182111
  • bakkerman
    ezen a hiperszuper pódiumon már pezsgőt se lehet majd locsolni,mert tönkremegy az elektronika :DDDDD (itt is)
  • kabel15
    Én is meglepődtem mikor nem láttam a zászlók emelkedését.
    De ez már megszokott dolog lesz. Nálunk is volt egy "tehetség" kutató ahol 4 IPAD en írták ki a számokat. Igazán szükség van erre. Ja és az APPLE logót persze leragasztották.
  • a.carkey
    Három kijelzővel, fizikai zászló nélkül. Nevetséges ...
  • a.carkey
    Itt még nem tankolták bele? :D
  • a.carkey
    Ha nagyon nem lenne igaza, akkor egy orvos utasítja vissza a vádakat, nem pedig a szóvivő, akinek ha ez így marad, megszűnik a munkaviszonya.
  • Dietrich
    Az ausztrál F1 promóter berágott és IndyCarral fenyegetőzik
  • RatBaG #147667
    http://imgur.com/a/IpQ4F/layout/blog

1996 stb.

• McCartman
    Érdekesség:
    Nem festés, matrica.

• McCartman
    Új pódium:

• Master91
    Esso sponzor a Maláj nagydíjra
  • HTS s3rg1nh00
    lehet nincs kapcsolatban velük a doktor,de azért van tapasztalata...

Gary Hartstein ‏@former_f1doc 9h

@natyxxo I was Medical Delegate then Medical Rescue Coordinator. Not FIA Friend of Drivers. And have not talked w family. So it's true.

btw szomorú hogy ezt kell írnom,de nagyapám jó 13 hónapja szenvedett el olyan sérülést,ami néhány dologban hasonlított MSC-ére (igaz ő csak egy úton esett el és verte be a fejét,de ugyanúgy megnőtt a nyomás és 2x is műtétre volt szükség),bizony a táplálás és sok fekvés miatt igen sokat veszít a beteg a tömegéből és szinte 100%,hogy nem lesz már teljesen egészséges mentálisan...igaz a korkülönbségből adódóan MSC-nek a fizikális felépülésre sokkal több esélye van,de teljes 3 hónap...ezalatt már sokminden jöhet,felfekvés,tüdőben folyadék,abból tüdőgyulladás...sajnos igazat adok Hartsteinnak,ha ennyi idő alatt tényleg annyira kevés pozitívumot mutatott a felépülés amennyit a külvilág felé kommunikáltak,akkor fel kell készülnünk a legrosszabbra.
  • pedobear
    Schumacher menedzsere visszaszólt a pesszimista orvosnak
  • Dodo55
    Egy pillanatra azt olvastam, hogy "én alkotom a szabályokat"
  • Vackor1024
    Ha már volt akkor bocs :)
  • Jacek

new

• Totti5
    „Menj, és versenyezz valahol máshol, ha itt már nem vagy boldog!” - kezdte a mezőny legtapasztaltabb versenyzője, aki az Autosport egyik riporterével beszélgetett. „Versenyzőként rendkívül nehéz megítélnünk azt, milyen az autók hangja és az általuk keltett érzés. Abban az esetben, ha elsőként haladsz át a célvonalon, akkor egyszerűen nem foglalkozol azzal, milyen a versenyautód hangja, vagy kinézete. Legyőzted a világ legjobbjait, és téged abban a pillanatban csak ez az egy dolog érdekel” - tette hozzá a 2009-es világbajnok.

Az elég nyilvánvaló hogy a hybrid rendszerek most annyira a szerves része az egész játéknak, hogy ha az meghibásodik és nem megy 100%on, akkor az a pilóta csak akadály a pályán. Majd kiforr a rendszer, de ehhez kell ez az év, nem 3 futam hanem az egész év. Mint mindenki, ha technikai baki miatt kényszerül kiállni az frusztrált lesz, de ha majd nyerni fog, akkor őt sem fogja érdekelni. Button sem biztos hogy mindig ilyen nyugodt lesz:))
  • Master91
    Aj istenem
  • bakkerman
    előző 4 évben se volt húde kevesebb elektronika az autókban,akkor miért nem sírt a szája? Ja,hogy most 1 futam után egy nulla áthúzva áll a nevük mellett? Van ilyen :)
  • mcmoha
    Vettel: „Van pár dolog, ami nem tetszik. De végső soron nem én alkotom a szabályokat. Ha én tenném, egy csodálatos V12-es motor dübörögne mögöttünk. Ez az egész akkumulátoros cucc a mobiltelefonokba való, nem a versenyautókba.”
  • Totti5
    Bottas: Nem is kellett spórolnom a benzinnel

Valtteri Bottas szerint azonban, aki kétszer is átverekedte magát a mezőnyön, szó sem volt spórolásról. „Nagyszerű móka volt, vérbeli versenyzés. Még sohasem szórakoztam ilyen jól" – mondta. „Nekem egyáltalán nem kellett spórolnom a benzinnel. A Safety Car mindig segít, mert amikor a pályán van, meg lehet takarítani némi üzemanyagot, ráadásul most a gumik is kiszámíthatóbban viselkedtek, mint tavaly. Szerintem élvezetes verseny volt, és remélem, hogy a nézők is így látták."

A győztes Nico Rosberg is egyetértett azzal, hogy a reformok jót tettek az F1-nek. „Kicsit megkeverték a kártyát, ami nagyszerű. A sportnak már szüksége volt erre" – nyilatkozta az Autosportnak. „Most végre megfelel a modern elvárásoknak. Nagyon-nagyon energiahatékony, ami helyes irány."

„A vezetés szempontjából is remek móka. Lassabb lett a tavalyinál, ez nem tetszik, de már megszoktam, és fel sem tűnik a különbség. Minden rendben. Az autó persze rendkívül bonyolult, mert rengeteg dologra kell figyelni, és időbe telik majd, mire mindennel elboldogulunk."
  • Totti5
    Champ Car volt az igazi ( számomra ). Indy-t ritkán nézem már. Azért vannak benne ferdítések szépen, de az egy teljesen más világ. Oválon nyilván őrült a sebesség, hisz az autók is arra készültek, de road pályákon esélytelenek egy F1el szemben, mert azok meg arra. Mivel egyenautók a küzdelem igen szoros tud lenni és nyilván oválon a vezető pilóták átlaga sokkal nagyobb mint az F1ben. Lelkesedés jó dolog, én is így vagyok az F1 iránt, de azért sokat ferdítettek ebben a szösszenetben a kedves kommentátorok:)
  • Dietrich
    ez volt a cél.
  • Pluskast
    Na igen de ő megteheti mert ő a tulaj :)
  • kabel15
    Miért kell rögtön leszólni. Nekem fogalmam se volt róla, hogy itthon is fogják adni. De most már tudom. Köszönöm!
  • kifli
    topikot tévesztettél, aki kíváncsi rá átmegy a megfelelő topikba...
  • FeikG
    Miért erőlteted folyton itt ezt a szart!!! sosem fogom megérteni
  • lac coo
    Annyit fogyaszt amennyit a FIA szenzor mér , hol itt az anomália ? :D
    Amíg nincs más szabály ez van.....
  • Jacek
  • Totti5
    Egyenautók.
  • Dietrich
    :DDD

„Itt valóban a versenyzői kvalitások dönthetik el a bajnokságot!”
  • repvez
    Itt minden azon múlik, hogy melyik szabály az erősebb, az hogy nem lehet 100kg nál többet fogyasztani vagy az hogy a FIA szenzort lehet csak használni.
    Mert most az a faramuci helyzet állt elő hogy mindenkinek igaza van és senkinek.
    Mert ha igaz és a RB a saját mérései alapján tényleg nem fogyasztott többet akkor nem vétett a szabályoknak.Ha a szabály miatt a FIA szenzort kellett volna használniuk ugy meg lehet, hogy szabályosak ,de megeshet, hogy a hibahatár miatt meg többet fogyaszt a saját mérések alapján.
    ÉS tényleg kell a FIA-nak tenni valamit, hogy ne ez befolyásolja a végeredményt , hogy kinek téved kevesebbet a szenzora.

Az is abszurd, hogy egy szenzor miatt kell modositani a motort.Nem értem itt is miért nem lehet olyan müszert hjasználni ahol máshol már bevált és megbizható, ahogy irták is a rpülésben sok múlik a pontosságon .
  • Master91
    femina.hu --> auto ignore
  • Stockbauer33 #147641
    [URL=http://www.femina.hu/vilagsztar/michael_schumacher_forma1_orvos_nyilatkozott]"Itt az idő elbúcsúzni"[/URL]
  • kifli
    mikor én bent dolgozom az irodában a cég tulaj meg néha benéz amúgy semmit nem csinál, olyankor ugyanez a helyzet. Vettel a fizetéséért dolgozik, amit a fent említett uriembertől kap. Ez a dolga.
  • Totti5
    Nézzük. Matesic sütteti s hasát és tolja minden nap a hülyeséget a sajtónak. Vettel pedig keményen edz és készül a hétvége viadalra ahol tökéletes teljesítményt kell nyújtania. Van némi különbség...
  • a.carkey
    A kislányom minden nap négykor kell, és nyolcig be nem áll a szája, így nem fogok lemaradni a cirkuszról, mivel így megy ez szeptember óta ... :D
  • repvez
    Nehogy lemaradjunk a cirkuszról :)
  • kabel15
    Off:
    Vagy azért mert kirúgnak, vagy mert tönkre megy a cég.
  • kifli
    de ha nem azon a véleményen vagy mint a főnököd, kibasznak a gecibe...
    A munkahelyeden is, ha főnököd kitalálja milyen irányba megy el a cég, de te nem azt csinálod, kereshetsz másik munkahelyet.
  • kabel15
    De jó. Törölték a HSZ emet :D