182110
  • HTS s3rg1nh00
    Dieter Zetsche meg már fel is hívta Luca di Montezemolot,hogy mi lenne ha kiszállnának és indítanának egy külön sorozatot...
  • repvez
    Ez mekkora f@szság már, az első futam elött elfogadták az autót szabályosnak ? Ha igen és indulhatott a versenyen akkor ne szezon közbe találják ki hogy mégsem jó, főleg ugy, hogy sem tesztelni sem modositani nem lehet a kocsin szezon közbe.Most akkor ha betiltja és ez a rendszer szerves részét képezi a kocsinak akkor hogy szerelik ki belöle , ugy hogy az még versenyre is alkalmas legyen.

Egy kicsit gondolkodjanak már gyakorlatiasabban vagy előre, hogy mi történhet ha valamit megváltoztatnak.
    Ahelyett, hogy olyan szabályokat hoznának ami a gyengébbeket felhozza inkább olyat hoznak ami az eröset legyengíti, szép fejlődés mondhatom.
  • RatBaG #150272
  • allock #150271
    Most már tuti, hogy a FIA direkt cseszi szét az F1-et. Lassan nem való ide semmi technika csak ez:

• bakkerman
    9 futam után meg akarják szüntetni egy csapat dominanciáját...a RB 4 évig verte szarrá a mezőnyt,azzal nem volt probléma?
  • pedobear
    Hamilton: A Német Nagydíj nem Rosberg hazai versenye
  • HTS s3rg1nh00
    9 verseny után ha hirtelen betiltják,csak mert építettek egy túl jó autót...én vinném a kis pénzemet máshova,aztán bekaphatja az FIA.
  • precise
    http://www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-veget-vet-a-mercedes-dominanciajanak-a-nemet-nagydijtol-rossz-idok-varhatnak-hamilton-es-rosbergre/
  • mcmoha
  • mcmoha
    Közben újraértelmezték a nyilatkozatot.
  • Master91
    [origo] GPhírek @origoGPhirek

Az Autosport szerint a Német GP-től betiltják az első-hátsó/bal-jobb futóműveket hidraulikusan összekötő FRIC v. interlink felfüggesztést.

Nem volt elég gazdaságos?Túl drága?
  • bakkerman
    kinek mit jelent a "kirakati majom" kifejezés. Én úgy látom Hamiltonnak ezt a sok netes szereplését,hogy szeretné magát közelebb vinni az egyszerű emberekhez,akik nézik őt a tévében. Olyan dolgokat oszt meg,olyan helyekről,meg olyan szituációkban,amikor egy picit meglehet őt ismerni hogy igazából milyen is lehet ha nem versenyautóban ül,és ez szerintem jó dolog. Nem arról rakja a képeket,hogy tegnap este 6x meghúzta a csaját,vagy hogy most vett farmert 3000 fontért,hanem egyszerű dolgokról,éppen merre járt,jótékonykodott valahol stb...Persze ennek hatalmas üzleti értéke is van,mert boldog-boldogtalan követi őt mindenhol,de picit meglehet őt ismerni emberileg is.
  • Totti5
    Az biztos hogy jobb ember mint a kommentelők akik majomnak, rabszolgának tituálják, rasszista megynilvánulásokról nem is beszélve.

Hamilton nem mondhat semmit mert nekiesnek a primitív emberek, hisz interneten bármit lehet név nélkül.

Hamilton mindig is ilyen volt, akinek ez tetszik tetszik, akinek nem az menjen el mellette. Rendszeresen követem a facebookon, hivatalos oldalán és egyéb csatornákon és egy nagyon közvetlen, jókedvű, sikerre éhes, a csapata és a csapattársai irányában alázatos. Elsimeri ha hibázik és hülye volt, elimseri mások eredményét, ösztönzi a csapatát. Mellessleg sokat admányozik oda ahonnan a gyökerei eredenek. Imádja az állatokat és a kutyáit.
  • FeikG
    Azért ha Rosberg megeszi mentálisan reggelire (már pedig ennek nagyobb a valószínűsége) attól még ne szúrd tökön magad...
    A másik pedig,ezzel a sok szar online dolgokkal,meg legalább annyi ellenséget is szerez,mint szurkolót..
    Sosem kedveltem,de amióta ilyen kirakati majommá lett,azóta már ki nem állhatom,meg sokan mások se...
  • pedobear
    Hamilton: Rosberg nem is igazi német
  • pedobear
    A keresett oldal nem található
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20140708-ilyenek-lesznek-a-18-collos-f1-es-kerekek.html
  • Totti5
    Angol szöveg kicsit más de ez egy vicc, viszont Facebookon egyből le lett rabszolgázva Hamilton... S abban teljesen igaza van ha alsóbb kategóriákban Monacói színekben indult akkor nyilván azért választotta a németet mert az nagyobb piac, több lehetőség. Ezzel semmi gond nincs.
  • bakkerman
    Hamilton egy vagány csávó,aki kihasználja a mai kor összes ilyen buzi technikai vívmányát,és gyakorlatilag a neten él. Mindent tudnak róla a szurkolók,mindent kiposztol,és napról napra állítja maga mellé az embereket. Minden kibaszott nap nyomatja a kutyájáról a képeket,miért? Mert aki nem F1 fan,de úgy ahogy tudja ki az a Hamilton,egyből neki fog szurkolni,és őt fogja kedvelni,mert "jaj de cuki a kutyája". Fulcapban nyomul mindenhol,kivan varrva,ezzel a fiatalabb réteget célozza meg,akiknek az a név,hogy "Rosberg" semmit nem mond,de Hamiltonra már felkapják a fejüket,és vágják hogy ő az a vagány szinesbőrü versenyző. A pályán már lehiggadt,de civilben még csak most kezdi úgy felépíteni magát,hogy egy igazi celeb legyen,baromi nagy reklámértékkel. Ha idén világbajnok lesz,márpedig az lesz,ezt most július 8.-án lemerem írni,akkor fogjuk még őt látni nem is olyan sokára Mercedes autó reklámban. A német gyár hatalmasat húzhat vele,hogyha lépten nyomon vele fogják promózni az új autóikat,minden rendezvényen ott lesz stb stb...
  • HTS s3rg1nh00
    na remélem a 18 colos kerekekről kirakott f1lájv hír alatti komment miatt letiltanak az oldalról...
  • V43 1105
    Azért a beképzelt Britneyt sem kell félteni .. :D
  • IXEMGabeo
    Rosberget is bántotta volna a sajtó, ha leniggázta volna Lewist:) de mivel egy született politikus és van esze ilyeneket nem fog nyilatkozgatni
  • V43 1105
    Köszönjük szépen az intelligens megnyilvánulásod ezzel a lendülettel mehetsz is tovább.
  • Matyko92
    Hatásvadász cím. Hamiltonnak ez a viselkedése undorító. Ahhoz képest, hogy azért nem így indult, egy Ál-Rapper-Internet-cicagyerekké vált. Remélem jól elkeni a száját Britney a szezonban.
    Fordított nyilatkozatot olvastam volna szívesen: Hamilton nem brit - a többi szépet meg képzeljük mellé. :D
  • IXEMGabeo
    igaza van részben, Rosberg finn őstől származik, Német honban született, de Monacoban élte le az életét, gyerekkorát:DDD nehéz meghatározni a nemzetiségét :D, de azért megint elkezdett pofázni egy győzelem után..nem túl szép...de mivel tudom milyen a celebboy ezért nem izgat:D

úgyis az utolsó futam után (duplázós Abu Dhabi) fogja az egészet eldönteni...

fogunk sztem anyázni
  • szabii98
    http://www.telesport.hu/2014/07/08/hamilton-rosberg-nem-is-igazi-nemet/
    hatásvadász cím mondjuk, de azért durva
  • Master91
    utcsó már viszont az :3
  • Master91
    mondjuk ez nem full elektromos, de még az F1 se az

• Master91
    az az igazság hogy az elektromos hang jobban tetszik mint ez

hülye butítás hogy nem éri meg felpörgetni a motort meg ölte az egészet..
  • a.carkey
    Az elektromos korszak előtt 1x még hallani kellene élőben is ezt a "nagyonerős" motorhangot.
  • V43 1105
    Hivatalos: A héten Bianchi váltja Räikkönent
  • Master91
    miért, kimegyünk? :D
  • Stockbauer33 #150242
  • mcmoha
    Bild újságírója se semmi: „Schumacher asszony hihetetlen szívélyességet sugárzott. Nem esett nehezére egy trágyával teli talicskát tologatni, közben pedig mindenkihez volt egy kedves szava.”
  • pedobear
    Corinna Schumacher: Egy reményt keltő mosoly
  • a.carkey
    Viszont nem 25 pont járt az első helyért sem.
  • IXEMGabeo
    Kevés dolog derült ki, de ez bíztató
  • IXEMGabeo
    2009-es Ferrari még a szezon elején megbízhatatlan is volt a tetejébe véve...Massa ott haladt az 5. helyeken és állandóan megállt alatt a vas...

sokkal rosszabb technika volt
  • IXEMGabeo
    Kanadában Perez;)
  • Totti5
    Mindegy, ilyen sebbességnél egy ekkora tárgy, vagy egy kisebb ( lásd Massa esete ) is életveszélyes, vagyis pont hogy halálos.