182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#178664 #178662
Ha meghallgatod Hamilton rádióját , akkor tudni fogod h ez nem igaz : Pár kanyarja volt dönteni a Mercinek és nem hozták...Még a célegyenesben Bono felvázolta félve a helyzetet h Max kijött friss gumiért és friss lágyon fogja támadni majd miután elengedik a lekörözötteket ... De talán nem lesz folytatás ha nem sikerül időben eltakarítani a dolgokat...Ekkor Hamilton elkezdett a Safety carra panaszkodni h nem megy elég gyorsan az egyenesben...
-
#178663 #178661
Semmit nem taktikázott el a Mercedes, mostanra már jópár elemzőt meg lehetett hallgatni, nem attól hangos minden hogy a Mercedes elcseszte, hanem attól hogy Masi belenyúlt a bajnokság végeredményébe.
Ez már soha nem lesz egy tiszta bajnoki cím, és talán ez így jó.
Mert a versenyzés tisztaságát manipulálva hozták létre erre a szezonra ezt a lehetőséget és a végén a versenyzés tisztaságát manipulálva hozták meg a végeredményt.
Egyék meg amit főztek....még ha vissza is adnák Hamilton-nak a bajnokságot, sztem nem kérne belőle...ahogy ellenezte az óvást is, el van ez már qva, és maradjon is így.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.12.14. 19:07:25 -
#178662 Nekem továbbra is úgy tűnik azért nem hozták ki Hamiltont , mert behúzta őket a csőbe Masi azzal, hogy nem engedi el a lekörözötteket.... -
#178661 Mivel Perez autója már a megadás szélén táncolt, a RBnak még arra is maradt ideje, hogy behívja Perezt, nehogy pont miatta ne legyen 1 kör verseny. A Merci eltaktikázta, a show meg Toto egoja miatt van, nehogy már ünnepelni lehessen.
Ugyanezt csinálták Raikkonen vb címe kapcsán! Csak ünnepelni ne lehessen ...
2007: A McLaren elvetetné Raikkönentől a vb-t
-
F1rajongo #178660 #178659
Na, akkor röviden:
1. Egy kör nem lett volna elég, hogy az összes lekörözött autó vissza menjen a helyére, addig kint kellett volna maradnia az SCnek és még a szabály szerint + 1 kört még SC mögött kellett volna így menni. Összegezve, 5 kör volt még a versenyből, de 6 kör kellett volna. Magyarán nem lett volna már verseny.
2. Ha marad az összes a helyén, 1 kör alatt kellett volna Vernek lekörözni 4 autót (ha jól emlékszem 4en voltak)+utolérni Hamit, aki addig már elhúz + megelőzni őt. Esélytelen.
3. Igen. És?
4. Azért nem jött ki, mert a számításaik szerint Ver nem fogja utolérni Hamit, kerékcsere meg mindig rejt magában veszélyt. A számításaik be is jöttek, mert a 18 seces hátrányból 11re tudta csak lefaragnia magát Ver és még a SC előtt kapott is rá 1 secet, 12 sec előnnyel jött a SC. 12 seces előnnyel kellett 5 kört megtenni. Tuti jó taktika. SC-ra meg nem lehet számítani. Persze mindig benne van. De utólag könnyű okosnak lenni.
Extra: akkor Ham lenne a VB.
Mellesleg: Hidd el, mindenki rágta alaposan.
-
kjhun #178659 Elhintvén, egy-két gondolatot:
1. Mi van akkor, ha Masi úgy dönt rögvest, hogy elengedi, az összes autót?? Szerintem, akkor is kb. ugyanez lett volna, ami.
2. Mi van akkor, ha Masi úgy dönt, hogy az összes lekörözött marad a helyén? A lekörözött versenyzők, annak a tudatában, hogy ők a jelenlétükkel befolyásolhatják, a futam végeredményét és gondolom, az SC-s vonal elhagyása után, rögvest félre állnak Verstappen elől. 10-20mp ment volna a kukába, de még lett volna kis lehetősége rá. Pláne, ha Hamilton, hibázott volna valamelyik kanyarban. Valószínűleg megint ugyanaz lett volna, ami. Legfeljebb, pár kanyarral késsőbb előzi le Hamiltont, azt majd ti kielemzitek, hogy mikor lett volna még rá lehetősége, az előzésre, az utolsó körben.
3. A rádiózásról: Azon nem gondolkoztatok el, hogy Toto miért is mondta azt, amit??? Azért mondta Masi-nak, hogy SC-t NE! mert egyszerűen, akkor Hamilton elveszti, az addig összegyűjtött előnyét és esélyt ad Verstappen-nek arra, hogy akár megelőzhesse. Amivel a legvégén élt is, az új gumikkal.
4. Ha, már gumik: Általában, mi van akkor ha VSC-fázis van, netán SC?? Mindenki szalad a boxba, új gumikért, úgymond ingyen gumnicserére, mert kevessebbb, az időveszteség ilyenkor, mint amúgy. Itt, határoozttan a Mercedes rontotta el stratégialilag, az egészet, lett volna rá lehetőségük, akár 1, akár 2 gumicserére is, annak tudatában, hogy tempóelőnyben vannak a Red Bull-ok irányába vagyis lett volna lehetősége bőven visszaelőzni Hamiltonnak, Verstappent, ha a VSC-fázis alatt cserélt volna gumikat. Lett volna kb. 20 köre rá. Ekkor, a Red Bull még ugyanúgy tudott volna reagálni rá a végén, pláne ha visszaelőzik közben Verstappent, a futam véghajrájára és akkor megint ott vagyunk, ami volt. Élve, az SC adta lehetőséggel és akkor csak jó 20 környi difi lett volna a két versenyző gumijai közt, nem 40 környi.
Extra: Mi lett volna akkor, hsa Verstappen, az utolsó métereken odacsapja a falnak és Hamilton, pont a célegyenesnél előzi be?? Mondjuk 5cm-el?? Ezen is lett volna mit rágódni.
Mellesleg, ki rágta az idény alatt többet, Masi fülét?? Lehet a Mercedes és Masi, így állt finom bosszút rajtuk, a szabályok adta lehetőségekkel éve. Igaz, ehhez kellett indok is, egy baleset képében, különben sima Hamilton győzelem lett volna. -
#178658 Nem a per a lenyeg, tudjak, hogy bukjak, a nyilvanossag a lenyeg nekik, jogosan... ! ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.14. 16:42:41 -
#178657 #178637
Nincs ezzel baj ha valaki ezt gondolja, de ezek a vélemények mint napraforgó változtatják a pozíciójukat, szimpátia befolyásolta nézőpont.
Alapvetően van különbség ha valaki támadóként kívülről befordul oda ahol nincs hely, és ha valaki belülről bevetődve fehér vonalig fordulva kitolja a másikat, sok esetben ez utóbbi ütközés, ha a támadott elfordul az ívén.
alapvetően támogatom ez utóbbit, de nem keverhető össze azzal ha valaki nagy mélyet fékezve meg akar oda érkezni ahol nem lesz hely, és a dinamikájánál fogva nem tudván pályán maradni átvágja a sikánt és utólag ezt úgy kommunikálja hogy nem hagytak neki helyet.
A két eset nem fedi egymást. -
#178656 -
F1rajongo #178655 Most olvasom a szabálykönyvet és sajnos az a helyzet, hogy benne van (15.3e bekezdésben), hogy a versenyigazgató önhatalmúan dönthet a SC használatáról. Magyarán a versenyigazgató bármit tehet, nem lehet ellene érdemben védekezni sem, egy személyben, aktuális kedve szerint dönthet. És még csak következetesnek sem kell lennie, mert bármikor bárhogy dönthet. Ezért én nem gondolnám, hogy lesz ebből per, mert elbukná Ham. És nem azért, mert nem lenne igaza, hanem azért, mert diktatúra van, az van, amit éppen akkor Masi kitalál. És még védekezni sem lehet ellene. Na, ez milyen már? Gondoltam, megosztom ezt mindenkinek. Nekem személy szerint nagyon elegem lett az egész forma 1-ből, mert ami itt zajlik, az minden, csak nem a sportról szól, a fair-play küzdelemről.
Ha a Merci tudta volna azt, hogy Masi önhatalmúan dönt és nem a szokásos eljárás szerint cselekszik, tuti, hogy bementek volna kerekeket cserélni SC alatt és akkor nem lenne miről beszélni, nagy valszeg Ham lenne igazságosan a VB. Veriék valszeg kint maradtak volna, feltéve, hogy nem számítanak ők is rá, hogy Masi máshogy dönt, mint kéne, de erre kicsi lett volna az esély. Mert mindenki arra számít, h Masi nem változtatja meg a szabályokat, kéne kedve szerint. És akkor Hamé lett volna a friss lágy kerék simán leelőzte volna az előtte lévő kb 20 körös kemény kerekű Vert. Ha csak ki nem üti Hamet :) Mert ez nála bármikor előfurhat. Maximum ő is kiesik, de akkor is Max a bajnok.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2021.12.14. 16:28:30 -
kjhun #178654 Bernie még örült is, hogy nem dőlt meg Schumacher rekordja, Hamilton által és badarságnak tartja, hogy Hsmilton-t meglopták a futam során.
Eclestone: Badarság hogy Hamilton-t meglopták
Lesz min nyammogni itt is meg a ködös Albionban is ezen nyilalatkozat után.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2021.12.14. 16:24:34 -
HuHam #178653 OK, elnéztem, az az első körös leszorítás az Emilia pályán volt, és ugyanúgy nézett ki mint a képen .
De ki képes ezt mind fejben tartani ? Max asszem már most vitathatatlan bajnok valamiben - az F1-es leszorítások számában. -
F1rajongo #178652 #178648
Én vissza eső szabálytalankodóra külön büntetést tennék :) Mi az már, hogy minden egyes versenyen egyszer szabálytalankodhat? De ha elkövet ugyan azon a versenyen egy másik szabálytalankodást is, arra sincs semmi külön bünti.
És igen, lehet, hogy fekete-fehér zászlónak hívják. Én feketére emlékszem, de lehet, hogy rosszul. -
#178651 #178650
ott van a másik kommentemben a video, de akkor még egyszer -
HuHam #178650 Válasz #178649:
Melyik versenyről beszélsz ?
Bahreinben az 53-ikban közel sem voltak egymáshoz - Ver első, Ham negyedik. Jeddában meg 50 kör volt a verseny. -
#178649 #178647
A videot nézd, 53. körről van szó, nem az elsőről. Egyébként is úgy értettem, hogy nem Ham terelte le a pályáról Verstappent, hanem magától baszta el, így jogos, hogy vissza kellett adnia a helyet. -
HuHam #178648 Válasz #178646-ra :
A Ricci előtti kacsázás Baku, 2018 - mindketten a RB-ban versenyeztek akkor.
Azt hiszem azt akartad mondani a közepe felé, hogy Max fekete-fehér zászlót kap (nem sima feketét).
Amúgy, nálam ennyi után már eltiltás lenne 1 versenyről. Ne legyen már Szegény GrosJean az utolsó akit eltiltottak :-) Elég volt neki az a tűz az utolsó F1-es versenyén. -
HuHam #178647 #178627
Mondja az objektív (nem a fényképezőgépé) : "Bahrein? Ott ránézésre Max túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, és lesodródott, nem volt lekényszerítés."
Komolyan ? Max úgy sodródott (le), hogy a kanyar belső fele felé ment jobban mint kellett volna, leszorítva Ham-ot a pályáról, a kanyar belső oldalára ? Ez Bahrein 2021, első kör. Még egy erőszakos leterelés Max által, amire nem is emlékeztem. Kössz az emlékeztetőt.
Most néztem meg a felvételt . -
F1rajongo #178646 #178636
Ezért maximum figyelmeztetés jár. Itt most még azt sem kapott, még csak szóba sem került (Wéber Gáborék említették csak csupán), de ha kapott volna is figyelmeztetést, semmi jelentősége sem lett volna. Magyarán mondva Vernek minden egyes versenyben EGYSZER kacsázhat számára vészes szituációkban. Ez meg van engedve. Max fekete zászlót kap, aminek semmi értelme. Már a szabály is támogatja a versenyenkénti egy geciséget. Itt kezdődnek a gondok.És van aki ezt a geciségi lehetőséget kihasználja, van aki nem. Ez meg ember függő. Amúgy ha jól rémlik, a kacsázás elleni szabályt pont ő miatta hozták létre, amikor már nemtom hol, de Riccardo előtt kacsázott és össze is ütköztek, mind ketten kiestek. -
#178645 #178642
-
#178644 #178642 én meg nem találok rá bizonyítékot, hogy ne ők rakták volna ki... :(
csak egy google search -
HuHam #178643 Fiúk, ez az egész összevissza, ide-oda helyzetek emlegetése sehova sem vezet.
Ami a briteket illeti, nem vagyok túl jó véleménnyel általánosan róluk. Főleg nem az utolsó 20 évben. De rendes emberek vannak mindenhol. Ahogy kretén tahók is. Én elhiszem, hogy ez úgy volt a Sky-on. De mi köze van annak ahhoz ami a pályán és a versenyirámyító szobában történt, egész év alatt ? -
#178642 Azota se lattam semmi bizonyitekot, hogy ezt a Sky rakta ki.... ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.14. 14:09:34 -
#178641 Horner: Egész életére bebiztosította a Red Bull-ellátmányát Latifi…
-
#178640 #178610
Ahogy írták, 7-ből 6 vélemény Brit, a Britek meg rohadt nagy parasztok amúgy is a sportban, de aki mérsékeltebb, az se a hazája ellen fog beszélni. Mégis mit várunk azoktól, akik ilyen videót képesek kitenni karácsony alkalmából:
Kurva undorító egy banda. -
#178639 #178637
Egyetértek és megmondom őszintén ott a pillanat hevében zavart ez a döntési következetlenség, de pár kör után kiderült, hogy nem oszt nem szoroz. Inkább az fájt csak, hogy egy héttel előtte ezért orrba szájba büntettek. -
#178638 #178631
Reméljük lassan megtanulsz írni, mert a fizikai fájdalmat súrolja ez a stílus.
Ezerszer bizonyította Verstappen, hogy rátermett, csak már nem tudsz másba belekötni, ezért mint egy 80 éves demagóg öregember, ugyanazt mantrázod. Ha Verstappen fair-and-square 8vb címet nyerne, te akkor sem tudnád elfogadni, hogy bármelyik szezonban is jobb volt Hamiltonnál. Kár erről diskurálni. -
#178637 Ezt a kommentet még megosztanám a prohardverről mert szerintem jó:
"Szerintem elég egyértelmű, hogy mi az, amikor mellette vagy, és nem kell helyet adnod, és mi az, amikor mellette vagy, és jár az 1 autó hely. Az FIA-nak kellene ezt tisztázni, de láthatóan ők nem értik, keverik a sz*rt egész évben.
Ha nincs melletted, akkor nem tud megelőzni, nem fog tudni a pályán elfordulni a bevetődő. Az a helyzet magától megoldódik, elmegy egyenesen, és szerintem a másiknak íratlan szabályként illene megvárni, és mögötte elfordulni a pályán. Ha a kiszánkázó visszajön elé a pályán, akkor nyilván át kell adni a helyet.
Ha az sem elég a pályán előzéshez, hogy bemegyek a másik mellé a kanyar előtt belső oldalon, enyém a kanyar, és elfordulok a pályán, akkor gyakorlatilag nem lehet előzni. Ha mindig ott vizsgáljuk, hogy egymás mellett vannak-e, akkor mindig járna az 1 autó hely, kivétel nélkül, ha csak nem kerülte ki az egyenes részen.
Ha pedig a másik nyomja tovább, mint süket a csengőt, és bemegy a nem létező 1 autó helyre, ami a pályán kívül van ugye, ahelyett, hogy elfogadná, hogy elvesztette a pozíciót, akkor előjön az a téves gondolkodás, hogy kiszorítás, kiszorította a pályáról, stb.
Nem lenne gond, hogy kimennek a pályáról, mert nem mindig lehet megoldani, hogy a másik mögött elforduljon a kocsi, de a pozíció elvesztését el kellene fogadni vert helyzetből.
Komoly gondok vannak itt, és ezeket a pilóták sem értik, ők maguk nyilatkozták, hogy hiába voltak okításon, nem értik. Ezt rendbe kellene tenni, de Masnival nem fog menni."
Meg amire utaltam, Max a hibás:
Szintén Max a hibás:
Ki kéne találni egyértelműen a szabályokat és alkalmazni, de ha szankcionálni fogják a belevalóbb stílust akkor nem csak az autók aero csomagja miatt lesz nehéz az előzés hanem a szabályok miatt lehetetlen lesz megint. Bár elvileg a jövő évi csomag az előzőt megoldja. A szabályokkal meg meglátjuk mi lesz. Az pl senki szerint nem gond hogy a motrok nem egyforma erősek? Azt is lehetne korlátozni a leggyengébb konstrüktőr szintjére. -
#178636 #178629
Kacsázás: Vágod, hogy azért elsőre figyelmeztetés jár? Változtatott volna valamin? Maga a kacsázás blokkolta hamiltont bármiben? Ha féktávon berántja elé, akkor az necc, de ez nem véletlen nem érdemelt figyelmet. -
#178635 #178627
Max előzése semmivel sem volt különb előnyszerzés, mint Hamilton részéről ott 29-szer pályán kívül fordulni. -
#178634 Ezzel egyetertek, KAPOTT EGY LEHETOSEGET... ! :)))) -
#178633 Igen ez a lényeg. Nem 1 futamon vagy 1 körön múlt a VB nem kieséses, többi futamon is adtak pontokat és vettek el sokkal többet Vertstappentől mint amit most visszaadtak, kapott 1 kör lehetőséget hogy kiharcolja magának a győzelmet és megtette.
Ha megnézzük silverstonet, hungaroringet ahogy mások is monták már nem lett volna miről beszélni az utolsó futamra, de ott volt imola is 0-zás várt volna Hamiltonra de bedobták a piros zászlót. Bakuban is egyikük önhibáján kívül a másik meg magának köszönhetően esett ki. A kisebb eseteket nem is nézve ez már elég hosszú sor Verstappen hátráltatására történt ítéletekből, balesetekből. Azt hogy az utolsó futamon egy Latifi baleset meg a bírói teszetoszaság neki dolgozott azon meg fel kell háborodni meg úgy tenni mintha ez nem történt volna meg mással és direkt tolta be a FIA Verstappen kocsiját a VB győzelembe -
#178632 Mit adott volna vissza Hamilton, kamikaze "elozes " total elrontott fektavval, szandekosan elrontott fektavval , nehogy mar meg az legyen a hunyo aki gyozi elrantani a kormanyt a favago elol...:))) -
#178631 Szerintem iden a legnagyobb makja az vol Maxnak , hogy kb csak Hamiltonnal kellett kuzdenie, o meg van olya oregroka, higy nem megy bele ezekbe ( kiveve Silverstone, ott meg is lett az erdmeny...)ha jovore bekerul valami surubb reszbe , ezzel a favago stilussal tuti sorban tori majd autot...... nem is tzdom idenoldort e meg kerek kerem elleni kuzdelmet tisztessegesen.... -
#178630 Hamilton fanboy nyilván máshogy látja -
F1rajongo #178629 #178626
Én ezt pont fordítva látom, de nem fogok bele menni a részletekbe. Nagyon röviden csak annyi, rengeteg olyan szitu volt, ahol Vert nem büntették, pedig kellett volna. Ilyen volt pl. a mostani kacsázása is, az utsó körben, de még csak szó sem esett róla. De számtalan más igazságtalan dolog is történt.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2021.12.14. 12:09:19 -
#178628 Bocsi nem akartam annyira visszamenni, Jeddahra gondoltam, csak Bahreint írtam mivel az ugrott be mert régebben a naptárban van. -
#178627 Bahrein? Ott ránézésre Max túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, és lesodródott, nem volt lekényszerítés.
-
#178626 #178611
A show része volt az is, hogy egál pontszámban érkeztek az utolsó futamra, hogy nézőcsúcsot döntsenek... egyébként bőven Maxnak kellett volna vezetnie. -
#178625 #178623
Jaj ne kezdjük már előről megint b+
Bahrain-től indulva végig kétes döntések és méltatlan sportolói döntéshozatalok határozták meg a szezont. Hogy emelhetsz ki egyetlen esetet, amikor minden forduló hozzájárult a mostani végeredményhez? Kb a fele pedig ellentmondásokkal teli volt.