FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Augusztustól eredeti nyelven is nézhetõk a filmek a közmédia csatornáin[/l]

További terv, hogy egyes sportesemények - választható módon - hallgathatóak lesznek kommentár nélkül is

Szújóéknak reszeltek? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
A1 RING!!! IMÁDOM. Kurvajó pálya...végre valami jó hír 😄

I met God. She's black

Dietrich
2016

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

[HUN]FaTaL
Ez igaz. Most egyébként meddig tuti, hogy lesz Hungaroring?

http://goo.gl/gd6Zi5

AnuluWork
Ha Bernie kiesik, akkor lehet, hogy fújhatjuk majd a F1et, annyian pályáznak befelé.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Dietrich
viszont ez magával hozza a konkurenciát is..jó lenne már aláírni azt a papírt 2021-ig...

Dietrich
sõt ha tudná, hogy a V8 supercars bajnokságot, ausztráliában is a Red Bull vezeti...dunának megy a tag 😉

Dietrich
Helyes! Végre nem megint egy arab sejknek kell versenyt rendezni vagy vietnámban vagy más hasonló autósport fellegvárba viszik 😉

Totti5
Cseréljem? nekem pl a mostani perfekt megfelel, minden infó rajta van a lovas kép meg epic😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnuluWork
Azt hittem, hogy a jelenlegi szépséget nem lehet fokozni. Ezek szerint lehet ...

Jeffjohnson
Így van feelinges pálya ideje már, hogy visszakerüljön. RB-nak lehet elõnye lesz rajta de nem ezen a pályán kell akkor megverni hanem az összes többin.

[HUN]FaTaL
Az emberi sötétség határtalan.

Én örülök az A1-Ringnek, jó pálya 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

zzeN
Új kép:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Fájdalom. Red Bull pedig rengeteg sportolót, sportot támogat, ami dícsérendõ tõlük. Érthetetlen hogy ez fáj valakinek. Persze ez nekik irtózatos reklám, és üzlet, de hát a Ferrari sem jótékonyságból van az F1be. ( bár nyilván a fészbuk emberi szerint igen )

AnuluWork
Jó hogy nem Jetson Dani! 😄

Master91
Juppí!

Na de mit mondd erre a Facebook embere?

"Kövecses József
Red Bull ringen F1, ez nem gyanús senkinek. Ez olyan mintha a Ferrari teszt pályáján lenne F1, mégis ez kinek fog majd elõnyt nyújtani? Azt hiszem most kezdem el abbahagyni a Forma-1 nézését. Elég volt a Red Bullból. Jöhet a Formula E meg a WTCC, ez a sportág már csakis a pénzrõl szól.
Like · Reply · 1 · 2 hours ago"

"Kövecses József Jó pálya, de a Red Bullnak már túl nagy a hatalma, lassan minden sportágat bekebelez és az egyeduralom sosem jelent jót. Mikor fogtok már felébredni? Jó reggelt! Véget kell ennek vetni.

"Attila Németh Jenson Dani: Azért a Ferrari nem 8 éve van az F1-ben...
Like · 2 hours ago"

Kövecses József Nem de sohasem akart bekebelezni mindent ami pénzért megvásárolható. A Red Bull nem csak egy csapat, hanem egy hülye energiaitalból (állítólag) világméretû márkává nõtt cég. Ez nem mehet így tovább. Minden további ilyen és ehhez hasonló intézkedéssel tovább erõsítik a Red Bull hatalmát. Mi lesz a sportágakkal, ha RB egyszer csak gondol egyet mert nem úgy táncolnak ahogy õk fütyülnek és kivonja a pénzét a buliból akkor mi fog történni??? Ideje lenne ezen elgondolkodni. nem pedig mindent elnézni ennek a márkának és csapatainak, nem mindent nekik adni és megnyeretni velük..."

Bada bummm!
Lehet gyártani az elméleteket, hogy az RB-nek már saját pályáján is elõny lesz a zûrautó! 😄
zzeN
Jövõre Ausztria is visszatér!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Pár kép Boxutca jóvóltából.

Hungaroring facebook oldalát is nézem, de nem nagyon jöttek képek :S
bardocz
Ha bármi van, majd engem szidjatok 😄D
Szabi
"Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt."

oroszoknál is elmaradt WTCC elõtt... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
22:21tõl

"Nulla tenaci invia est via"

Master91
😄 😄
bardocz
Deehogyis, cég telephelyén a mûhelybe 😄D De ezek a gépeket is viszik ki. Kitudja, lehet Lonzi lerobbant szaros ferkáját az a gép fogja hurcolni, amit még én is vezettem. Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt.
Master91
Ééértem, értem.

valahol a pályán belül voltatok?
bardocz
Áh, dehogyis. Semmie extra, pár piros-fehér csíkos ilyen figyelmeztetõ matrica, meg a gémen cég reklám. Ilyen gép kettõ, ebbõl egy nagyobb, meg egy söprûs szerelékkel ellátott kis homlokrakodó.
Dietrich
újabb Kobayashi crash csak most száraz aszfalton? <#hehe>

Dietrich
igen..engem is érdekelne az 1985 augusztustól, 1987 február közötti archív felvételek mert a katonaság miatt 1,5 kiesett az életembõl 😉 de akkor a törpe ebbõl is csak a pénzt akarja..pedig az elsõ tv közvetítést a királyi tv-ben láttam 1976-ban.

Szabi
vajon mi lesz a városban amit közvetíteni fognak ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Érdekes ez az archiv dolog téma amit Szujó mondott, anno az mtv-n lenyomatták mindig azt a 10 perc körüli összefoglalót az addigi futamokról, utána az rtlklubnak ugye nem volt régi anyaga, de valamikor 2005-2008 környékén mégis adtak régebbrõl felvételeket a ringrõl, talán még ki is volt írva hogy az mtv engedélyével.

Master91
nem tudtam róla! 😄

de tetszik nagyon, örülök hogy a héten végig lesz!
Dietrich
Kihagytad a boxutcát élõben most M1-n 😊

Master91
Ó shit 😄

Fotó nincs semmirõl? 😞

bardocz
Ha esetleg láttok majd CAT th-kat, nos, azokat én matricáztam ma! 😄
Master91
Boxutca

Elkezdõdött! Készülünk a Magyar Nagydíjra! Már ma érdekes anyagokkal jelentkezünk... - Dávid Sándorral például múltat idézünk 19:00-tól!!! - További információ a videóban:
http://youtu.be/piJ_1X8cbZE
OSZTHATÓ! 😊 - nehogy lemaradjanak a sportkedvelõ ismerõsök!
kifli
hátsó egyenes jó hely még, ami a célegyenesráfordító kanyarkombinációra visz.

Én kimegyek minden évben. live timeing megy telón, úgy tudom követni az eseményeket. Idén viszont pont kimarad az életembõl 😞
Master91
2 éve voltam ugyan így pénteken szabad edzésen, láthattam Sumit élõbe ^^

Viszont azt beszéltük pont, hogy nem nézném meg ott az idõmérõt / futamot, kevés infót kapunk de baromira.

Pedig nem is szar helyen ültünk, McLarenekkel szemben voltam.

Pont 2 kivetítõ közt voltunk, és távcsóvel is alig láttuk hogy most mivan.

Annyit láttunk hogy ráfordult az egyenesre az autó, elhúzott elõttünk, és kb. a rajt vonalig volt rálátásunk, ugye dombnak a teteje kb. ott van.

Azt hiszem idén az 1. kanyarba megyünk.

Futamon biztos fasza az elsõ pár kör mikor úgy egybe vannak, arra az érzésre kíváncsi lennék 😛

cement
en a versenyre kimegyek, pentekre is tudnek szerezni jegyet de akkor dolgoznom kell nem tok menni :\

respect to the man in the ice cream van

Élõben adják mindhárom szabadedzést? Elismerésem. <#eljen><#nevetes1>
Master91
Össze szedtem kb. mi lesz a TV-ben, mikor és hol.

Szerintem röviden ki lehetne tenni erre a hétvégére bannerba.

Péntek (Július 26.)
M1
9:35 1. szabad edzés (élõ)
13:40 2. szabad edzés (élõ)

Szombat (Július 27.)
M1
10:55 3. szabad edzés (élõ)
13:05 Boxutca magazin
13:30 Idõmérõ (élõ)
M2
23:00 Idõmérõ (felvételrõl)

Vasárnap (Július 28.)
M1
13:15 Futam (élõ)
M2
21:55 Futam (felvételrõl)
V43 1105
Nekem errõl a medencérõl ez jut eszembe : link, menj 01:09hez .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
nem mivel ha megnézed a család két medencében pancsol, miközben ugyan az a kép. de lehet még van 3 másik méretû medencébe is ugyanazt a képet rakják 😉

Lteebee
Csak nekem tûnnek aránytalannak az emberek az ilyen képeken?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dietrich
így van csak öregurasan, sörrel a kézben és egy ilyen medencében dagonyázva lehet nézni. 😊

Kit--Kat
Én végig kint leszek a hétvégén.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pirellik nem fogják sokáig bírni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
Ezt ma lõttem Siófokon 😊
Ja. Durván meleg lesz, de ált. a 'ringen mindig meleg van ilyenkor.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

desigo
Ohh ez szembe se jutott.
Írhattad volna ezt egy órával korábban mielõtt megvettem a jegyem.
<#gonosz3>
Totti5
35+os embertelen körülényeket mond a hét második felére. Itthon hideg sörrel, fotelbõl, HDban, légkondi. Szabadságot kivettem így mindent nézek😊

szerk: vasárnapra 37-et írnak!

HTS s3rg1nh00
ha semmi nem jön közbe,én pár órát álldogálni fogok ott vasárnap...remélem legalább távcsõvel ellátok majd a pályáig 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D