182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#151299 Az en velemenyem szerint te ultel hattal a TV-nek, most latszik hogy kozepszeru pilota(F1mercevel hogy az ostobak is felfogjak) aki egy urhajoban ult 4 evig ennyi nem tobb.... -
G_ArchAngel #151298 -
G_ArchAngel #151297 Akinek nem esett le: a tegnapi kommentem azoknak szolt, akik szerint Vettel nem erdemelte meg a 4VB-t, nem dolgozott meg erte es nem kimagasloan jo pilota. Semmivel sem volt a kommentem nagyobb baromsag, mint ezeke a forumozoke, akik kikapcsolt TV-nek hatat forditva, bedugott fullel kovettek az elmult evek esemenyeit. -
#151296 Jó cucc lehetett:) -
#151295 Igen, sajnos ezt bizonyítod itt nap mint nap:DDDD -
Stockbauer33 #151294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#151293 ahogy azt Kiminél emlegetik:a jó pilóta gyorsan képes alkalmazkodni a gyengébb autóhoz is.Kiminek is várni kellett rá egy csomót,Vettel még mindig nem igazán tudta megváltoztatni a vezetési stílusát az idei évre fejlesztett autókhoz...nem mondom hogy nem jó pilóta,de többen (sőt,ez enyhe fogalmazás volt...) sokkal jobban alkalmazkodtak,mint ő tudott-számomra ezért lesz egy 4x VB versenyző,akinek nincs olyan skillje mint mondjuk Alonsonak (aki megint egy másik mese,mert túl ritkán teszi hozzá azt az 1% zsenialitást amivel ő rendelkezik) -
#151292 Vettel jó pilóta, idén is láthattuk, pl mikor 1-az-1-ben Alosno ellen ment a csiki-csuki. (A rinyájukat leszámítva nekem tetszett.)
Valószínűleg Hamilton, Kubica, Alonso vagy Raikönnen is bajnok lett volna szvsz. abban a 4 évben, ha a Newey által tervezett rönó motoros autóban ült volna. Miért? Mert Newey direkt lecseréltette a valamivel erősebb Ferrari motort a kisebb méretű, így áramvonalasabb autót megengedő rönóra, viszont 4 évvel később a f*sz rossz oldalára kerültek, mert a franciák basztak normális V6 turbót fejleszteni. A F1 jópár évtizede az aerodinamikáról szól, és Newey ennek a mestere.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.09.03. 18:03:56 -
#151291 Crashdonaldo önmaga egy szerencsétlenség, a PSVA pénze nélkül már rég kipenderítették volna bármely csapattól. -
#151290 :D napersze. -
G_ArchAngel #151289 Aki szerint Vettel azert nyert mert Newey tervezte az autót, akkor Newey azert tervezett jó autót, mert Vettel jó visszaigazolást szolgáltatott. Ergo Vettel tervezte az autót?
Mindenesetre Vettel jóval nagyobbakat szopott a technika miatt, mint bárki más a mezőnyben. Nála talán csak Maldonado szerencsétlenebb. -
Stockbauer33 #151288 -
#151287 így van.
nem vagyok fanboy, és látok, SŐT értek is hozzá -
#151286 Nekem nem sír mert nem értek hozzá veled ellentétben aki nem fanboy és tökéletesen tisztán és tárgyilagosan látja az F1-et:))) -
#151285 Érdekes lett a Caterham az új orral :-D -
#151284 En szemelyszerint nem sajnalom tole, h 4x VB. Csak nem fogom sohasem (sokan masok is) elismerni, mint top pilota, sosem fog a nagyok koze tartozni. Sosem fog annyit erni a 4 VB cime, mint masoknak, akik tenyleg komoly kuzdelemben nyertek. -
#151283 azt értesz amit akarsz, akkor is 4x vb, akárhogy sír a kicsi szemed :) -
#151282 a boxutcások csinálhatnák gyorsabban is az új bannerképünket.. :D -
#151281 Értem tehát akkor ő volt a jó most meg szar az autó:DDD -
#151280 A marketingjük kurva jó :-D -
#151279 ja mert azt kijelenteni hogy Newey miatt lett 4x vb, akkor én nem mondhatom rád hogy szakértő vagy? :D oké
2x volt az hogy épphogy vb lett, ja de ezt nem vesszük figyelembe
igen, most meg szarik bele az egészbe, sőt, direkt romlik a kocsi hogy hamarabb mehessen pihizni
nyithattok egy "Vettel sose volt VB" topikot szerintem :D -
#151278 Én nem de a mondatod alapján te igen, mármint annak tartod magad:DDD Tudod 4 évig halgatták itt az emberek pl. tőled is hogy alapjában véve nem az autó űber hanem Vettel a mezőny fölé emelkedett ő az isten. Gondolom most elment a kedve most nincs kedve úgy menni mint 4 évig:)))))))))))))) -
#151277 a Mercinél azért még akadnak vicces emberek...
CONFIRMED: Lewis Hamilton and Nico Rosberg to attend the #ItalianGP FIA Press Conference on Thursday, #TotoWolff on Friday.
One rule – #NoSPArring
-
#151276 Most meg "becsicskítják" Vettelt. Micsoda csapat. :O
Utoljára szerkesztette: immovable, 2014.09.03. 13:05:18 -
#151275 Eléggé be volt ám csicskítva csóri Webber ... -
#151274 Konteó? A kedvencem. :) -
#151273 Hát ez elég ocsmány .. :-D -
#151272 Azért ott más dolgok is közrejátszottak ..... -
#151271 Mert te is egy szakértő vagy? :D -
#151270 Webbernek nem sikerült. :) -
#151269 Hagyjad mar o a szakerto aki targyilagos:))) -
#151268 Jaja neke nalam siman kozepszer, ez ki derult:)))))))) -
#151267 Nem az autorol beszelek, hanem a pilotarol:) Az egesz mezony 4x VB lett volna azzal a kocsival. -
#151266 Nem kell mosdatni, 4 vb az 4 vb.
Kész, kötözködhettek, akkor is 4 vb -
#151265 A 4 Newey VB-re gondolsz?:)))) Mert ha o maga miatt 4x akkor Ric micsoda?:DDD johet a mosdatas:)) jol mulatok... -
#151264 -
#151263 Igen, tényleg jobb mint egy közepes. 4 vb....
közepeseknek mennyi van? 1 meg 2? -
#151262 Teljesen igaza, van vegre beigazolodott, h nem azert nem TOP pilota csak kozepesnel jobb. -
#151261 nagy ügy, ha megfordítanánk ő is ugyanezt kapná mai dátummal, hogy jó autóval potyára nyert még plusz x címet -
#151260 Ez is egy vélemény.