182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#145696 Nem találok szavakat egyszerűen....tudom hogy számítani lehet ilyesmi hírekre, még rosszabbakra, de akkor is ...
-------------------------------------------
Az FIA döntésének értelmében a levezető körön sem lehet spórolni az üzemanyaggal
Hatás vadász cím, de
"Az FIA továbbá kilátásba helyezte a gumimelegítők 2015-ös betiltását." -
#145695 -
G_ArchAngel #145694 Mi történhet valójában Schumacherrel, és merre mozdulhat el az állapota -
#145693 Professzor(ok) nyilatkoztak, Boxutca is lehozta. Sajnos ez van. Nagy a valószínüsége hogy Sumi ott aznap már csak egy élő test volt a műtőasztalon, aki sosem fog felkelni, ezt lehetne más szóval is mondani, de még életben van. Az is rettentő rossz dolog ha tudatánál lenne és mondjuk tehetetlenól feküdni.. családba volt ilyen, szörnyű dolog, hogy mindent ért, lát, de beszélni alig tud, és az ágyat nem tudja elhagyni, önállóan semmire sem képes. Persze az ember regaszkodó, a végsőkig kitart, de ez az állapot senkinek nem jó, sem a betegnek sem a családnak:(
Sajnos attól tartok hogy Sumit ott a sípályán elvesztettük:(
Csodában lehet hinni, volt már, de millióból 1. -
#145692 Rosberg új sisakfestése:
-
#145691 Rondábbra számítottam. -
#145690 Nekem inkább ez jut róla eszembe :) -
#145689 hát ez fasza.szó szerint. -
#145688 -
#145687 A Williams:
-
#145686 készen vannak már azok a motorok,csak leszállítani és beszerelni sem két perc.nem lesz azokkal semmi gubanc. -
#145685 Most olvasom, hogy csak most indították be az első Renault motort, és az nem az RB ben volt. És beugrott az a jelent a Halálos Iramból mikor az orgazdát verik a raktárban mert nem érkeztek meg időben a motorok
Mekkora lenne, hogyha nem tudnának elmenni tesztelni mert nincs motor
De sajnos valahonnan úgy is fognak kukázni egyet -
#145684 Az általad említett kultuszszemély keménysége alkohol fogyasztás szemszögéből ezzel a relációval írható fel:
James Bond < Kimi
-
#145683 Vajh ilyen Martini lesz,
vagy ilyen?
Erre tippelnék, mert túl sok lenne a piros autó.
-
IXEMGabeo #145682 Biztos...franc sem emlékszik már akkor ki volt az egyik szponzoruk... -
#145681 2007-2008-ban a Martini szponzorálta a Ferrarit. Ott volt kint a logójuk az autó orrán.
-
#145680 James Bond ezt megtudja, véged. :D -
#145679 a martini gyengéknek való :D -
#145678 állítólag "Martini Williams F1 Team" lesz a nevük,ha igaz a hír. -
IXEMGabeo #145677 Kiminek lehet oda kellett volna igazolni:DDD mekkora párosítás lett volna a Martinivel...rendesen megnőttek volna az eladások xD -
#145676 Williams Martini Mercedes -
IXEMGabeo #145675 Williams-Martini Mercedes
Martini-Williams Mercedes
hogy hangzik jobban?:) -
#145674 friss hír:a Williams főtámogatója a Martini lehet,akár olyan mértékben hogy a csapat nevébe is bekerülhetnek. -
#145673 Mercedes PU106A=?
PU=Power unit
106A=1st model,06 cylinder
Hybrid=(ezt gondolom nem kell részletezni,hő~+kinetikus energia+ belső égésű motor) -
#145672 Annyira mindegy, hogy néznek ki az autók.. Megszokjuk pár futam után.. Viszont a dögunalmas, Redbull+Vettel alázós évekből már rohadtul elég volt.
Ha ez kell, hogy változás legyen az erőviszonyokban, akkor legyen, csak történjen már valami. -
#145671 mondjuk a kacsacsőr az kifejezetten ronda volt.ha most faszorrú autók lesznek a tavalyi altatós szezonvég után,akkor én is keresek jobb elfoglaltságot vasárnap délutánra. -
#145670 Te sehova, én bírom hogy teljesen közvetlen és folyamatosan twittel, fészbukol. Imádja a kutyáit, szereti a zenét normálisan viselkedik mindig. Te remete vagy? -
IXEMGabeo #145669 Szánalmas Hami ezzel a műceleb viselkedéssel...nem hiába utálom tipikus 21. századbeli divatpöcs lett...mondjuk rögtön felismertem, hogy nem ő az én emberem annak ellenére h vezetni tud azér...de akkor is ez baszki gáz, hogy ez hírérték már nála, hogy új frizurát csináltatott meg 2pac előtt tiszteleg a tetkókkal..hova a faszomba rohanjak? -
#145668 Nem tudom mit rí. Ezt mondták a széles első és keskeny hátsó szárnyakra, ezt mondták a lépcsős orra... minden évben ezt mondja valaki. Olyan lesz amilyen, úgy is megszokja mindenki, úgy sem lesz ronda. -
#145667 Köszönjük hogy értelmezted helyettünk a cikket is (nem)
-
#145666 CSÚNYA LESZ EGY VERSENYAUTÓ, JESSZUSOM!44NÉGY
Kibaszott szánalmas ez a sírás, jajj, jön valami változás, MEKHALUNK!!! -
#145665 -
#145664 http://www.gphirek.hu/f1/20140122-a-gyerekeknek-remalmaik-lesznek-az-f1-es-autok-orratol.html -
#145663 ok akkor megnyugodtam.azt hittem,hogy a motorok fogyasztanak ennyit -
#145662 Semmi gond nem lenne, ha a RedBull nem lenne ennyire jó. Akkor megoszlanának a pontok a Merci Mclaren és Ferrari között. Csak egyik csapat se domináljon annyira mint idén a RB. -
#145661 Hát , ezt olyan kár volt nem csak elolvasni, de belinkelni is....
Majd biztos 1 női magazin (femina???) fog pontos hírt adni az F1ről, Sumiról ? heh?
-
#145660 http://www.femina.hu/vilagsztar/michael_schumacher_csaladja_megszolalt_koma -
McCartman #145659 Egy 4. hely Abu Dhabiban egy pont híján ér majd annyit mint egy futamgyőzelem bárhol máshol, unalom ellen nem ez a megoldás, ezzel csak azt érik el, hogy adott esetben pl. egy csapat egész éves munkája válik semmissé ha épp az utolsó versenyen vannak rosszkor rossz helyen.
Most képzeld el a helyzetet, hogy a VB döntő minden utolsó 20 percében lőtt gól kettőt ér. Csak, hogy izgalmas maradjon. Kb. ennyi értelme és realitása van ennek is. -
#145658 Inkább mondanák azt, hogy a győztes kap 1 milla hordó olajat, vagy jövőre több motorral gazdálkodhatnak, nem kapnak hibák miatt büntit, stb. Nem a pontokat duplázni ...
Korábban elqurták, rászabadították a társadalomra Vettelt és a Red Bullt (már fociban is verik a Bayernt :D) és most pontokat akarnak IMF hitelre, hogy nézze még valaki a F1et? :D -
#145657 szingapúri versenytávot ugyanúgy visszább kéne venni, mint a monacóit... nem normális az, hogy alig tudják időben befejezni a versenyt