182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148634 Felejthetetlen ez a fogócska. -
Stockbauer33 #148633 http://www.motorsportal.hu/pitstop/alonso-schumacher-es-az-a-feledhetetlen-13-kor-video-c55372.html#.U1piY1ccYp1 -
#148632 Ez marha jó!
Megkönnyeztem ... -
#148631 Jaja, azért mert csak átlagos 230-es tempóval 235 helyett :D -
#148630 azigen,Schumi is lelassult '99-ben...ja,mégse,nyert zsinórban 5 címet -
#148629 Megvan a megoldás
Vettelt a lánya lassitotta le -
IXEMGabeo #148628 befújt difi tavaly sem volt... -
#148627 Jól összeszedett érdekes írás
A Daniel Ricciardótól Kínában elszenvedett újabb veresége kapcsán állandó beszédtéma Sebastian Vettel év eleji küszködése. Minden gond forrását a befújt diffúzor eltűnése jelentené? -
IXEMGabeo #148626
:DDDD -
#148625 Dávid Sándor úr, akinek van jó meglátása,..és igazából nem is akarom kritizálni. De sztem mellőzöttnek érezheti magát, mert aki ennyi felszedett és megszerzett tudással él, és még mindig igazolást keres arra hogy 'ő megmondta', ott lehet valami sérelem.
Egyébként nem azzal van a baj hogy játszanak a cirkusszal, ezt csinálhatják sokféle módon, a gumiszállítóval egyeztetve, vagy a szabályok értelmezésével játszva, kiskapukat nyitva hagyva...stb.
De amikor ez a két srác összeeresztette az akaratát, és ott próbálták egymást legyűrni...azt hogy képzelheti bárki hogy meg lehet rendezni?
A Mercedes (bár sokan gondolhatják) egyáltalán nincs abban a helyzetben hogy 'játszhasson' F1 tulajt, nem is olyan régen még egy kicsit lesajnált csapat voltak, akik bizonyos hőmérsékleten akár győzni is tudnak de általában futamon belassulnak és kerülgetik őket.
Nagyon rosszul teszik a Mercinél, ha ebben az időszkaban amikor bárki kopogtathat náluk, nem próbálnak erősíteni, akár szakember, akár versenyzői fronton.
..vagy csak annyi lett volna amegrendezés hogy Maldonado-t belezavarják Gutierez-be, hogy az SC összerázza a mezőnyt? Ezzel szvsz foglalkozni sem érdemes.
Pláne hogy Montezemolo mellett Bernie is kompromittálta magát, hiszen ő is tanácskozni akart, mert az F1 vesztett a piaci értékéből..
Sztem hülyeség, pláne hogy Hamilton néha kicsit sok is volt, pont belefért még, de nem tünt teljesen 'hidegnek' :) -
IXEMGabeo #148624 én csak témát akartam adni azért adtam ezt a link címet:DD
aki elolvassa láthatja, hogy a cím szenzációhajhász...de azért ne félj az "intelligens" FB-sok rögtön elkezdték Vettelt oltani milyen gyáva, most legalább átérzi mit érzett Webber és ehhez hasonló szövegek:)
4 futam ment le és még mindig Rick előtt van a bajnokságban miről beszélünk? -
#148623 Hova menne? Ferrariba?:)) nyilván mindenki a Mercibe ülne idén. Redbull meg erős, talán ez az év max futamgyőzelmere lesz elég ( meg a Ferrarinak is ). Jövőre neki lehet esni megint, kiegyenlített motorerőkkel. -
#148622 Ez a német meleg techno stílus a halálom! :DDD -
IXEMGabeo #148621 :DDD simán -
SebastianVettel #148620 -
SebastianVettel #148619
-
SebastianVettel #148618 Ricciardot a barátját direkt engedte most el, megkapatta egy kicsit, legyen sikerélménye, de a következő futamon nagyon elkeni a száját mindenkinek ezt garantálom. -
SebastianVettel #148617 HARJÁÁ VETTEL MINDENKI LEGYŐZŐL!!!
azt ugye tudjátok hogy Vettel idén 5*-ös VB???
hát ha nem akkor mostmár tudjátok.
ja és al egjobb pilóta ő a mezőnyben, Alonso egy kis senki hozzá képest, csak azért van előtte mert csal a ferrari a benzinnel -
SebastianVettel #148616 És ahhoz mit szolnátok ha Vettel az utolsó futamot megnyerné és úgy alakulna a bajnokság, hogy 1 ponttal győri le Hamiltont??
Aztán megforgatná a kocsiját, dobogón pedig a mutatóújját felmutatná, megcsókolná a serleget, aztán rámosolyogna hamiltonra és felé nyujtaná a kupát nézze meg mit vesztett el.
jobban utálnák emiatt Vettelt szerintetek? -
#148615 Hakinen nem mondott baromságot, hanem a cikk címe állít valótlant. Ő egy szóval sem mondta azt, hogy ez annak a jele, hogy távozni akar. Éppen ellenkezőleg. Azt mondja, hogy nehezen viseli csapattársa jobb teljesítményét és derogál neki, hogy négyszeres világbajnokként végre kellett hajtani egy ilyen csapatutasítást. Ami viszont nem tesz jót a jövőjének mert ez azt mutatja, hogy nem egészen csapatjátékos, amiben meg szerintem Hakinen téved. Vettel egész egyszerűen nehezen viseli, hogy nem ő van az élen azt meg még nehezebben, hogy a csapattársa idén eddig jobb nála. A cikk címe egész egyszerűen szenzáció hajhászás. -
#148614 A Honda egy komoly nevet akar a mekibe, a rönó turbó szar, a hondáé elméletileg legendás lesz, Alonsot utálja Dennis, szóval nem biztos az. -
#148613 Hakkinen szokott baromságokat is mondani. Ez egy ilyen. -
IXEMGabeo #148612 Vettel távozik? -
#148611 [URL=http://lapajszerint.blog.hu/2013/04/18/bernie_lapjaiba_nem_lat_bele_senki]Itt olvashattok az ilyen "megrendezésekről" meg "csalásokrol".[/URL] -
IXEMGabeo #148610 megrendezett:DDDDDDDDDDDD hol a kamera? ez itt a kész átverés show? -
#148609 sok hülyéje a világnak,...A Maláj futamot is izgalmasra kellett volna rendezni, nem betenni 18 másodpercet Hamilton és Rosberg közé és akkor nem lett volna nagyszámú kritikaáradat...vagy a mostani Kína-i futamot is rendezhették volna izgalmasabbra, hogy a Bahrain-i futam ne egyszeri dolognak tűnjön...
..megrendezték, ...meg az egymástól független külföldi portálok..ez már ködös..tök mindegy hogy külföldi, attól még lehet Magyar, vagy ezt most hogy kell érteni, nem lenne egyszerűbb a forrást mondani, hogy eldönthessük hogy mennyire vehető komolynak? Azért mert hogy külföldi (jelentsen ez bármit is a neten), már komolynak kell hinni? -
#148608 Irvine, aki Schumacher oldalán átélte ezt a Ferrarinál, azt mondta róla: "Megtiszteltetés volt látni a telemetriáját, mert kiderült belőle, hogy mire képes egy autóval. Elképesztő volt. Spában még teli tankkal, a verseny legelső körében is padlógázzal ment át az Eau Rouge-on. Én soha nem voltam képes erre. Csak bámultam, hogy ez képtelenség."
Tényleg jó cikk, főleg mikor elemzi azt a Mercedeses lapot.
Komment:
totopad 2014-04-23 17:30:42
jahm és bahreini show-t egyre több helyen olvasom, hogy megrendezett volt, egymástól független külföldi portálokon! - 900.-ik futam, visszaesett nézőszám, nagyszámú kritikaáradat... megvan?-
-
G_ArchAngel #148607 görbe tükör
Elég hardcore lett... -
#148606 Elhallotta vagy elgépelte. :) -
#148605 a 44.körben amit cHAMpionnak mondtak,instead helyett in case volt 8) -
#148604 Kínai GP rádiózás. -
#148603 Valszeg nem sokkal több:D -
#148602 Kimi az megint hozta az elvártat ahogy nézem :D Annyira végighallgatnám egy futam alatti összes rádióbeszélgétését a mérnökével :D -
Stockbauer33 #148601 http://www.motorsportal.hu/forma1/ez-most-egy-vicc-mondjatok-meg-neki-hogy-menjen-az-utambol-c55344.html#.U1eXH1ccYp1 -
#148600 Hajrá Vettel! -
#148599 Igen, Di Restához is nagy reményeket fűztek, aztán egyik nagy csapat sem karolta fel. Az a baj, hogy akinél ott van a technika, annál van a vb. -
#148598 Persze, sokan tehetségesek, de nem bírják aztán itt a nyomást vagy valami miatt nem jön ki nek ia lépés, sztem ez volt Di Resta, pedig láthattuk néha mit tud. -
#148597 Nem bizonyíték, nekem ez jön le, elfogadom, hogy másnak tud szimpatikus lenni, bár furcsálom, de az magánügy:) Amúgy is a lényegibb tulajdonságuk nem ezek a versenyzőknek, hanem a pályán mutatott teljesítmény. Örülök, hogy nem a RB vezet, és örülök RIC-nek is, hogy veri Vettelt, ez hadd legyen öröm sokunknak. -
IXEMGabeo #148596 ja és Di Resta azóta sehol sincs:)
Kikapott Sutiltól, kikapott Hülkenbergtől...rinyálni azt tudott, mást nem -
IXEMGabeo #148595 én mostmár Grosjeant is odasorolnám...ha fejben összeszedett az a srác akkor pokoli gyors tud lenni tavalyi év második felét láthattuk, sőt Hülkenberg is bőven megérett arra, hogy nyerő autóval a vb címért harcoljon...