FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Ne etesd a troll alreget, felesleges.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ellenben az utolsó sorban igaza van ugyanis Brazília hatalmas piac a Ferrarinak...nem mellesleg erõs támogatók lehetnek Massa mögött...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ugyan már...

Egy ilyen millió dolláros bizniszben, ha valaki lesérül, adnak neki egy évet, ha nem megy neki, csere. Massa-nak hatalmas szerencséje, hogy Dominecali alkalmatlan csapatvezetõnek, ezért éveket simogatta a maszatkát, hogy na mégis kicsikém, megy az neked csak akarnod kell. A másik mákja, hogy Brazil, az az ország pedig a Ferrari egyik legnagyobb piaca a hihetetlen nagy társadalmi szakadék miatt, így nem volt utolsó reklám egy Brazil versenyeztetése.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

V43 1105
Hülknek kéne egy jó szponzor aki erõs támogatást nyújtana, Massa mellé valóban perfekt lenne. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

én Grosjeant kivágnám bármennyire is javuló formát mutat aztán felõlem szólhat a Hülkenberg-Massa páros a Lotusnál. 1. évben talán egyenlõek lennének a körülmények habár hosszú távon biztosan a németre építenének...

ez csak képzelgés mivel Grosjeant nem fogják kivágni a pénze miatt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
Yep.. az a sérülés a fején.. végleg megpecsételte, sokáig szerintem nem érezte magát 100%-osan az autóban, mármint hogy ott lenne pszichésen .. Lotushoz ha beül, akkor megnézem mit alakít, bízom benne, hogy jövõre is marad, értékes karakter a pilóták között, akárki mondd akármit ..

sérülése elõtt még a világbajnoki plusz is benne volt...

csapat és a technikai bakik nagyban közrejátszottak abban, hogy elbukta 2008-at hiába mondja Ulvar, hogy a szabályok "neki" kedveztek..

V43 1105
Egyetértek .. <#eljen> Sérülése ellenére is hozta amit kell, mondhat bárki bármit.. egyszerûen egy báb volt sok helyzetben, sajnálom is emiatt.. Tipikus Barrichelo, Irvine "báb" figura, sajnos .. 😞

a.carkey

A medve nem játék.

FeikG
Kicsit Kimis,de mivel nem õ,így talán érdekesebb 😊
LoL

Carlos
Csodas. Latom ezt a logot napi nyolc oraban es meg itt is. :-)

Þór vígi þessi rúnar

Norbi1990
Egy kis off, hátha érdekel innen valakit Montoya.
Montoya visszatér az Indycarba!
Dietrich
2010-ben volt a többit eltaláltam 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
vagy idén év elején 😊
pedig még láttam is élõ adásban. nem lett baja senkinek..mák.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Tavaly WTCC betétversenyeként, utcai pályán.

nearo
Ha elõzni próbálnak, zárhatod a jobb oldalt, vagy zárhatod a bal oldalt... de ember legyen a talpán, aki ezt kivédekezi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez amúgy mikor történt és hol? Remélem mindenki megúszta ép bõrrel...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
"Sziasztok!
Mivel idén kevesebb versenyzési lehetõséghez jutok, mint a korábbi években ezért, van idõm felfigyelni több dologra is. Az utóbbi idõben például azt vettem észre, hogy itthon sajnos nem kapnak akkora figyelmet a különbözõ utánpótlás szériák, mint amennyit megérdemelnének, pedig a feltörekvõ tehetségek versenyei gyakran több izgalmat hoznak, mint az F1-es futamok. Szerintem az egyik komoly oka ennek az, hogy Magyarországon kevés televíziós csatorna közvetít ezeknek a szériáknak a versenyeirõl és az interneten se sok olyan magyar nyelvû oldalt találni, amely foglalkozik például az F3 European Championshippel, a GP2-vel, vagy éppen az Auto GP-vel, a nyomtatott sajtóban meg talán még ennél is kevesebb a megjelenés. Én szeretnék tenni ez ellen a helyzet ellen, mert szeretném, ha nálunk is egyre népszerûbbek lennének ezek a bajnokságok. Éppen ezért a jövõben én is elmondom majd a véleményemet némelyik széria eseményeirõl. Próbálom majd egy kicsit átláthatóbbá tenni a dolgokat és megosztani a saját tapasztalataimat is. Remélem, a kezdeményezésemnek köszönhetõen sokan megszeretik majd ezeket a sorozatokat is.

Üdv.,
Tomi"

Minstrel
már a magyar nagydíjon is voltak, meg már egy ideje vannak ilyenek, majd jól meghackelik és elsõ helyre vetítik a Ferrarikat, RedBullnál meg kitör a pánik

http://topgearhungary.blogspot.com/

nearo
lol... nekem egyszer tûnt csak fel a pirelli felirat a célegyenesben, de nem foglalkoztam vele túl sokat, lerendeztem annyival, hogy esõs rajtnál az mennyire csúszhat <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Mondjuk én se vettem észre, de én a versenyt szoktam figyelni nem a reklámokat. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
ez csak most tûnt fel valakiknek? 😊
Didn’t Even Notice: CGI Adverts Used At Monza

mcmoha
A sok bulvár meg flém után legyen már egy kis technika is. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo

FeikG
Tiszta sor,ezt én is így látom.
És nem csak azért,mert Sumi elõtt,a Professzor volt nálam az etalon....

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
off
szakad a Hungaroringen az esõ a wsr 3.5 rajtja elött...

Lassan ott tartanak, hogy egy közép BL focicsapat is nagyobb költségvetéssel rendelkezik... , azt ott nem kell fejleszteni ûrtechnikát...

Istenem, hova süllyed még ez a sport?
Költségcsökkentés, persze, a Concorde-egyezmény aláirása után.
Kösz, Bernie, hogy lenyúlod és megosztod a csapatokat, tényleg, aztán meg Todt-tal kézenfogva papolsz összevissza. A CVC miért is kapja a bevételek 50%át? A maradék miért is úgy van elosztva, ahogy?

Totti5
Sauber a pénz miatt van szarban. A közép és kicsapatok csak fizetõs pilótákkal életképesek. Túl nagy pénztemetõ, ezen változtatni kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
<#levele>todt

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
http://www.gphirek.hu/f1/20130913-f1-az-fia-azonnal-nekilatna-a-koltsegcsokkentesnek-az-f1-ben.html

Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke kijelentette, hogy a szervezet képviselõi már a Forma-1 új munkacsoportjának elsõ ülésén elkezdenek kampányolni a költségek csökkentését célzó intézkedésekért.

Már minek ?
szoktam járni futni ne nekem mond, de, ha van idõd te is ideírsz

haldoklik az SG, hogy még a hsz-t sem jeleníti meg
és ilyet akkor csinál, ha a kép beillesztése sikertelen volt pff

Jeffjohnson
Nem tudom én sohasem itt vezetem le a feszültséget kimegyek futni, focizni vagy püfölöm a boxzsákot (az a legjobb benne, hogy 30perc és a legkomolyabb aggresszió is levezethetõ).

Az egyik alreg meg épp most írt de szerintem mindenki tudja, hogy ki a másik alreg akire gondoltam.

marha jó leírok egy regényt erre az SG nem jeleníti meg...tudod mit nem fogom mégegyszer leírni gondolj, amit akarsz...ááá

én sem regisztrálok alregeket ez vonatkozzon arra az illetõre, akire ezt írod...

én már már odaszurkálok egy egy megjegyzést, de réges régen nem beszélek gyûlölködve a versenyzõkrõl max akkor, ha felidegesít az egyikük futam közben...véleményezhettem volna Hamilton celebkedését és, hogy egy idõben állandóan a kutyáját mutogatták, Scherzi kisasszonnyal egyetemben, de nem tettem. Alonsot is mégtöbbet ócsárolhattam volna milyen köcsög, hogy a feleségét megcsalta egy orosz modellel. DE mivel a magánéletük nem a sporthoz tartozik max a média nyilvános bulvár eseményeihez ezért leszarom és nem foglalkozom vele😄DD

akkor megvan az új munkahelyem, köszönöm a lehetõséget 😊
Jeffjohnson
Én nem mondtam, hogy hazudsz pontosan tudom, hogy mire gondolsz de én nem hiszem azt, hogy egy forma1-es portál reprezentatív közvélemény kutatással lenne egyenlõ de szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan. Olyan ez mint a legtöbb játék fórumán szokott lenni. Attól mert egy bizonyos tömegnek a legnagyobb a hangja azért még nem biztos, hogy õk a többség. Szakmai körökbe meg Vettelt is biztosan ugyanúgy elismerik mint Hamiltont, Alonsot, Kimit... stb.

Amit nagyon nem szeretek, hogy a drukkerek legyenek azok akárkik olyan színtiszta gyûlölettel beszélnek róla, mintha éppen most szabadultak volna valamelyik idióta tarkopasz b-közepes szurkolótáborból akik alkoholmámorban üvöltik a "mocskos lilák"-at. Mégis mit követett el ellened az a "szerencsétlen", hogy így utálod. Én nem utálom Vettelt soha sem beszéltem ilyen gyûlölettel róla mint ahogyan ti teszitek Alonsoval, Hamiltonnal, Kimivel...stb., sõt én nem is regisztrálok alreget, hogy titeket flameljelek vele minden verseny után mert ha nem is értek egyet veletek legalább annyival megtisztellek, hogy normál hangnemben beszélek veletek.

szóval azt akarod mondani, hogy hazudok? nincs több kérdésem...

Kedves fórumozók!

Ismételten szerkesztõfelvételt hirdet az ultimate-sport.hu. Olyan emberek jelentkezését várjuk akik hajlandóak szabadidejükben írni a Formula 1 és az autósportok világában zajló történésekrõl, hírekrõl, esetleg szubjektív véleményüket megosztani az olvasókkal írásos formában.

Ha szeretnél egy dinamikusan fejlõdõ, sport bulvártól mentes oldal stábjának tagja lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozást az [email protected].

Köszönöm, hogy idõt szakítottatok ennek a kis felhívásnak az elolvasására!

Üdv: Ultimate-Sport stáb
Jeffjohnson
Egy dologra válaszolj te nem tudsz tisztességesen személyeskedés nélkül fórumozni?

Majd ha tudsz intelligens ember módjára fórumozni akkor folytatjuk, szólj ha megtanultad mert normális keretek között lehet velem vitatkozni sõt azt is elismerem ha nincs igazam de ez a személyeskedõ hangnemet hagyd meg másnak.

De irhattam volna azt is, hogy Coughlan neje altal fenymasoltatott dokumentumokat.

Meg tudtal volna birkozni ezzel a mondatszerkezettel? Tulzottan osszetette valt a tortenet?

Meddig hasznalta? Ameddig elonye szarmazott belole, majd szepen befekudt a FIA vizsgalobizottsaganak a zacsijat nyalogatni, hu spanyol vazallusaval...
De persze a hozzad hasonlo szemellenzosok szerint nezhetjuk ugy is, hogy az angyali Alonso semmit nem tett, csak a szemet fekete gyerek, a McLaren es a FIA, mind ok tehetnek errol, sot, ok tortek fel PDLR citormail fiokjat es onnan bombaztak Alonsot a beallitasokkal, amit PDLR nem tudott meg, miutan nem tesztelte a dokumentumok alapjan nem kiprobalt megoldasokat.
Igy gondolod ugye?
Igy mar megfelel a te kis anderseni vilagkepednek?

http://gaborszantai.co.uk/

korábban még azt írtad "exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat"

Te ennyire sotet vagy?

Ha azt irom, hogy nemetek altal gyartott autot hasznalok, akkor azt nem vehettem a VW Smith-Car-tol, mert akkor mar nem a nemetek gyartottak es nem igaz allitasom?
Ennyire szar az oktatasi rendszerunk?

http://gaborszantai.co.uk/

HTS s3rg1nh00
kicsit off:
5 éve a Mazda Furai leégett egy Top Gear forgatáson...amellett,hogy szvsz egy igen szép autó volt,a hangját tessenek meghallgatni 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey
Én nem tudom ebbõl mi volt az igazság, de a korábban állandó technikai hibákkal küzdõ McLarennek egyik pillanatról a másikra semmi mûszaki gondja nem lett egész évben ...

A medve nem játék.

Jeffjohnson
"Addig hasznalta PDLR altal tesztelt, exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat, amig jo volt neki,"
Amíg jó volt? mi volt jó? Addig használta, amíg el nem zárták az infó csapot. Tegyük csak tisztába a dolgokat nehogy félrevezess megint valakit.

Ami az emailekben volt:
Súlyeloszlás
Flexibilis hátsó szárny és az aero egyensúly
Gázzal felfújt gumi
Fékrendszer technikai megoldásai ("Can you explain me as much as you can, Ferrari’s braking system with the ? Are they adjusting from inside the cockpit?"

Ilettve pit stop stratégia is volt közte.

Ezek a súlyeloszlás és talán az aero egyensúlyt leszámítva mind technikai megoldások nem pedig beállítások.
Egyébként itt egy jó összefoglalás a történtekrõl csakhogy a jövõbe ne lehessen senkit félrevezetni:
Spygate

Jeffjohnson
Személyeskedést hagyd meg másnak! Látom elfogytak az észérvek innentõl már csak ez megy.

Jeffjohnson
Nem linkelsz miért? Olyan határozottan jelentetted ki gondoltam alá is tudod támasztani valami hiteles statisztikával ezek szerint nem ütöttél egy nagyot a hasadra és mondtál valamit.