182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148994 eh ok mind1 kurvára nem érted -
#148993 "who made these calls?"
Ezt mondta a csapat rádióba. Neki nem Alonso a problémája hanem az, hogy folyton küszködik a kocsival. Ő sem ide várta magát. -
#148992 De a Hamilton-Rosberg vonalon se bontakozik ki egy Prost-Senna vagy Alonso-Hamilton-Kimi színvonalú öldöklés, szóval részemről az idei év ennyi volt, sok hétvégém felszabadult sajnos. :( -
#148991 Kimi is ezt mondaná?
Futam utáni interjúk + leintésnél a kérdés " ki találta ki ezt a taktikát?" vagy ilyesmi -
#148990 Ez nekem is hatalmas csalódás. Jó lenne a lapok mögé látni, hogy mit sikerült a Ferrarinak ezúttal félre/szarul terveznie. Szívesebben látnék én is olyat mint, ami a Mercinél van (küzdelem a két pilóta között) de most ezt dobta a gép. -
#148989 Tekintve, hogy milyen helyen végeztek, ez így leírva egy jó nagy demagógia...de amennyire utáljátok ti Alonso-t igazából mind1. -
#148988 Tényleg embertpróbáló, gigászi küzdelem lesz ez a világbajnokság 8. helyéért! -
#148987 Alonso+Santander+Spanyol nagydíj==Őt vitték most.
-
#148986 A hírek éppen arról szóltak, hogy Kimit pont azért szerződtették oda, hogy Alonsot megregulázzák. Erre most mégis Alonso-t támogatják, aki lehet elmegy, ráadásul úgy, hogy VB-t nyerni semmi esélyük sincs?! Ez így elég értelmetlen, én inkább abban látom a problémát, hogy Kimi még nem teljesen tudta megtalálni az összhangot a kocsival és nem volt sok tiszta versenye. Én biztos vagyok benne, hogy belejön, mint ahogyan abban is, hogy fog ő Alonso előtt végezni. -
#148985 Aha. Miután két kerékcserét tervezel, és végig akarsz menni, miközben lonzi hármat, és tudja, hogy hajthatja, mint az állat, na ja. -
#148984 Pedig nem tudta tartani. -
#148983 Egy biztos, szárazon partiban van Alonsoval, max. trükkök százaival lehet szopatni. -
#148982 Alonso tökön szúrná magát, erre most van egy fogadásom. :)
De ha odaviszik a Neweyt és Brawnt, akkor szerintem nem fog lelépni Alonso. -
#148981 -
paj01 #148980 nem csak azért lépett mert nem fizették ki. Megfejelték még olyanokkal, hogy "Kimi get the fuck out of the way" indiában, meg h nem csapat játékos stb. Jó hogy tele lett a töke. Nem fizetnek ki és még beugatnak neked úgy h kihozod a technikából amit tud. Bárki elküldte volna őket a csába. Ferrarinal meg egyértelmű a leosztás. Alonsot nyomatják úgy is, Kimit sztem stabil pontszerzőnek szerződtették. Az lenne a poén ha alonso lelépne aztán '15 be meg kimi hozna még egy vb-t montiéknak:) -
#148979 Chilton meg ha leveszi a többi 10 csapatot,akkor jó esélyük van a világbajnoki címre -
#148978 Az utána következő fejtegetés meg pláne. A Lotustól nem a kedve miatt lépett le, hanem mert nem fizették ki. Dolgozzál Farkas ingyen, írjad a cikkeidet a töketlen origóba, és ha nem fizetnek ki, sőt, egy év alatt kapsz kéthavi fizut, akkor is írjad, írjad, írjad b+, mert megérdemled. -
#148977 "Ez ellen nem volt apelláta; a stratégiai affér nélkül is Alonso végzett volna előrébb."
Mi van? Ez totális baromság, különösen ha Kimi két kerékcserével számol, Alonsonál meg hárommal, akkor Kimi kímél, Alonso meg gyorsul. Áh. Totál baromság ez a rész. -
#148976 Már a fogadóirodákban olyan fogadások vannak, hogy "Ki nyeri a futamot ha a Mercedes-t nem számít". Innentől kezdve ő sem mond nagy hülyeséget :D. -
#148975 Én szeretem Alonsot de azért ilyet nyilatkozni... Kb erről Hofi jutott eszembe amikor azt mondta az anyjának, hogy az értségin ő nem bukott meg csak az ötöshöz hiányzott 4 jegy. Mi az, hogyha kivesszük a Mercédeszt akkor ők igazából elsők vagy másodikok? -
#148974 Simson az... -
A belviszály szépségei - Barcelonai Görbe Tükör -
#148972 nem perforált lemezt, hanem sörösdobozt...
-
#148971 ez is lehetne egy megoldás,és fillérekből megvan,és nem zavar be semminek (aerodinamika,teljesítmény,fogyasztás) -
#148970 Hegesszenek a kipufogóba keresztbe egy perforált lemezdarapot , akkor majd attól fog szolni rendesen, a simpson motoroknál is igy szokták a helyi vagányok csinálni , menni nem ment ellenben elég hangos volt, hogy más a falu elejéről lehessen hallani ,hogy jön. -
#148969 -
#148968 És ha pálya mellől hangmérnökök nagyméretű hangszórókon át nyomnának régi motorhangot rákeverve a mostanira? :)
-
#148967 -
#148966 :D
-
#148965 Kilométerenkénti költségről volt szó nem arról hogy mennyibe kerül nulláról felépíteni egy csapatot. Egy WTCC versenyhétvégén meg töredékét nem futják annak a távnak amit egy WRC hétvégén. Így hiába drágább az 1 kilométerre levetített költség még mindig olcsóbb. -
#148964 Nem tudom mi számít kilométerenkénti költségnek, mert megütötte a szemem a WRC vs. WTCC.
Mivel Matton nemrég nyilatkozta hogy “Vegyük az alapoktól, hiszen csak úgy lehet összehasonlítani a kettőt. Ha egy gyártó ma úgy dönt, nulláról fel akar építeni egy WRC csapatot, az négyszer annyiba kerül, mint ha ugyanezt a WTCC-ben szeretné megtenni. Ez a teljes költségvetésre vonatkozik, autók, logisztika, pilóták, minden” - mondta Yves Matton, a Citroën Racing vezetője a WTCC Blognak. -
G_ArchAngel #148963 itt a video -
#148962 WTCC-ben is 1.6-os turbó van mégis hangosabbnak tűnnek nekem..az rpm meg jóval az F1 alatt van. -
#148961 15 ezerig? 3 év,és alulról fogja súrolni a 10 ezret a fordulatszámmérő,amilyen irányba halad az f1 -
#148960 Craig Scarborough @ScarbsF1 2 h
@HooperF1 @autosport No different from what I'm told...
Fasza. Craig szerint lófasz változás nincs. -
#148959 Én még nem találtam de remélem hamarosan lesz ! -
RYO21 #148958 Nincs valami videó az új kipufogó hangjáról? -
G_ArchAngel #148957 ennyi -
#148956 -
paj01 #148955 És ezen kellett ennyit agyalni?:)
Jah, jól látszódik ki teheti meg hogy ilyen "problémákkal" foglalkozzon.
Miért nem raknak valami síp szerű végződést rá?:) Amúgy jól lehetne ötletet meríteni a fúvós hangszerekből. Ha az emberi tüdővel mindenféle hangot elő lehet állítani akkor egy V6-osnak is tudnia kéne:) Új szakterület jelenik meg az f1-ben. Jönnek a hangmérnökök:)