...
  • a.carkey
    Yeah, Yeah… I know what Im doing
  • a.carkey
    “Yeah, Yeah… I know what I’m doing” :D
  • a.carkey
  • IXEMGabeo
    kimagyarázza mindig, mint valami jó politikus
  • G_ArchAngel #144141
    Olyan meg nem volt, hogy Alonso hibazzon.
    Ha ez felmerulne, akkor a szabalyokat felul kell vizsgalni, mert alkalmatlanok es nem meltoak Alonso-vilagahoz :DDD
  • Master91
    Vergne érdemel büntetést ?????
  • G_ArchAngel #144139
    Alonso szerint Vergne erdemel buntetest, amugy korhazban volt kivizsgalason, mert faj a hata. (kerekveton durvan ment at)

Ferrari jovore ket rokival fog indulni, akiket noverek fognak minden futam utan kiemelni az autobol?
  • Professor X
    Pontosan. Más kérdés, hogy ma már azt sem lehetne megúszni.
  • IXEMGabeo
    Így van a szabály továbbra is legalább 2 keréknek a pályán belül kell lennie...
  • a.carkey
    Ott előtte megállapodtak a start ELŐTT, hogy lehet ott előzni a STARTnál.
  • IXEMGabeo
    Gondolom a 2009-es Kimi spai esetre gondolsz...azt is megmagyarázták és emlékszem azon is kivoltam akadva, mert ugyanilyen indokra hivatkozva nem volt helye azt ott előzött meg 2-3 autót a bukótérből és végül a futamot is megnyerte vele...

röhejesnek tartom az egészet...
  • Minstrel
    Régen nem úgy volt a szabály, hogy a kerékvető pályának számít? És ha pl. füvön van két kerék, de másik kettő a köveken akkor az szabályos?

Most nem az Alo-JEV eset miatt kérdezem, hanem inkább az edzés miatt, amikor Szujóék felháborodtak, hogy mindenki kiment a pályáról.
  • IXEMGabeo
    Ismét megúszta:)

nem vagyok meglepve...ő mindent megúszott a pályafutása során

Tavaly se volt véletlen, hogy neki volt egyedül makulátlan a statisztikája...
  • benőmenő
    A kék lámpa a boxutcában villogott Alonsonak, de ő mégis izmozott és nem kapott érte semmit. Vicc.
  • Laceee
    A fociban is van kamera es telibe szarjak...
  • Carlos
    Nem tok mindegy mit csinalt alonso? Ugyis bukta mar a bajnoksagot. Egyel tobb vagy kevesebb pont, kinem szarik ra...
  • Laceee
    Ezert kell elfogadni a dontesuket, mert a Nezok, csak egy reszet letjak a dolgoknak...
  • Laceee
    Alonso poziciot fogott mellette a PALYAN szabalyosan, utana kezdte el kiterelni a palyarol, reg elhagytak a boxutca kivezetot, semmifele elsobbseget nem kellett megadnia Alonsonak.
  • IXEMGabeo
    Ebben igazad van, az összes új Tilke pályán rosszul oldották meg a boxkijáratot...Korea, India, Kína, Valencia és Abu Dzabi mindenütt elég rossz helyen van a kijárat és nem annyira széles a pálya sem...
  • Kit--Kat
    Mondj egy olyan sportágat ahol több tucat kamera, és telemetria rendszer áll a rendelkezésekre és ezért jól meg is fizetik a "bírókat".

• IXEMGabeo
    Akkor keressetek belső kamerás felvételt, ha ennyire tutira ráhúzta:DDDD Még a végén Vergne lesz a szemétláda és Alonso az ártatlan...röhögnöm kell
  • Krigare90
    Hát én szerintem Alonsonak vissza kellett volna adnia a pozíciót Vergne-nek aztán pedig megvárni a DRS zónát ami 3 kanyarral később jött. Akkor simán meg tudta volna előzni a Toro Rossot és az egész téma most nem lenne. És szerintem azt sem lehet mondani, hogy kiélezett helyzet meg nem látta át mert ezen a szinten ez már nem lehet kifogás inkább ez lenne az elvárt egy 2x-es világbajnoktól. Ha meg erre nem képes akkor kimondhatjuk hogy talán mégsem olyan über-pro szuper giga mega tálentum mint amilyennek reklámozza magát. Ezzel nem azt mondom hogy nem jó mert azt beismerem hogy a top-pilóták egyike de szerintem erősen túl van becsülve.