FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 22:08:45
Isten nem bottal, hanem VMware.
Max will have DRS.
DRS enabled (harmadik körtől)
you can let him by (burkoltan megkérték,hogy indexeljen és húzódjon le előle a f@szba<#idiota>#idiota>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Max will 'ave DRS", de utána még mond valamit az ürge
Edit: aaaaaah, "DRS anebold", vagyis enabled.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 20:22:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adhatnának neki valami vezetési lehetőséget valamelyik FP-n, Kiminek igazán előjöhetne valami kétoldali inkábbacsaláddallennékitisze.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.22. 18:35:48
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennél az esetnél én Vettel véleményezése felé hajlok, hogy ez az eset sárgát ért minimum, de nem akarták tönkre tenni a befutók körét, pláne hogy köztük volt a bajnoki esélyes is. Úgy ítélték meg hogy nem volt akkora a veszély, hiszen a fal mellett araszolt a lassú autó, ezért visszavonták a sárga jelzést és gondolom ez a pályabíró belengette mégis a dupla sárgát,...mert egyébként ez az eset dupla sárgát ért mert , sérült, defektes lassú autó volt a pályán amiből még eshettek ki darabok is akár.
Hiába nézett ki szinte veszélytelennek, Igazán csak a versenyző tudja hogy mennyire van kontroll alatt.
Sztem nem lett volna szabad visszavonni a sárgát, már ha első a biztosnág mint azt mindenhol hallani (de nem tapasztalni).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Versenyző helyzetéből nagyon egyszerű, látja a dupla sárgát lengetni akkor annyira le kell lassíani hogy akár meg is tudjon állni, Verstappen Mexikóban pont ezért kapott hátrasorolásost, mert elismerte hogy látta a zászlót, de úgy ítélte meg hogy nem volt veszélyhelyzet.
Nincs döntési helyzetben, nem bírálhatja el a szituációt, ha belengetik a zászlójelzést akkor asszerint kell menni.
Egyébként mindkét esetben igaz volt, sem Mexikóban,sem most nem volt olyan veszélyhelyzet amire ne tudott volna reagálni, én legalább is így gondolom, de a veszélyhelyzetre felhívó jelzések, sárga, dupla sárga, piros szal azok valójában utasítások.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.22. 11:45:37
(...)
„Minden információt a kijelzőkön kapunk, azok pedig nem jeleztek semmit. Aztán volt egy pillanat, amikor a sportbírónak szóltak, hogy lengesse a sárga zászlót, majd hirtelen elővett egy második zászlót, amikor Verstappen érkezett” – utalt a Sky-nak arra, hogy a szintén megbüntetett Bottasnak, illetve Carlos Sainznak még csak sima sárga zászló volt érvényben.
Véleményem szerint ez teljességgel szakszerűtlen és elfogadhatatlan. Egyik pilótának sem kellett volna büntetést kapnia."
Most melyik volt az igaz?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.22. 09:14:51
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezt leszámítva egy unalmas verseny volt.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Másfél órával a rajt előtt 5 rajthelyes bünti...
Szépen összecsomagoltam volna és irány a reptér....minden mást majd lelevelez a jogi osztály.
A FIA egy szellemi dögkút b+..
Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.11.21. 15:18:20
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Persze lehet Max se...
Gasly és Alonso kicsit meglephetnék Hamiltont a rajtnál , h ne aludjunk be nagyon hamar 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"