182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#150274 Dieter Zetsche meg már fel is hívta Luca di Montezemolot,hogy mi lenne ha kiszállnának és indítanának egy külön sorozatot... -
#150273 Ez mekkora f@szság már, az első futam elött elfogadták az autót szabályosnak ? Ha igen és indulhatott a versenyen akkor ne szezon közbe találják ki hogy mégsem jó, főleg ugy, hogy sem tesztelni sem modositani nem lehet a kocsin szezon közbe.Most akkor ha betiltja és ez a rendszer szerves részét képezi a kocsinak akkor hogy szerelik ki belöle , ugy hogy az még versenyre is alkalmas legyen.
Egy kicsit gondolkodjanak már gyakorlatiasabban vagy előre, hogy mi történhet ha valamit megváltoztatnak.
Ahelyett, hogy olyan szabályokat hoznának ami a gyengébbeket felhozza inkább olyat hoznak ami az eröset legyengíti, szép fejlődés mondhatom. -
#150272 -
#150271 Most már tuti, hogy a FIA direkt cseszi szét az F1-et. Lassan nem való ide semmi technika csak ez:
-
#150270 9 futam után meg akarják szüntetni egy csapat dominanciáját...a RB 4 évig verte szarrá a mezőnyt,azzal nem volt probléma? -
#150269 Hamilton: A Német Nagydíj nem Rosberg hazai versenye -
#150268 9 verseny után ha hirtelen betiltják,csak mert építettek egy túl jó autót...én vinném a kis pénzemet máshova,aztán bekaphatja az FIA. -
precise #150267 http://www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-veget-vet-a-mercedes-dominanciajanak-a-nemet-nagydijtol-rossz-idok-varhatnak-hamilton-es-rosbergre/ -
#150266 -
#150265 Közben újraértelmezték a nyilatkozatot. -
#150264 [origo] GPhírek @origoGPhirek
Az Autosport szerint a Német GP-től betiltják az első-hátsó/bal-jobb futóműveket hidraulikusan összekötő FRIC v. interlink felfüggesztést.
Nem volt elég gazdaságos?Túl drága? -
#150263 kinek mit jelent a "kirakati majom" kifejezés. Én úgy látom Hamiltonnak ezt a sok netes szereplését,hogy szeretné magát közelebb vinni az egyszerű emberekhez,akik nézik őt a tévében. Olyan dolgokat oszt meg,olyan helyekről,meg olyan szituációkban,amikor egy picit meglehet őt ismerni hogy igazából milyen is lehet ha nem versenyautóban ül,és ez szerintem jó dolog. Nem arról rakja a képeket,hogy tegnap este 6x meghúzta a csaját,vagy hogy most vett farmert 3000 fontért,hanem egyszerű dolgokról,éppen merre járt,jótékonykodott valahol stb...Persze ennek hatalmas üzleti értéke is van,mert boldog-boldogtalan követi őt mindenhol,de picit meglehet őt ismerni emberileg is. -
#150262 Az biztos hogy jobb ember mint a kommentelők akik majomnak, rabszolgának tituálják, rasszista megynilvánulásokról nem is beszélve.
Hamilton nem mondhat semmit mert nekiesnek a primitív emberek, hisz interneten bármit lehet név nélkül.
Hamilton mindig is ilyen volt, akinek ez tetszik tetszik, akinek nem az menjen el mellette. Rendszeresen követem a facebookon, hivatalos oldalán és egyéb csatornákon és egy nagyon közvetlen, jókedvű, sikerre éhes, a csapata és a csapattársai irányában alázatos. Elsimeri ha hibázik és hülye volt, elimseri mások eredményét, ösztönzi a csapatát. Mellessleg sokat admányozik oda ahonnan a gyökerei eredenek. Imádja az állatokat és a kutyáit.
-
#150261 Azért ha Rosberg megeszi mentálisan reggelire (már pedig ennek nagyobb a valószínűsége) attól még ne szúrd tökön magad...
A másik pedig,ezzel a sok szar online dolgokkal,meg legalább annyi ellenséget is szerez,mint szurkolót..
Sosem kedveltem,de amióta ilyen kirakati majommá lett,azóta már ki nem állhatom,meg sokan mások se... -
#150260 Hamilton: Rosberg nem is igazi német -
#150259 A keresett oldal nem található -
#150258 http://www.gphirek.hu/f1/20140708-ilyenek-lesznek-a-18-collos-f1-es-kerekek.html -
#150257 Angol szöveg kicsit más de ez egy vicc, viszont Facebookon egyből le lett rabszolgázva Hamilton... S abban teljesen igaza van ha alsóbb kategóriákban Monacói színekben indult akkor nyilván azért választotta a németet mert az nagyobb piac, több lehetőség. Ezzel semmi gond nincs. -
#150256 Hamilton egy vagány csávó,aki kihasználja a mai kor összes ilyen buzi technikai vívmányát,és gyakorlatilag a neten él. Mindent tudnak róla a szurkolók,mindent kiposztol,és napról napra állítja maga mellé az embereket. Minden kibaszott nap nyomatja a kutyájáról a képeket,miért? Mert aki nem F1 fan,de úgy ahogy tudja ki az a Hamilton,egyből neki fog szurkolni,és őt fogja kedvelni,mert "jaj de cuki a kutyája". Fulcapban nyomul mindenhol,kivan varrva,ezzel a fiatalabb réteget célozza meg,akiknek az a név,hogy "Rosberg" semmit nem mond,de Hamiltonra már felkapják a fejüket,és vágják hogy ő az a vagány szinesbőrü versenyző. A pályán már lehiggadt,de civilben még csak most kezdi úgy felépíteni magát,hogy egy igazi celeb legyen,baromi nagy reklámértékkel. Ha idén világbajnok lesz,márpedig az lesz,ezt most július 8.-án lemerem írni,akkor fogjuk még őt látni nem is olyan sokára Mercedes autó reklámban. A német gyár hatalmasat húzhat vele,hogyha lépten nyomon vele fogják promózni az új autóikat,minden rendezvényen ott lesz stb stb... -
#150255 na remélem a 18 colos kerekekről kirakott f1lájv hír alatti komment miatt letiltanak az oldalról... -
#150254 Azért a beképzelt Britneyt sem kell félteni .. :D -
IXEMGabeo #150253 Rosberget is bántotta volna a sajtó, ha leniggázta volna Lewist:) de mivel egy született politikus és van esze ilyeneket nem fog nyilatkozgatni -
#150252 Köszönjük szépen az intelligens megnyilvánulásod ezzel a lendülettel mehetsz is tovább. -
Matyko92 #150251 Hatásvadász cím. Hamiltonnak ez a viselkedése undorító. Ahhoz képest, hogy azért nem így indult, egy Ál-Rapper-Internet-cicagyerekké vált. Remélem jól elkeni a száját Britney a szezonban.
Fordított nyilatkozatot olvastam volna szívesen: Hamilton nem brit - a többi szépet meg képzeljük mellé. :D -
IXEMGabeo #150250 igaza van részben, Rosberg finn őstől származik, Német honban született, de Monacoban élte le az életét, gyerekkorát:DDD nehéz meghatározni a nemzetiségét :D, de azért megint elkezdett pofázni egy győzelem után..nem túl szép...de mivel tudom milyen a celebboy ezért nem izgat:D
úgyis az utolsó futam után (duplázós Abu Dhabi) fogja az egészet eldönteni...
fogunk sztem anyázni -
#150249 http://www.telesport.hu/2014/07/08/hamilton-rosberg-nem-is-igazi-nemet/
hatásvadász cím mondjuk, de azért durva -
#150248 utcsó már viszont az :3 -
#150247 mondjuk ez nem full elektromos, de még az F1 se az
-
#150246 az az igazság hogy az elektromos hang jobban tetszik mint ez
hülye butítás hogy nem éri meg felpörgetni a motort meg ölte az egészet.. -
#150245 Az elektromos korszak előtt 1x még hallani kellene élőben is ezt a "nagyonerős" motorhangot. -
#150244 Hivatalos: A héten Bianchi váltja Räikkönent -
#150243 miért, kimegyünk? :D -
Stockbauer33 #150242 -
#150241 Bild újságírója se semmi: „Schumacher asszony hihetetlen szívélyességet sugárzott. Nem esett nehezére egy trágyával teli talicskát tologatni, közben pedig mindenkihez volt egy kedves szava.” -
#150240 Corinna Schumacher: Egy reményt keltő mosoly -
#150239 Viszont nem 25 pont járt az első helyért sem. -
IXEMGabeo #150238 Kevés dolog derült ki, de ez bíztató -
IXEMGabeo #150237 2009-es Ferrari még a szezon elején megbízhatatlan is volt a tetejébe véve...Massa ott haladt az 5. helyeken és állandóan megállt alatt a vas...
sokkal rosszabb technika volt -
IXEMGabeo #150236 Kanadában Perez;) -
#150235 Mindegy, ilyen sebbességnél egy ekkora tárgy, vagy egy kisebb ( lásd Massa esete ) is életveszélyes, vagyis pont hogy halálos.