FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem miért kell mindig balhézni, ha esõ van és nem engedik õket. Mindenkinek az lenne a legjobb ha lezavarták volna, de a körülmények nem olyanok voltak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként meg...ha már mindenben legleglegnek hirdeti magát az efegy, nagyon sok mindenben meg nem az.
2013..
vs.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"A csapatok szerint is helyes döntés volt az idõmérõ elnapolása, annyira extrémek voltak a körülmények.
A képernyõn nem minden jön át, de a boxutca-riporterünk, Bobák Robi szerint is olyan esõzés volt, amilyet rég nem látott.
A közvetítésben mondtam, de látszott is, hogy itt sokkal inkább megáll a víz, mint egy épített pályán, a rengeteg utcai sáv és felfestés pedig úgy csúszik ilyenkor, mint a jég."
Lutri az egész, nem hoz valós eredményt, hol jobban esik, hol nem, minek kockáztassák a pilótát és az olcsó autókat ?
engem nem zavar, jobban látják õk az autóban ülve mint én a kanapén, ha azt mondják nem szabad mert olyan rossz a pálya, akkor az miért ne lenne úgy ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
röheY
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
egyébként mindig õ szoktam mondani, hogy legyen mér verseny ha esik az esõ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Komolyan vicc, eltûntek a faszagyerekek az f1 - bõl, mostmár minden méteren 5 pályamunkás van, full biztonságos gépekkel mennek tuttifrankó öltözékben, minden pályán olyan kórházat rittyentenek a pálya szélén amiben egy szívmûtétet el lehet végezni, erre biztonsági okból törlik a futamot. Röhej! Mint ahogy az a magyarázat is, hogy nincs elég alkatrész. Baszki volt bõven idõ legyártani, nem véletlen a téli pihenõ, azt meg senki sem mondta, hogy februárban kell bemutatni az autót. Ha bemutatják januárban akkor lett volna idõ kismilliót gyártani. Egy autó fejlesztése egész évben történik, nem hinném, hogy karácsony után állnak neki az elsõ csavartól. Szóval mind üres kifogás.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A törmelékek az ideális íven kívül voltak, nem zavartak senkit és egyébként amíg elszállították Gutierrez autóját annyi idõ alatt összeszedték a törmelékeket.
Sajnos csak a 2. futamról van felvétel. És még lesz egy betétfutam az F1 futam elõtt. Minden évben van, tavaly is bemutatta az M1, sõt Wéber is. Szujó Zoli az akkori bajnokkal csinált is interjút (Jamie Whincup), Wéber pedig a kedvenc V8 versenyzõjével fotózkodott.
Az más kérdés hogy lófaszt nem szárít a pályán, vagy csak minimálisat, mert ha folyamatosan esik, akkor ugyanúgy ott lesz a futam lezárása után.
Legalábbis az ideális íven biztos nem lettek volna.

Azt mégis hogy? komolyan... vagy vicc volt?
„Nagyon trükkös a pálya, valószínûleg ez a legcsúszósabb, amin valaha esõben vezettem, egyszerûen azért, mert csomó fehér vonal van, amit átfestettek feketére. Amint elkezdesz csúszkálni ezekkel az autókkal, megúszni a vízen, és amint túlkormányzottá válnak, azt látod, hogy a versenyzõk elkezdenek kicsúszni.”
Massa: „Sajnálatos, hogy holnapra kellett csúsztatnunk az idõmérõt” - nyilatkozta Alonso a csonka edzés után. - „Ez a mai napra készülõ csapatokra, a helyszínen lévõ nézõkre, és az aszfalt takarításával kiváló munkát végzõ pályabírókra is vonatkozik. A körülmények ismeretében azonban ez volt a helyes döntés, hiszen a fehér vonalak rendkívül csúszósak voltak.”
Remélem ezt te se gondoltad komolyan...Ilyen alapon el se induljanak még száraz körülmények között se, mert ott is összetörhetik az autót. Vigyék el bemutatókra, és menjenek egy biztonságos teszt pályán fal mentesen, és mutassanak be pár pörgõ forgó manõvert.
akkor most mikor is kéne bekapcsolnom a tv-t?
Per Aspera Ad Inferi.
Úgy gondoljátok végig, ha annyira nagy rajongók és iSzakértõk vagytok, hogy a ti csapatotok áll ott és nektek kell majd egy törés után keletkezett extra költséget fedezni, például a fejlesztésre szánt pénzbõl.
Tudnék még reagálni az itt elhangzott baromságokra, de inkább bámulom az esõs kertet egy forró kakaóval a kezemben,
http://gaborszantai.co.uk/
Itt van egy wtcc-s autó szakadó esõben ablaktörlõ nélkül:
https://www.youtube.com/watch?v=kfTL2YWZHTY&list=UUZBUIkzaBnoJ_pK7mmbhpDw&index=12
Így hogy abszolút nem lát semmit, így sem lassú 😊
Mondjuk formaautók mögött haladva még ennyit se látni 😊
Ez a legnagyobb piac, pont a szponzorok, hirdetõk miatt kell hajnalban kelnünk idõnként.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egyébként igaz, volt olyan verseny, ahol nagyobb esõ is volt, és csak százzal mentek, vagy még kevesebbel, igaz ilyen sebesség melett ez így nem verseny, de az sem, hogy ezt csinálják. :/
Én megértem õket, meg is szoktam figyelni, hogy mekkora vízsugarat húz az autó, és a háta mögött lévõ versenyzõ ebbõl mennyit láthat.. dehát tényleg, ez semmi nem volt. Volt már ennél nagyobb esõ is.
Igaz még nem halottam, vagy olvastam róla hivatalos tájékoztatást, még mûsorváltozást sem, de az én is halottam, hogy a kommentátorok ezt mondták, csak azért kérdeztem, hogy ez tuti-e. 😊
Basszus tiltsák be teljesen az esõs versenyeket /edzéseket, mert ez a tipródás tönkreteszi a sportágat.
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I met God. She's black
"Érdekes hasonlat az Autosport egyik újságírójától:
"Az extrém esõgumik olyanok, mint a focicsapatok tartalékkapusai. Mindig elutaznak a meccsekre, de sosem játszhatnak."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
..egyébként tud arról valaki valamit, hogy a Q2, és 3-at hol, és pontosan mikor közvetítik élõben? 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tény, mindenkit láthattál a pályán menni 1 KÖRT! De egy kicsit kibaszás ha az idõjárás pl. megváltozik. Az egyik még mehetett jó idõben te meg már esõben szívsz (ami meg is történt), de legyen csak szemerkélés.
Másik probléma, UNALMAS! Nincs semmi izgalmas benne, megy egy kört az illetõ, hibázik, már tudod nem lesz elsõ, nincs meg az esély hogy egy egészséges verseny kialakuljon a kvalifikáción is.
Én megértem a Formula-1 menedzsmentet...Na jó nem, hülyék mint a segg 😄.