182110
  • allock #150234
    Felnivel veszélyesebb azért jócskán.
  • PacsutaTibi
    Nemrég jött ki egy ilyen zárt openwheel kocsi rfactorhoz. :D

http://www.youtube.com/watch?v=exrWF2j4hT0
  • a.carkey
    Na ez pont egy olyan év, mint 2009, csak még szarabb. :D
  • G_ArchAngel #150231
    thx, faradt vagyok
  • Master91
    Rai gumija Chilton fején majdnem

Kell-e zárt pilótafülke a Forma-1-es autókra?
  • G_ArchAngel #150229
  • Master91
  • V43 1105
    Főleg arra gondolok, hogy például Bianchinak is van fix helye, cserépbe x millióért .. :-)
  • b-type
    Nem nagyon lehet, 70-98 a Red Bull-nál gondolom Ricciardo fizetése meg sem közelíti egyik Ferrari-s versenyzőét.
    87-19 a Ferrari-nál.
    Ahogy a Williams jön, még a konstruktőri 3. hely is ugorhat. ..és arra igen, 2009 óta nem volt példa.
  • repvez
    Hát az eredményeken nem ugy tűnik mintha olyan nagyon tolnák a marussia szekerét a ferrari.

• HTS s3rg1nh00
    csak nem lehet MSC nagyon rossz állapotban,ha Corinna képes ilyenre
  • a.carkey
    Jó, akkor most helyettesítsd be Vettelt a Raikkonen név helyére, Alonso helyére meg Ricciardot! :)

Kimi 2009ben Németországig kb. ugyanennyit teljesített, és az sem volt ez top Ferrari.
  • V43 1105
    Kis túlzással a Marussia olyan talán és még esetleg a Sauber is, bár az utóbbi már nem annyira, mintha a Toro Rosso és a Red Bull kapcsolatát nézné az ember.. mindkét csapat Ferrari motort használ, szerintem az olaszok még pénzt is raktak bele.. ha megnézed, a Marussián is akad például 1-2 olasz szponzor ..
  • HTS s3rg1nh00
    Bianchi a Ferrari versenyzői akadémia tagja,eléggé nyomták hogy a Marussiában szerezzen tapasztalatot.
  • repvez
    egyébként az hogy van, hogy másik csapatból hivnak tesztelni ? neki nem kell a saját csapatával?
    Miért nem delarosa nyomja a második napot is .
    Ilyenkor nem félti k az adataikat hogy a másik csapathoz átviszi bianchi?
  • V43 1105
    Itt a cikk most csak a tesztet említi, ahol is Kimi és De La Rosa tesztelt volna, csak úgy volt ez a kis bibi és ezért bedobnák a helyére Bianchit.
  • b-type
    ..valami lesz az ziher. Kimi-t azért fizették meg nem kevés pénzzel, és ezért lett két világbajnok a csapatnál, hogy a legnagyobb eséllyel induljanak a csapatbajnoki címért, és aztán ki tudja.
    Ehhez képest ekkora különbség a két versenyző között elég nagy csalódás lehet.
    A két Mercis külön liga, de az utánuk lévő helyekért harcban van Alonso.
    Kimi meg..futamonként 2 pontos átlagot hoz, és a valamire való csapatok közül csak a Toro és a Lotus van mögötte, mindenki más előtte.
  • V43 1105
    Röviden: Bianchi veheti át Raikönnen helyét
  • a.carkey
    "sok év" ... Muhaha! :D
  • contraste
    :D vagy Ferkas..
  • Master91
    jobb szélen biztos valami Renaultos főmérnök :D
  • contraste
    Amugy mi volt ez a nyitotta a DRSt cimu sztori a vegen:DDD

Alonso drukker vagyok, de ez kicsit paranoid volt:D
  • contraste
    Nagyon nagy csata volt, kar, hogy nem az elso helyekert. Na meg kar a sok picsogasert kozben. De amugy respekt mindkettonek, h okosan csinaltak. Ha ugyanolyan a gumijuk lehet eljatszottak volna a vegeig:D
  • V43 1105
    Nem a lófaszt nem .. Ausztráliában elrontották a versenyét, Ausztriában is, most is ez a baleset .. ez nem a rinyálása, te is frusztrált lennék, főleg, hogy látod hogy az autód és a csapattársad is jól szerepel..
  • adam46
    Nem érdemes, nézd vissza youtube-on a kettőjük párharcát, annyi lesz a futam izgalma.
  • adam46
    Sajnos már divat lett a Massa fikázás, ha már nyilatkozik valamit, az mindig csak sírás.
  • ShaiHulud
    erdemes, mert az elmult sok ev legjobb parharca volt a vettel vs alonso.
  • G_ArchAngel #150207
    Szóval az egész verseny arról szólt, hogy a finn szó szerint szétesett, a két hisztis picsa és rajongói pedig egymás haját tépték az éterben?

Érdemes a kerítés építés miatt letölteni?
  • IXEMGabeo

úristen:DDD én ki vagyok ettől a Hornertől:DDD
  • IXEMGabeo
    Az egy dolog, de ma hol tehetett róla, hogy összetört az autója? Az volt a mák, ahogyan megfogta és nem lett nagyobb baj...bele is rongyolhatott volna Raikkonenbe
  • IXEMGabeo
    ezt meg se láttam:) bőven bizonyított már nehéz helyzetben...idén már Barcelonában is megmutatta, hogy képes feljönni hátulról előzgetve
  • Master91
    aha

folyamatosan panaszkodik
    pff :D megint vigyük túlzásba igen
    ha nem a sablonos riportokat olvassák egyesek már egyből mutogatnak a sírás/panaszkodással
    mint a zsidók a holokausztal komolyan

mutogat másikra
    töri az autót
    hányszor esett ki idén SAJÁT hibájából?

lassú
    igen? volt 2-3 futam ahol 100% dobogó lett VOLNA ,ha a csapat is képes lett volna rá mondjuk

• adam46
    és ekkora beleérte a kezed a bilibe...
  • Norbi1990
    Ha Buttont elküldik McLarentől és nem vonul vissza akkor jöhet a Williamsbe jövőre Massa helyére :)
  • Peppus
    Massa semmit sem változott.. Folyamatosan panaszkodik, mutogat a másikra, töri az autókat, és lassú.. A Williams tényleg szárnyalna, ha egy tehetséges pilóta ülne ott helyette.. Remélem év végén szárnyalni fog ő is.. El a csapattól.
  • HTS s3rg1nh00
    értitek,nem ám rendesen meg kell csinálni a hűtést,inkább a mercedes menjen gyorsabban a felvezető körön
  • HTS s3rg1nh00
    valaki még azt magyarázza meg,Gutierrezt miért büntették meg-Maldonado előzött,de ő mind2jüket simán megelőzte volna,csak a venezuelai ráhúzta és ezért tapadtak össze,amiből lett később a majdnem bukfenc is...ezért neki biztos nem járt volna büntetés,hisz ő egyenesen vette a féktávot,Maldonado meg nem a tükröt nézte,sima versenybaleset...
  • Lteebee
    Szerintem Vettel és Alonso is király volt.
    Mindketten vigyáztak, ne legyen baja a másiknak.
    A picsogás mindkettőre jellemző, amikor fel vannak pörögve. Lehet erről napokat beszélni, vagy lehet tudni, hogy ilyenek és kész.
  • Master91
  • b-type
    Hamilton és Montoya
    jó nap! :)