182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#178504 Tényleg unalmasak vagytok ... Nem lett meg a BLM rekord, ahogy az angolok is megszopták az EBt az utolsó pillanatban. Ez egy ilyen év a briteknek. Előtte ellenfelük nem volt.
Alig várták egyesek, hogy a veszíteni nem tudó balfakk Toto dühöngeni kezdjen és baromságokkal óvjon. Azonnal nem bírnak veszíteni.
Emberek, tavaly a Racing Pointot nem meszelték el! Mit vártok? Hamilton otthon nyert miután kórházba küldte Maxot. Bottas leradíroz Hamiltonnal 33 pontot Verstappen neve mellől két verseny alatt úgy, hogy Hamilton mellé 1x nyer, 1x második, és végig azon sírtak egyesek, hogy Verstappen kilöki Hamiltont ... Egész évben akkora mákja volt, mellé egy Mercedesben ül! Engedjétek el!
Ha valamit be tudtam volna programozni ma estére, az Toto örjöngése, hogy ha nem nyernek, ill. egyes arcok totális Hamilton bevédése, csak azért is. Ez van. Dugjatok egy jót, és engedjétek el az egészet. Tudom, hogy egyesek azért lettek Hamilton rajongók, mert utálták Vettelt, mások meg divatból, roppant objektíven nyilatkozva HAM névvel az esetről.
Masi elmagyarázta miért utasították el az óvást. Fogadjátok el. Toto nem fogadja el, leszarom, max. beleőrül. Ti ne tegyétek!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.12.12. 21:15:28 -
#178503 Laci ,ez nem vergődés. tök igazuk van. szerintem most a szemellenzős Ver szurkolókon kívül mindeki pislog, hogy ilyen hogy történhet meg . !!!
Döbbenet !
De igen , nyilván nem veszik el a címet most már.... -
#178502 amúgy nem értem mit szenved a Merci...teljesen irreleváns h hibázott a bíró vagy sem..Az eredményen ez nem változtat...Esetleg akkor ha van bizonyítékuk h a red bull utalt masinak és azért volt hülye:)
Hibázott megint már sokadszorra Masi (ezen a futamon is :) ) , de van ilyen... Talán ki kellene rúgni...
De a vergődést nem értem ...Ez olyan h ha a celeb 1 körrel hamarabb lengeti be a kockás zászlót , akkor vége a futamnak...Azt se óvja senki , mert minek... Hülye volt... A versenyzők meg nem vétkeztek most , úgyhogy az eredményt szerintem nem lehet megváltoztatni... Szóval akkor minek rombolni a Mercedes reputációját...Gratulálni kell Maxnek és a sajtóban követelni Masi fejét... -
kjhun #178501 Még nincs a futam, lefutva!!
Nincs még vége: A Mercedes bejelentette a fellebezési szándékát!
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2021.12.12. 21:01:28 -
#178500 ennek egy jó haszna lehet Masi eltakarodi ka fenébe... Bár félek az amcsik megint valamit lefizetett csicskát ültetnek a helyébe ... -
#178499 Hamilotnt az összes futamon kifütyülték.Korábban ilyen nem volt.
Nem volt pénzük a Briteknek repülőjegyre,hogy elmenjenek tapsolni?
-
HuHam #178498 Ahogy írtam, megnéztem felvételről - az élő alatt pont akkor mentem ki fiziológiai könnyítésre amikor jött a billionair kid fallal való közeli találkozása. De ha néztem volna is nem lettem volna akkor sem sokkal okosabb. Mert az Interval-okat mutatták, nem a lemaradást a vezető versenyző mögött. Úgy hogy nem látszott a kekörözöttek száma. Ami 7 vagy 8 volt tekintve az 1p 26mp legjobb köridőt, és Norris 90 mp lemaradását (némi matek kellett, persze ehhez). Nem számítva Lafitiit. És mivel ha jól láttam, 5-öt engedtek előre, akik Ham és Ver között voltak, nem engedték előre az összes lekörözöttet. Ergo, az egész szabálytalan volt. Olyan nincs hogy csak azokat engedik akik a 2-ik helyezett és az első helyezett között vannak. A lekörözöttek mind azok akiket az élen álló lehagyott 1 körrel legalább. Ezt még egy ovodás is képes felfogni. De nem Michael Massi. Vajon pisztoly volt a fejének szegezve ?
Óvás ? Nem tudom mennyi az esély. Massa valami 5 percig volt VB (egyeseknél), most talán Ver. lesz valami 5 napig ?
Mindenesetre, ez nem verseny volt, hanem szappanopera.
-
#178497 PH-ról mindenkit kibasznak, aki nem Ver fan... mi ebben az újdonság. :) amúgy tudok hozzászólni szerintem, csak minek :D -
#178496 De mindegy ki mit rádiózik, engedjük már el ez ta hülyeséget ? Két lehetőség volt: vagy elengedi Masi a lekörözötteket, viszont ekkor a 31 körös szabály miatt az utolsó körben jöhetett volna ki az SC. Vagy nem engedi elmenn ia lekörözötteket és akkor úgy indulnak el, hogy Max és Ham között van 5 autó, amit az életben nem dolgoz le Ver egy kör alatt. Masi gondolt egyet, minden írott szbályt figyelmen kívül hagyva azt mondta, hogy a Max előt lévő autók elmehetnek, és elindítja azonnal a versenyt...
e zegy manipulált verseny volt, Verstappen közelében nem volt a gyözelemnek, Masi adta a lehetőséget alá ,totál szabálytalanul.. szégyen . -
#178495 #178490
Mizu Laco, kibasztak a PH-ról? -
#178494 #178492
Latifihez mehetsz reklamálni.
Am meg volt még 19 futam idén.Majd listázd már ki,hogy mennyi büntetést kapott Max és mennyit Hamilton.Arról meg ne is beszéljünk,hogy Bottas nálunk TELIBE verte MAxot is ami miatt mennyi pontot bukott el.Bottast azonnal eltiltottam volna vagy 3 futamról.Akkor a Merci se lenne bajnok.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2021.12.12. 20:49:14 -
#178493 Vitatható volt a vége az biztos, de pár körrel előtte meg megtiltották, hogy visszavegyék a köröket. Az ellen gondolom nem sírt Toto pedig hát az is hülyeség volt. Egy körrel hamarabb el lehetett volna őket engedni és akkor ugyanígy indult volna újra.
Meg az milyen már, hogy futam közepén mikor jött a VSC bejátszották Toto-t hogy győzködi Massit ne legyen már SC. -
#178492 Ez egy manipulált futam volt.. pont . -
#178491 nem szemüveg hanem kóros hülyeség igazad van -
#178490 Ezen a futamon C ligában versenyzett Max, ha nem tolja alá a lehetőséget Masi ,totál szabálytalanul , saját feje után menve ( vagy amit súgtak neki a libertytől ... ;) ) esélye nem lett volna nyerni ,ez nem szemüveg... :)
Ilyent, hogy egyszerű sok éve működö SC szabályt "felejt el" betartani Masi , vagy kiválaszt pár lekörözöttet akik visszavehetik a kört ( max előtt...) a többiek még nem, az döbbenetes, és vicces is egyben :) )))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 20:21:48 -
#178489 Na vihetik haza az ügyvédjüket!!! 2. óvás is kuka
Az a döbbenetes Lacoo, hogy ennyit tellik tőled továbbra is komolyan...szánalmas a szemüveg amin keresztül nézed ezt a szarságot!
Egyetértek azzal, hogy az FIA idén egy halom fos volt.... Viszont azt állítani, hogy Max az fia által lett bajnok finoman szólva is kérdéseket vet fel :D
Kell egy nagyot nyelni, Toto bácsinak is és nem elkúrni a nyerő stratégiájukat!!
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.12.12. 20:18:47 -
#178488 A másikból se lesz semmi, ne vicceljünk már, ezt tudni lehet előre... De ez übergáz szerintem , hogy egy versenyző aki vakon megy a futamon olyan lassú, megyneri egy FIA szabálytalansággal, egyúttal a vb-t is.... Döbbenetes ! ... :D -
#178487 Másikat is elutasították. -
#178486 elutasított óvás -
#178485 -
atiwrc #178484 Pereznek miért kellett kiállnia?
Elég lett volna kereket cserélnie mint Verstappen és mögötte is van.
-
simonl #178483 Komolyan is gondolod amit írsz?
Amikor 300 as tempónál kipöccinti...max -ot és kap 5 mp büntit?
Amikor az az idióta Bottas a Hungaroringen két Red Bull -t írt nullára?
Amikor hamilton "20 rajthelyes büntit" kapott? B+, három SC szitut generáltak, hogy utolérje Max -ot....
Imola SC véletlenül megint hamiltonnak kedvezett...
Sorolhatnánk.....
Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.12.12. 18:50:05 -
IXEMGabeo #178482 Verstappen idén nagyon jól rajtolt a Mercisek voltak magukhoz képest gyengébbek.. Egyébként teljesen nyilvánvaló h a Merci talált vmit az utolsó pár versenyre futamokkal korábban még lehetett volna ez a cím Verstappennek. -
#178481 ahol Masi kivizsgálás nélkül fordította meg őket... -
IXEMGabeo #178480 Pedig de... Egyébként dilettáns, következetlen ez a versenyigazgatosag... Vissza kéne hozni azt az időszakot amikor nagyon indokolt esetben büntették... -
#178479 Ahol kimentettek Verstappent egy piroszaszloval, mert romma tort a kerites... ? :) -
IXEMGabeo #178478 Ez a buzi Mercedes nem bír veszíteni emelt fővel... Red Bull idén hányszor nyujthatott volna be ovast meg is tették, sokkal többször sújtották a Red Bullt és Verstappent holott Hamika is vetett jócskán a szabályok ellen... -
#178477 gyerekek, ez nem kérdés hogy ez a Masi egy nagy nulla és ki kéne onnan baszni!!!! de csak 1 futammal tekerjetek vissza, mielőtt elkezdődik az FIA-Redbull barátság vetítés :D -
#178476 Laco! Hamilton a saját csapata tolta ma le!
tudom, hogy kurva savanyú a dolog. Főleg, hogy az az idióta Toto magát szopatta be a végén amikor könyörgött, hogy maradjanak a lekörözöttek a sorban. 1,5 percet beszéltek.
Toto mélytorkozta le saját bandáját -
#178475 #178462
Laccoo egyáltalán nem kedvencem mert erősen hajlik HAM felé,de amit a #178468 ír az a szabálykönyvben van így van,és akkor Masi az egész sportot szembeköpte a verseny utolsó 5 körében hozott döntéseivel.
Max megérdemli a címet,mielőtt még bárki engem is elfogultsággal vádolna,bár test-test ellen még mindig túl veszélyesnek tartom (lásd az első "előzési kísérlete" ma).akkor még túl kicsi voltam,szerintem MSC is így indult :)
-
#178474 "Arra azért jó volt, hogy Perez és Hamilton is megmutatta Max-nek ,hogy hogy kell tisztességesen előzni-védekezni, nem csak a favágó hülyegyerek stílus létezik ! :D" Majd ha Perez a vb címért megy, megnézném miként védekezik, mert azért ne felejtsük el a Hamilton-Rosberg csatákat sem, főleg amikor Rosberg nyerte a vébét! -
#178473 Valszeg az eredmeny marad, de ezt minden ertelmes ember tudja, ha nem tolja be a FIA a redbullt ilyen nevetseges eszközökkel, akkor nincs meg nekik ! Nekem senki ne mondja, hogy Hamiltont tolja az FIA.... :))))))))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 18:25:09 -
#178472 azért Lajos sírt egy sort Lacoo:
Dandgerous driving :D :D -
#178471 "Először ugye (ki is volt írva) az volt, hogy nem lesznek elengedve a lekőrözöttek. ebben a szituban." Folyamatosan hülyeségeket írnak ki. Erre készülhettek, mert azonnal jött ez a baromság fölül. Aztán Toto gyúrta Masit, majd Horner. A Mercedes azért nem hívta be Hamiltont, mert látták mennyi idő volt Giovinazzi. Csak ez most nem semleges szitu volt. De még jól is kijöhetett volna belőle Hamilton, ha behívják időben, de nem tették meg. Toto saját magát menti. Amikor Hamilton visszatolatott a kavicságyból, meg hasonlók, a boxbahajtások. Annyi, de annyi kivételezés volt, minden szitu más-más pénzösszeget, időbüntetést ér. Még mielőtt elkezdődött volna az utolsó futam, a RBnál ki is fakadtak, hogy ez így baromira nem jó, mert nem kóser minden, össze-vissza ítélkeznek. Már az alkudozás legutóbb is nonszensz kategória volt! Aztán amikor Hamilton azért nem ment el, mert nem akart a vonal előtt előzni, amiből lett az, ami, de a Mercimédia megmagyarázta. Mg is büntetgették Verstappent, bár értelme sok nem volt.
De tegyék, felőlem. Max. még jobban fogják őket utálni ... -
#178470 Arra azért jó volt, hogy Perez és Hamilton is megmutatta Max-nek ,hogy hogy kell tisztességesen előzni-védekezni, nem csak a favágó hülyegyerek stílus létezik ! :D -
#178469 -
#178468 Boxutca :
A sportszabályzat 48.12-es pontja a lekörözöttekről kimondja: „Miután megelőzték a vezetővel egy körön lévő autókat és a biztonsági autót, ezen autóknak körbe kell menniük a pályán megfelelő tempóval, előzés nélkül, és mindent meg kell tenniük, hogy elfoglalják a pozíciójukat a mezőnyben a biztonsági autó mögött lévő autók sorában.”
Arról is rendelkezik, hogy amennyiben a pálya főbírója nem dönt úgy, hogy még szükség van a biztonsági autóra, „amint az utolsó lekörözött autó megelőzte az élen állót, a biztonsági autó vissza fog térni e boxutcába a következő kör végén.”
A Mercedes problémáját az utóbbi kitételek jelentik. Masi egyfelől úgy indította újra a versenyt, hogy nem várta meg, míg az utolsó lekörözött megelőzi a biztonsági autót, másfelől nem az elengedésük utáni következő körben történt az újraindítás, hanem mindjárt az elengedés után, mivel már csak egyetlen kör volt hátra. -
#178467 Kimi :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.12.12. 17:56:40 -
#178466 Hamiltont a csapata hozta teljesen vert helyzetbe azzal, hogy nem cseréltek kereket neki!! -
#178465 azt ugye todod hogy Masi azért tökölt az elengedés dologgal mert Toto ült a bal fülén, hogy ne engedjék el őket?!