182279
  • Peppus
    Sajnálom szegényt, de az élet megy tovább. Akkor az összes többi F1 pilótáról megemlékezünk, akik már elhunytak? Mert úgy a fair nem?
    Mert ha nem, akkor ne szólj bele, hogy én mikor mit írok.
  • gg01
    A Nagy Futam II:

Élő - Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is )

Többféle minőségben, többféle lejáttszóval.

MTV1 - VLC player verzió ; VLC player telepítő

• mcmoha
  • G_ArchAngel #148719
    Senna és Ratzenberger halálnak évfordulóján szerencsére az ostoba, buta, egybites fórumozó végre nem Vettelt, hanem Räikkönent fikazza. Mert mi magyarok ilyen faszok vagyunk, gratulálok parasztok.
  • Peppus
    Az meg undorító dolog, hogy kiteregeti a szennyest a saját csapatánál..
    Végül megkapta a pénzt nem? Miért aggódott? és miért csinált botrányt? Majd jól bezárják a Lótusz Kft-t és lelépnek a pénzemmel.. :D Biztos így dünnyögött magában.
    Kellemetlen volt a csapatnak, a szponzoroknak, lejáratta az egész bandát. Persze biztos voltak problémák, de nem így kellett volna megoldani.
  • ShaiHulud
    itt mindenki olvasta a targyalasokrol a jegyzokonyveket, vagy miert ilyen okos mindenki?
  • b-type
    Ezek a dolgok nem vitatják azt amit írtam.
    Kimi ha versenyezni akart volna, marad az F1-ben akkor is amikor elküldték a Ferrari-tól, de ő elfogadta a nagyobb pénzt.
    Kimi megtehette volna, hogy végigvezeti az évet a Lotus-nál, pénzzel, vagy pénz nélkül....nyilván nem közmunkáról beszélünk, hanem a választott hivatásáról, autóversenyzésről a 'világelitben'.
    A Red Bull-nál meg nem kellett, mert nem kellett..csutka mindegy miért nem, ő ment volna oda is, de nem őt választották.
    A Ferrari-hoz szerződött....ez egyébként jó döntés, még ha jelenleg nem is látszik. De azért ahogy elküldték, szerződésbontással, világbajnoki cím után...kifizetve két nagy valag pénzt csak hogy elmenjen, hááát sok pénzért talán le lehet nyelni.
  • G_ArchAngel #148715
    Legalább ma ne vitatkozzatok. Legyszives.
  • mcmoha

• mcmoha

• a.carkey
    Miről beszélsz. Kiminek a Lotus lógott 15 milla euróval és a prémiumokkal, ami kb. összesen 18,5 milla euró volt. Ezután, hogy ne tiltsák el a csapatot lett meg az egyezség, hogy:
    A. kifizetik Kimit
    B. Kiminek nem kell rajthoz állnia a végén
    C. ha nem tudják kifizetni Kimit, akkor az adósság fejében részt kap a csapatból, vagy ami marad belőle, és valaki megveszi, az rendezi az adósságokat.

Egyelőre az A variáció megy részletekben, de a C lehetőség is benne van a pakliban. A határidő 2014. július 1.

A Red Bullba tudtommal pont a tulaj és Vettel miatt nem ment. Ők Ricciardoban gondolkodtak, és egyelőre úgy néz ki, hogy jogosan.

A pénz annyira motiválja, mint téged. Vagy te mostanában szinte ingyen dolgozol közmunkásként 47 ezer forintért, még ha 6 felsőfokú nyelvvizsgád van, öt különböző egyetemen szerzett diplomával? Ugye, hogy nem!
    Szerintem Te is próbálod a legjobb munkahelyet megszerezni, és ha bedől a cég, nem maradsz ott takarítani, míg fel nem számolják az egészet a hitelezők? Vagy igen? Na Kimit is kb. ennyire motiválja a pénz! Ahogy a rally után a tengerentúlon is kipróbált mindent az alaskai snowmobiltól a körpályás Nascar Truckon át, álnéven a dragracingig, kb. ingyért, na ennyire motiválta a pénz. Elvált. Asszonytartást se kell fizetnie. Kell ennél több?

Aztán a Lotusból váltani akart egy topcsapathoz, ahol nagyon várnak a sikerre. Így lett belőle Ferrari. De ugyanilyen sanszos volt számára a Honda miatt McLaren is, ahová végül nem őt szerződtették le. Schumacher távozása kapcsán a Mercinél ismét felmerült a neve, ő Boullier miatt maradt a Lotusnál.

Annyira nem rajta múlt a dolog, hogy
  • b-type
    ?
    Na az ne legyen hogy a Lotus a hibás mert Kimi-nek el kellett mennie :DD
    Kimi-t a pénz mozgatja, ezért volt hajlandó lelépni az F1-ből, ezért is jött vissza, és ezért ment vissza a Ferrari-hoz (meg mert a Red Bull-nak nem kellett), és ezért verte ki a cirkuszt a Lotus-nál....és végül ezért nem is állt versenyhez tavaly.
    waichai power :)
  • RatBaG #148710
  • a.carkey
    Egy biztos, ilyen kemény napok-hetek ritkán vannak egy versenysportban ...

• a.carkey
    Amikor Senna aznap összetörte magát, ugyanakkor, kicsit később, már piros zászló alatt Comas beesett a Tamburelloba fullgázzal, miközben a pálya tele volt orvosi és pályabíróautókkal és egy helikopterrel, na akkor meghűlt bennem a vér, hogy nem ért véget az a tragédiákkal tarkított hétvége (Barrichello, Ratzenberger, Lamy, Senna) ... De szerencsére Comas le tudott fékezni, bár az eset jutalául nem kapott többet F1es szerződést.
  • desigo
    Gyorsan eltelt ez a két évtized.

• a.carkey
    A 94-es olaszországi hoki vébén Knézy Jenő az egyik meccs alatt megosztotta élményeit a két halálesettel kapcsolatban. Nincs ez meg valahol? Anno nekem meg volt felvételen, de szerintem a gyerekek beletöröltek.
  • G_ArchAngel #148705
  • G_ArchAngel #148704
    20
  • Totti5
    Mit érne a Lotussal? azt hogy a csapat ennyire el volt maradva Ő láttam, ezért is ment el. Nézd meg. Hamilton, Alonso mindig jókor váltott csapatot, s most Kimi is. Ez nem véletlen, ezt a pilóta látja, hogy a csapata merre tart, mi megy a háttérben.
  • AnuluWork #148702
    Kimi sem jószántából ment a Ferrarihoz. Maradt volna a Lotusnál, csak lógnak neki 15 milla euróval ...
  • contraste
    Alonso egy akkorra már hulladék Renault-ban ült kényszerből. Te most mivel hasonlítod ezt össze, normális vagy?:D
  • contraste
    Szerintem meg te vagy nagyon vakon:) Wéber Gabi is ezt mondja biztos ő is össze-vissza beszél. De azt nem értitek, hogy nyílván látható, hogy szar a Ferrari, én is tudom de RAI akkor sem pörög 100% akármennyire is benne van a nyelvetek a seggében, de mind1 aki hülye, hát mit lehet tenni.
  • Master91
    Senna on track with Ratzenberger, San Marino 1994. Evocative shot.
  • pedobear
    m1 műsora
    2014. május 4. vasárnap

13:25 DTM Futam
    Élő közvetítés Hockenheimből
  • RatBaG #148697
  • V43 1105
    Akkora zöldségeket hadoválsz itt össze-vissza, hogy az valami hihetetlen .. Kimivel semmi gond nincs az ég egy adta világon .. nem tudom te hogy teljesítenél egy büdös nagy "hajóban" .. mert a mostani ferrari kb azon a szinten van .. amúgy sem tervezték rá az autót, nem vett részt a fejlesztésben és semmi egyéb ..
  • AnuluWork #148695
    Tavaly a Lotusban fizetés elmaradással IS hozta az eredményeket egészen addig, ameddig a gumikat meg nem változtatták a ring előtt. Mégis, a ringen pont ő volt az utolsó aki megelőzte Vettelt 2013ban.

Ha fizetés nélkül is így nyomul valaki, ott nem a motiváltsággal van gond, hanem idén tényleg szar az autó.

Ahogy 2009ben is szar volt a Ferari, és "hogyhogynem" akkor is dominált egy csapat, ami "hogyhogynem" ugyanaz a csapat, mint most, és akkor is az első hatből Button ötöt megnyert. Alonso abban az évben nem nyert pl. egyet sem.

• contraste
    Sztem legutóbbi nyilatkozata is ezt mutatja, azt mondta, hogy a Ferrari az utolsó csapata, ameddig lehet marad és keres még egy kis pénzt:) Ez is egy motiváció igaz:)

De viccen kívűl, sztem látszik rajta, hogy már nem olyan, mint pár éve, de akár tavaly is volt.
  • allock #148693
    Most már muszáj rákérdeznem, de számodra miben nyilvánul meg más ember motiváció hiánya?

Itt egyedül tudod kinél lehetne motiváció hiány? Maldonadonál.

Nem kell tepernie, megerőltetnie magát, mert bármelyik kisebb-közép csapat amelyik anyagiak szűkében van, kapva kap(na) utána. Neki meg ehhez nagyobb eredményt sem kell elérni kb. Ezt ő is tudja, ki is használja.
  • HTS s3rg1nh00
    ilyen infrastruktúrával és múlttal vs.ilyen szarul megépített,sorban 6-7-8.autóval te sem nagyon lennél motivált...
  • contraste
    Elnézést:D
  • Norbi1990
    A ringről kérte, nem erről a bemutatóról.

WTCC Hungaroring programok
  • contraste
    Az autó sem jó, de egyáltalán nem egy motivált versenyző képét mutatja RAI.
  • contraste
    A Nagy Futam II részletes programja

Budapest, május 1., a Lánchíd és a Margit híd között

A Duna felett

11:00 11:12 Besenyei Péter műrepülő világbajnok felszáll az Erzsébet hídról
    11:12 11:17 Flying Bulls Aerobatic Duo - Két repülőgép légi bemutatója
    11:17 11:29 Red Bull Aerobatics Team - Négy repülőgép légi bemutatója
    11:29 11:44 A Flying Bulls B25, P38 és F4U tipusú repülőgépének bemutatója
    11:44 11:56 Veres Zoltán műrepülő egyéni légi bemutatója
    11:56 12:06 A Flying Bulls Bell Cobra helikopter légi bemutatója
    12:06 12:14 Illés Tamás műrepülő világbajnok légi bemutatója EDGE 540T tipusú repülőgéppel
    12:14 12:20 WizzAir A 320 tipusú repülőgép áthalad a Duna felett
    12:20 12:28 Imreh Lajos pilóta bemutatója MI-2 tipusú helikopterrel és füstölővel
    12:28 12:38 RedBull Ejtőernyő Csapat bemutatója egy PC-6 tipusú repülőgépről, 5 ejtőernyős ugrása
    12:38 12:48 BO-105 tipusu helikopter bemutató
    12:48 13:00 L-29 Delfin és Alpha Jet Show légi bemutató a Duna felett
    16:21 16:31 FELIX BAUMGARTNER egy BO 105 tipusú helikopterrel leszáll a Batthyányi térnél

Az aszfalton

14:00 14:20 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal
    14:21 14:30 DTM BMW versenyautó bemutató TIMO GLOCK pilótával LeMans BMW versenyautó bemutató
    14:31 14:40 World Series By Renault bemutató BAUMGARTNER ZSOLT pilótával Formula Master bemutató ROY NISSANY pilótával
    14:41 14:50 Silver Sting és Mercedes SLS AMG versenyautó bemutató
    14:51 15:00 Formula Master és Formula BMW versenyautó bemutató
    15:01 15:10 Drift show Drifting.hu és a Dragracing.hu szervezésében
    15:11 15:20 Lamborghini autócsodák bemutatója
    15:21 15:30 Le Mans BMW versenyautó bemutató
    15:31 15:40 Porsche 997 CUP versenyautó bemutató
    15:41 15:50 Ferrari Race car bemutató
    15:51 16:00 Auto GP sorozat versenyautói a rakpartokon
    16:01 16:10 WTCC 1.
    16:11 16:20 WTCC 2. IVAN MuLLER, SÉBASTIEN LOEB, MICHELISZ NORBERT, JOSÉ MARIA LOPEZ pilótákkal
    16:32 16:57 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal
  • hondacbr1000rrr
    Tud valaki pontos hétvégi programot a Ringről? (időpontokkal)
    Kösz!
  • Peppus
    Hú mennyit játszottam vele Amigán :D
  • a.carkey
    Autobrake? :D

Mint az F1 gomb a Microprose Grand Prixnél? :D
  • Master91
    nem, az egy zöld led
  • passatgt
    az szerintem csak valami videó tömörítési bug, jpg-t tömörítsz, akkor szokott ilyen szögletes foltot csinálni