FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Mikor már látta Max, hogy bőven megvan a pole, el kellett volna engedni a végét és csak behozni. Persze a fotelből könnyen beszélek, de talán pont ez Hamilton sikere is, hogy ő általában akkor kockáztat ha muszáj. Verstappen meg mindig ki akarja hozni a maximumot. 2 éve ez szükséges volt mert csak úgy tudtak versenyben maradni, de idén már lett volna tere Max-nek egy kicsit balanszírozni. Mint ahogy ma is

lac coo
Szerintem Ham éppen ennyire küldte neki, de ők a nagy tempóra állított autóval nem tudtak ennyire kerékvetőzni mint Max-ék....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IGEN

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

b-type
Le a kalappal Max előtt, nagyon bevállalta, jó volt nézni. Kár hogy nem adta ki a vége...persze nem neki drukkolok, de ha valaki ennyire küldi az elismerésre méltó.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Éd tegyük hozzá, a merci lassabban melegíti a gumit, ez látszot aközepesen is, ami kopás szempontjábaol nem egy rossz előjel... Benne van, egy meglepetés mint Mexicoban, de én csodálnám ha nem merci 1-2 lenne... Még ha le is rajtolja ver a mercit, vagy mindkettőt, 3 drs- zónában megeszik a mercik kenyér nélkül .

Sippie
jaja, Brazíliában is látszódott mennyivel rosszabb a merci
lac coo
Pereznek nem nem fekszik az RB- Mondjuk az senklinek s efekszik csak JMax.nak... 😊 Rosszabb a Merci, kénytelenek kis tapadással a tempóra rámenni ...

Sippie
Hamilton megmondta, hogy mennyivel előrébb van most is a redbull, örülnek az 1-2-nek mert ez aztán fantaszikus eredmény. Végülis Bottas is csak fél másodpercet vert Perezre, ennyivel előrébb van a redbull ja.
lac coo
Ember ha alöl van egy rb mögötte egy bottas brutál motorral 3 drs-el ,mire fogadnál ???

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Te meg DRSezel, mintha nem lehetne használni menet közben. Az se jobb!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Na Norbi szopkodd még egy kicsit... 😄DDD Hihetetlen, hogy merci első sorná legy műsorvezető végig azon nyáladdzik, hogy m ekkora esélye van igy meg úgy a redbullnak . 😄DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.04. 19:17:49

desigo
Nem hiszem el két lila szektor és odaveri. Szét is rúgtam a gyerek építőkockáit <#falbav>
AnuluWork
Nem működött Hamilton DRSe?

lac coo
Hát, ,mekkora kör volt, tényleg ... 😄

lac coo
ááá gyerekek 10 km-rel gyorsabb egyensben a merci drs nélkül , jobban jár Ham egy második hellyel !

lac coo
Hát nem tudom, stabil a redbull a kanyarokban de nagy a leszorító erő ,lassú az egyneseben ... Versenyen ez mennyire jó,,,hááát,,, nem tudom ..3 drs zónával ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.04. 18:57:07

AnuluWork
Itt akkora balesetek lesznek ... Elképesztően szar ez a pálya.

AnuluWork
Óh, Bottas, te kretén!

adam46
Mindenki nyugodjon le a picsába, Lajos megúszta a büntetést.
AnuluWork
Ez a "gyújtáskimaradásom van" duma ... 😄

Ingy2
A pálya vonalvezetését mi ihlette? A napon szárított sperma? <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

mcmoha
Nézőszámot nem fognak dönteni, pár ember lézeng csak azon a kevés lelátón ami megépült. Amúgy a pálya nem rosz, bár nem utcai csak olyanra tervezték mintha az lenne.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lac coo
Van egy gyanúm az a Mercedes motor megfint alapjáraton üzemelt csak ...

szerintem időmérőn káosz lesz a beláthataln kanyarokból és levezető körökből ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.04. 17:00:59

b-type
Az egyikbe belerontott mindjárt az elején, a másodiknál feltartották azt azért dobta. A két szitunál nem Mazepin-re emelte a kezét, hanem a szitu miatt, utána mondta is a rádióba hogy több infó kellene mivel 10 másodpercnél mondták Mazepin-t utoljára a fülére.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PLaci
Lajos nem hogy gyors kört, de egy épkézláb lassú kört sem tudott összerakni. Folyton a versenyíven álldogált, ráadásul még neki állt feljebb, és emelgette a kezét.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lac coo
Hamilton egy jó kört s ement lágyon ,de azért norbi ismét felszopta Max-ot.... Jajjistenem ... 😊

mcmoha

desigo
mcmoha

mcmoha

repvez
Ahogy néztem a F3asoknál kb 3x kellett fékezniuk, a többinél meg még fel is kapcsoltak a kanyarokban , F1nél meg mégtalán még ennyit sem kell néha elemelni csak a gázt.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

nearo
jesszus... másfél-két perc környékén már kezdtem marhára unni a folyamatos jobb-bal-jobb-bal íveket

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

repvez
Azért ennél egy kicsit komolyabbra gondoltam, hogy nem ilyen egyszerü "börtön tetko" stilus lesz, hanem vagy nagyon részletes komoly akár 3D hatásu árbra, vagy valami jobban megdesignolt logo
PLaci
Elkészült Cyril Abiteboul tetoválása:

Palinko
Hmmm vonalrajzra olyan izgalmasnak tűnik közben meg láttuk az onboardon hogy kb 2 kanyaros F1-es autóban. Lehet valami más kategóriában jó pálya lenne mert sok fura ívű kanyar meg kombináció van, de ezek kb átrepülnek rajta.
maffioso
Plusz TV applikáció marhára kéne.

\"If in doubt, flat out!\"

AnuluWork
Paul Ricard megette Imolát? 😄

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
miért melyiken tudod megtenni azt amiket felsoroltunk? szabad kamera váltás és fix 1080p? ADVB-T nél talán megvan a FHD, de nincs kamera váltás az IPTV-nél meg semmi nincs ezekbol.
Az IPTV-streamet, a földfelszíni DVB-T műsorszórással, ne keverjük már össze!
HTS s3rg1nh00
jaja,sokszor nekem is megáll 1080p-n az m4sport.hu-n nézve,720p-n meg meh...pedig ez csak egy 24 colos 1080p monitor (arról ne is beszéljünk hogy a stream fps-e hol van a natív 144 Hz frissítésétől)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

b-type
éves Pro verzióra, a világot nem tudom megmondani, max az országban csavargok. amióta család van meg kéglifelújítás/hozzáépítés...a fene tudja mikor melyik. 😊
VPN van, de pl. tévén nincs aktiválva.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

repvez
es te min nézed mire fizettél elö ? bárhol mukodik a világon ? nem kell VPN stb
b-type
Nekem úgy általában mindig működik akár otthon nézem tévén, akár telefonon, azért is fogok előfizetni újra mert alapvetően azt kaptam a pénzemért amit vártam.Tényleg jó hogy onboard nézhetem a futamokat rádiózással, nagyon jó az adatok funkciója, és pláne nagyon szeretem hogy bármikor visszanézem a futamokat, ..és 2018-ig akár onboard-ban is.
Tehát alapvetően részemről rendben van,...de többet szeretnék, és fizetnék is érte többet de nincs rá lehetőség ez az ami bosszant.

repvez
egyébként anno arrol volt szó a digitális átálás idejjén, hogy azért jo a dvb-T meg a digitális müsörszórás, mert igy bárki eldönthető, hogy hogy akarja végignézni a futamot, kommentárral nélküle ,csak belső kamerássan stb, aztán látjuk, hogy mi lett bvelöle, semmi még mindig nem az van amit te szeretnl nézni. DE már 8k-znak, de még 1080p-ben sem tudnak streamelni folyamatosan .
A Telenoros weboldalon keresztül szoktam nézni, de ha nem automatára állitom hanem fix 1080p-re akkor fél percenként megfagy a kép vagy kifagy az egész oldal, de ha autora teszem, akkor meg legtöbbször csak 480p be látom a versenyt egy 55"os 4k TV--n.
a 21sz-ban , ahol minden sarkon azt reklámozzák, hogy 5g meg 8k.,