FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Sose megy a RBhez. Bedobták a nevét, de Vettel se hülye, hogy az ötödik VB címét 15 év múlva szerezze meg. <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ugyan már!

Master91
Nem Doctor X, Professor M 😄
Master91
Full 1. évad ( elméletileg )
Master91
Senna-Prost között valami Doctor X vagy kicsoda 😄

Nem nézte senki a Tooned!-et? 1. évadot majdnem mindent néztem, nagyon jók😄
Bruce McLaren, Sergio Perez, Emerson Fittipaldi, Ayrton Senna - ? - Alain Prost, Mika Hakkinen, Jenson Button, James Hunt

Igy oke?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Hamilton csak 1 szeres vb gyõztes, ráadásul még aktív versenyzõ más csapatban érthetõ hogy nem rakták bele.
A nagy nevek, a világbajnoki címet szerezett pilotákat + az idei versenyzõket rakták a képre.
Csak Lauda nincs a képen aki vb-t nyert velük, de helyette van Bruce Mclaren, aki nem nyert ugyan, de mégiscsak a csapat alapítója.

Master91
Alonsot még oké hogy ki hagyták, de hamilton velük lett vb 😄
Master91
balról a 3. az perez, legalább is hasonlóan rajzolják meg a sorozatukban is + butonnak is ugyan olyan az overallja
Most nézem, Hamiltont ténlyeg kihagyták???????

Pereznek nincs ekkora haja es szemoldoke.

Szerintem Alonso az a nagyon barna, felhosszu haju, vastag szemoldoku Vodafone overallos

Master91
Se Hamilton ,se Alonso? 😄 nahát
Kit--Kat
Szerintem igen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Alacsony alak a villáskulcsal? Szerintem nem. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

HTS s3rg1nh00
áá,nincs ott sör 😞
#140467:igen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szabii98

A bal szélsõ az Bruce McLaren?

I met God. She's black

zzeN
Kimi szokásos😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Én sem lettem volna ott a helyében.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

benőmenő
Félig-meddig azért õ is jelen van (bal fent) <#zavart1>
nézd meg jobban<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

senki <#eplus2>

ki hiányzik a képrõl?

Kit--Kat
Remélem én is. A Lotusnak köszönettel tartozhat Kimi, mert egy jó csapatban jöhetett vissza, a Lotus meg neki, mert vele együtt top helyekeért csatázhattak. Így semelyik sem mutogathat a másikra távozás esetén. Gronak meg szerintem jó lesz, mert kap megint egy esélyt, megint a preferenciájának megfelelõ autót kaphat jövõre és egy új csapattársat.
Lenyugodhat és bizonyíthat.

szabii98
toluk mar megszoktuk 😄

I met God. She's black

nagyon furcsállottam mennyire nem volt meg a STR tempója. Elmúlt futamokon Vergne és õ is nagyon jól teljesítettek. Valószínû a meleg nekik sem kedvez hosszabb versenytávon

b-type
Jövõre már a Red Bull-nál lesz 😊
Meg is érdemli sztem, bár tény hogy Ricciardó is nagyon feszül.
A Lotus nem igazán tud mihez kezdeni az esélyekkel, és ez így elég hülye helyzet, egyértelmûen Kimi a zászlóshajó, de nem tudnak kinyomni vele egy nagy eredményt, így viszont Grosjean-nak sem jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

érdekes a ferrarit sosem piszkálják a simlisségei miatt pedig nem is titkolják
Kit--Kat
Kiminek ez volt a negyedik 2. helye és bizony a Lotus taktikai részlege az utóbbi idõben Kimi kárára alulról karcolja a Marussia-Caterham szintjét.

ez már túlzás.
akkor feldobom azt hogy a ferrari meg massát ejtette ki alonso elöl, leblokkoltatták a kerekeit.
Kit--Kat
ÉS sosem Vettelnél vannak a hibák, ráadásul 6 futamon belül 2x elkövetni ugyanazt az égbekiáltó hibát amit még a Lotus sem tud.. Hát....

Én ezt értem.
Azért dobtam be mert Vettel, Alonso, Hamilton 2. helye után sosincs kesergõ/kimagyarázkodós cikk arrafelé...
b-type
Inkább fel kellene tenni a kereket normálisan, vagy ha nem ment akkor nem kiengedni....Webber kiállásán is már azt néztem mit fognak elrontani, mert 1 másodpercen belül volt Vettel-hez.
Egyfelõl hülyén hangzik, másfelõl meg unalmas már ez az állandó Webber véletlenek.
Ennyire profi csapatnál, egyszerûen fárasztó.
De hogy ennyire szvrul sikerüljön valami azon már néztem, szegény pasi nem gyenge ütést kapott..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

visszább vett volna a tempóból és nyilvánvalóan a Lotusokhoz sem ért volna fel

Az a kemeny, hogy tobbek meg az SC ellenere is sporolasra kenyszerultek, Alonso meg a boxba se ert be. Mi lett volna, ha nincs SC?

megvárták Webbert...

AnuluWork
A kérdés az, hogy miért volt kint annyi ideig a SC? 😄

AnuluWork
Horner szerintem legszívesebben kimondta volna, hogy menjenek el a boxból az illetéktelenek, hátha kevesebb újítást szúrnak ki aero tekintetben. 😊

AnuluWork
Ez vasárnapi, nem hétfõi, és igaza van. Õ nem állt volna be, de behívták, legutóbb meg beállt volna, de nem hívták be. Totál taktikai analfabéták ülnek a Lotusnál.

kérdés: Vajon min múlt, hogy végül nem Kimi Räikkönen lett a Német Nagydíj gyõztese?
AnuluWork
Mondja Horner, miközben a német nagydíjon is feltûrt ruhaujjal cseréltek kereket egyes Red Bull szerelõk, miközben mások ezzel nem szórakoztak. Ha tûz üt ki, persze meg az ájvékolás ...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

+Hamilton és Webber

kár már ezen rágódni, mindhárman gyõzelmet érdemeltek volna

Újabb hétfõi index cikk, hogy most miért nem nyert épp Raikönnen:
Most épp ezért.
A Mercedes tesztelne mégis😄

Van pofájuk ezt kérni

ha nevetni akarsz érdemes figyelni a legfrissebb mercis posztjukat..
van pár aranyköpés megint, Vincenzótól is, csak most nem értem miket hadobál
Wéber minden csak nem fölényeskedõ nagyon rosszul látja a kommentelõ