182111
  • HTS s3rg1nh00
    ezekkel az autókkal az a baj,hogy nem engednek elég levegőt az autó alá,és mivel a kipufogógáz hasznosítása után a diffúzor a legnagyobb tényező,inkább valami csúnya,de gyors mellett fogják letenni a tervezők a fejüket.
  • V43 1105
    Inkább,

• Kit--Kat
    Szerintem a valóságban a 2004-es McLarenek orrát fogják hozni az autók.

• IXEMGabeo
    :DDDDDDDDDDDDD

nekem amúgy a tapír orra ugrott be elsőre mikor megláttam a kocsi rajzot;))))
  • mcmoha
  • allock #144358
    még sárhányó kéne rá, ne verje fel a vizet a kerék
    de tényleg olyan mint egy lógó pöcs :s

elképesztő, hogy mindig van hová rondítani a kocsikat
  • Jacek
    Olyan mint a penis orrú bálna:DDDDDD
  • Master91
  • Jacek
    Most akartam linkelni, csak sokkot kaptam:DDD
  • zzeN
    Oh boy...
  • a.carkey
    Meg Alan Jones.
  • IXEMGabeo
    igen azért Hill eredményei azért is becsülendők, mert 32 évesen került az F1-be és elég magas szinten teljesített 1999-ig... má javában 39 volt, de Ralffal így is fel tudta venni a versenyt 98-ban...99-ben már nagyon levezető éve volt akkor Frentzen csúnyán verte, de Hill így is bent van a legjobb 20 versenyző közt. Villeneuve szvsz a leggyengébb világbajnok szerintem Keke Rosberggel egyetemben...
  • IXEMGabeo
    Rosberg is alkotott az olykor gyér Williamssel és 2008-ban mit autózott Szingapúrban...2009-ben is már a 4., 5. technika volt és ő sorra hozta a 4. helyeket
  • Master91

Kubica szinte lehetetlennek tartja az F1-es visszatérést
  • a.carkey
    Hill és Villeneuve is Schumachert győzte le, Hillnek pluszban még ott volt Villeneuve is. Verhetetlen? Senna versenyt sem fejezett be a Williamsel ...

Annyira szarok nem voltak. Ilyen alapon Vettel, Prost, Senna is senkik, mert csak jó autóval voltak képesek vébét nyerni.

Hillt versenyzőileg és emberileg is nagyon becsülöm. (Arrowsal azért ő majdnem nyert a Ringen, amin ő nagyon jól ment mindig.) Prost mellett is helyt állt, és Senna halálakor is majdnem vébét nyert. Na Villenevue más tészta. Ameddig komolyan vette, kb. minden kategóriában jól ment. De rosszul igazolt, és ki is csinálta magát, pedig nem volt rossz. De ő pl. nem hiányzik, míg Hillt egyszer-kétszer jó lenne még F1 közelben látni, még ha nem is versenyzőként, de vezetőként.
  • Chris Lowe
    Hill és villeneuve is egy abban az időben verhetetlen williams-el nyert bajnokságot. Kövezzetek meg de egyik sem volt őstehetség. Ha valaki egy kiscsapatban nyújt maradandót többre becsülöm. Elmúlt 10 évben kubica, koba, anno rai a sauberrel, vagy vettel az esős monzain a torro rossoval. De sorolhatnám tovább. Piguet szvsz semmi maradandót nem mutatott. Bianchi meg csak azért nem mutatott semmit mert nb2-es kocsival megy az nb1 ellen, ami csont értelmetlen. Mármint az a két istálló az értelmetlen.
  • b-type
    Sztem nincs ezzel baj, az igazán nagy tehetségek nagyon ritkák, a tehetségesek meg extra löketet kapnak a már autóversenyző családtagtól, tanácsokat, ismerősöket, iránymutatást, technikai hátteret...stb.
    Sztem a kis Piguet is gyors volt, simán elférne ebbe a mezőnyben.
  • a.carkey
    Nem tudom átjön-e majd az sg hülyesége miatt, de itt egy nagyon régi "cikk". :)
    2018
  • a.carkey
    Hill?
    Villeneuve?
  • Chris Lowe
    Persze ez a magnussen akár jo is lehet, csak ő a nyolcvanhatodik hátulról apa által tolt(nem úgy, rossz aki rosszra gondol:-)) gyerek. Ebből eddig egy vált be (rosberg) bár én őt sem tartom kiemelkedőnek, hozza a kötelezőt, valszeg az egyre jobb gyári mercivel akár vb is lehet, de őstehetségnek nem mondanám.

Remélem marad a mostani tendencia és a mai vb-k nem kezdenek gyerekgyártásba, így megkímélnek minket, hogy 20 év múlva a fiaikat kelljen bámulni.:-)
  • Master91
    Alo meg '16ig, még is ki vásárolná a Honda :D
  • a.carkey
    Rai nem két évre írt alá a Ferrarihoz? :)
  • HTS s3rg1nh00

tavaly az összes eseményen Vettel futotta a leggyorsabb kört,Hamilton egy elég jó Mclarennel a versenyen 7 tizeddel végzett előtte...mi lesz itt ezen a hétvégén,ezzel a RB-al?
  • Master91
    pár hónappal később leszerződik a hondával, akinek már nem kell perez pénze, helyette jöjjön apucipicifia.

- gondolom 1 éves szerződést kapott apucipicifia, és a következő év úgy is megint csak átmeneti lesz a Mclarennek, tökéletesen tud "tesztelni" a srác
    - lentebb linkelgettem hogy : „Abu-Dzabiban a harmadik mért körével 6. lett volna a verseny rajtrácsán, ami igencsak lenyűgöző" – mondta róla az istálló főnöke, Martin Whitmarsh.
    Az ismert szakíró, Joe Saward a blogján arról számolt be, hogy a McLaren részben azért választotta Magnussent, mert a csapat fejlett szimulátorban sokkal jobban szerepelt Péreznél.
    Ha ezek igazak, nem is olyan hülye gyerek

- Hondáról meg tudjuk hogy Alonso pénzét is kifizetné, amit meg is értek, mekkora hype lenne ha úgy térne vissza a honda hogy akár vb-t is nyerhetnek? ( értem úgy, hogy Alonsoval nyílván esélyesebbek mint 1 Butonnal , kell oda valami izom-ember is. Vagy Rai :3 :D )
  • bakkerman
    Massaról van szó,gondolom megemlítem már...
  • Chris Lowe
    Ezt most miből szűrted le? Mert az apja hátul kullogott, a gyerek is ott fog? Egyébként az elmúlt 10 évben igazi tehetségek helyett jöttek a pénzes hátizsákosok meg a apja-fia gyerekek. Aki meg talán elkaphatná vettelt, pl bianchi hátul kullog vagy kirakják mert tehetségtelen pl kobayashi. Bezzeg a sauber mexikói "fenegyereke" roppant sokat mutatott idén. :-D
    Mclaren hamiltont eladja, idehozza a mexikói pénzét majd pár hónappal később leszerződik a hondával, akinek már nem kell perez pénze, helyette jöjjön apucipicifia.
    Végülis logikus....nagyanyám is lehetne csapatvezető...
    Gonosz vagyok azt kívánom magnussen vagy button bénázzon jövőre és akkor honda mellé kobayashi (ami ilyen helyzetben a leglogikusabb lépés lett volna) és remeghet a merci meg a rönó.
  • Botond #144337
    Pont hogy nem. Úgy tervezték, de valószínűleg jövőre kell halasztani az új autó bemutatójára.
  • Botond #144336
    Prost?
  • Master91
    Verné folyamatosan Alonsot, míg Massát meg verné folyamatosan Raikkonen :DDDD

Mekkora poéén lenne
  • HTS s3rg1nh00
    jövőre ki tudja mi lesz,azt se felejtsd el,hogy a Williams Mercedes motorokat fog használni...és ha ők betalálnak lehet ugyanott is mint most a Ferrarival.
  • desigo
    Ciki lesz hátul kullognia szegénynek...
  • Master91
    "Az ismert szakíró, Joe Saward a blogján arról számolt be, hogy a McLaren részben azért választotta Magnussent, mert a csapat fejlett szimulátorban sokkal jobban szerepelt Péreznél."

"„Abu-Dzabiban a harmadik mért körével 6. lett volna a verseny rajtrácsán, ami igencsak lenyűgöző" – mondta róla az istálló főnöke, Martin Whitmarsh."
    "A McLarennek most érdemes kockáztatnia egy újonccal, mert 2014 úgyis átmeneti év lesz a számukra, mielőtt 2015-től a visszatérő Honda gyári csapatává válnak."
    "Magnussen apja, a még mindig csupán 40 éves Jan szintén F1-es versenyző volt, és az 1995-ös Csendes-óceáni Nagydíjon ő is a McLarennel mutatkozott be – igaz, csak egyetlen hétvégét töltött a csapatnál. A rendes pályafutása 1997-ben indult, és másfél idényt húzott le a Stewartnál, ahonnan azonban nem elég meggyőző teljesítménye miatt menesztették."
  • Firerock
    Remélem nem Hulk helyére megy a Lotushoz... A Grosejan&Hulk páros szimpatikus lenne.
  • Firerock
    Végre! Már csak Maldonadonak kéne eltűnnie :)
  • mcmoha
    Massa:
    "When I was a kid, I always dreamed about racing for Williams, Ferrari or McLaren and I'm glad to be signing with another icon of the sport following my time at Ferrari."
  • bakkerman
    Agecit,mi lesz a chicanoval??
  • Peter1
    December 2-án jeletik be a McLaren új névadó szponzorát
  • Peter1
    Andrew Benson ‏@andrewbensonf1
    McLaren have decided to sign novice Kevin Magnussen as Jenson Button's team-mate next year
  • Jeffjohnson
    Színes gyermekkora volt biztos. Kicsit gonosz vagy vele :). Azért sokat kellett viselnie a Ferrari-nál. Hátha most szárnyra kap. Én drukkolok neki már rég meg kellett volna ezt lépnie nem tudom mire várt.
  • G_ArchAngel #144324
    Amikor Massa gyerek, akkor a WIlliams is alomcsapat volt. Azota mindket fel kicsit leertekelodott.