182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#149874 Abszolút! -
#149873 -
IXEMGabeo #149872 akár lehetne 4-3 fordítva is;)
ha Rosbergnek lett volna meghibásodása legalább 1 ahol kiesik akkor is 4 pont előnye lenne akár, de mivel szoros a csata és apróságokon múlik a dolog ezért a jelenlegi helyzet így van jól...fordulhat ez még bőven... -
G_ArchAngel #149871 egyelore 4:3 Lewisnak, nem?
Szerencsetlen volt 2x sajnos, igy akar 6:3 is lehetne az allas, de Rosberg olyan konstans, mint az apja volt, siman behuzza az elerheto max pontszamokat az adott szituaciokban -
#149870 érdekes csata lesz az biztos kettejük között,és mostmár Lewison lesz a nagyobb nyomás,nem fér bele mostmár nem hogy 1 nullázás,de már az se nagyon,ha 2-3 hellyel Rosberg mögött végez. El kell kezdenie nyerni a futamokat -
G_ArchAngel #149869 En egyikuknek sem drukkolok, de mindketten szimpatikus pilotak es a csapat is az. Azonban annak orulok, hogy Rosberg bizonyitja, hogy o nem csak egy ujabb Heidfeld, hanem tenyleg egy olyan top versenyzo, akinek csak a megfelelo technika hianyzott ahhoz, hogy VB lehessen. Legalabbis eselyes legyen a vegso gyozelemre.
Lewis szerintem egy kicsit jobb, kepes elovenni tizedeket korokon keresztul, de hajlamosabb is hibazni (Senna), mig Rosberg olyan gep, mint Prost es Lauda volt anno, kalkulal es beoszt mindent a kockas zaszloig. -
#149868 Máskor meg majd fordítva lesz. Ez is az F1 része. -
#149867 ja, tényleg... -
#149866 -
#149865 és trollkodnak tovább :DDD
#149864:kint voltak helyszínen,onnan nincs -
#149864 megint nem volt boxutca online? -
#149863 úgyis hiányzott a látvány
-
#149862 -
#149861 -
#149860 Pont ez a gond a Forma 1-el, hogy boxon mennek el a helyezések, nem a pályán! -
IXEMGabeo #149859 előferdül...ezt ő szúrta el tegnap...
Rosberget így sem úgy sem tudta elkapni, aki remekül osztotta be elől az előnyét...
legalább most megint adott egy fricskát a kritikusoknak akik azt mondták, ha Hami van mögötte akkor tuti megelőzi őt, hát nem;)
jó volt látni azért, hogy a Williams, ha nem is tudták tartani a Mercisek tempóját, de egészen közel voltak hozzájuk és sokat fejlődtek év elejéhez képest...remélhetőleg ez nem csak időszakos fellángolás volt, hanem egy állandósult helyzet -
#149858 Hami gyözelme meg egyértelmüen a 2 boxon ment el., ott minimum 2mp-et vett el töle, amivel rosberg elé tudott volna visszaérni -
IXEMGabeo #149857 igazat kell adjak precisenek..Massán is múlt nem csak a csapat fantasztikus boxtaktikáján...Bottas így is 3. lett amihez gratula neki, mivel 1. dobogója...bár nekem ugyanolyan savanyú, mint a többi finn nem szimpi annyira...
nekem bejött ez a futam bár tény és való az eleje jobban indult a végére nem maradtak izgalmak...
Vettel hát:( ez nem akar összejönni..Ricciardo pedig szépet mentett a végén..
Perez pedig parádésan osztja be a gumijait -
#149856 Az nem volt ilyen fontos, csak egy vb cím múlt rajta :DD -
#149855 Alo meg nem tudott elmenni Petrovnak anno -
precise #149854 Bottas mogött is ott volt hami ugyanolyan szituációban mégsem tudta megelőzni, hiába volt hideg gumin Bottas. Ezek a különbségek számítottak pl vettel webber között, vagy alo massa között anno.
Rózsi-Hami párharcban nagyon jól kijön milyen apróságokon múlik ki lesz bajnok és ki nem. -
#149853 micsoda troll a Merci :DDD
-
#149852 ah... köszi :) -
#149851 Jaja. Szar volt ez a finn-német az angol bíróval ... -
G_ArchAngel #149850 Massa:
"Massa a pole-ból rajtolt, nagy reményeket fűzött a mai futamhoz. A Williams rossz döntést hozott az első kiállások előtt, és túl sokáig vártak a cserével. A brazil versenyző Rosberg és Hamilton közé jött vissza, de a brit is elment mellette a bejáratott abroncsokkal."
Raikkonen:
"Az egész hétvégén különbözött egymástól a két Ferrari F14-T, miután a Ferrari folyamatosan próbálgatja az új fejlesztéseit. Úgy tűnik, hogy az ideálisabb csomag Alonso autójára került fel."
Az internet hasznos dolog, lehet olvasni informaciokat az adott szituacioban kozvetlenul reszt vevo szemelyektol es akkor nem kell hulyeseget irni. -
#149849 nem -
#149848 bealudtam,ez mindent elmond -
#149847 Érdemes este meccs/tanulás helyett megnézni az ismétlést? Kb első boxkiállásokig követtem fél füllel, aztán elmentem úszni... addig egész tűrhetőnek tűnt. -
precise #149846 Massáról mondtam tegnap:
"Na Massa Pole! Itt a lehetőség, hogy visszatérjen a B kategóriából. Ha tippelnem kell a holnapi teljesítményét, figyelembe véve az utóbbi éveit hát azt gondolom láttunk már tőle jó időmérőt, jó rajtot, de a futamon rendre becsúszott egy elfékezés itt, egy besokalás ott, és szép lassan lemaradt az A versenyzőkről."
A 60. körben a hármas kanyarban láthattuk az itt ott hibát, kérdés mennyi volt amit pont nem mutattak? Az eredményt látva volt még pár. Amikor Alo ráment, na mondom ha megelőzi akkor mi lesz a mese? A ferrari szólt a villiamsnek, hogy rosszabb autót adjanak alá mint Alo kocsija? :)))))))
Kiminek meg már lassan lesz plusz egy boxfala annyira kell istápolni.
Nem szeretem Vettelt de azért sajnáltam. -
#149845 Áhhá, így már látom. Hatalmas köszönet. Így már nem kell hallgatnom Szujó Wéber párost. -
#149844 ÉS a digi HD boxánál ,hogy lehet ez állitani?Mert én a hang menüben csak azt tudom állitani, hogy jobb, bal, mono vagy stereo legyen.
Se felirat se eredeti hang és semmi dolby választási lehetőséget nem találok a HD adásoknál.
Kaon1000-es beltéri -
#149843 nem
[ i ] gomb (csatornaváltó alatt), Hangsáv:
Magyar
Magyar Dolby Digital
mul Dolby Digital
Ez a három lehetőség volt. Amit te nézel, az az alapértelmezett beállítás. A fenti módszerrel viszont mindig az aktuálisan sugárzott hangsávok között lehet választani. Egyúttal ha van felirat, azt is választhatsz. Ez a videótárral is működik. -
#149842 Hm, én csak sima magyart látok, Menü gomb -> Beállítások -> Elsődleges beállítások alatt nézem. Te is itt állítod? -
G_ArchAngel #149841 a szandek, az a fontos -
#149840 Ez nem jött be. :D -
#149839 Egy helyre volt Alonsotól, 0,5 secre, és megijedhettek. :) -
#149838 Mi történt Webberrel, hogy nem buta, rózsaszínű ingben jelent meg a dobogón? :D -
paj01 #149837 Idén a közvetítések is borzalmasak. Ami kevés akció történik arról is lemaradunk néha még ismétlése sincs. Ami véletlenül látszik annak a felét meg Szujóék nem tudják értelmezni.
Nem értem, hogy a williams miért szopatta magát ezzel a box taktikával. Jó, lehet úgy is lenyomják őket de nem mind1 hogy a pályán védheti a pozíciót jó végsebességgel vagy eléjük vágnak a boxban.
Ferrarinál is ezt játszák sokszor kimivel. Hagyják hogy az előtte/mögötte lévők előbb kimenjenek, sőt még 2-3 körrel tovább kint is maradnak, hogy biztos mindenki elé kerüljön. És a végén semmi féle előny nem származik a 3 körrel frissebb gumiból.Nem értem. -
#149836 van "Magyar Dolby Digital" hangsáv -
#149835 Adás kezdete előtt kiírja, hogy eredeti hang digitálisan. UPC HD média box esetén hogy lehet ezt aktiválni? Próbáltam a hangsávot "Eredeti", majd az "Angol" opcióra kapcsolni, de nem történik semmi. Valakinek van ötlete?