FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmivel sem különb,mint akármelyik másik versenyzõ,az Õ korában,aki egy kicsit is reflektor fénybe került.(Említhetnénk Hamiltont pl.)
A különbség inkább ott van, hogy senki,még soha nem volt ennyire sikeres,az õ korában,ami egy igen nagy teher is egyben,amit cipelni kell..
De igazán ezt megérteni,leginkább egy szülõ fogja,akinek vannak ennyi idõs gyermekei..
Szóval ilyesmit a szemére vetni,több mint badarság!
csak úgy eszembe jutott
Vettel valóban egy kis elkényeztetett, hisztis hülyegyerek...ezt kár vitatni csakúgy mint autóvezetõi képességeit.
Most hogy lassan begyûjti a 4.VB trófeát elkezdjük schumi -hoz hasonlítani és az "unalmas" versenyek miatt is akaratlanul a Schumi- ferrari évek jutnak eszünkbe.
Mégis emlékszünk Schumi - Senna, Schumi - Hakkinen, Schumi - Alonso csatákra. Az "öregek" valahogy szerethetõbbek, tudjuk mi a hobbijuk, mire költik a pénzüket, kivel kavarnak stb.
Vettelrõl mit tudsz? Milyen mozzanatra lehet nála emlékezni? Egy jól megtervezett fogaskerék egy multi gépezetében.
Néha elmegy protokoll-targoncázni a Rauch gyárba és ostoba visongó nõket visz GEOX körökre potya cipõért.
Schumi gyermekkorházat támogat mind a mai napig....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Hol írtam én azt, hogy "a Honda azért lépett le, mert nem lehet a motort fejlesztni" ??? Kötekedni akarsz? Leírtam egy hosszabb véleményt és neked olyan problémáid vannak, aminek:
-semmi köze hozzá (sehol sem írtam, hogy azért volt unalmas mert nincs motorfejlesztés)
-nem is én írtam (#142166 carkey írta a Hondás dolgot)
Ha mindenáron bele akarsz kötni a mondandómba vagy a véleményembe akkor legalább olvasd már el...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ellenben Vettel viselkedése továbbra is egy hisztis hülyegyerek érzését kelti bennem. Ez van, nem lehet mindenki szimpatikus.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
arra várt hogy elhallkuljanak a nézõk és ne fütyüljék ki Vettel-t.. 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Gondolom az mindig is rendben volt mikor Hamilton és Alonso ( Alonsoban nem vagyok biztos) mutogat futam közben. Button rinyálása Perez miatt, néha mondjuk jogosan. De neked csak Vettelt kell kiemelned. 😊 Gondolom Hamilton fan vagy.
2. Lásd legutóbb ezévi Magyar Nagydíj Kimi ellen, elég látványos példa
3. Lásd a 2-es pontot
4. Olyan fejeket vág, mint egy 3 éves gyerek akinek kivették a kezébõl a játékát. De a lényeg inkább mit csinál amikor még versenyben van, de már érzi, hogy nincs sok esélye: lásd 3-as pont.
sumákot is majd felkérik 65 évesen...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2003-ban eladta a Cosworth üzletágát az akkori ChampCar vezetõinek Gerard Forsythnak, Kevin Kalhovennek és Paul Gentilozzinak. Utóbbi eladta késõbb a részét a másik két úriembernek. Forsythe magasról szarik az autósportra 2007 óta, Kelkhoven az Indycarban szenved szponzorok nélkül (tavaly Barrichello fõnöke volt) és a Cosworth is bevégzi 2014-ben ha nem száll be az IC-be 2015-ben mert oda olcsóbb motort gyártani.
A F1 pályája véget fog érni, mert nincs pénzük fejlesztésekbe milliókat ölni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak feltétlen késztetés érzett,hogy beböfögjön valami marhaságot Vettelrõl...
a másik csávó el is vette tõle a mikrofont
Mit jelent az hogy dobálni az autót?
Mit jelent az hogy Charlie-zni?
Mit csinál amikor nem õ nyer, hogy nem képes elfogadni?
Fejtsd ki.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lehet, hogy tud vezetni, de állandóan csitítania kell a csapatnak a rádión keresztül, plusz idegbeteg módon nekiáll dobálni az autót, "Charlie"-zni, stb.., ha elsõ-másodikra nem jön neki össze egy elõzés, ami nekem egyértelmûen arra a nagyon rossz emberi tulajdonságra vall, hogy nem képes elfogadni, hogy nem lehet mindig õ a gyõztes.
A medve nem játék.
Ez az év innentõl RB rajt-cél gyõzelem lesz. Nevetséges, hogy a Ferrari évek óta képtelen olyan kocsit építeni amivel legalább az elsõ két sor egyikébõl lehetne rajtolni rendszeresen. Így ülhetne akárki a kocsiban. Elismerésem Alonsonak mert az élmezõnyben ennyit senki sem elõzött az elmúlt években de a csapat sem taktikailag sem fejlesztésben nem tud felnõni a RB-hoz így nem is lenne megérdemelt egy vb cím.
Majd jövõre meglátjuk mi lesz.
Szurkolós témáról meg annyit, hogy fociban is ha te mondjuk a városod csapatának szurkolsz és a legnagyobb ellenféltõl leigazolnak egy jó csatárt akkor te abbahagyod a szurkolást vagy annak örülsz, hogy erõsödött a csapatod? Mert ahogy nézem ti itt inkább nem szurkolnátok a csapatotoknak... Számomra meg a ti felfogásotok tûnik nevetségesnek, bár szvsz ennek a megértése lehet csak azon múlik ki mennyire szereti a sportot és ki mennyit sportolt/sportol.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Pfúj!
(Asszem Monacoban volt is ilyen egy másik sorozatban, talán ide is lett linkelve.)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
vagy nem?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sztem nincs ebben gáz, fújjolnak, tavaly Hamilton-t is fújjolták, ez Monza, nem tetszik nem kell nyerni 😄
Hakkinen-t is gúnyolták...semmi nem változott, ez az 'oroszlán barlangja'
...szvsz nem kell ebbe beleszomorodni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"