182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144403 Vagy nem. Nagyon nem ment neki a Mekinél. A gyorsaság szikrája sem volt meg abban az évben benne, úgy meg egyértelmű volt hogy nincs maradása. Hiába szimpatikus figura és helye lenne az F1be, de élcsapatnál nem hozta azt amit vártak tőle. -
-
#144401 "Official: Kevin Magnussen will drive alongside Jenson Button at McLaren in 2014.
Kovalainen also confirmed at Lotus for remaining two races of the season." -
Chris Lowe #144400 Mögötte a pvdsa vagy mi a pöcs. Williams bukja a főtámogatóját is. Erre nagy arc. Ilyen világ van az f1-ben is. -
McCartman #144399 Ez de vad. :D -
McCartman #144398 Maldonado: Boldog vagyok. Már pár hónapja tárgyaltam a csapattal, és közöltem velük, hogy szeretném elhagyni a csapatot. Emiatt nagyon örülök most. Ez az én döntésem volt. Szingapúrban döntöttem el, hogy távozom, ez teljes mértékben az én választásom volt. Szerintem én többet adtam a csapatnak, mint amennyit ők nekem.
Nagy az arc, de hogy mire az már erősen kérdéses. :D -
#144397 Itt is azt írják,hogy azért lesznek csúnyák az autók orrai,hogy több levegőt engedjenek alá. -
#144396 Lehet. FB-n találtam Elég sok helyen mutogatják már :) -
#144395 "Egy rajongó készítette a rendert az Autosport fórumán." -
Kovalainen sisakja -
IXEMGabeo #144393 jobb is, hogy nem tért vissza ilyen gyökér bandával:) és miből fizették volna ki?:DDD
tuti valaki olyasmi kell a Lotusnak, akinek nincsenek fizetési igényei, hanem örül, ha vezethet ezért lesz Kova a befutó...
Valsecchinek simán adhatnának lehetőséget minek van akkor tartalékversenyző?:S:S:S -
#144392 Épp ideje volt a bannerváltásnak! Ritka ocsmány volt az a western mókázás. -
#144391 -
#144390 Perez-Maldonado páros...a Lotusnál elég jó biztosítást köthettek a jövő évi gépekre,mert hogy ez a duó törné a vasat mint marika néni a spagettitésztát,az kurvaélet -
#144389 Szarban lehet a Lotus, nagyon nagy anyagi kakiban. -
#144388 azért ez igazán nagyot ütött volna :) -
#144387 Koba lazán felnőtt volna a feladathoz, ha adnak neki esélyt. Mondjuk ő nem hozott volna zsetont ... -
Dodo55 #144386 "Pedig annyira nem volt gáz a teljesítménye"
Az annyira valóban nem, viszont az előzésről / védekezésről alkotott elképzelései igen :D -
IXEMGabeo #144385 1 év után kidobták Perezt
ennyit a nagy ígérgetésekről, hogy majd Perez így úgy a csapat jövője:DDD Istenem mennyiszer mondanak ezek a csapatok maguknak ellent...
Pedig annyira nem volt gáz a teljesítménye, hogy kidobják. Button ugyan verte sokszor, de időmérőkön nincs elmaradva Perez és ebből az autóból nem igen lehetett kihozni többet...lelkük rajta a fiatal Magnussen se lesz előrébb Bottast is ugyanakkora elánnal hozatták be nem hoz rossz színvonalat, de az újoncoknak nagyon nehéz a mai F1...főleg úgy, hogy alig tesztelnek. Szóval jócskán el fog maradni Buttontól -
IXEMGabeo #144384 az igen...
pedig Grosjean mögött is tehetős szponzorok állnak...
nagyon gáz ez a világ úristen.... -
#144383 Grozsit a Redbull-ba! -
#144382 Lotus: Pérez és Maldonado a Lotusnál, Grosjean idő előtt távozik?
És így születik minden idők legunszimpatikusabb pilótapárosa,csapata. -
G_ArchAngel #144381 2 napja ugyanezt irtam Motorsportalra, hogy a ket latin osszedom 80M-t es majdnem megmentettek a Lotust. -
#144380 :D
nyílt levél :
Feladó: V43 1105
Elküldve: 2013. 11. 13. 18:10
Tárgy: Nincs tárgy
Bann miatt csak így tudok írni.. Perez menedzsmentje felvette a kapcsolatot a Lotussal, mert ugye Mekitől kiszáll.. és mivel a pénz nagyúr.. Maldonado - Perez páros .. OMFG...írd be topikba htx. :D
-
#144379 Én is erre gondoltam -
G_ArchAngel #144378 Gondolom a paddockban mar tudjak, hogy Maldonado a befuto, igy Nico szemszogebol a Lotus bekaphatja -
Hülkenberg visszautasította a Lotust
A Lotus szerette volna, ha ő helyettesíti Räikkönent az utolsó két versenyen, de a német nem fogadta el az ajánlatukat. Valsecchi lehet a befutó.
(persze most már tudjuk hogy inkább Kov jön) -
#144376 Szujó Zoltán @szujozoltan 2 óra
Ha tenyleg Kovalainen ul be a Lotusba az utolso ket futamra, akkor mostantol a "reserve driver" szerep ertelmezhetetlen szamomra. #bullshit -
#144375 -
#144374 a finn MTV3 szerint Räikkönent Kovalainen váltja 2 futamra! -
#144373 Az amerikaiak imádják az autóversenyzést, az F1 azonban a lelkesedés tekintetében nem mérhető a tősgyökeres NASCAR-hoz, valamint IndyCarhoz.
Emmo írása. -
#144372 Arra emlékeztet, mint amikor Faragó és Hajdú (vagy fordítva) az egyik BL döntő előtt beöltöztek a döntősök mezébe. -
#144371 Előző futam győztese kép már beleég a monitoromba... -
#144370 Ez a banner! OMG de szar. :D -
#144369 Igen, ugyanez a helyzet az új motorok hangjával... majd mindenki megszokja. -
#144368 Ezt mondta mindenki a szárnyakra, a lépcsős orra és kb mindenre ami évek alatt változott. Lesz ami lesz, mindenki meg fogja szokni:) felesleges ezeket a köröket mindig eljátszani. -
G_ArchAngel #144367 -
IXEMGabeo #144366 jó nagy fos volt ez a járgány:DDD nem is bántam utáltam akkoriban a Mclarent...és most is:) Mondjuk irónikus a pilótapárost bírom a csapatnál, de szerencsétlenek érdemi eredményt nem tudtak mutatni:D -
#144365 A Forma-1 Michelangelója -
#144364 *voksukat
kicsit belefáradtam ma a jegyzőkönyvírásba