FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élõ közvetítés Montreálból
Online közvetítés magyarul:
http://www.STARTLAP.DR.HU
www.startlap.dr.hu
néhány másodperc után:
Fõablak átvált, és klikk a "Sport-2" -re
( egyébként is jelzi, hova klikk )
Jó szurkolást mindenkinek.
😊
Amúgy kerestem Rai onboard-ot az ütközésrõl, de csak Perezest találtam, azon meg szerintem se látszik a kétszeri irányváltás. Nekem ez inkább valami nyugtatásnak tûnik, hogy Perez megõrizze a lelki békéjét.
Különben is, ha annyira szabálytalan lett volna, akkor büntették volna Kimit, vagy legalább figyelmeztetik, de ilyesmirõl nem hallottam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eleve ökörség meg kell nézni a videót.. 2x váltott irányt? Értem akkor már a kanyarodás is irányváltásnak minõsül?DDDD Egyszer védekezett aztán meg be akarta venni a kanyart... erre te megint jössz itt a baromsággal hogy majd az agyhalott aki 2x megpróbálta 3 kocsi távolságról megelõzni ezért el kellett hagyniuk pályát!! Megpróbálta harmadjára is.. csak azt felejtette el hogy nem a mexicoi vidámparkban van a hülye gyerekek között..
De te még mindig erõsködsz..

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
win 8-on csak fekete képernyõ és a töltõ pöttyök versenye..😄
viszont Villeneuve-nek igaza van az utolsó sorokban. Ha Kimi szarik egyet akkor is õ a faszagyerek. Ez a média
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ryan: 'Do you believe that was okay? He gave the position back.'
Whiting: 'I believe it was. Yes.'
Ryan: 'You believe it was okay.'
Whiting: 'I believe it was okay.'
😉
(Aki régóta nézi, vágja mirõl van szó. Ennyit Whitingrõl ...)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vizes aszfalt, pici fû érintés?
Hátulra helyezett balansz?
Csomó minden lehet.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Button mennyire megszívta.Mennyi hiányozhatott neki,hogy kört kezdhessen ? 1 vagy 2 sec lol
Massa meg ismét jól lezúzta a kocsit :/
A boxból kihajtásra hozhatnának valami szabályt,hogy ne lehessen egymás mellé felsorakozni.Soroljanak be libasorba érkezés szerint és akkor nem lesz tolongás kifelé menet.
Úgy tûnik a sok Kimi fan nehezen bírja elviselni Raikko büntetését és Rosberggel példáloznak...
Van benne valami hasonló esetért Hamilton büntit kapott a ringen 2011-ben.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kimi hibazott, de egyre szarabb a Lotus is. Csoda lesz, ha ev vegen a Top5-ben benne lesznek.
Már ha lehet hinni az f1 lájvnak... Azért az FIA megint odatette magát.
Ha nem süllyednek el vízbe dobott kõként a középmezõnybe és dobogó közelben tudnak maradni már semmi sem mossa le róluk, hogy a csalafinta gumiteszt miatt történt mindez,
ha hozzák a gumigyilkos szokásost.. akkor pedig ugyanolyan szarok maradtak a teszt ellenére is cserébe még lehet meg is rakják õket a bíróságon.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De, így látom.
Tudod én látom is nem csak nézem. Mondjuk ilyen IQbajnok hsz után nem várok el tõled semmit.

A szabadedzés annyira nem volt mindegy Monacoban, hogy emiatt nem indulhatott utána a kvalin se.
szabadedzés amúgy is mind1
A szabadedzésen nem a kocsival volt a baj a Ferrari szerint.