182279
  • IXEMGabeo
    ő olyan, mint Button...

ha az autót sikerül a stílusához igazítani szinte verhetetlen...túl precíz mindkettő;) Vettel is hasonló, de Seb azért jobban képes kihozni a maximumot gyenge technikából (2008 Toro Rosso és most sem megy rosszul Seb, ha éppen nem szúrják el a taktikát és nincs műszaki gondja)... viszont Vettelnél sincs meg 1 alkotó elem, akkor már verhetőnek tűnhet ráadásul érezhetően picit jól lakott a 4 vb címével;) míg Ricciardo jó kedvű és motivált...kevesebb a veszíteni valója
  • HTS s3rg1nh00
    te amúgy melyik futamot nézted?Ricciardo azért csatázott Alonsoval,mert a saját pozícióját védte,meg sem fordult a fejében a csapattársa.
    Räikkönent meg kétszer szorították szendvicsbe,mindkétszer amortizáltak az első szárnyából,nyilatkozta is hogy rendellenesen kopott a bal első gumija,azért kellett menet közben taktikát váltani.nyilván ő sem a legjobb formáját mutatja,de mivel egyáltalán nem olyan az autó amilyen a stílusához illene,nem is lehet ezen nagyot csodálkozni (azt meg nagyon sokan elfelejtik,hogy a lotusnál is mennyit szenvedtek,mire rászabták az első tengely irányíthatóságát,amire a stílusa különösen érzékeny)
  • IXEMGabeo
    Button azt nyilatkozta, hogy kb fél órával a futam vége után ömlött az eső, amikor már pakoltak a paddockban:)

íjjj
  • IXEMGabeo
    de nagyot röhögtem volna, ha Vettel-Raikkonen és Alonso egymást ütik ki:D nagyon közel voltak egymáshoz:D

Hami pedig megúszta...Buttonos esetnél 1990-es években simán tört volna egy ilyen eset után a szárnya...ezek a mai szárnyak hihetetlen mit kibírnak:O
  • IXEMGabeo
    Mclaren ezt a futamot rendesen elbaltázta főleg Magnussen, akinek a pozíciója jó volt, dehát zöldfülü hibát vétett a rajtnál...

Button láthatóan szenvedett az új hátsó szárny okán pedig 6. volt a futam elején...
  • precise
    mind igaz amit írsz, de ha mondjuk éles lett volna a helyzet...
  • IXEMGabeo
    nem érte volna utol Vettelt, vagy, ha igen meg is kellett volna előznie;)

az csak a boxból kijövet sikerült neki...

Vettelék jól csinálták...
  • IXEMGabeo
    jó kis verseny volt;) 1 hét múlva Hungaroring;)
  • DasIsFuck
    a mai egy kifejezetten jó futam volt, rég láttam ilyet ahol ennyi "nem sima" akció volt
  • precise
    Nem is emlékszem Alonso mikor kapott csak hasonló segítséget a csapattársától mint amit most Vettel kapott Ric-től. Segítés terén Kimi még Massát is alul múlja, sőt talán most még akadályozta is.

Massa: lehet versenybalesetnek nevezni, de a rajtnál egy 200+ rajttal rendelkező pilóta ilyet hogy a f*szba csinálhat??? Ha nem is látom, hogy van-e ott valaki, sejtem ezért hagyok egy autónyi helyet. Ha ma láttam volna először futamot azt kérdezném ki ez az újonc?

Alo: a szokásos maximum, + rai alázás. Bár egyszer elfékezte a hosszú egyenes végén.

Rai: Jobban járna ha valami kamu egészségügyi dologra hivatkozva befejezné még Hungaroring előtt, ahogy a politikusok szokták. Talán még mentene valamit a kurvagyorsjóautóval imidzsből.

• contraste
    Massa volnulna inkább vissza...
  • contraste
    Amit ajándékba kapott, ALo-Ham csatározás miatt. :) Mind1, sosem értitek meg, nem láttok tisztán.
  • Totti5
    Semmi önkritika... amúgy 2 autó volt csak.
  • bakkerman
    Massa:
    Ebben a kanyarban nem fér el egymás mellett három autó, ezért kicsit visszavettem, ne legyek Valtteri mellett. De már meg sem lepődöm, mindig a GP2-ből érkező pilóták okozzák a balesetet. Kívülről csúnyább lehetett, mint belülről, nincs semmi bajom. csak az zavar, hogy már megint más miatt estem ki."

Felipe Felipe...a dán nem indult a GP2-ben :DD
  • Fernandooo #150468
    Mi van velem?
  • allock #150467
    Már csak te hiányoztál.
    Fernandooo meg firerock lesz akkor?

1 vb címnyivel ja.
  • contraste
    Persze a taktika:DD Ti ennyire hulyek vagytok, h nem latjatok, h Rai szarabb, mint Alo ennyi
  • Fernandooo #150465
    Nem dolgom a meggyőzés, nem is nagyon érdekel a véleményed, nincs miről vitáznunk. Szerinted úgy van, szerintem így. Egyik vélemény sem váltja meg a világot. Szervusz.
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem Kimin is múlik a dolog,de ma is hallatszott mikor benyomták a csapatrádiót,hogy a szerencsétlen mérnököt hogy kiosztotta mert nem akarták kihívni a boxba...én sem lennék motivált ha a fafejűek nem értenék meg hogy kell az új gumi mert lassan már el sem fordul az autó a kanyarban...és az ilyenek nem az istállón csapódnak le,hanem a versenyzőn
  • allock #150463
    Mint láthattad Ferka nem túl erős taktika téren, legalábbis ha Rairól van szó, nem rugalmasak. Az meg, hogy futam közben kidolgozzanak egy jobb stratégiát talán még Brawn idejében lehetett.

Ez meg tipikus nem látok a kulisszák mögé hozzáállás, hogy leszűrjük az adott idény alatt (ez előttiek le vannak szarva, meg sem történtek), hogy ki jó vagy ki rossz, ki mint villanthat(na) jövőre x helyén, másra fejlesztett autóban, más légkörben.

Semmi gond nincs Kimi gyorsaságával, az autó nem dolgozik jól alatta, ennyi.
  • Totti5
    Kvyat-t mehetne már jövőre a Ferrariba Alo mellé tanulni.

Kimi meg menjen rallyzni vagy ahova szeretne.
  • McCartman
    De ha csak Raikkonen tempóján múlna a Force India is előzné őket nemsoká.
  • McCartman
    A csapatnak pont nem mindegy, hogy 4. vagy 14. azt elhiheted.
    Williams immár a Ferrari előtt konstruktőriben.
  • Fernandooo #150459
    A taktikákat Kimi nélkül dolgozzák ki a versenyek előtt? Illetve nincs valamiféle beleszólása a versenyzőnek akár verseny közben is abba, hogy mi hogy alakuljon ezen a téren? Költői kérdések voltak.
  • McCartman
    Riccit sajnálom, szabadedzéses tempó alapján simán dobogó közelében végezhetett volna ha nincs a baleset.
  • paj01
    Ez van, ez egy ilyen szezon. Nem fekszik neki ez az ferka/gumi kombo. Kvázi új a csapatnál. Jövőre még villanthat. Lotusnál megmutatta milyen ha rá fejlesztik az autót. Meg kb sztem le is szarja már. Mind1 is igazából, hogy 4. vagy 14. A következő évre kell koncentrálni ami vélhetően számára a az utolsó lesz.
  • allock #150456
    Naná, de egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy idén hányszor el lett baszva Rai taktikája vagy boxkiállásai.
  • paj01
    ki veszít többet? a mezőny?:D:P
  • Fernandooo #150454
    A tényen ez nem változtat, akkor sem lehet ömnmagában csak a Ferrarira általánosítani. Főleg úgy nem, hogy idén Kimi önmagát is alulmúlja, kb. önalázás szinten. Biztos erről is csak a Ferrari tehet, hogyne...
  • allock #150453
    Más taktikán igen.
  • FeikG
    Ne gyere már te is ezzel a hülyeséggel!
    Ha jött volna a SC,még többet veszít,ad1; egy boxkiállás volt közöttük,ad2;addig se tudott volna hozni annyit rajta,a jobb gumi adta lehetőségével....
  • Fernandooo #150451
    Ja, Alonso "akarom mondani Ferrarival" ott volt elől végig, hát erről ennyit.
  • McCartman
    Amilyen nagyok voltak a várakozások, szégyen amit Raikkonen ebben a ferrariban csinál. A végére még Perez is kitúrta a pontszerző helyről.
  • Stockbauer33 #150449
  • paj01
    hát khm. Ha nem német nagydíjon vagyunk sutilra tuti jött volna az az SC:) Francba. Pedig jó lett volna ha még összerázódik a mezőny a végére.
  • BooMiller
    Mondjuk k gyors vele:))))
  • BooMiller
    Ez mi volt Haminál??? első etapban 27 kört ment erre kiszedik 15 kör útán?????????????????????
  • bakkerman
    komolyan sajnálom szegényt,én bírtam őt mindig is,de nem kéne neki már erőltetnie ezt a dolgot,idén nyílvánvalóan látszik
  • Count Adyn
    Szegény kimiből aki arra jár lefarag valamit:D
  • BooMiller
    Kimi gang bang k. nagy volt:DDDDD