182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#150234 Felnivel veszélyesebb azért jócskán. -
PacsutaTibi #150233 Nemrég jött ki egy ilyen zárt openwheel kocsi rfactorhoz. :D
http://www.youtube.com/watch?v=exrWF2j4hT0 -
#150232 Na ez pont egy olyan év, mint 2009, csak még szarabb. :D -
G_ArchAngel #150231 thx, faradt vagyok -
#150230 Rai gumija Chilton fején majdnem
Kell-e zárt pilótafülke a Forma-1-es autókra? -
G_ArchAngel #150229 -
#150228 -
#150227 Főleg arra gondolok, hogy például Bianchinak is van fix helye, cserépbe x millióért .. :-) -
#150226 Nem nagyon lehet, 70-98 a Red Bull-nál gondolom Ricciardo fizetése meg sem közelíti egyik Ferrari-s versenyzőét.
87-19 a Ferrari-nál.
Ahogy a Williams jön, még a konstruktőri 3. hely is ugorhat. ..és arra igen, 2009 óta nem volt példa. -
#150225 Hát az eredményeken nem ugy tűnik mintha olyan nagyon tolnák a marussia szekerét a ferrari.
-
#150224 csak nem lehet MSC nagyon rossz állapotban,ha Corinna képes ilyenre -
#150223 Jó, akkor most helyettesítsd be Vettelt a Raikkonen név helyére, Alonso helyére meg Ricciardot! :)
Kimi 2009ben Németországig kb. ugyanennyit teljesített, és az sem volt ez top Ferrari. -
#150222 Kis túlzással a Marussia olyan talán és még esetleg a Sauber is, bár az utóbbi már nem annyira, mintha a Toro Rosso és a Red Bull kapcsolatát nézné az ember.. mindkét csapat Ferrari motort használ, szerintem az olaszok még pénzt is raktak bele.. ha megnézed, a Marussián is akad például 1-2 olasz szponzor .. -
#150221 Bianchi a Ferrari versenyzői akadémia tagja,eléggé nyomták hogy a Marussiában szerezzen tapasztalatot. -
#150220 egyébként az hogy van, hogy másik csapatból hivnak tesztelni ? neki nem kell a saját csapatával?
Miért nem delarosa nyomja a második napot is .
Ilyenkor nem félti k az adataikat hogy a másik csapathoz átviszi bianchi? -
#150219 Itt a cikk most csak a tesztet említi, ahol is Kimi és De La Rosa tesztelt volna, csak úgy volt ez a kis bibi és ezért bedobnák a helyére Bianchit. -
#150218 ..valami lesz az ziher. Kimi-t azért fizették meg nem kevés pénzzel, és ezért lett két világbajnok a csapatnál, hogy a legnagyobb eséllyel induljanak a csapatbajnoki címért, és aztán ki tudja.
Ehhez képest ekkora különbség a két versenyző között elég nagy csalódás lehet.
A két Mercis külön liga, de az utánuk lévő helyekért harcban van Alonso.
Kimi meg..futamonként 2 pontos átlagot hoz, és a valamire való csapatok közül csak a Toro és a Lotus van mögötte, mindenki más előtte.
-
#150217 Röviden: Bianchi veheti át Raikönnen helyét -
#150216 "sok év" ... Muhaha! :D -
#150215 :D vagy Ferkas.. -
#150214 jobb szélen biztos valami Renaultos főmérnök :D -
#150213 Amugy mi volt ez a nyitotta a DRSt cimu sztori a vegen:DDD
Alonso drukker vagyok, de ez kicsit paranoid volt:D -
#150212 Nagyon nagy csata volt, kar, hogy nem az elso helyekert. Na meg kar a sok picsogasert kozben. De amugy respekt mindkettonek, h okosan csinaltak. Ha ugyanolyan a gumijuk lehet eljatszottak volna a vegeig:D -
#150211 Nem a lófaszt nem .. Ausztráliában elrontották a versenyét, Ausztriában is, most is ez a baleset .. ez nem a rinyálása, te is frusztrált lennék, főleg, hogy látod hogy az autód és a csapattársad is jól szerepel.. -
#150210 Nem érdemes, nézd vissza youtube-on a kettőjük párharcát, annyi lesz a futam izgalma. -
#150209 Sajnos már divat lett a Massa fikázás, ha már nyilatkozik valamit, az mindig csak sírás. -
ShaiHulud #150208 erdemes, mert az elmult sok ev legjobb parharca volt a vettel vs alonso. -
G_ArchAngel #150207 Szóval az egész verseny arról szólt, hogy a finn szó szerint szétesett, a két hisztis picsa és rajongói pedig egymás haját tépték az éterben?
Érdemes a kerítés építés miatt letölteni? -
IXEMGabeo #150206
úristen:DDD én ki vagyok ettől a Hornertől:DDD -
IXEMGabeo #150205 Az egy dolog, de ma hol tehetett róla, hogy összetört az autója? Az volt a mák, ahogyan megfogta és nem lett nagyobb baj...bele is rongyolhatott volna Raikkonenbe -
IXEMGabeo #150204 ezt meg se láttam:) bőven bizonyított már nehéz helyzetben...idén már Barcelonában is megmutatta, hogy képes feljönni hátulról előzgetve -
#150203 aha
folyamatosan panaszkodik
pff :D megint vigyük túlzásba igen
ha nem a sablonos riportokat olvassák egyesek már egyből mutogatnak a sírás/panaszkodással
mint a zsidók a holokausztal komolyan
mutogat másikra
töri az autót
hányszor esett ki idén SAJÁT hibájából?
lassú
igen? volt 2-3 futam ahol 100% dobogó lett VOLNA ,ha a csapat is képes lett volna rá mondjuk
-
#150202 és ekkora beleérte a kezed a bilibe... -
#150201 Ha Buttont elküldik McLarentől és nem vonul vissza akkor jöhet a Williamsbe jövőre Massa helyére :) -
#150200 Massa semmit sem változott.. Folyamatosan panaszkodik, mutogat a másikra, töri az autókat, és lassú.. A Williams tényleg szárnyalna, ha egy tehetséges pilóta ülne ott helyette.. Remélem év végén szárnyalni fog ő is.. El a csapattól.
-
#150199 értitek,nem ám rendesen meg kell csinálni a hűtést,inkább a mercedes menjen gyorsabban a felvezető körön -
#150198 valaki még azt magyarázza meg,Gutierrezt miért büntették meg-Maldonado előzött,de ő mind2jüket simán megelőzte volna,csak a venezuelai ráhúzta és ezért tapadtak össze,amiből lett később a majdnem bukfenc is...ezért neki biztos nem járt volna büntetés,hisz ő egyenesen vette a féktávot,Maldonado meg nem a tükröt nézte,sima versenybaleset... -
#150197 Szerintem Vettel és Alonso is király volt.
Mindketten vigyáztak, ne legyen baja a másiknak.
A picsogás mindkettőre jellemző, amikor fel vannak pörögve. Lehet erről napokat beszélni, vagy lehet tudni, hogy ilyenek és kész. -
#150196 -
#150195 Hamilton és Montoya
jó nap! :)