FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hatalmas ember,amit a 2012-es paralimbián elért,az pedig csodálatra méltó,felállt a padlóról(szó szerint),és egy igazi példakép lett. Bántam amikor otthagyta a wtcc-t,színesítette a mezõnyt 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
amúgy meg is érdemli
kimagasló teljesítményt nyújtott idén
2 gyõzelmet nem érdemelt meg a többit nagyrészt igen.
addig is ezt nézzétek milyen jól tolja Nico a ping pongot😮OO kiállnék ellene😄
sarcasm off
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nevelõszériákba mind jó volt (kivéve GP2) és a fiatalok tesztjén is jó visszajelzéseket adott.
Bottas is a GP3-ból jött, és nézd meg már veri Maldonadot a szezon közepe óta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na, ez azért meglepetés: újabb orosz a Forma-1-ben 2014-tõl, Daniil Kvyat lesz Vergne csapattársa a Toro Rossónál. Most azért nem csak az én álam esett le.
"Domenicalinak meggyõzõdése, hogy a finn a 2014-es idény nagy technikai kihívásainak (új motor, erõsebb KERS, átépített autók) is meg fog felelni, pedig a Red Bullnál ezt hozták fel fõ érvként, amiért úgy döntöttek, nem szerzõdtetik."
Ilyet leírni. 😄
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kevin Magnussen lett a WSR bajnoka
Jövõre akár a Marussia ülésére is esélyes😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
respect to the man in the ice cream van
szépen leparkolt^^
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A medve nem játék.
És akkor ellehet gondolkodni hogy "Webber stratégiáját elcseszték !!4" logikán...
nem tudom a pálya melyik vonalvezetésén mentek, de ezt a kanyargós rész a pálya leggyorsabb része után van egy visszafordítót követõen..ott azért lehet menni elég rendesen bár versenyek alatt nem történt semmi eddig mert akik ki is csúsztak a kavics vagy földben tengelyig elmerültek az autók
a képek alapján valahol ott történhetett a baj.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."