FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További terv, hogy egyes sportesemények - választható módon - hallgathatóak lesznek kommentár nélkül is
Szújóéknak reszeltek? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Na de mit mondd erre a Facebook embere?
"Kövecses József
Red Bull ringen F1, ez nem gyanús senkinek. Ez olyan mintha a Ferrari teszt pályáján lenne F1, mégis ez kinek fog majd elõnyt nyújtani? Azt hiszem most kezdem el abbahagyni a Forma-1 nézését. Elég volt a Red Bullból. Jöhet a Formula E meg a WTCC, ez a sportág már csakis a pénzrõl szól.
Like · Reply · 1 · 2 hours ago"
"Kövecses József Jó pálya, de a Red Bullnak már túl nagy a hatalma, lassan minden sportágat bekebelez és az egyeduralom sosem jelent jót. Mikor fogtok már felébredni? Jó reggelt! Véget kell ennek vetni.
"Attila Németh Jenson Dani: Azért a Ferrari nem 8 éve van az F1-ben...
Like · 2 hours ago"
Kövecses József Nem de sohasem akart bekebelezni mindent ami pénzért megvásárolható. A Red Bull nem csak egy csapat, hanem egy hülye energiaitalból (állítólag) világméretû márkává nõtt cég. Ez nem mehet így tovább. Minden további ilyen és ehhez hasonló intézkedéssel tovább erõsítik a Red Bull hatalmát. Mi lesz a sportágakkal, ha RB egyszer csak gondol egyet mert nem úgy táncolnak ahogy õk fütyülnek és kivonja a pénzét a buliból akkor mi fog történni??? Ideje lenne ezen elgondolkodni. nem pedig mindent elnézni ennek a márkának és csapatainak, nem mindent nekik adni és megnyeretni velük..."
Bada bummm!
Lehet gyártani az elméleteket, hogy az RB-nek már saját pályáján is elõny lesz a zûrautó! 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
oroszoknál is elmaradt WTCC elõtt... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"

Elkezdõdött! Készülünk a Magyar Nagydíjra! Már ma érdekes anyagokkal jelentkezünk... - Dávid Sándorral például múltat idézünk 19:00-tól!!! - További információ a videóban:
http://youtu.be/piJ_1X8cbZE
OSZTHATÓ! 😊 - nehogy lemaradjanak a sportkedvelõ ismerõsök!
Én kimegyek minden évben. live timeing megy telón, úgy tudom követni az eseményeket. Idén viszont pont kimarad az életembõl 😞
Viszont azt beszéltük pont, hogy nem nézném meg ott az idõmérõt / futamot, kevés infót kapunk de baromira.
Pedig nem is szar helyen ültünk, McLarenekkel szemben voltam.
Pont 2 kivetítõ közt voltunk, és távcsóvel is alig láttuk hogy most mivan.
Annyit láttunk hogy ráfordult az egyenesre az autó, elhúzott elõttünk, és kb. a rajt vonalig volt rálátásunk, ugye dombnak a teteje kb. ott van.
Azt hiszem idén az 1. kanyarba megyünk.
Futamon biztos fasza az elsõ pár kör mikor úgy egybe vannak, arra az érzésre kíváncsi lennék 😛
respect to the man in the ice cream van
Szerintem röviden ki lehetne tenni erre a hétvégére bannerba.
Péntek (Július 26.)
M1
9:35 1. szabad edzés (élõ)
13:40 2. szabad edzés (élõ)
Szombat (Július 27.)
M1
10:55 3. szabad edzés (élõ)
13:05 Boxutca magazin
13:30 Idõmérõ (élõ)
M2
23:00 Idõmérõ (felvételrõl)
Vasárnap (Július 28.)
M1
13:15 Futam (élõ)
M2
21:55 Futam (felvételrõl)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Írhattad volna ezt egy órával korábban mielõtt megvettem a jegyem.
<#gonosz3>#gonosz3>
szerk: vasárnapra 37-et írnak!