182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148674 Nico miért menne el a Mercitől? Versenyképes az autó. Valószínűleg jövőre is az lesz, már százszor ki lett tárgyalva, hogy manapság nem elég, hogy valaki gyors, a gépnek is jónak kell lennie alatta. Idén jó gép van alatta egyetlen dolog ami gondot okoz neki idén az a csapattársa, aki jelenleg jobb mint ő. Ha okosat akarna húzni, akkor Mclaren-Honda kéne mennie, mert új csapat nagy tőke lehet meglepetést okozni, de ha nem hozzájuk megy akkor szerintem jobban jár ha marad a Mercinél, így legalább tud versenyt nyerni.
És ki tudja még egy VB is lehet a végére. -
Häkkinen: Räikkönennek sürgősen össze kell szednie magát -
#148672 Nyilván igen egy vb-vel rendelkező pilótának nagyobb a piaci értéke. Nem azt mondom, hogy Kimi szar félre értés ne essék, hanem azt, hogy a motiváltságot én személy szerint nem látom. Aztán abszolút lehetséges, hogy 2-3 vagy a következő futamtól megváltozik a dolog és ismét hozza a tavalyi formáját. -
G_ArchAngel #148671 Igen, nem jól látod. Raikkonen motivált, az autó nem jó.
Egy pilóta soha nem fogja felvenni a piacon a versenyt egy VB-vel, aki mar rengetegszer bizonyított, Nico meg semmit nem tett le az asztalra.
Ellenben lehetséges Kimi lesz az aki marad és Nico csapattársa lesz, ha Alonso aláír a McLaren Hondahoz. -
#148670 Így járt, de az idénynek még nincs vége :) -
IXEMGabeo #148669 Hülk!!:) Idén is hasít, és mégis Pereznek van dobogója:DDD -
#148668 úristen hogy repül az idő...2010 tavaszán még latolgattuk az esélyeket faterral,hogy mi fog kisülni a Hamilton-Button duóból... -
#148667 szezon végén jár le,5 éves szerződést kötött a Mekivel -
#148666 Ez abszolút igaz. Azonban ha belegondolsz Kimi kifelé megy az F1-ből (35 lesz idén) és ha a Ferrari hosszú távon akar gondolkodni akkor olyasvalaki kell aki máshogy vélekedik az F1-ről. Ráadásul - lehet én látom rosszul - én úgy veszem észre, hogy most Kimi nem motivált. Tavaly tényleg nagyon jó volt szemmel láthatólag élvezte a futamokat, de ez most nincs meg. Ok, hogy több futam nem az ő hibájából sikerült rosszul, de pont ez az a hangulat ingadozás ami miatt én úgy látom, hogy most nem megy neki. Persze tényleg kívánom, hogy jó legyen neki az idény!
Hülkenbergben viszont én úgy látom meg van a kellő harapósság ami - amellett, hogy a tehetsége is megvan - kiváló versenyzővé teszi és szerintem a Ferrarinak pont egy ilyen karakterű pilótára lenne most szüksége. -
Dodo55 #148665 Én azért nem értek egyet, mert Kimi azon kevesek egyike, akik nem hajlandók felfogni azt a tényt, hogy az F1 jelenlegi (X évvel ezelőtt kezdődött) korszakában nehéz előzni... Plusz közűlük is azon még kevesebbek egyike, akik ráadásul úgy teszik ezt, hogy nem amortizálják le az ellenfelet (és/vagy magukat) a folyamat során. Ez nem kis érték.
Az most más kérdés, hogy a jelenlegi konstrukció egyelőre nem fekszik neki teljesen, de ez csak idő kérdése, láttuk előtte mit alakított a Lotussal is az elmúlt években. -
#148664 Is-is. Szerintem a főbb baj az hogy már nem kapják meg úgy az adatokat a Merci motorról mint ahogy kéne.
Sajna ez az év is bukta, Button-nek nem tudom mikor jár le a szerződése, de kétlem hogy meg lesz hosszabbítva :/ -
#148663 Én is bírom őt félre értés ne essék, de ő nagyon "hangulat" ember. -
#148662 én is ezen a véleményen vagyok,pedig bírom Kimit,de jobb lett volna Hulkot odavinni -
#148661 Valószínűleg sok ember nem fog velem egyet érteni, de én tavaly azon a véleményen voltam, hogy Hülkenberget a Ferrarihoz kellett volna vinni Kimi helyett. -
G_ArchAngel #148660 McLarent kihagytam, mert még nem tudom, hogy csak nagyon szarok vagy inkább szimplán rosszabbak, mint tavaly. -
G_ArchAngel #148659 'A Ferrari FI szinten van, a Red Bull saját neveléssel megy, Ric nem is biztos hogy gyengébb Hulknal. Mercedes pilóták szinten verhetetlennek. Lotus most kezd magára találni, Williams szintén FI szint,
Tehát? -
#148658 Egyszerűen nem értem, hogy ez az ember miért nincsen valamelyik nagy csapatnál (bocsánat hogy elfogult vagyok) -
G_ArchAngel #148657 Szerintem pont azért állt meg, hogy ne legyen belőle nagyobb baj.
Sokan nem hallgatnak a testük jelzésére es csak befejezik az adott versenyt, majd a sérülés miatt hosszabb pihenőt kell tartaniuk, ami alatt formahanyatlás következik be.
Én az első félmaraton utolsó 5km-ét ugy tettem meg, hogy minden lépésnél azt éreztem valaki szöget ver a térdembe. Utána három hétig nemhogy futni, de sétálni is alig tudtam. Ha megállok a fájdalom kezdetekor, akkor három nap kihagyás utan ujra futhattam volna. -
#148656 http://a5.hu/f1/montoya-kiveszett-az-elozes-muveszete-az-f1-bol -
#148655 http://formula.hu/hirek/153/383/89627/egy-triatlonversenyen-serult-meg-jenson-button -
#148654 Milyen elegáns villanykapcsoló van hozzá. -
#148653 http://formula.hu/hirek/153/383/89545/az-elfelejtett-ratzenberger
http://formula.hu/hirek/153/383/89592/ecclestone-mintha-keselyuk-koroznenek-felettem -
-
#148651 -
Stockbauer33 #148650 http://formula1.ferrari.com/it-happened-today/happened-today-26-april -
Stockbauer33 #148649 http://www.telesport.hu/2014/04/26/alonso-a-mclaren-fele-kacsingat/ -
#148648 -
paj01 #148647 Nem is tudtam, hogy az Istanbul park Franciaországban van:)
Izgi előzés vagy nem, sokkal jobb azt nézni mint ezt...12 körön át vergődik mögötte, hát kurva izgalmas volt. DRS-es előzés se egyértelmű mindig azért. Sokszor hallani olyat is futamon, hogy kevés a drs, hiába van mögötte nem bír elmenni. Mi lenne ha az sem volna? Nem szar ez a drs, nagyon is szép csatákat/előzéseket idézett elő az utóbbi években, többszörösét mint amennyit a korábbi érában láthattunk.
Írni kéne Wéberéknek, Palikot visszahívhatnák egyszer kétszer "sztárvendégnek":D Hátha tudna kezdeni valamit ezekkel a tré futamokkal:) -
#148646 Izgalamasabb volt, még ha ritkábban is előztek, mert fullon mentek, harcoltak körökön át, most hiába van több előzés, ha azt lakonikus nyugalommal nézzük végig, hogy, "nyitja a DRS-t.. igen, elment simán..", na meg " már elfogytak a gumijai, szinte elengedi maga melett a frisseb gumival érkezőt " ezek aztán az izgi előzések:) -
#148645 bizony,amikor elszuszókáltam és Palik hangja felvert,mert Alonso-Montoya-Schumi megint egymást öli,vagy épp Sato vezet kamikáze módjára -
#148644 De jó volt ezt nézni. -
#148643 Én is pont ezt akartam írni de aztán eszembe jutott a Hamilton Rosberg csata.Ha még lesz több ilyen akkor ez egy jó év lesz (az előzőekhez képest). -
#148642 Jó nem egészen, mostmár elektromos motor is hajtja az autókat, csak annyi az elektronika. Meg kaptak előzés gombot a pilóták, hogy elég legyen az egyenesbe kerülgetni egymást, így nincs szükség annyira technikás vezetői tudásra sem. De statisztikába így több az előzés. -
#148641 Igazából ezt az időszakot én sem kedveltem, a kávédaráló szerű kipörgésgátlóval, a bordás gumikkal, a rajtautomatikával...talán még itt engedve volt a két irányú kapcsolat a kocsi és a mérnökök közt is..
A mostani jobb szvsz. -
#148640 Pontosan, ugyan ilyen most is. -
#148639 most meg DRS megkerülés egyenes végén,spórolás a motorral,a gumival,a benzinnel -
#148638 és mégis volt verseny :) -
#148637 ja, mert most semmi elektronika, meg ügyeskedés kipörgés gátló hatású megoldásokkal... -
#148636 Kipörgésgátló, full elektronika -
#148635 ez se volt piskóta :)
és milyen gyönyörű hangjuk volt azoknak a gépeknek