182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A WTCC-ben Muller sem csak a Chevy-nek köszönheti, egyszerűen csak technikai fölénnyel könnyebb nyerni. -
G_ArchAngel #144532 Oke, nekem azert eleg, hogy akik ertenek a sporthoz, azok szerint Vettel kimagaslik a mezonybol es nem csak az autojanak koszonheti, ahol van.
A forumszagertok meg azt mondanak, amit akarnak, mert mindannyian annyira ertunk hozza, mint a focihoz, divathoz es loversenyhez, akik itt vagyunk.
Semennyire. -
-
Dodo55 #144530 "Webber nem egy Massa vagy Barrichello"
2005-ben volt először ismertebb társa, Heidfeld, aki akkor 2x is volt második, illetve egyszer harmadik, míg Webbernek csak egy harmadik helye volt. A pontokat itt ne nézzük, mert Heidfeld (ha jól látom) kihagyott 5 futamot a végén, de egyébként sokkal jobban úgy sem állt Webber nála.
Aztán 2006, Rosberg akkor kezdett, de úgy sem maradt el tőle sokkal.
2007, igaz akkor a dobogók tekintetében ő állt jobban Coulthardnál, de azon kívül nem nagyon volt jó helyezése, pontokban el is maradt tőle.
Végül 2008, az öreg Coulthard utolsó éve, akkor sikerült végül egyértelműen elvernie.
Ezek alapján nem azt akarom mondani, hogy rossz lenne, viszont az átlagosnál már nem tartom semmivel többre, tehát de, talán még kevesebb is, mint egy Massa vagy Barichello. Az elmúlt években az, hogy győzni tudott párszor a Red Bullal az autót minősíti, nem őt. Ezek alapján pedig összességében Vettel sem több egy átlagosan jó versenyzőnél egy nagyon jó autóban. Ennél többre csak akkor fogja tartani bárki is, aki nem elfogult mellette, ha egyszer bizonyít jobb csapattárs mellett, vagy gyengébb autóban (több alkalommal, mert az a Monzai STR győzelem önmagában kevés). -
Pénzt ne tegyél rá, mert lehet olyan 1,02-es szorzója a győzelmének :D -
G_ArchAngel #144528 En sem szeretem a sracot, de Webber nem egy Massa vagy Barrichello, eleg jo viszonyitasi pont. Nem hiszem, hogy a nemetet es akarki mast beultetve mindkettojuk szamara idegen autoba barkinek is lenne eselye ellene ebbol a mezonybol.
Penzt mernek tenni Vettelre, pedig ha valakitol, akkor tolem nagyon messze all a szerencsejatek. -
Sajnos nem tudok válaszolni mert törlik a kommentjeimet.
Tetszik hogy Raikönnenről(aki egy nagyon jó pilóta,de nagyon ellenszenves a viselkedése) átment a topik Fettel rajongásba és az Isten személye ellen irányuló kommentek rögtön törlésre kerülnek... -
Lehet 10x-es, 14x-es, 22x-es, akkor sem fogják nagyon sokan, köztük én sem a legnagyobbak között emlegetni. -
G_ArchAngel #144525 A jelenlegi mezonyben senki nem er fel vele. Se Alonso, se Hamilton, se Raikkonen. -
0 -
4*-es világbajnok. Remélem meg lesz neki a 7 sőt a 8. is, vagy mennyi kell hogy ne köpköd? -
A jelenlegi mezőnyben talán. -
*Hamiltont -
Webber kifékezte kívülről Hamilton elég keményen, az volt a verseny előzése nálam. -
Alonsonak is volt 1-2 szép előzése meg a végén okosan védekezett de ezt leszámítva unalmas verseny volt. -
Btw bottasnak örülök, többiek említésre se méltók kb... még ha esetleg hülk elkapta volna alonsot a végén, akkor ő. Még kova előzött egy szépet, ha jól emlékszek, meg a végén button, meg gronyár rajtja jó volt, de ezeken kívül már tényleg csak sutilra emlékszek. -
aranyba kéne önteni... jó forróba -
G_ArchAngel #144516 Nem, de a Top10-ben benne van. -
Ő a valaha volt legnagyobb!! Állítsunk neki szobrot!!444négy
NEM. -
Vettel ismét klassz tesztköröket ment és közben kikerülte a lassú járműveket.
Hjajj -
Majd két év múlva, Vettel a rönóval Alonso a hondával Hamilton a mercivel és Rajkusz a ferrarival, az izgis lesz. Főleg, ha mondjuk a bmw is visszajön a williamsbe mondjuk és oda szerződik Hülki vagy Sutil. -
G_ArchAngel #144512 nekem a laptopon fut, kozben minden szart csinalok az asztali gepen - semennyire nem kot le es ez kicsit sem Vettel hibaja, a tobbiek sem ernek sokat -
Ugyanazok cserélik Grosjeannak is.
Más.
Ilyen dögunalmas volt már futam idén? Annyi szar futam volt, hogy már összefolynak az "izgalmak". :) -
G_ArchAngel #144510 A nyakat a dobogon?
Kovalainen megkapta Kimi nyugdijastempoban dolgozo szerelocsapatat? -
Olyan lesz,hogy Grosjean megszorongatja Vettelt? -
Lokker #144507 Maldonado előtt menni nem biztonságos. :D -
nem hiszem hogy az ő hibája volt -
köcsög maldonado, takarodna már el végleg a forma 1-ből... -
Ajj Sutil,de kár :/ -
Sutil.. :( -
áh, mi támogatja a közvetítést? elfelejtettem:OOO -
IXEMGabeo #144500 úgy legyen megérdemelné már végre -
IXEMGabeo #144499 30 pecig tudom nézni azt megyek melózni -
Remélem Hülkenberg vagy Heikki kicsit megzavarja az álló vizet.. Egy Sauber dobogónak örülnék! -
Hamilton féke túl puha és a pedál hosszú úton jár - jelenleg ezt szerelik. -
Mindjárt start, itt vagytok ? :)) -
IXEMGabeo #144495 
-
csak úgy jönnek az infók:
A start előtt kicserélték Button autójában a teljes kormányszerkezetet. A Lotusnál pedig Grosjean gépe kapott egy új KERS akkumulátort. Nincs büntetés. -
gg01 #144493 Forma-1 online közvetítés ( az Eurosport jégtorna majd átvált a kellő sportcsatornára )
--------------------
19:30 - 22:15 Forma-1 Amerikai Nagydíj : Futam (Élő közvetítés Austinból)
online közvetítés : STARTLAP.DR.HU
http://STARTLAP.DR.HU
-----
23:00 - 1:45 Forma-1 Amerikai Nagydíj : Futam (ismétlés, felvételről Austinból)
online közvetítés : STARTLAP.DR.HU
http://STARTLAP.DR.HU
--------------------
( a website automatikusan kapcsolja a megfelelő sport csatornát, nem muszály semmit állítgatni )
( a takaró reklám magától is eltűnik néhány másodperc múlva )
Mindenkinek jó szórakozást , és hétvégét.
-
Ez azt jelenti, hogy Webber kiesik a verseny felénél váltó problémával