182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Matyko92 #149482 A Schumi/Senna esetnél egyértelmű vétkessé tették Schumit (holott szerintem nem volt vétkes), itt számomra egyértelmű, hogy Massa túlerőltette. -
Beszélgessünk arról a sok körről, amit Rosberg mögött töltöttek egymás mögött DRS közelbe.
Miért nem láttunk előzéseket? -
G_ArchAngel #149480 10 evig nem volt olyan emberek szerint, akik ertenek hozza - nyilvanvaloan ez nem te vagy. Szerintem semmi csoda nincs, ugyanolyan, mint Button vagy Hakkinen - ha jo az auto, akkor bedaralja a mezony, amugy eltunik. Tulsagosan is preciz, szamara a kicsit rakoncatlan auto nem kenyelmes. -
G_ArchAngel #149479 Mindenesetre nekem is csalodas, amit a finn mutat iden, rendben, hogy uj csapat, nem jo az auto, de ott kellene lennie Alonso mogott 1-2 hellyel. -
precise #149478 A Red Bull majdnem Kimit választotta. Most már látjuk, jól döntöttek, hogy nem őt szerződtették... Szegény Kimiről szép lassan bebizonyosodik, amit sokan már rég tudnak, azaz, hogy enyhén túl van értékelve.
Massa majdnem visszatért a B kategóriából, de a leggyorsabb autóval, 10 körös gumikkal, képtelen volt megenni az RB-ket... Nem csoda, hogy nulla VB címe van.
Ric-nek grat.
Ha Vettel jobb mint Ric meg kellet volna tudnia előznie, ahogy annyiszor tette Webberel.
Alo szokásos, amit az autó tud, hozta. -
G_ArchAngel #149477 Mar a kerekcserenel kiakadtak a Sky-on, hogy ezt megint elcsesztek Raikkonennek, addig Alonso mogott volt, sot ra is esett az elejen. Szerintem a csapat, megpordules (vezetoi hiba) is hatraltatta. -
Azért a RB tett arról,hogy ne Vettel nyerje ezt a futamot!
Azért baromi érdekes,hogy ennyire nincs szava,még 4 vb cím után sem.
Én a helyében lassan csapatot váltanék.... -
Kajak én is így voltam vele, nagyon brutálisan felért, érzésem szerint a mezőnyből pár másik pilóta dobogóig is elvitte volna. De ahogy felért az első négyre, falnak ütközött. Átvitt értelemben meg szó szerint is...
Van valami abban, amit KPT mond, meg abban is, amit Wéber. Igazából Perez kamerája is pont a kulcspillanatban akad egy picit.
Bottassal mi történt? Nagyon visszaesett. Egy fél másodpercre egy belső kamerából mintha a jobb elsője nagyon remegett volna, de nem vagyok benne biztos, az akár a kamera remegése is lehetett... de ugye a kivezető körén volt egy csúnya elfékezése, az szép lassan szétrázhatta a kocsi elejét. Vagy lehet neki is fék?
Button hogy lett negyedik? :D Szintén nem figyeltem, de nem lehet, hogy 1 stoppal ment végig?
RIC
Rosberg nem úszta volna meg ezzel a második hellyel, ha nem Perez van mögötte... RB-k érzésem szerint simán bedarálták volna. Talán Massa is.
Ferrari... ugyanaz a véleményem, mint tegnap, katasztrófa. Csoda, hogy mindkét versenyzőjük szerzett pontot. Kezdem úgy érezni, hogy Alo erőn felül teljesít, Rai meg... ő szerintem nem érzi jól magát a kocsiban, vagy a csapatnál, vagy nemtom. Tavaly nem ezt a Kimit láttam, mást vártam tőle idén. -
Massa hibája szvsz egyértelműen, annyira akarta látszott.
Ott volt előtte a sansz, Ricciardo elment, Vettel nem fogja utolérni DRS távolságra, ha Massa letudja Perez-t akkor Vettel sima ügy az egyenesben...
túlságosan akarta, ami Massa védjegye...sajnos ezzel elcseszte Perez futamát. ...be tudott volna fordulni Massa ezzel a féktávval, de éreznie kellett volna Perez féktávját, és valszeg a fülére is mondták neki.
Ricciardo nagyszerű volt, és Rosberg is hogy azzal az autóval ki tudott tartani
-
"A 4. helyen célba érő Jenson Button az utolsó előtti körben került Nico Hülkenberg és Fernando Alonso elé, Kimi Räikkönen pedig csak Massa és Pérez balesetének köszönhette, hogy pontszerző helyen ért célba." -
Fingom sincs hogy került oda!
Semmit se tudok róla, hányszor volt boxba? :D -
G_ArchAngel #149471 Button elozeseit valaki latta? :O -
G_ArchAngel #149470 160LE-vel gyengult Rosberg autoja. Uristen milyen eros lehet a Merci, ha igy is szinte vegig tartotta az elso helyet??? -
G_ArchAngel #149469 Vettel kamerajabol nem tunt annyira veszesen kozelinek a keresztbe csuszo auto. -
Pontosan.
Hasonló mint Sumi/Bruno Senna esetébe Spanyol nagydíjon. Olyat reagált Perez amit Massa sehogy sem bírt volna kivédeni, mint ahogy anno Bruno reagált.
Egyáltalán nem volt béna Massa. -
nem feltétlen massa hibája volt szerintem. Massa kamerájából pont nem látszik, mert akkor akad meg a kép, de perez szemszögéből látszik hogy jóval előbb fékezett mint a redbull és kicsit balra is húzta az autót(0:35-nél)
-
G_ArchAngel #149466 Mákos Fetl :) -
És Buttont láttad? Pedig, ha jobban sikerül Massa keresztbecsúszása, akkor dobogós! -
Szép volt Massa
-
Perez miatt megérdemelné. Sajnálom a srácot nagyon
-
Riccardo szépen behúzta, Lajost sajnálom.
Massa Coulthard utolsó éveit idézve torpedózott, a ferrari továbbra is világszara. -
Massa fog büntit kapni vajon? -
SzocsA #149460 massa ist faster -
Ők versenyeznek még? Én nem láttam őket ma. Ti igen?
-
McCartman #149458 Massa, a balfasz. -
Ferrari ismét világszégyene... -
megelőlegezted neki a bizalmat erre tessék x) -
Utolsó 20 kör brutáljó volt.
Ez a sport nem Massának való
-
Pedig már kezdtem együtt érezni és Massaval. De most megint vissza kerül EZEK MIT KERESNEK MÉG ITT!!! csoportba. -
pfffúúúúúúú -
Ez fasza volt! Grat Ric!!! -
Elmúlt évek legjobb versenye:D -
Pukkant egyet az a jobb hátsó. -
Vajon mi lesz majd a Hungaroringen így, mert itt lesz még csak majd hőség. -
Faszom .. -
óóó csak Massa el ne bassza.. kijárna már neki egy győzelem, de legalább egy dobogo :D -
G_ArchAngel #149446 Sajnalom, de orulok. Remelem Rosberg is bucsuzik es a tobbiek versenyeznek majd a dobogoert. -
Egy csatának jobban örültem volna :/ -
Rai biztos nem rossz pilota, de kozel sem kulonleges, mint Alo, ezekkel a hibakkal bizonyitja. -
Mercis mérnökök,hogy nyomogatják a gombokat ezerrel
haha