FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ayrton Hamilton
Annyira bírom Wébert amikor magyarázza a bizonyítványát és mindezt fölényeskedve 😄 Csak tudnám mire ez a nagy arc meg hogy pálcát törünk bajnokok feje felett és minõsítgetjük õket. A boxutcai kiírás egy része amivel egyébként én is maximálisan egyetértek akár még rá is vonatkozhatna! Na mind1 azért remélem jövõre sikerül leszerzõdnie Zengõékhez és akkor talán nem kell õt hallgatnunk minden hétvégén mindenki jól jár õ is mi is 😄 Mondjuk ezt talán pont nem ide kellett volna talán írni de én nem fogom nyalni Gabi fenekét mert anno nyert pár középkategóriásnak is csak jó szándékkal mondható szériában. Ettõl még úgy gondolom hogy mint szakmailag mint emberileg sokkal sokkal alkalmasabb személyek tucatjai lennének képesek betölteni az õ posztját.
legegyszerûbb lenne kitíltani onnan mindenkit akinek nincs köze a gumicseréhez vagy tankoláshoz és akkor nem sérülhetnek meg.
De akkor meg nincs normális közvetítés sem. Bukósisakban nem kamerázni szóval nem tudom mire gondol.
V8-ban a kamerás embert egy másik ember rángatja aki figyeli körülette az autók mozgását...tegnap is volt hogy ha nincs mellette ez az ember simán elütik, mert ahol tankolták az autót mögötte állt úgy filmezte a tankolást, kiállt az autó, de 1-2 mp múlva ott volt a csapattárs is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ahhoz képest meg, hogy olasz neve van eléggé olasz ellenes 😄
1985 óta nézem a futamokat és kísérem figyelemmel a Forma 1 -et.
Soha nem volt még ilyen jó a közvetítés mint ebben az évben. Gondolok itt a technikai részére (HD, a mûsorvezetõkre és a mûsorvezetõk tudására, hozzáértésére is.
A "hozzászólásokhoz" egyszerûen nem is tudok hozzászólni, sajnos idáig züllött le az országunk, ezek a zemberek szavazati joggal rendelkeznek, mindenki gondolja tovább miért is tartunk itt.....
Én innen sok sikert kívánok a mûsor készítõinek, csak így tovább.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Raikkonen végülis meg se próbált nyomást helyezni Vettelre áá nem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Teli volt velük a boxutca képek / cikkek alatti kommentek, egyszerûen röhelyesek voltak 😄
Olvastam olyat, aki azt írta ( 30 valahány éves nõ volt hozzá teszem ) hogy Rai jó barátja vettelnek, és haza közönség elõtt, oda adta látványosan barátjának ezt a gyõzelmet 😄 😄
Meg nagy cucc volt 2. helyrõl nyerni, meg mit örülnek Vettelék még 2 kör és Rai az 1., ûrautóval még Pic is nyerhetne, Alonso szar ferrarival dobogó, Vettel meg meg szar redbullal még oda se jut,még nem bizonyított stb stb stb
Komolyan, kéne mondjuk spoilerbe össze gyûjteni név nélkül a best-offokat a hétvége kommentjei közül, hihetetlenek 😄
Boxutca
BOXUTCA KÖZLEMÉNY:
Tisztelt olvasók, hozzászólók!
A Boxutca facebook-oldalán egyre több minõsíthetetlen hangvételû kommentár jelenik meg. Tisztában vagyok azzal, hogy a közbeszéd is egyre durvul, hogy ennek mik az okai, arról több tanulmányt lehetne írni. Hogy rólam mit gondoltok és írtok, majdnem teljesen hidegen hagy. Az viszont, hogy tehetséges sportembereket, világsztárokat trágár jelzõkkel minõsítetek, ítélkeztek felettük, mélységesen felháborít. Az egymás közti, káromkodással tûzdelt, gyerekes veszekedés pedig nem érdekel, és biztos vagyok abban, hogy az oldalra informálódni érkezõ többséget sem.
A facebook-oldalunk további durvulását megelõzendõ, mostantól azonnali hatállyal, indoklás nélkül tiltjuk le a szélsõségesen durva hangvételû hozzászólást beküldõ felhasználókat.
Hiszek abban, hogy a Forma-1-et kedvelõk - többnyire csendes - többsége megérti, sõt örömmel fogadja ezt a lépést.
Továbbra is várjuk a kérdéseket, hozzászólásokat, véleményeket, reakciókat!
A kulturált véleménynyilvánítás híveként, üdvözlettel,
Szujó Zoltán
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A legfontosabb a versenyszellem, egyszer már majdnem sikerült, de az nem rajtam múlott.
Ez egy új kihívás, éppen ezért muszáj teljes koncentrációval részt vennem a futamon, amihez elengedhetetlen egy kis szórakozás a 3 hetes szünetben.
Ja, és nem felejtettem el a beígért autóztatást sem, lesz innen is pár ember, eddig úgy fest a dolog.
Szóval meglátjuk, reménykedek, az egyik kedvenc pályám a magyar, szóval bizakodó vagyok.
csak ennyit tudok most mondani, iszonyatosan boldog vagyok, ezt az "átkot" muszáj voltam megtörni, és lerázni magamról, bevallom nem volt könnyû, megizzasztott a két Lotus, de köszönhetõen a csapatom zseniális taktikájának sikerült visszatartani õket, és megnyernem a futamot.
Ezt én most késõi születésnapi ajándéknak fogom fel, ettõl szebb ajándék nincs is a Földön.
Most gyorsan lezuhanyoztam, és indul party <#vigyor2>#vigyor2>
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Grozsjean taktikáján is lehetett volna variálni, hiszen õt azért hozták ki hogy lépésre kényszerítsék a Red Bull-t, ezzel kikényszerítették Vettel-t a box-ba, talán ott is lehetett volna hamarabb, de nehéz ügy mert Vettel erõs volt, se Grosjean nem tudott elévágni, sem Kimi nem tudta megtámadni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tényleg, van valami hír róla? Vagy Massáról, hogy miért esett ki? Jó versenye lehetett volna, ismét jót rajtolt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De ez van...ez is csak mázli az SC miatt, mert egyébként egy teljesen más verseny lett volna.
Grosjean meg nem a tévében nézi a futamot, nyilván kevéssé van tisztában hogy mi a többiek helyzete, csak amit mondanak neki, viszont vezetni is kell.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Btw én akkor hoztam volna ki Kimit, amikor Vettel kicsit beragadt Hami mögé, és a keményebbet tettem volna fel (persze ha volt még használható állapotú). Akkor talán eleve Grozsi elé ér vissza és csak 1-2 sec hátránya lett volna.