182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#145215 -
#145214 6 millió euró azért,hogy a mezőny végén kullogjon. Nem semmi mekkora pénzek mozognak a fizetős pilótáknál -
#145213 ötcsillagos matracok
-
G_ArchAngel #145212 nem, hogy nem lenne rossz, hanem nagyon is jo lenne - kellenek az olyan pilotak, akiknek meg van egyeniseguk -
#145211 Visszatér mindenki kedvenc kamikazéja?
nem lenne rossz -
#145210 hát ez szerintem eléggé őőő......sz.r ( 50x írva ) -
#145209 fú... még annak is több értelmét látnám, hogy két áttételt határoznak meg, és azokat szabadon lehetne cserélgetni... na de így :S -
#145208 -
#145207 olvasom az f1 liveot...
'Alonso már lassan 10 éve ünnepelhette legutóbbi címét az F1-ben'
és tényleg srácok, már 8 éve volt..hogy telik az idő -
#145206 Semmi gond :) köszi. Ezek szerint 1x lehet változtatni az év során. -
#145205 Bocs. Azt hittem az sg motor korszerűbb, és kijavítja a hibám. -
#145204 9.6.2
Each competitor mu
st nominate the forward gear ratios (calculated from engine crankshaft to
drive shafts) to be employed within their gearbox. These nominations must be declared to the
FIA technical delegate at or before the first Event of the Championship. For 2014 only a
competitor may re
-
nominate these ratios once within the Championship season, in which case
the original nomination becomes immediately void
.
Ratio re
-
nominations must be declared as
a set. -
#145203 Ezt hol írták? -
#145202 dolgozzon meg nekem a pénzéért,ne pihengessen... -
#145201 Azt értem, hogy erőátvitel miatt ez igy jo,de sztem a pilótának egyáltalán nem mindegy egy idő után, hogy mennyit vált. most 2 orán keresztül zongorázhat állandóan még az egyenesekben is ahol eddig tudott pihenni egy kicsit -
#145200 Kisebb fordulatszám és a sokkal nagyobb nyomaték miatt van. Teljesen mindegy mennyit váltanak, 8 sebességgel lesz optimális ez erőátvitel. -
#145199 az még érdekesebb,hogy a fokozatkiosztás fix lesz végig,tehát nem variálhatnak a fokozatokkal egyik napról a másikra,lemodellezik szezon előtt az összes versenyt és abból kell gazdálkodni...elég érdekes lesz ugyanazzal a beállítással menni pl.Monacoban és Monzában...no meg valaki túl kicsire állítja a végáttételt,és onnantól lőttek az autó végsebességének az összes versenyen. -
#145198 tavaly volt így! Most +1 lesz! -
#145197 gondolom a pilóták örülnek neki akik eddig is vagy 60x váltottak egy kör alatt most lesz vagy 100. -
#145196 8 plusz rükverc. -
#145195 7 plusz rükverc nem? -
#145194 Hm. Nem is tudtam hogy 8 sebességi fokozat lesz. Érdekes,várom már hogy kipróbáljam valami szimulátorban. -
#145192 -
#145191 Fejezd be az RB ócsárolását. -
#145190 "ez a leggusztustalanabb csapat"
Mert ők úszták meg az illegális 1000km-es tesztet mi? :s -
#145189 Semmi jóra:/ Nem fogják engedni hogy kihozza magából a 100%-ot,minthogy Webbernek sem engedték. Sajnos ez a leggusztustalanabb csapat a világon. Jobban örültem volna egy Toro Rossonál jobb,de nem top-csapatnak,pl Lotus. -
#145188 Vettelnél mi az előzés? Amikor már a 4. körben elmegy a Marussiák mellett? Vagy a motorhome-ban megelőzi a takaritónőt? -
#145187 mikor lesznek az uj autók bemutatása? gondolom a januári tesztek elött meg kéne már történni -
#145186 1. helyről kit előzzön? .... -
IXEMGabeo #145185 Ricciardoról nem nagyon beszélsz pedig a kedvenced. Mire számítasz tőle jövőre? -
#145184 Ez el van írva?:) Vettel szökőévente előz 1-et,azt is a neki készített DRS,KERS,Sugárajtómű kombóval -
IXEMGabeo #145183 ja -
#145182 -
#145181 -
#145180 -
#145179 A Ringig nem volt baj, sőt még meg is verték Vettelt, a Ringen utoljára. Ami elqurta a szezont, hogy nem bannolták a francba a Mercit a gumiteszt miatt azonnal, hanem megúszták holmi baromsággal, a másik pedig a csapatok saját kísérletezéseiket, melyeket nem tudtak letesztelni, azt a hétvégenként tesztelgették a Pirelliről (ha így rakom fel a gumi, ha úgy, ha ennyi a szög, ha annyi, stb.), és a látványos hibákat szépen rátolták a Pirellire, aki azt csinálta, amit kértek. Aztán szezon közben jött az új gumi, ami hogyhogynem a RBnek vált be leginkább. -
#145178 Elég az. -
#145177 Nem értünk egyet, és ez egyáltalán nem baj...nem a világigazságot mondtam ki, csak a saját véleményem, ami jelen esetben összecseng Irvine mondataival.
Nem gondolom úgy hogy aki mást gondol az hülye..vagy ilyenek, más véleményen vagyunk.
Értem a technikai autó-motorsport milyenségét, vagy úgy gondolom ahogy mindahányan vitába szállunk a témában, a gondolatom az amit leírtam. -
G_ArchAngel #145176 bukoter -
#145175 Igen csak akkor meg az már nem forma 1 hanem egyfajta széria bajnokság. A forma 1 attól különleges, hogy különböző istállók különböző autói versenyeznek egymással és nincs megkötve, hogy te milyen típussal vagy kénytelen menni. Erre ott van a többi kategória. De amúgy én sem tudom, hogy hogy lehetne ezt a kérdést megoldani.