FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fucklaren csapatnál mondjuk "mindig" is egyenlõség volt szóval nem valószínû, hogy elõnyben részesítenék Perecet pénz ide vagy oda.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Semmi!
Jó pilóta lesz.

Csak nem az õ szavára kéne építeni szerintem, hiába van lóvé.
én csípem amióta megjött az F1-be😊 Semmi gond nincs vele. Nagyon jól kezeli a gumikat és, ha beérik akár egyszer vb is lehet majd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Nem értem mi bajotok Perezzel.
Tehetséges,motivált,fiatal és még tõke is van mögötte.
Mégis kire kellene jövõt alapozni?
ha Perezre építenének akkor maximum mûszaki hibákban mutatkozna meg a tudása, mert még így sem verné el a rutinos Buttont😊)) Nincsenek még egy szinten szvsz

tipikus holland feje van ennek a Van der Gardénak😄

nagyon szarok ezek a dél-amerikai sportolókkal tarkított álpápák...Messivel is megcsinálták ezt, de nem tudok rajta nevetni

Királyság! Pár napja jelezte már Wéber, hogy lehetséges. Jó lenne legalább az európai edzések élõben lennének!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Norbi1990
Nem. Szombat éjfél.
Holnap hajnal fél3kor lesz az elsõ szabadedzés, úgy nehezen lenne Péntek éjfélkor 😄
passatgt
ez ma éjfélt jelent?

Norbi1990
Totti5
<#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Szujó Zoltán
F1-rajongók! Jó hírünk van számotokra! A 2013-as szezonban az összes pénteki 2. szabadedzést teljes egészében leadjuk. A holnap reggeli tréning éjfélkor lesz látható az m1-en. A továbbiakban igyekszünk emberibb idõpontot találni, most az ünnepi mûsorrend miatt lesz ilyen késõn.
Master91
Akkor is butaságnak érzem hogy Perezre építsenek autót.
A vb cím csak egy plusz ami akkor valósul meg ha van pénz. Merthogy a pilóta max. 15-20%-ot ad a gyõzelemhez, amitõl egy csapat vb-t tud nyerni az a pénzbõl kihozott fejlesztések. Persze rosszul is el lehet költeni a lóvét, de olyan vb már nagyon rég volt aki kevés suskával behúzta volna, lehet az senna vagy prost vagy schumi, bárki. Szal ha a telmex lóvét jól használja a meki akkor vb-t farag perezbõl de semmi esetre sem buttonból akar a telmex.

Master91

Master91
Justin Bieber <#idiota>

Master91
És ha Perez lesz a megmondó ember, szerinted hol lesznek, fognak tudni vb címért harcolni?

Nem 4.-5. helyért mennek õk, hanem a Vb-ért!
Naszóval a mclaren bejelentette, hogy vodafone év végén megy és jön az új fõszponzor...
Ki lehet találni melyik cég lesz az...
Vitatkoztunk itt, hogy szerintem button nem lesz megmondóember a mekinél, mert perez nem véletlenül jött. Ha idén nem is de jövõre besorolhat perez mögé. Ezért kellett perez a mekinek.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

desigo
aranyos <#eljen>
zzeN
Kell.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Master91
PFff.....

Kóstoló csak akkor az elsõ 2 futam.
Most néztem, hogy két futam egymást követõ hétvégén, majd 3 hét szünet 😞

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Punker
kár hogy nem Spa-ban kezdõdik jó kis havas esõvel <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nah jah mindig röhögök ezeken az idõjárás elõrejelzõ oldalakon. Mikor írja, hogy Chance for rain: 50%. Magyarul vagy esik vagy nem😄 Sztem nem kéne esõ, anélkül is lesz itt mûsor😊

Szabi
naja 50-50.... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

beszarok ezen a képen😄

Ulvar
öreg hiba 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem mentem rá a linkre😊))

Ulvar
Ahogyan ki is van írva "POSSIBLE RAIN". Tehát lehetséges, DE nem biztos.

hagyjuk már annyiszor jósolják az esõt, hogy sosem következik be😄

Ha Malajziában, Kínában vagy Brazilban történik az hihetõ

Ulvar
Jó lenne egy esõs Ausztrál nagydíj. Mi káosz lenne...szárazon is az szokott lenni, na de esõben...

És az igazság az, hogy az elõrejelzések szerint nagy az esély rá. 80%!!! Persze ez ezerszer változhat addig.

Ezt a fejet. 😄
az sc n eddig is volt kamera? Nem csak belsõ?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
mai friss képek

DasIsFuck
pff miért?
Lehet bejönne😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

kezdetnek én megelégszem, ha nem olyan debilek fognak közvetíteni mint a Dani..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Forolto
Mivel a Rexona/Clear cuccok ugyancsak az Unilever márkái mint a magnum igy érthetõ a dolog.Mondjuk én sem értem a magnumot,a carteDor-nál van alkoholos fagyi is.😛

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Crokin
"Remélem, hogy gyorsan megtaláljuk a ritmust egymással és a nézõkkel is, és még professzionálisabb szintre emeljük a hazai F1 közvetítéseket” – tette hozzá a szakkommentátor."

Nem lesz nehéz 😊 Szujó remélem beválik.

Repatarurgyán

én a helyében a Carte D' ort is megkóstoltam volna