182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#150354 Nico megnősült
-
#150353 már nem az első cikk amire húzom a számat Laudától, de már egy ideje úgy is unom a magyar nyilatkozatokat, annyira sablonosan jön át hogy nem igaz. már jó ideje nem is olvasok ilyeneket, csak technikai híreket -
IXEMGabeo #150352 éérdekes cikk Perezről
hát igen a mexikói virtus -
IXEMGabeo #150351 mi bajod van?:O csak megdícsértem Julest, amiért beugróként megnyerte a tesztet...
az autó teljesen ismeretlen számára, még a gombok is mások, mint a Marussián... -
#150350 Mit szarakodat? mennyi a szintidő? -
#150349 tiszta vicc,amikor a cool-t fordítják hűvösnek... -
#150348 Azért van igazság benne, már mint a sebesség részében, mit össze nem szarakodtak ott te jó Isten .. ja és lehet nem ártana, ha az eredeti angol cikket olvasnátok el .. a legtöbb magyar efegyújságírónak szerintem nyelvvizsgája sincs blőd szarságok .. -
#150347 Laudával kezd a tököm tele lenni az az igazság. -
#150346 “Van esély rá, hogy Kimi Raikkonen visszatér? Melyiket készítésük, a DS3 WRC-t vagy a C-Elysée WTCC-t?” - írta Yves Matton, a Citroen Racing igazgatója az egyik közösségi oldalon, jelezve, hogy a finn pilótát a Rali Világbajnokságon és a Túraautó VB-n is szívesen látja a Citroen. -
#150345 Valami WTCC-ről meg Rallycrossról is volt szó :D -
#150344 Nem az volt, hogy több helyen versenyezne egyszerre, jövőre még Ferrari aztán rally esetlegesen ? -
#150343 Nem a Kimis hsz-re nyomtam a "válasz" gombot hanem amit feikg írt [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=150332]#150332[/URL]be ;) -
#150342 Arról volt egy cikk valahol hogy a Citroen? várja vissza Kimit a rallyba... -
#150341 Whiting: Lauda semmit nem tud a biztonságról
-
#150340 A hétvégén is gyakorolt :D -
#150339 Ezt honnan tudod? -
#150338 én azt olvastam hogy Kimi jövőre viszamegy rallyzni -
#150337 Nem az a baj,hogy tájékozatlanok vagytok!
Hanem,hogy állítjátok is a saját tudatlanságotok igazát.
"De megyünk Európába" -
#150336 -
G_ArchAngel #150335 Pedig tole nem ritka :DDD -
#150334 Ekkora hülyeséget is rég olvastam .. -
G_ArchAngel #150333 Lemossak szunetben? vagy vesznek bele Wunderbaumot? -
#150332 Igen ám csak hogy ebben a mezőnyben két ember foglalkozik igazán az autójával,mégpedig Alonso és Vettel,a többi csak vezet..
-
G_ArchAngel #150331 Ja, es hirtelen jobb lett a Ferrari es a Toro Rosso, mint a Mercedes - neha csodalkozom, hogy emberek milyen kovetkezteteseket birnak levonni egy tesztbol... -
#150330 Pletykáltak már Groseant is.. Bojler miatt.. :D igaz Ő nem VB .. -
#150329 Kimi sztem elmenne, ha elég pénzt kap.
A kérdés az hogy a Honda mire menne Kimi-vel.
A McLaren is elég süllyedő hajó amióta Hamilton elment, és amióta lekoppintották a Ferrari vonórudas felfüggesztését, amit a Ferka már kukázott is.
Szal jelenleg a McLaren a Mercedes motorral, a tökutolső a Mercedes motoros csapatok között, egy kieséssel.
A Honda szintén csak motort ad, szal a sasszét, felfüggesztést a McLaren-nek kellene...egyelőre nem túl meggyőző..
...és ezek mellé még vegyenek oda egy baromi drága semmit nem csináló versenyzőt, aki idén sereghajtó a tabella-n?
...az átigazolásokról augusztusban már javában tárgyalgatnak, és Kimi eddig semmit nem tud érvként felhozni maga mellett.
A Honda-nak Alonso kellene, de Alonso-nak nem biztos hogy kell a Honda.
Hamilton max nosztalgikus okokból menne vissza, Vettel-ben meg nincs elég tök ahhoz hogy el merjen szerződni a Red Bull-tól.
Button alatt meg nem rezgetnék a lécet ha marasztalanák...kb. ennyi világbajnok van. -
#150328 Még. Tudom faszság, de ha más nem akkor a Hondás bagázs Raikönnent is megkörnyékezi hátha alapon.. de igazából szerintem Kimi szarik bele és nemet mondd, meg ott van még jó pár lehetőség .. viszont örülnék ha Jules egy erősebb csapathoz kerülhetne ^^, -
IXEMGabeo #150327 szép volt Jules:) kár, hogy csak teszt -
#150326 A Räikkönent helyettesítő francia mindössze 2 századdal maradt el Massa keddi idejétől. A silverstone-i gyakorlás szerdai napján többen hibáztak, Hamilton órákig a bokszban maradt a kicsúszása után. -
#150325 A kötél fogja meg, jégre is leszállhatna, akkor is megfogná, azért van, különben max függőlegesen lehetne leszállni. Ehhez nem kell hajót tervezni. De higgyél amit akarsz. -
#150324 -
#150323 Nem olyan síma az a fedélzet, meg tele van mindenféle felnyitható fedéllel, egyébb biszbasszal, gőzkatapultal stb.
-
SNICKER #150322 elfelejtettem hogy te tervezted a hajót :) -
#150321 Teljesen mindegy. -
#150320 Én láttam már, hogy a holdon is volt F1 futam, szal' hajón is lehet akkor -
#150319 50 métert zuhanni mint egy kő a betonra, bele a több 100 méteres vízbe? az alant videó "megszokott" s persze veszélyes, és nem is jött össze neki, de jóval kisebb a kockázat. -
SNICKER #150318 ez azért megfelel egy 50m-es frontális vízbecsapódásnak :D -
SNICKER #150317 ezek után, nem vagyok benne olyan biztos hogy nem vállalná be valaki.
+ mindent meg lehet valósítani. rohadt drága lenne, de ha megérné, már megcsinálták volna.
-
SNICKER #150316 tudom hogy kötéllel fogják meg.. de így is kell hogy tapadjon az út. nem mindegy hogy aszfaltra vagy valami üvegszerű útra száll le. -
#150315 mégha ezt össze is hoznák,akkor sincs az az emberi élőlény,aki ennyire tudna vezetni,hogy miliméterre pontosan elcsípje a hajó szélét,na meg ki nincs az az ember,aki ezt bevállalná,hogy egy több méter magas hajóról kockáztassa azt,hogy beleesik a vízbe a semmi közepén,amíg kicibálja magát a 6 pontos övből,és az autóből,addigra már 6x megfulladt.