FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
2x ugyanott csak nincs mûszaki hiba
Lehet most volt valami de mindenesetre érdekes...
Totti5
Ezt benézte megint... szerencsére nem lett baja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ez nem az õ hibája...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mi a faszom már megint ugyanaz a hiba?😮OO

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Szegény Massa,szét van esve...
Master91
Hopp safety car ???
Massa jézusom

A renault garantálja a verseny izgalmát.... Loool
Na ez viszont abszolút szerencsétlen marketing. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

repvez
Hát ez igy nem verseny, mi a f...t akrnak igy ha nem lehet a gumik miatt menni.
csoda volt elõzés😄 Di Restaqaa

benőmenő
Ez így bealvós lesz :S
Master91
szerintem edzés izgalmasabb volt 😄
Jó kép! Jó zene. Profi marketing.

Fú ez most beteg futam. Versenynek nem nevezném....

desigo
Most jönne jól egy zápor...
szánalmas h Szujóék azon röhögnek h ki mennyire veszi el a gázt...ez most komolyan jó a nézõknek? Monaco ide vagy oda

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
vicc bazmeg hihetetlen hogy ez lett a Forma 1-bõl

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Meg mondta a faszát Wéber:

"Nem merik nyomni a lóerõt, mert nem tudják meddig bírná a gumi"

:S
Button és Perez mit levágnak idén😄DD

BBC ?
desigo
Perez-Button fighton besírok xD
Folyton egymásra találnak...
Hamilton Vettelt, Raikkonen pedig Alonsot tartja fel

eljöttek simán

Mclarenek jót rajtoltak

Master91
F1-lájv, azé tessék figyelni rá....

Mást is meg hívtak? érdekes

Na de rajt!
jövõre a Williams, Mercedes motorokat fog használni

Valaki tudja mi állhat e döntés hátterében? Fura lesz kiejteni h Williams-Mercedes😊

HeadHunter86
Nem tudna valaki valami jó minõségben streamelni M1-rõl? Mert amik vannak elég gagyi minõségûek.

Master91
1-2 cikket olvastam csak róla, de nem írták melyik autóval volt a teszt.

De itt azt írtad hogy idei autóval volt.

Igazából nem is izgat, Pirelli körüli dolgokra már csak legyintek..
mgenya911
mûködõ m1 stram valaki? tudom van angol, de én szeretem a magyar kommentárt 😊

Red Bullt évek óta támadják a hajlékony szárny, a padlólemez és egyéb kialakítások miatt. Rajtuk csámcsogott a média a figyelem rájuk irányult. Most, hogy más csapatok is ügyeskednek természetes, hogy õk is vétóznak bizonyos döntéseket. Ferrari is ezt csinálja meg az összes többi😄

na, de nézzük a futamot

Rosberg talán behúzza

Master91
Én is hurrognék, másik csapatoknak is jól jött volna a teszt, miért csak 1-et? inkább akkor 1-et se , nem?

akkor mekkora felháborodás lesz ám

Red Bullnak ez azért jó, mert addig is egy másik csapatot támadnak nem õket😄 Most is azonnal ráharaptak ezen információ és cselekedetek hallatára a dologra és rögtön támadták a Mercit.

Ennek a sportnak ez a politikája

csak nem idei autóval...
Master91
Igen, érdekes, jogosan van felháborodás szerintem ( red bull már valami panaszt is benyújtott ), de állítólag a pirelli ki választhat 1 csapatot , akikkel tesztelnek évközbe.

Merci viszont már rég óta ott van poleba ( zsinórba 4 asszem ), akkor lesz fura ha 3-4 futam múlva már erõsek a verseny tempóba is, mert akkor szerintem ki lehet jelenteni hogy erõsen hasznuk volt ebbe a tesztelõs dologba 😄
Totti5
Pirelli tesztelte. A nagy titok meg ennyire titok😊

Év elej óta jók idõmérõn, nem most nyerték meg elõször😊 nincs e között semmi összefüggés. Persze most a többi csapat ostorozni fogja õket, ha nyernek... politika.

Mindenkinek tesztelnie kellene és akkor nem lenne gond, mert ebbõl vita van és lesz is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

már vagy 4 futam óta a pole-ból indultak. Red Bullnak most nincs igaza, hogy ez elõnyt jelentett volna számukra. Ez majd érzõdni fog a Merci gumikezelésén bár, ha 4 szezon alatt nem tudták megoldani ezt a problémát nem egy 3 napos teszt fogja megoldani a problémájukat😄

desigo
A merci titokban tesztelte a gumikat 1000 kmt most meg 1-2- bõl rajtolnak.
MIVAN ???
96-os futam teljes egésze amikor 4 autó maradt meg a végén és Panis nyert😄

97-es esõs futamot is visszanéztem emlékezetes esõs futam volt.

98-as Schumi-Wurz csata

2003-as Button baleset a szabadedzésen

2004-es Sato motor füst, azután egy baleset, Alonso és Schumi alagutas balesete majd Trulli-Button csata a végén

2005-ös csaták Williams lealázta Alonsot a sikánban😄

2006 Schumi leparkolása ->Botrány, vasárnap akciókkal dúsított futam, Webber elfüstölése a 3. helyrõl.

2007 Mclaren botrány

2008 esõs balesetekkel tarkított futam

2010 Schumi megelõzte Alonsot a SC kijövetele után, Barrichello balesete a kormány összelapítása😄

2011 Petrov és Massa balesete

tavaly pedig a gumi óvásának okán a mezõny eleje durva vonatozásba kezdett...

FORMA-1 ONLINE KÖZVETÍTÉS MAGYARUL :

Forma1 13:30 - : http://STARTLAP.DR.HU fõlapról , klikkelj a 'SPORT-2' -re .

vagy , ha véletlen elklikkeltél oldalon belül :

akkor 'MÉDIA' / 'Sport-2' gombok.
Dietrich
Volt korszak mikor a ferrari volt aki megvette õket, de volt mikor a meki..mikor kinek volt több pénze.
az lesz a szép mikor a Marussia lesz aki tolja a lét az FIA-nak <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HeadHunter86
Annyira király ez a kis reklám! Na meg az album is 😊

Norbi1990
Azt nem tudom.
Mercedes nem vette õket még meg ?
esõ lesz a futamon?

http://www.hellring.com/

Norbi1990
Az FIA-t kéne elõvenni, hogy ezt miért engedélyezték, nem a csapatot.
Õket csak megkérték, és elvállalták, mert nem ütközött semmilyen akadályba.
Fair Play ? teszteljen akkor mindenki idei autóval ?