182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#146256 És akkor itt be is fejeztük.Az ilyen alaptalan vádaskodást senkitől nem tűröm el pláne nem egy ujregtől.Akinek baja van irány a moderátor topik, a téma továbbra is az F1. -
#146255 Én itt azt látom nm túl hosszú pályafutásom alatt:) Hogy igen hagyja a vitákat amíg nem bántja valaki a szent tehenet...
Lehet ott bármilyen stílus, már néha év vége felé ott tartottunk hogyha valaki linkelt egy oldalt ahol negatív vélemény volt Vettelről az már flame keltés volt... azért ez kicsit durva nem? De hagyjuk és zárjuk majd majd fél év múlva elkezdődik megint:) -
#146254 Szerintem valahol alap dolog, hogy nem gyalázzuk embertársainkat. Legyen az Vettel, a szomszéd Mari néni, vagy egy másik fórumozó.
Az új húson pedig általában látszik, hogy új hús, szólni fognak neki, ha nem megfelelő stílusban ír mielőtt kapja az elakadásjelzőket.
Szvsz Totti jó hg, hagyja a vitákat, miközben a topik sehol sem van egy boxutca facebook, vagy egy f1-live komment mocsárhoz képest. -
IXEMGabeo #146253 ?? -
Dodo55 #146252 -
IXEMGabeo #146251 most lesem fasza a banner -
Dodo55 #146250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tettetem. Szeretem megadni mindenkinek az esélyt arra, hogy egy kellemeset csalódhassak benne :) Volt már benne részem sokszor, megéri, csak türelem kell hozzá.
-
IXEMGabeo #146249 de itt még a trollok is sokkal értelmesebbek, mint másutt:D trollok legalább megtudják különböztetni Webbert és Ricciardot:D Olvastam már olyat, hogy valaki Ricciardora, aki sisakban ült a Torosban és írta, hogy, de "de jól vezet wez a Webber csak mindig kikap Vetteltól" xSASAD kiégtem rajta -
Lokker #146248 Amit elképzelsz az lehet működne egy ideális fórumon, de az SG nagyon távol van ettől. Attól, hogy itt a többség normális a trollok és flamekeltők ugyan úgy betalálják a topic-ot.
No offense, csak amit leírtal az itt nem fog működni. -
#146247 Boxutca fészbuk visz mindent. Még ha van 1-2 értelmes komment is a mocsárban elvész. Igazából nem is értem minek lehet ott kommentelni, mert semmi értelme, csak az egymás baszogatása, fikázás, sárdobálás. -
#146246 Ez ha jól rémlik annak a bizonyos embernek ment, akinek mondhat bármi bármit, nem fog változni semmit. Amúgy meg ez nem óvoda, nem nekem kell jómodorra tanítani bárkit is és nem kell mézes mázas mondókába önteni azt hogy ha valaki primkó. -
#146245 lol :D
-
IXEMGabeo #146244 F1 meg elég kényes téma, de mi még szerintem sokkal kulturáltabbak vagyunk így is, mint a régi F1-live és a motorsportal színvonala...
Facebookos társaságról ne is beszéljünk... -
IXEMGabeo #146243 anarchia van?:D -
Lokker #146242 Te tényleg ennyire naív vagy, vagy csak tetteted? -
#146241 Boxutca terjedelmes elemzése, érdemes elolvasni!
Nagyító alatt a 2014-es versenygépek - Elemzés -
Dodo55 #146240 Egy példa, hogy biztosan értsd:
Ha én lennék itt a HG, és valakit le szeretnék állítani Vettel szidásáról, akkor azt mondanám neki, hogy
"elhiszem és adom, hogy Vettel miatt unalmasok a futamok, viszont ez még nem ad arra okot önmagában, hogy bárki is lecsalózza őket, úgyhogy fejezd be plz!",
nem pedig azt, hogy
"Vettel és a RB maximális mértékben megérdemli a sikereket, nagyon megdolgoznak mindenért, ezt senki nem vonhatja kétségbe, így ha mégegyszer lecsalózod őket, akkor repülsz!"
Eleve kevesebb ellentétet is szül az első módszer, meg önmagában hatékonyabb az által, hogy amennyi igazság van a problémás illető megnyilvánulásában annak nem megy ellen, hanem azt jól körülhatárolva elismeri, határozottan jelezve a problémás illető felé, hogy az objektivitás jelen van, és csak ezek után tér ki az igazságtól már messze álló állításokra, kérve azok mellőzését. -
Lokker #146239 A moderátori eszköztár szegényes HG-nak szinte semmi lehetősége. Olyan HG/moderátor meg sose lesz aki mindenki szerint jól csinálja amit csinál. Mindig lesznek fröcsögők és primitív fórumozók. -
#146238 Alkalmatlan vagy rá, nem tudsz a saját véleményedtől elvonatkoztatni. -
#146237 HA oda jutunk hogy HG csere lesz, én jelentkezem a posztra!
-
#146236 Csak jelezem hogy az éremnek két oldala van, és senki nem mondta hogy ez könnyű dolog.
Egyébként ami jó lenne de soha nem lesz:)) Amikor beindul valami vita vagy flame, amikor legtöbbször csak felhergelik egymást az emberek mivel mindenki a másik írásába bele lát aztán mindent ami elképzelhető:))
Egy olyan moderátori lehetőség hogy 5/10/15 percre fagyasztja a topicot:D -
#146235 Akkor megkérlek segíts és privátba jelezd ha olyat látsz amit én nem. Nem vagyok mindig itt, simán előfordul h átsiklok dolgok felett. Ilyenkor jól jön a több szem és a segítség.
Ha meg gond van azzal amit csinálok akkor szívesen átadom neked, vagy másnak aki akarja és akit a topik választ. Nekem az nem hiányzik hogy itt 1-2 ember folyamatosan vádoljon koholt dolgokkal, annyit ez az egész nem ér és nem jókedvből és hobbiból csinálom. -
#146234 "A topikban tiltot bármi féle gyalázás, alázás, lenézés, csapat és versenyező leszólása, utálata."
Ez tök jó lenne ha így lenne de sajna nem így van. Többször is írtam már ide, hogy miért nem lehet valakiről úgy véleményt mondani, hogy nem az utálat, lenézés érződik minden egyes szavában/mondatában de persze lehet az én ingerküszöbömmel van a gond. -
Dodo55 #146233 Ok ez így érhető.
Az már más kérdés, hogy a határokat átlépő emberek ellen nekem inkább az a módszer vált be, hogy megmutatom nekik meddig mehettek volna el (meddig tart az állításaik valóságalapja, milyen stílus és hangnem engedhető meg maximum ezekhez mérten), nem pedig az, hogy a túloldali határról mutogatok nekik, hogy nézzétek milyen messze mentetek tőlem (holott valójában onnan mérve félútig még a határokon belül lennének), de te tudod, ha neked ez jobban működik, akkor nem szólok bele. -
#146232 Értem akkor te nem azt nézed hogy mit írt az illető hanem hogy ki írta, mert az egyből más kontextusba helyezi az írást.
Nincs több kérdésem, komolyan ne is reagálj. -
#146231 "A topikban tiltot bármi féle gyalázás, alázás, lenézés, csapat és versenyező leszólása, utálata."
Az utálat ebben a kontextusban értedő.
Akkor mondok példát ami kimeríti a fentikeket: Firerock többszöri megnyilvánulásai
A normális fórummagatartáshoz pedig elvileg nem kell útikönyv. -
#146230 Látom te sem érted annyira:) Bejön ide egy új hús ő ezt honnan tudja hogy ezek a te szabályaid?
Egyébként lehet valakit utálni fröcsögés nélkül. és lehet negatív véleményt alkotni úgy is hogy az nem primitív.
De lehet túlzásba vinni az imádatot na az legalább olyan primitív.... -
#146229 Látom nem igen érted a fórumozás szabályait. Ha elkezdsz itt fröcsögni valakire és primitív módon közzéteszed azt, akkor az következményekkel jár. Vagy törlés, vagy moderátor.
"A topikban tiltot bármi féle gyalázás, alázás, lenézés, csapat és versenyező leszólása, utálata."
Az utálat ebben a kontextusban értedő. -
#146228 Engem az zavar hogy te ezt ide megálmodtad... nem utálhatok egy pilótát?
Példa nem utálhatom kis pikét mert parancsra falnak vezette az autóját... nem utálhatok úgy valakit az arroganciájáért?
Felteszem fordítva szeretni szerethetek? Érdekes nem? no comment.. -
#146227 Komolyan kérdezed hogy ezek a dolgok hol vannak leírva? ezt le kell írni??? -
#146226 Már bocsánat ez hol is van leírva?
"A topikban tiltot bármi féle gyalázás, alázás, lenézés, csapat és versenyező leszólása, utálata."
Mert ezt most így leírva igen érdekes volt látni, ezt valakik megszavazták vagy te isteni házigazdai mivoltodnál fogva eldöntötted? Ezt most komolyan kérdezem mert még vettelen kívül nem láttam hogy tilos lenne... -
#146225 Michelin. -
#146224 Persze, ezekszerint Alonsonak tervezeték a 2005-2006os gumikat és szabályokat. 2009ben pedig a Honda miatt változtattak az autokón drasztikusan, csak galád módon ők feladták és Brawn learatta a babérokat Buttonnal. Ezek a fránya szabályok mindig valakinek bejönnnek. Miért?:)) -
#146223 Láttunk már ilyet sokat. -
#146222 Már másodszor jössz Vettelel amikor szó nem volt róla, de lehet itt áll mögöttem és kényszerít a mögöttes dolgokra:D
A topikban tiltot bármi féle gyalázás, alázás, lenézés, csapat és versenyező leszólása, utálata. Mivel jelenleg Vettel és az RB kap egyesektől olyan megnyilvánulásokat amit ezeket sérti ott jövök én a képbe. Ha Alonso, Hamilton, vagy a Marussia kapja azokra is ugyan ez vonatkozik. Más esetkben sosem szólok bele a dolgokba, ha pedig leírom a véleményemet akkor leírom, azt meg senki és semmi nem tíltja. Attól hogy HG vagyok még pl imnádhatom Vettelt ( nem így van ), szurkolhatok az RBnek ( nem nekik szurkolok ).
Visszatérva az adott helyzetre. Firerock kivételesen nem Vettelt és RB kezdte el ostorozni, aminek nagyon örülök. Az ő hszére a TV nézettségi adatok voltak azok az infók amit neki szántam, ha már nem olvasta a cikket, azt hogy te ebbe mit láttál bele már nem a topik problémája. -
#146221 Ha meg nem nyernek akkor csinálnak nekik gumit,esetleg olyan szabályokat vezetnek be ami csak nekik jó... :) -
#146220 "Vettel és a RB nem szent és sérthetetlen és megállíthatatlan"
Hát, elmúlt 4 évbe mivel ők voltak folyton a bajnokok, merem azt állítani hogy megállíthatatlanok.
Sőt, én szerintem ez még jó is, nőjenek fel hozzájuk a többiek, győzzék le őket. Ott a feladat, csinálják meg.
4 éven át nem ment.
Talán most sikerül, nem tudom. Nem bánnám ha vettel 6x-os Vb lenne (7ne, az maradjon csak Sumi)
-
Dodo55 #146219 Ezt hogy sikerült kihoznod abból a szimpla állításomból, hogy Vettel fölénye az elmúlt években egyértelműen csökkentette a nézettséget? -
Dodo55 #146218 "Én csak a cikkből idéztem, egy szót nem írtam hozzá, szóval nem értem mire fel."
Igen. Pont ezért kezdtem azzal, hogy tisztázzuk miért idézted. Utána arra fel, hogy rendszeresen ilyen idézetekkel dobálózol, általában ugyanígy egy szó nélkül, de nagyon pontos irányzékkal. Erre vázoltam fel az általam logikusnak tartott lehetséges mögöttes szándékaidat, és hogy egyiket sem tartom túl tiszta dolognak. És akkor visszatértünk oda, hogy tisztázzuk, mert könnyen lehet, van egy 3. magyarázat ezekre, amikre én nem gondoltam, de te elárulhatnád ez esetben. A magas lóról stílust meg konkrétan azokra az esetekre értettem főleg, amikor felmerül valami téma, hogy Vettel és a RB nem szent és sérthetetlen és megállíthatatlan, akkor te rögtön jössz, hogy "oszoljatok, nincs itt semmi látnivaló". -
Lokker #146217 Jah, teljesen igazad van, nem is értem miért nem zárták még ki az RB-t Vettel-el együtt. Mit képzelnek, hogy állandóan nyernek? Teljesen hazavágják az F1-t, ez mind az Ő hibájuk. A többi csapat pedig szándékosan nem ment jól vagy nem értem. Kocsog RB és Vettel minek nekik konstruktőri meg VB cím? Nem értem miért nem hagyják érvényesülni a többi csapatot. lol.
Amúgy azzal a hsz-el tökéletesen leírtad magad.