182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#147149 Miért maradna? eddig az se jött be hogy hullanak. Látványos technikai hiba alig volt. -
#147148 Nincs mindig tv-m. -
G_ArchAngel #147147 F1-live utan feludules. Amugy sok olyan dolgot mondanak, amirol mashol nem lehet olvasni. Nekik ez a dolguk, hogy informaciot kutassanak fel es prezentaljak a hallgatosag fele. A stilusuk idegesito, de engem erdekel, amirol beszelgetnek. -
#147146 Én arra szavazok hogy mindenki elindul ( max. a 2 lotussal lehetnek bajok )
És nem esnek ki többen mint 6. -
IXEMGabeo #147145 miből gondolod, hogy lefulladnak a motorok indulásnál azaz többen is a rajtrácson fognak ragadni?
időmérőn volt bármiféle technikai gond? -
#147144 Mindig TVn van eredeti hang kommentár nélkül. -
#147143 Ezt te végig is tudod hallgatni? :/ -
#147142 Villantott ... Szar pénteken és szombaton vannak túl, hatalmas forgalomban futott normális gumikon mindkettő. Kimi meg még meg is csúszott az esőben.
A versenytempójuk viszont jó lehet.
A Merciket mondjátok esélyesnek, miközben tavaly is gyorsak voltak, viszont gumikezelésben sehol sem voltak még a McLarenhez képest sem.
És akkor még a rajtolásnak is sikerülnie kell.
Szerintem több autó marad a rajtrácson, mint bármikor eddig. Cirka 30 perc csúszással számolok. -
#147141 Akkor te szerinted is túl hangosak ? -
G_ArchAngel #147140 Bukoter -
#147139 Abszolút nem biztos, hogy behúzza. Még ha ideális versenyt is mennek. -
#147138 nem tudom pontosan hol dől az el, hogy milyen hangerővel kapjuk meg a motorhangokat, de ezen még állítani fognak szerintem mindenképp... mint afrikában a vb-n ahogy szépen kiszűrték a vuvuzeláakt, itt is meg fogják oldani, hogy ne csak a kommentátorokat halljuk (legalábbis nagyon remélem) -
#147137 Az még nem azt jelenti hogy nem lehet kicsit lehalkítani Szújóékat külön.
Amikor nem beszéltek akkor nagyon is jól hallottam az autókat. -
#147136 mert halkak... -
#147135 Annyit tudok mondani hogy az én tv-men úgy tűnik, mintha túl hangosak lennének Szújóék, meg néha kicsit sokat beszéltek :D
Tegnap nem néztem P2-őt csak utolsó 10 percet, de ma végig nyomtam az időmérőt, 1 rendes kört nem láttam ahol hallhattam volna a gépeket. -
IXEMGabeo #147134 Szerintem is ők futamon, száraz körülmények közt erősebbek lehetnek..Mclaren pedig továbbra is sötét ló
ahogy olvastam Button elvette a gázt a sárga zászló miatt ezért is esett ki...Magnussent tuti verte volna ergo Rosberg környékére beérhetett volna -
#147133 Én azért nem írok semmi véleményt senkiről ,mert eső volt.
Majd holnap. Williams jó lesz. -
Lokker #147132 Itt még a meki is bezavarhat simán, ferka nem villantott semmit. Érdekes lesz a holnap reggel. -
IXEMGabeo #147131 egyelőre várjunk, mert bármikor adódhatnak műszaki gondok... -
#147130 Szépen mentek az újoncok!!!
Látványos a nagy nyomaték és az erő a kanyarokban. A rönó amilyen szarul teljesített teszteken, most abból nem sok látszik, teljesen vegyes a kép. Maga a "gyári" Lotus Rönó viszont 0a. Nagyon levannak maradva. Grozsan rettentő frusztrált volt, csoda hogy nem törte össze a gépet azon a pár körön.
Merci holnap ezt be fogja húzni, ha ideális versenyt futnak. Mögöttük nagy csata lehet. A Red Bullal pedig számolni kell ha tetszik ha nem, Ricciardo fantasztikusan ment.
A Williams csalódás. -
Dodo55 #147129 Részletkérdés :DDD -
G_ArchAngel #147128 Kvjat sem rossz, így hogy pedálos Moszkvicsból ült át F1-es autóba. -
#147127 Bobák olaszul készítette az interjút. -
#147126 Kijött a papírforma, red bull az első sorban. -.- -
IXEMGabeo #147125 majd délután meglesem...csoda h engedték őket esőben:D -
#147124 hami nem is kapcsolt 8 fokozatba a pole koren? -
Chris Lowe #147123 Viszont meglepetés, hogy nem volt igazi motorhiba, senki nem parkolt le a pálya szélén. -
McCartman #147122 Williamsek csalódás, bár Bottasnak ugye voltak gondjai. -
Chris Lowe #147121 No meg Magnussen negyedik a mekivel első időmérőjén ilyen körülmények között. Két torrorosso is nagy volt, kvyat is nagy lehet. -
McCartman #147120 Nekem megéri azt az öt másodpercet, hogy átállítsam mindig tvre és tudjam nézni a hd adást. :D -
McCartman #147119 Ricciardo odatette. Hamilton is. -
#147118 Rosberg Hamilton páros is jól indul. Egymást motiválják, folyamatosan próbálták egymás idejét döntögetni :)
Már várom a holnapi futamot -
#147117 ez tény, csak a tv-ken általában egy koax bemenet szokott lenni és nincs kedvem cserélgetni a kábeleket :D
(nem, elosztóval se jó, mert néhány csatorna "kioltja egymást") -
Lokker #147116 Kíváncsi vagyok gumifogyasztással hogy állnak. Az időmérő egy dolog, de ha megint idő előtt megeszik a gumit akkor nem lesznek sehol versenytávon. -
#147115 Ricciardo 2.
Nincs bajom ezzel a sráccal, sőt remélem is, hogy szépen szájba veri majd Vettelt. De remélem nem sűrűn végeznek idén ilyen elől. Vettel is túl elől végzett. -
#147114 Szép volt Ric! -
#147113 Most már az is kiderült, hogy a merci jó esőben is.
-
Chris Lowe #147112 Azért az új pilóták odatették magukat Kvyat, Magnussen is top10. -
Chris Lowe #147110 Ki a nagy vesztes. Ez volt a kérdés. Erre válaszoltam.
Baszki még el se kezdődött az év de már kötözködünk? Lassíts haver van még idő, kezd valahol monaco környékén... -
#147109 ja,button,rai,vettel meg 1 szar mert ki estek
ne vonj mar le ilyen hulyesegeket legyszi