182111
  • HTS s3rg1nh00
    Brazíliába is inkább csak péntekre mondanak esőt,szombat-vasárnap már alig várható 2-3 mm
  • IXEMGabeo
    idén oda is eső kéne, mint tavaly

mellesleg idén szinte nem is volt esős futam:O Ausztrál időmérő, a Spai időmérő és Malajzia volt egyedül...Maláj nagydíjon is felszáradt az aszfaltcsík
  • bakkerman
    jövőre én eltudnék képzelni jó pár forgatókönyvet,ami eladható,és benyelné a "nép"
    -Alonsot hozzák ki VB-nek,a szöszi seggében való 4 évnyi kullogás után megszerzi a harmadik vébé címét,ami bevonz jópár spanyol céget = Bernie zsebe megint megtelik
    -Raikkönen lesz a VB,visszatér a Ferrarihoz,és Alonsoval hatalmas csatában az utolsó fordulóban megnyeri a 2. vb címét,mondani se kell,marketing szempontból ez is 10/10-es
    -Hamilton az első mercis tanulóéve után a második szezonjában ismét "régi" fényében tündököl,kevesen tartják VB esélyesnek,de precíz vezetéssel,szorgalmasan gyüjtögetve a győzelmeket,és dobogókat,behúzza a második VB címét,ezzel őt el is csitítják karrierje végéig,mondván 2x VB-ként ígyis beírja magát a törikönyvekbe.

Hirtelen ennyi jutott eszembe,de persze a legnagyobb esély arra van,hogy a dojcse blonde begyűjti 641. vb címét is
  • Dietrich
    a nézőszámra akkor leszek kiváncsi amikor lesz újra mexikóban is F1 futam.
    mert most ők töltik meg a texasi pályát elsősorban.
  • Carlos
    Nalunk is ez van. Kiveve hogy tegnap este 20 percig neztem aztan meggyozott, hogy annyira nem is erdekel az engem. :-)
  • zzeN
    Why Vettel is so quick - The Racer's Edge 36 Part 1

"explains why Seb can be looking one way whilst Mark is looking another."

Érdekes az biztos.
  • mcmoha
    Igen, Bernie kitűnő szkripteket ír.
  • b-type
    Jövőre elvileg nem nyeri meg a VB-t.
    Nincs benne üzleti érdek, ..bármi is lesz, jövőre más lesz a világbajnok, azután lehet megint Vettel.
    Majd lesz valami a 'szabályok szellemével nem egyező dolog', vagy simán máshogy alakul...bárhogy is, szvsz jövőre nem lesz bajnok.
  • Jeffjohnson
    "arra senki sem gondol"
    Valószínűleg gondolnak rá csak éppen, amit meg lehet tenni a RB-al azt már mondjuk egy Force India-val nem lehet. Ilyen Vettel stílusa és a kocsit tökéletesen rá szabták. A RB abban jó, hogy élről rajtolva nagyon gyors és hatalmas előnyt kiépítve pedig már könnyen tudják uralni a versenyt. Ebben az évben nem is de korábban azért látszott, hogy forgalomba autózva bizony gondjaik vannak. Ráadásul a csapat sem hibázik megfelelően taktikáznak a kerékcserét nem rontják el. Összeálltak mint anno a BSB
  • Pluskast
    Nem néz ilyesmit, bár már párszor nem tetszését adta, annak, hogy forma 1-et nézek, ami azonban engem a legkevésbé sem érdekel (lassan 30 éve nézem) :)
  • Pluskast
    Van egy olyan érzésem, hogy azt is Vettel nyeri, úgy, hogy még csak veszélyben sem lesz az első helye. Innentől kezdve meg mit érdekeljen? Szép dolog meg jó, hogy küzdenek a többi helyekért de a végeredmény szempontjából semmit nem számít.
  • nearo
    Azért Interlagos jó szokott lenni... de te tudod :)
  • HTS s3rg1nh00
    azért ha belegondolsz,az elmúlt 4 évben azok az emberek akik előtte voltak világbajnokok akármit csinálnak,nem tudnak mit kezdeni a Red Bull és Newey-féle zsenialitással,naná hogy nyafognak.te is ezt tennéd,ha 4 évig nem lenne egy átkozott fotós munkád sem,mert mindenki máshoz fordulna,nemde? :)
    persze Vettelt sem szabad kifelejteni,bár nekem (talán leginkább a sikerei miatt) eléggé unszimpatikus,de el kell ismerni zseniális ahogy felismeri a helyzeteket (gondoljunk csak arra,mennyien panaszkodnak h.sosem találja el a kanyarok csúcspontjait,arra senki sem gondol hogy direkt csinálja ezt,hiszen többet nyer a kanyarbejáraton bevitt plusz tempóval mint a kanyar után következő rövid egyenesekben vesztett sebességgel,ezzel ráadásul a hátsó gumikat is kímélve amivel általában a többiek szenvedni szoktak)
  • Carlos
    Asszony bemorcult az xfaktorral? :-)
  • Lteebee
    Motiválatlanul is hozta a best of the restet egyéniben :)
  • bakkerman
    látom jól döntöttem,hogy a tegnapi futamot már nem néztem meg,bár kicsit sajnálom hogy egy roppant izgalmas,nagyon nehéz futamgyőzelmet szerzett ismét a világ legjobbja,és én erről pont lemaradtam,mind a 279552 futamgyőzelme idén élményszámba ment,az a hihetetlen koncentráció amivel beveszi az első kanyart a pole-ból,és utána 6 óra előnnyel megnyeri futamot,páratlan teljesítmény. A dobogón átadták neki már a jövő évi trófeát is,vagy majd csak jövő tavasszal?
  • Pluskast
    Ja. Néztem kb 15 percig aztán ott is hagytam. Még a végére sem kapcsoltam át. Azt hiszem a jövő heti utolsó futamot már meg sem nézem. Inkább csinálok valami mást és reménykedem, hogy jövőre egy kicsit kevésbé lesz egysíkú az egész (bár ebben magam sem hiszek túlzottan).
  • IXEMGabeo
    Vettelnek pont a ring a leggyengébb pályája:) Minden versenyzőnek van olyan pálya, ami kevésbé, és van, ami eszméletlenül rá van szabva ->

Hamilton->Kanada, Hring
    Massa->Isztambul, Bahrein
    Schumi->nála gyakorlatilag minden pálya:D, de Magny Cours és Spa kimagaslott nála
    Raikkonen->Spa
    Button->Melbourne, Hring
    Hülkenberg->Interlagos
    Webber->Silverstone, Monaco, Nürburgring
    Rosberg->Szingapúr
  • G_ArchAngel #144548
    Mert én is buta vagyok, innen nem lógok ki.
    Lássuk be, ebben a topicban arányaiban sokkal több ostobaságot lehet olvasni, mint F1-live.hu-n Joó Gabival kiegészítve.
  • a.carkey
    Akkor minek jársz ide? Olvass faebookot, oszt jónapot, ha már ilyen buták és hülyék vagyunk ...
  • Jacek
    LOL
  • a.carkey
    Ha 2010ben Brazília után vezetésről Webber Abu Dhabiban behúzza, vagy tavaly Alonso, Vettel máris nem akkora király. Ennyin múlt. Az idei év tökéletes volt Vettelnek, ez tényleges fölény volt, de ez sem annyira Webber miatt, hanem inkább Webber hiánya miatt. Élen autózva a RB tökéletes. Nincs nála jobb a mezőnyben. A Ringen viszont látszott, hogy azért meg lehet verni, ha beszorul.
  • Jacek
    Nagyon egyszerű, majd ha elmegy egy másik csapathoz ahol nincs ennyi pénz és Newey.. és nyer egy VB-t akkor már 2x VB lesz nálam addig 1....
  • a.carkey
    A Webberes résszel vitatkoznék. Az első vébécímet pl. úgy szerezte meg Vettel, hogy a szezonban Webber VÉGIG vezetett előtte. Erre azért sem Massa, sem Barrichello nem volt képes Schumacherrel szemben.
  • Chris Lowe
    Pocsék verseny volt, izgalom 0, nem most fogja amerika megszeretni az f1-et.
  • zzeN
    [url=http://www.f1-live.hu/f1-hirek/ujabb-vilagrekord-a-forma-1-ben-1-923-masodperc-alatt-cserelt-kereket-a-red-bull/]"Webber kiállása mindössze 1.923 másodpercig tartott, mely új világrekordot jelent a Forma-1 történetében."[/url]
  • Dietrich
    Grat Vettelnek az újabb rekord döntéshez!
  • G_ArchAngel #144539
    ezert nem tartom sokra most, kicsit Hamiltonra, Buttonra is ferde szemmel nezek a hisztijeik miatt es amig nem tudjuk meg a teljes igazsagot, addig szkeptikus vagyok Kimi utolso huzasait illetoen is...

ha osszerakjuk a sok apro reszletet, az F1 mar nem annyira csillogo es vonzo, mint eddig volt es nem Vettel miatt vesztette el a varazsat, reszleteiben fakult erdektelenne...
  • kifli
    Egy év alatt annyira sok minden azért nem változik. De láthattuk, hogy nem is változott. Év elején idén is megmutatta, hogy tud vezetni. Aztán lelépte a Redbull és Merci annyira a Ferrarit, hogy nemigazán lehetett mitkezdeni velük. Ígyis elég szép eredményeket ér el azzal az autóval, csak épp már motiváció sincs erre az évre.
  • G_ArchAngel #144537
    Tavaly meg en is azt mondtam, hogy Alonso a legjobb, pedig nem kedvelem a kolykot es csapatom sincs.
  • kifli
    Tavaly a csapatfőnökök Alonsót szavazták meg a legjobb pilótának nem?
  • G_ArchAngel #144535
    A Lotus elfelejtette visszaallitani Raikkonen autojat szopato-uzemmodbol :)
  • Armagedown
    Teljesen el volt cseszve ez a verseny, semmi izgalom nem volt benne
  • b-type
    A WTCC-ben Muller sem csak a Chevy-nek köszönheti, egyszerűen csak technikai fölénnyel könnyebb nyerni.
  • G_ArchAngel #144532
    Oke, nekem azert eleg, hogy akik ertenek a sporthoz, azok szerint Vettel kimagaslik a mezonybol es nem csak az autojanak koszonheti, ahol van.
    A forumszagertok meg azt mondanak, amit akarnak, mert mindannyian annyira ertunk hozza, mint a focihoz, divathoz es loversenyhez, akik itt vagyunk.

Semennyire.
  • Master91
  • Dodo55
    "Webber nem egy Massa vagy Barrichello"

2005-ben volt először ismertebb társa, Heidfeld, aki akkor 2x is volt második, illetve egyszer harmadik, míg Webbernek csak egy harmadik helye volt. A pontokat itt ne nézzük, mert Heidfeld (ha jól látom) kihagyott 5 futamot a végén, de egyébként sokkal jobban úgy sem állt Webber nála.

Aztán 2006, Rosberg akkor kezdett, de úgy sem maradt el tőle sokkal.

2007, igaz akkor a dobogók tekintetében ő állt jobban Coulthardnál, de azon kívül nem nagyon volt jó helyezése, pontokban el is maradt tőle.

Végül 2008, az öreg Coulthard utolsó éve, akkor sikerült végül egyértelműen elvernie.

Ezek alapján nem azt akarom mondani, hogy rossz lenne, viszont az átlagosnál már nem tartom semmivel többre, tehát de, talán még kevesebb is, mint egy Massa vagy Barichello. Az elmúlt években az, hogy győzni tudott párszor a Red Bullal az autót minősíti, nem őt. Ezek alapján pedig összességében Vettel sem több egy átlagosan jó versenyzőnél egy nagyon jó autóban. Ennél többre csak akkor fogja tartani bárki is, aki nem elfogult mellette, ha egyszer bizonyít jobb csapattárs mellett, vagy gyengébb autóban (több alkalommal, mert az a Monzai STR győzelem önmagában kevés).
  • adam46
    Pénzt ne tegyél rá, mert lehet olyan 1,02-es szorzója a győzelmének :D
  • G_ArchAngel #144528
    En sem szeretem a sracot, de Webber nem egy Massa vagy Barrichello, eleg jo viszonyitasi pont. Nem hiszem, hogy a nemetet es akarki mast beultetve mindkettojuk szamara idegen autoba barkinek is lenne eselye ellene ebbol a mezonybol.
    Penzt mernek tenni Vettelre, pedig ha valakitol, akkor tolem nagyon messze all a szerencsejatek.
  • Firerock
    Sajnos nem tudok válaszolni mert törlik a kommentjeimet.
    Tetszik hogy Raikönnenről(aki egy nagyon jó pilóta,de nagyon ellenszenves a viselkedése) átment a topik Fettel rajongásba és az Isten személye ellen irányuló kommentek rögtön törlésre kerülnek...