182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144323 Hát ez csak tőle függ tartja-e a szavát, hogy nem foglalkozik velem. Ha már az első alkalommal abbahagyta volna akkor az #144320-as hsz meg se született volna... nem így van? -
#144322 Felipe Massa a Williamsnél folytatja – hivatalos
A brazil pilóta gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a brit istállónál versenyezhet.
amikor a ferkához igazolt,mit nyilatkozott?? :DD Vagy neki a gyerekkori álmában több istálló is szerepelet? Mert akkor én kérek elnézést :D -
#144321 -
#144320 de pl te is befejezhetnéd -
#144319 Ez a 3. hsz amiben azt ígéred, hogy nem írsz többet nekem. Most tényleg ennyit ér a szavad? -
IXEMGabeo #144318 időm -
IXEMGabeo #144317 nem én kezdtem el a támadást...ami az igazság azt nem látod be innentől kezdve minek fecséreljem rád az időd? -
#144316 Na akkor most mégis foglalkozol velem?
Pedig az előbb írtad, hogy nem fogsz. Akkor most, hogy is van ez?
Már másodjára írod le, hogy mennyire nem kedvelsz. Nem tudom ez miért tartozik a fórum témájához. Ezt már múltkor is megfigyeltem rajtad ha elfogynak az ész érvek jön a személyeskedés. Csak az tudom javasolni mint múltkor. Ez végképp nem ide tartozik úgyhogy hagyd abba.
"amikkel foglalkozni sem érdemes..."
Akkor ne válaszolj rá. Ne foglalkozz vele. Hidd el mindketten boldogabbak leszünk :). -
#144315 Ha a kulturált fórumozás vagy annak tisztelete, hogy a másik nem ugyanannak drukkol mint én (éppen ezért nem sértegetem a kedvencét), hülyeség akkor nagyon nincs is miről beszélni.
"nem is foglalkozom veled"
Na ezt megköszönném! Elég ha csak Alonso gyűjti a fekete pontokat :). -
IXEMGabeo #144314 ez a hsz mellesleg felesleges is volt, pont ezzel keltettél "feszültséget"
ugyanis én halál normálisan válaszoltam rá, hogy Vettel a közutálat tárgya, de ez érthető is hisz mindig nyer és inkább rajta nem találnak fogást...
te meg elkezded ismételten nyomatni a hülyeséget és ok nélkül támadsz amikor én már jó ideje békén hagytalak. Ha valamiért akkor ezért nem kedvellek, nem azért, mert nem találnék rajtad fogást:DDD máshogy látjuk a dolgokat csak te még ráteszel a lapáttal az olyan hihetetlenül idegesítő hsz-eiddel amikkel foglalkozni sem érdemes... -
IXEMGabeo #144313 én most nem is rólad beszéltem amikor a Vettelt utálókról beszéltem...
ne terelj légyszíves...
múltkor se voltál hajlandó semmire sem csak a saját hülyeséged fújod örökké nem is foglalkozom veled... -
#144312 Látod most is csak róla tudsz beszélni... -
#144311 "az ide író emberek kb. 90%-a utálja Alonsot"
erre te:
"Vettel a közutálat tárgya főleg itt..."
Szerintem elég egyértelmű melyik fórumról írtam én.
Mit beszéltünk mi meg múltkor? Nem beszéltem én meg semmit sem veled.
Tudom, hogy az a bajod velem, hogy nem találsz rajtam fogást de sebaj.
Az meg, hogy én elvakultan imádom az barokkos túlzás és nem is igaz. Én 1x sem flameltem ha Alonso nyert vagy zengtem róla dicshimnuszt vagy flameletem az őt utálókat amikor jól szerepelt. Ha mindenki csak ilyen stílusban "elvakultan imád" akkor sokkal kulturáltabban lehetne itt beszélgetni.
Viszont mikor láttál tőlem utoljára Vettelt kritizáló hszt? Szerintem annyi ideig ne próbálj fél lábon állni mert nem menne. -
G_ArchAngel #144310 Mar hivatalos.
Crashdonado-val es a 40 millaval mi lesz? Lotus? Nico meg megy a FI-hoz vissza? -
IXEMGabeo #144309 Ja és megvolt a véleményem a múltkor Vergne féle esetről, ha ezt nem Alonso csinálja meggyőződésem, hogy mást megbüntettek volna érte...és az is tény, hogy mit össze rinyált amikor megbüntették Kubica ellenében 2010-ben...Nem ok nélkül nem bírom. Nekem még a Forma 1-ből sem hiányozna annyira túl van sztárolva. Nem Vettel, hanem ő. -
IXEMGabeo #144308 Ja te meg elvakultan imádod őt:D, én meg pl Vettel ellen is hoztam fel jogos indokokat és megvédtem mikor a sok fröcsögőnek nem volt igaza...
Múltkor megbeszéltük, hogy olvass fórumokat, mert mindenki az Alonso-Hamilton párost isteníti és páran már írták is, hogy unják ezt...
Amikor Vettel a leggyorsabb akkor az autója tehet róla, amikor pedig Alonsoék autója nem elég versenyképes ők akkor is a maxot hozzák ki. Amikor Hamit futamok óta veri Rosberg még mindig vannak olyanok, akik azt mondják egyértelműen Hami a jobb...
Raikkonen sem a kedvencem, de ő nála is elismerendő volt az, amit múlt évben a Lotushoz kihozott... -
#144307 Pont tőled ezt elég vicces olvasni.Te is pont őt utálod a legjobban, igaz? Szerintem nyugodtan számolj utána, hogy a leggyakrabban ide írók közül ki kinek drukkol és kit utál a legjobban. Vettel flame itt csak kevés embertől jön. Bezzeg ha Alonsot kell szidni akkor te is egyből billentyűzetet ragadsz. Olvasd vissza a legutóbbi 10 hsz-ed, ami bármelyik pilótáról való vélemény nyilvánításról szólt. Segítek a leggyakrabban említett pilóta neve Alonso.
Többet írsz róla mint bárki másról. Te vagy aztán az igazi ellendrukker. Viszont szerintem ha nem lenne akkor hiányozna neked mert nem lenne ki ellen drukkolni. Mert ugye jó csak gonosszal együtt létezik. -
IXEMGabeo #144306 inkább Vettel a közutálat tárgya főleg itt... -
#144305 Az a durva, hogy az ide író emberek kb. 90%-a utálja Alonsot mégis te valahogyan kényszert érzel arra, hogy egy ilyen falme-et elindíts.
Pláne egy valószínű falme-elős alreggel aztán végképp jó. -
#144304 Elbúcsúztak Massátol:
-
W aWaW Wah #144303 Az a durva, ha ezt Vettel tenné meg elég komoly fikázást kapna, hogy nem akar autóba ülni, pedig ő már megdolgozott a szabadságért. -
#144302 Olasz források szerint Massa a Petrobras támogatásával szerződik a Williamshez és a szerződést már aláírták. -
#144301 -
#144300 -
#144299 Alonso austini indulása is kétséges
"ha ez mégis megtörténik, a Gazzetta dello Sport szerint a Ferrari Jules Bianchit ülteti be a helyére"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de meg nézném !!!!!!!!!!!!!!!
Évek óta , 1 futamra is, de szurkolnék 1 ferrarinak wíííí -
#144298 -
#144297 alapvetően én örülök, de azért ha szeret versenyezni, akkor ezt a 2 futamot még behúzhatta volna.
de mindegy, ennyi volt átfutott az agyamon mikor hallottam, több szót nem érdemel a dolog. -
#144296 -
#144295 És már csak ezért sem teheti meg, hogy bevágja a flegmát, hogy ő aztán nem ül a Sauberbe .. -
G_ArchAngel #144294 a kulonbseg az, hogy Kiminek van jovo evre szerzodese, Niconak nincs -
IXEMGabeo #144293
mindenesetre teljesen jogos, amit tett a csapat nem fizetett ő nem versenyzik ennyi
Hülkenberg is nyugodtan bejátszhatta volna:) -
#144292 Műtik. Nem kell semmire hivatkoznia. A pénz senkinek nem ér annyit hogy korházba vonuljon és kés alá feküdjön. -
G_ArchAngel #144291 3 hettel tobb jut gyogyulasra, ez az ev mar lefutott, neki pedig nem erdeke, hogy a Lotus a jovo evi csapata elott vegezzen. -
#144290 Állítólag még nem fizettek Kiminek, mivel az új szponzor (akinek a pénzéből perkáltak volna) még nem utalt át semmit. Azt hiszem az együttműködést se jelentették még be hivatalosan.
Szerintem vagy megbeszélték, hogy Kimi a műtétre hivatkozva nem indul és így a Lotusnak nem kell magyarázkodnia, vagy a szerződésében van egy olyan záradék, hogy nem sztrájkolhat mert akkor mindenféle retorziók érik és ezért választották ezt a megoldást a menedzserével.
Szerintem elegánsul oldották meg. -
#144289 Kimié lett a csapat. :) -
#144288 Mi lehet itt a közös nevező?
Lealkudtak pár milliót vagy kapott a csapat részletfizetési lehetőséget? -
G_ArchAngel #144287 senki nem mondta, hogy fizettek, annyit mondtak, hogy beszeltek a problemarol es kozos nevezore jutottak - hogy ez mi, azt nem mondtak meg -
#144286 még akart mondani valamit, ezért visszament, aztán elromlott az ajtó, ezért nem tudott bemenni, nincs itt történet -
#144285 vannak megoldhatatlan feladatok...még neki is ;)
-
precise #144284 Ez kurvajó. Kimi azt mondta ha nem fizetnek neki nem indul a két uccsó futamon. Fizettek erre nem indul :) )most tök mind1 miértnem)