FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Gábor Wéber
Christian Horner (Adam Cooper blogján): “I can understand Pirelli wanting to test the tyres – they’ve obviously got issues with the tyres. What’s disappointing is that it’s been done in not a transparent manner. A three-day test has taken place running a current car on tyres that are going to be used in the next Grand Prix. Irrelevant what you call it, that’s testing."

Azaz a kanadai specifikációt tesztelték a Mercedesszel, az idei autóval és 3 napon át. Ez így tényleg nem fair, még akkor sem, ha tegyük fel a Mercedes semmilyen adatot nem kapott a Pirellitõl a három nap alatt. Elhinném ezt, ha egy másik csapat fõnöke lennék? Kizárt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN
"Állítólag a Ferrari is tesztelt Bahrein után, ugyanúgy, ahogy a Mercedes tette azt. Mivel a Pirellinek nincs megfelelõ és korrekt autója a jelenlegi gumikhoz, további tesztek várhatóak más csapatokkal is. Vihar egy pohár vízben?

Forrás: f1-live.hu"

Mondjuk a hitelesség meg az f1live...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mindent és Mindenkit megvesznek...
Dietrich
másik stream de ez is orosz nyelvû

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Prost fan voltam...nekem nem annyira 😊

nearo
Mit tippeltek a mai versenyre Pirellik szempontjából? Szerintem legtöbben két kiállással vágnak neki, de pár csapatnak háromra lesz szüksége (pl Merci). Egy kiállás szerintem képtelenség, még Lotusnak is.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
BAJBAN A MERCEDES? A Monacói Nagydíjon elsõ sorból rajtoló Mercedes kalamajkába keveredhet. A BBC F1 beszámolója szerint a csapat 3 napot tesztelt a Spanyol és a Monacói GP között, miközben szezon közben tilos tesztelni az F1-ben. A Mercedes azzal védekezik, hogy van egy kiskapu a szabályzatban, ami engedi a gumitesztelést. More to follow...

mcmoha

Szar volt látni. 😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Minstrel
bakkerman
Trulli,és Hakkinen gyõzelme maradt meg bennem nagyon,meg Schumacher hírhedt keresztbe fordulása az kvalifikáción

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Monaco kapcsán kinek mi jut eszébe? Nekem ezek amiket anno tévén láttam.
1984 az a híres esõs futam Sennával.

1992 azok a bizonyos utolsó körök Senna, Mansell. ha jól emlékszem ezen a versenyen volt az is, hogy Mansellt úgy kellett kisegíteni az autóból az eredményhirdetéshez annyira elkészült az erejével.

2003 Wirdheim korai ünneplése F3000 versenyen.

Ezen kívûl volt még egy "Rene Arnoux barátunk feltartja a mezõnyt 30 körön át" eset is 1989-ben. lengették a kék zászlót folyamatosan de õ kb. leszarta. 😉

Szép kék ég, tiszta idõ van ma MonteCarloban, ettõl függetlenül kicsi az esély sc nélküli versenyre.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Persze, de mondjuk nem is volt idén arra példa, hogy élõben bejelentkezzen és mondjon valami friss helyszíni témát. Valszeg nem erõltetik. Börni bohócnak az az érdeke, hogy folyton nyilatkozzon, hidd el még a vatikáni rádiónak is megállna. Kapná el Adrian Newey-t vagy akárcsak a caterham vezetõ mérnökét.
Végülis mindegy, ez van ezt szeressük. Azért vélemenyem még lehet róla azt meg le is írhatom, szal ennyi.

desigo
bakkerman
ezt a beszólást személyesen nekem szántad mi? 😄D

Di Restánál nagyobb rinyagépet nem láttam

Még Rubens is pünkösdi rózsa volt hozzá képest remélem hamar eltakarodik innen ez a skót gyökér😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fekete Ferrariiiiiii

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Party tájm!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

z0ty4
Kiminek a sisakfestés miatt nem lesz balhéja az öreggel? vagy errõl van vmi infó?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dietrich
már valaki tesztelte GP2-n a merénylõt..WTCC-n tavaly bevált 😄

reméljük Hamilton

bakkerman

Szabi
remélem Webber 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
rajtnál kitöri össze Vettelt holnap?

asse tudom kirõl beszéltek <#idiota><#banplz><#fogmosas>

Totti5
<#levele><#szomoru2><#confused>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Szújónak azért meg álltak a menõk, ne feledd Börnivel is nagyon jóba van.
Elõre betnulja a szöveget, azért van ott 😄

Elõre kell tudnia hogy mit kell kérdeznie, állj már oda te azonnal 1 valakihez full idegenbe, akit körülvesznek még páran, és kérdezz "élõbe"

Valszeg ez az értelmes támogató adta a legtöbb pénzt a nyeremény játékosdira.
Nem tudom miért szidjátok Bobákot, semmi baj nincs vele.
Jaja nekem is a bögyömben van. Elõre betanult szövegek, valszeg élõben beadnák köpni-nyelni nem tudna.
Egyébként úgy fejre is belterjes, szerintem még a levegõt is megtanították neki, hogy venni kell, mert magától nem ment....
Tipikus valakinek a valakije aki addig rugdosta amíg oda nem került. A másik, hogyha Szújónak ritkán álltak meg a menõk ennek a idiótának ki fog...
A nyereményjáték egy vicc, hogy a fenébe lehet, hogy évek óta képtelenek az energiaitalos baromságból kinõni, nem hiszem el, hogy nincs valami értelmes támogató.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

pedobear
Vettel vetkõzõ sisakjáról van valami kép vagy animáció?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Rajntál remélem lesz valami törés.
------

Norbi1990
Az jó lesz. Majd rákényszerülnek, hogy elõzzenek 😊
2011-es évben annyira elkopott a gumijuk, hogy a mezõny végén voltak hirtelen...elõzgették összevissze Schumiékat akkor

Rosberg pole😊 várható volt azért...

Red Bull se rossz. Itt megint a gumik fognak dönteni...bár, ha hûvös lesz a Merci behúzza...

zzeN
Merci elsõ sor... ha megint elfogynak a gumijaik az elsõ pár körben akkor fel fogják tartani az egész mezõnyt, mert itt elõzni:S

desigo
Merci elsõ sor.
Lesz kiket kerülgetni holnap <#nyes>
desigo
Grosjeant sajnálom..
de kár h felszáradt a pálya:S Maldonado és Grosjean is robbanthattak volna

esik továbbra is eza legrosszabb a versenyzõk szempontjából ez a nedves pálya😊

Williams jónak tûnik esõben

lol Van der Garde kiverte Di Restát😄

na a csúszós pálya

passatgt
Nekem azt mondja, hogy csak Magyarországon érhetõ el. Érdekesség, hogy pont itt vagyok..😄

Norbi1990
angliaban elek. Sky-t mar tavaly lemondtam.A bbc-meg csak kesobb adjak felvetelrol 😄

Kosz benomano, most utana is nezek

Ps4 id: adamraw

desigo
A játék nyereménye mekkora legalja...
10 ezerért energiaital.
Takarodjanak már.
benőmenő
Okos telókra/tabletekre van mindigTV app, amin megy az m1.
Szabi
nincs M1-ed ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tudtok adni streamet a mai idomerore?

Ps4 id: adamraw

esõ lesz?

http://www.hellring.com/