182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #148594 hányszor megbeszéltük, hogy senki sem szuperhős...
vannak versenyzők, akik jóval gyengébb autóból is többet ki tudnak hozni, de, ha a technika nem teszi lehetővé akkor képtelenség világbajnokságot nyerni... -
#148593 Tehát minden amit Vettel mond vagy csinál az neked bizonyíték. Szépen elém tártad:)
Ők pedig mögötte végeztek:
Kamui Kobayashi
van der Garde
Kazuki Nakajima
Sébastien Buemi
Romain Grosjean
-
#148592 Nem hiszem, hogy az elmúlt években látott, hallott dolgok után bármi konkrét példát kéne hoznom ennek bizonyítására, mert, ha valaki nem látja magától, attól sem fogja, ha elé tárják, úgyhogy ezt itt le is zárnám a magam részéről, maradjunk annyiban, hogy nekem mindig is kinyílt a bicska a zsebemben Vettel megnyílvánulásaitól és persze attól is, hogy szerintem több jobb pilóta van, akiknek nem volt esélyük ilyen autóra, mint neki. (Di Resta és Vettel a F3-ban ugyanolyan autókkal, gumikkal versenyeztek, tudja valaki ki volt a jobb?) -
#148591 Az utóbbi futamon szépen elengedte a csapattársát miután tisztázták a dolgokat és tisztában volt a körülményekkel. Szava nem lehet rá senkinek, persze amikor Massa nem tette akkor ő volt a közönségkedvenc, lehet neki sem kellett volna... na mindegy. Szóval a kérdés még mindig áll, valami olyat hozz fel ami alátámasztja azt amit írtál. S nem szurkolok sem az RBnek, sem Vettelnek. -
#148590 Ez hogy lehet kérdés? Konkrét példa volt a mostani nagydíjon is: "hát így járt" Nehogy már Vettel arroganciáját kelljen megmagyarázni:) viccnek is rossz. Az hogy vki szurkol neki, és valamilyen pilótának tartja szíve joga, én nem tartom kimagaslóan jó pilótának, de ez már más kérdés, erről nyílván mindenkinek van véleménye, de hogy egy arrogáns kis máléképű az nem kérdés, hacsak nem elvakult valaki.
G_ArchAngel: az idióta, aki úgy nyílvánul meg, mint te és se nem lát, se nem hall. -
#148589 Egyszer had tudjuk már meg. Én csak kérdeztem, ha tud válaszol. -
G_ArchAngel #148588 Miért nem ignorálod az idiótát? Másért sem jár ide, csak beugatni. -
#148587 Hol volt arca? miben nyilvánult meg? -
#148586 Fantasztikus látni, ahogy RIC folyamatosan veri Vettelt. Visszavehet az arcából kicsit végre és a helyére kerül! -
#148585 Aha, szóval eltévedtem egy évet, lényeg az lett volna, hogy akkor is jó teljesítményt nyújtott jó autóval. Tehát ezeknek a nyilatkozatoknak semmi értelme, ugyan úgy Alonso, Kimi, Button is ott lenne az élen egy olyan autóval. -
#148584 2008ban? azért vesztették el mert Kovalainen gyenge volt. -
#148583 Nem volt, de a Ferrarival harcolt párhuzamosan, konstruktőrit pedig inkább a belharc miatt vesztették el Alonsoval. -
#148582 Én nem féltem Rosberget, de Hamilton most nagyon összetett, de elég egy nullázás, és Rosberg hopp, már el is húzott ... -
#148581 2008ban nagyon nem volt világverő a McLaren, a konstruktőrit el is vesztették.
Olyan sűlyesztőben eltünni nem nagy tragédia ahol jobbról és balról is világbajnokok szenvednek, csak másik autóban.
Vettel annyira szuperhős, mint Hamilton, Alonso, Button. Ha jók a körülmények akkor olyan pluszt adnak hogy az VB címhez segíti őket ( ez a plusz nem volt meg Massában, Kovalainenben, Webberben, Barichelloban )
Rosberg náluk erősebbnek tünik, de kérdés meddig. Én Hamiltonra teszem a pénzem, nagyon beletelált most, meglepődnék ha Rosberg ezzel megbírkózna, főleg ha még pár ilyen futam akkor oda az önbizalomnak is. -
#148580 Jók ezek a cikkek, csak annyira értelmetlenek, hogy sírhatnékom van tőlük. Tegnap nyilatkozta, hogy Hamilton idén nagyon egyben van, jobban összeszedettebb, mint tavaly. Miért? Mert van alatta egy jobb kocsi, amivel magasan a többiek felett állnak? :D Ugyan ezt megcsinálta 2008-ban, mikor jó volt a Mclaren...
Most meg Vettel elfelejtette, hogyan kell vezetni egy gyengébb autót... Szóval most esett le, hogy Vettel sem egy szuperhős, magasan a többieket verő kocsi nélkül ő is eltűnik a süllyesztőbe. -
#148579 Bírom a patkányt hogyan hergeli a népet. Tkp. nem csinál mást, csak visszaadja a fikát, amit éveken át kaptak. :)
Különbség: A Mercedes még nem nyert bajnokságot. -
Stockbauer33 #148578 http://www.f1-live.hu/f1-hirek/lauda-vettel-elfelejtette-hogy-hogyan-kell-vezetni-egy-gyengebb-autot/ -
#148577 A súlyos helyesírási hibák miatt minimum közmunkára ítélném.
De igazira. Kőtörés, sitthordás, stb. -
#148576 Ha jobb valamelyikük, az ki fog derülni.
Nem is értem, miért téma ez állandóan. -
IXEMGabeo #148575 :DDD az a fej -
#148574 :D -
#148573 XD -
#148572 -
#148571 -
#148570 -
#148569 hahaa :D
antireklám :)))
-
#148568 lol ez mi a fasz? :D:D:D:D:D:D:D:D::D -
G_ArchAngel #148567 Azt a kurva, nem tudom mit szívott előtte, de en is kerek :))) -
#148566 Hűűűűűűű, mennyire átérezni Kimi aznapi 2x500mg -os Leszarom tabletta adagját... -
#148565 -
#148564 az ilyen cikkeket megiró utolsó patkány ujságirókat küldeném el szibériába,amelyik külföldön lehozta ezt az írást,meg aki itthon,azt is. -
#148563 Schumacher balesetet okozott Spanyolországban -
#148562 Volt egy csapatban, Lotus, ahonnan elfogyott a levegő, főleg a mani, és nem fizették ki. Keresett mást. Mercedes kiesett, McLarennél nem volt hely, Perez még aktív érvényes szerződéssel rendelkezett, meg az azévi autó sem tűnt acélosnak, így bepróbálkozott a Red Bullnál. Nem kellett. De mivel Alonso sem, így nem nagy story. A Ferkánál viszont kaptak rá, így odaszerződött a második csapathoz akinek négy éve ált. még esélye is volt bajnokságot nyerni. Tudta, hogy ott van Alonso, tudta mi vár rá. Még nem tökéletes a dolog. Én nem féltem. Mindenhol megállta a helyét. -
#148561 Nyáron. -
#148560 nem egy Baumgartner az már biztos ;) -
#148559 Huh ez szép volt Tomitól, -
#148558 off
akit érdekel KPT versenye 15:00-tól itt:
link
nyertünk a hoki vB-n Dél-Korea ellen. -
#148557 Ha már lotus... gronyár egész szépen ment, amíg ki nem esett. Ebből akár pontszerzés is lehetett volna. -
G_ArchAngel #148556 Tévedsz. A Santander Alonso, a Shell Raikkonen fizetését állja, egyik pilóta sem kerül pénzbe a Ferrari szemszögéből, mindkettőnek 20M körül fizet a szponzora.
Nem hiszen, hogy a Shell boldogan nézi, hogy Raikkonen futamok óta csak MASSAtol a pályán... -
#148555 Szponzort nem kell idekeverni, annak semmi köze ahhoz hogy Alonso, vagy Kimi mennyire gyors és hogy az autó mennyire jó. Kiminek egy választása volt az pedig a Ferrari. Jól döntött látva a Lotust, de neki is idő kell, olyan fejlesztések olyan körülmények amik segítik hogy gyorsabb legyen. Hosszú még az év Europa mindig felgyorsítja a dolgokat, könnyebben lehet fejleszteni, gyorsabban jönnek az alkatrészek és gyorsabban lehet változtatni a dolgokon.