FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol baszmeg:SAS😄Dsd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na baszki:S Grosjean - Maldi páros jövõre a Lotusnál?

ha ez így létrejön pénz és szponzorok ide vagy oda a Lotus örökre lehúzta magát nálam...bár így se csípem õket mióta Briatore csalt egy csöppet 2008-ban a Szingapúri versenyen...

Maldonadoban lenne potenciál, de én Hülköt stabilabbnak és még gyorsabbnak is látom megérdemelne egy esélyt...

Nagyon gáz lenne mondhatni szégyen, ha jövõre csapat nélkül maradna😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Nyert. 😄

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

de erted mire celzok, nem azt kell nezni, hogy 2-3 auto tobbet birt, hanem azt, hogy aki legkevesebb ideig tudta fenntartani, az meddig jutott

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Biztos tisztában van vele, de a pirelli is ismeri az autókat valamilyen szinten, nem csak hasra ütés szerûen jósolgat.
Gondolom Mr Anderson tisztaban van azzal, hogy kulonbozo auto, kulonbozo stilus mashogy fogyasztja a gumikat, igy a 35 kor egy olyan ertek volt, ami a leginkabb gumizabalobb stilus es beallitas mellett is tarthato volt.
Ha azt mondjak, hogy 45 kor, amit a Lotus kibir, de a Mercedesrol leesik 35 kor utan, akkor megint ki lesz a hulye?

Nyuszika, van rajtad sapka?

Master91
Gábor Wéber

Gary Anderson BBC-s elemzésébõl egy részlet:

"A Pirelli (Indiában) nem garantálta 35 körnél többre a közepes keverék biztonságos használatát. Számukra nem festett túl jól, hogy két csapat is bebizonyította, hogy többet tud a gumikról, mint a Pirelli maga. Romain Grosjean 46 kört tett meg a közepeseken, Lotus-csapattársa Kimi Raikkönen 51-et, míg a force indiás Adrian Sutil 41-et. Raikkönen kicsit túlment a határon... ám érdekes mód Grosjean még az utolsó körökben is gyors körökre volt képes az elhasznált abroncsokon. Grosjean 30%-kal tett meg többet, mint amire a Pirelli szerint képesek voltak; ezek alapján a Pirellinek újra kellene gondolnia, hogy hol is állnak a gumikkal és pontosan mit akarnak (az F1-ben) elérni. Az F1 számukra marketing, ám ebben a pillanatban ez nem tûnik túlzottan sikeres marketingnek gumigyártói szempontból."
a.carkey
Igen bakker, mert nem írom oda, hogy õ a gecilegnagyobb, mint te szoktad Schumacher és Vettel ügyben, hanem igyekszem a tényeket is figyelembe venni.

A medve nem játék.

b-type
milyen tömeg?! az az 1400 ember??! 😊)
Lotus azt tette ami helyes volt, elnézést kért a káromkodásért, és megígérte hogy többet nem lesz.

tömegek... 630ezer ember az tömeg. Ebbõl 1400 az maximum csapat.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bullié reakciója egyértelmûen ennek szól. Mondjuk várható volt, hogy a szurkoló ha választani kell a pilótát választja...
Nem fog már a lotussal nyerni, legalábbis ha választhat a lotus akkor gro-val nyernek. Csakis akkor nyerhet rai idén futamot ha gro kiesett, bénázik, rossz az autó, megbüntetik stb.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kit--Kat
Nevetgélhetsz, de szépen becsicskult a Lotus látva a tömegek reakcióját. Egybõl jöttek a bocsánattal a szurkolók felé és, hogy de jó lenne, ha Kimi(!) megint nyerne Abu Dhabiban. XDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

FeikG
Te már mindkét nickeddel fárasztó vagy!És még te beszélsz elfogult szurkolásról?<#idiota>

volt egy Schumis rolleres is😊

látom, hogy ez meme lesz

cement
😄DDDDDD like <#eljen>

respect to the man in the ice cream van

mcmoha
<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jacek

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Elõzõ futam gyõztese 😄 😄 😄
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Jacek

b-type
Az ilyeneket meg nagyon bírom... 😊
Meg a Facebook leíratkozást pfff 630200 kedvelõbõl vesztett 1442-t.. hûha.
Errõl a Ferrari-Kimi petíció jut eszembe..1 hónap alatt össze-vissza 19 ezer, amiben én is benne voltam mert csak így tudtam megnézni hogy mennyi..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A rádiózásra én is kíváncsi vagyok, ahogy elérhetõvé teszik át is nézem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

buzi ez a Permane...

Kit--Kat
Kiderült, hogy Kimit nem tájékoztatták sem arról, hogy Grosjean jön mögötte 2 másodperccel gyorsabban Massával a seggében, sem arról, hogy engedje el. A "takarodj már faszba" volt az elsõ és egyetlen jelzés Kimi felé. Ez azért vicces, mert Permane összevissza hazudozta, hogy õ korábban többször figyelmeztette.

A másik epic fail az volt, hogy Kimire hivatkozott, hogy ragaszkodott az 1 kiállásos taktikához. Közben a rádiózásból kiderült, hogy Kimi a futam elsõ harmadában a túlmelegedõ fékek idején már szólt, hogy nem fogja kibírni a végéig a gumikon, csináljanak valamit. a válasz a már idézett tekerd le a motord és spórolj benzint volt 20 körrel késõbb. 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Mûbalhé volt.

Egy kínai bohóc azt írta, hogy menjen õ és a családja a pokolba. Ez volt a halálos fenyegetés.

Permane szánalmas azóta törölte /tette csapat/ 2 bejegyzését.
De azért jól játssza az áldozat szerepét miközben össze vissza hazudozik. Tegnap 3 nyilatkozatában 3 sztorit mesélt Kimi taktikájáról és Gronyó elleni csatáról. Ráadásul a feltett rádiózások és Boullier is cáfolta amiket mondott. Masszív szégyen.

Totti5
It would have been nice to win the constructors title with both of us on the podium, says Mark. The team has done a phenomenal job this year, proving once again that it is the benchmark in F1. And well done to Sebastian hes done a great job this year and deserves to win the world championship.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Szerintem átment leszarom stílusba és nem mondott senkinek semmit, csak röhögött 😄
Webberrer mi van? nem is találtam róla msot nyilatkozatokat az indiai verseny után, még nem is gratulált vettelnek hivatalosan? most megint megsértõdött a csapatra v mi?
Master91
oh és tényleg igazad van

szokásos idõben lesz az élõ futam!
Norbi1990
Ja ezen a héten lesz.
M2-õn ismétlés lesz szerintem.
Master91
Mi?

most hétvégén egybõl?

m2-õn? :o
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

pedobear

Peter1
"With hindsight, this radio message could have been sent in a less emotional way. There was a lot of tension, a lot of potential technical problems and some of the words that flew around were simply not appropriate. I know that many people were surprised and I can only apologise for that on behalf of the team. It won’t happen again." Eric Boullier, Team Principal

Ide mit lehet írni?

Ezert irtam. Kimi azt nyilatkozta, hogy az elso 20 korben volt problemaja. Mikor is futottam a leggyorsabb kort?

Ennyi...

AnuluWork
Biztos a Japán GPn múlt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Kié is volt a leggyorsabb kör? Mint a Taxiban: Akkor rálépek a gázra (mennek 250el ...).

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Master91
Grosjeant szvsz így sem verte volna meg, de a 4. helyre simán jó volt és ezt a Lotus csúnyán elszúrta...

ha ez francia ez a Permane akkor már értem miért nagy a pofája:S

akkor viszont Sutil kurva nagyot ment és mégis Ricciardoval együtt csak a 9. és 10. helyen végeztek...Sztem, ha Sutilt elõbb kihozzák akkor simán megverik Di Restát, de lehet Hamiltont is...

HTS s3rg1nh00
de a lotus is tudta nagyon jól,hogy mivel nem mûködik jól a fék,az a gumira negatív hatással lesz,ergo nem fogja kibírni a végéig(és ugye hamarabb cserélt RoGro-nál,tehát nehezebb tankkal pláne nagyobb terhelést kapott a gumi).még a közvetítésben is mondták Szujóék,hogy 2 másodperccel gyorsabb a csapattárs mögötte és meg fogja elõzni,de ez legalább 3 körrel elõtte is így volt,kvázi a lotusnak volt 4,5 perce,amit azzal töltöttek hogy végignézték ahogy utolérik az egyik pilótájukat és nem tettek ellene semmit,pedig simán kihívhatták volna-na,ez az ami a szememben gusztustalan.az utána következõ dolgok már csak a habot jelentették a tortán.
vagy egyszerûen a lotus komplett stratégiai személyzete idióta és ki kellene rúgni mindet,vagy szándékosan cselekedtek így...lehet választani.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az, hogy ezt nem mondják a tévében a szakértõk vagy szújó az is érthetõ mivel nem érdekük rombolni egy nekik munkát adó sorozat nimbuszát. Mert ez azért így nézve embertelen. Dehát mi nem az ahol pénz van?
Egyebkent teljesen egyetértek az indiai akárkikkel akik szórakoztatóipari eseménynek mondják és nem sportnak. Persze kell az erõnlét nade ahol ennyi a pénz es a sztár az inkább szórakoztatás.

b-type
Az már engem nem érint 😊

Hehe reméled...azért szerintem alonsovl még nehezebb lesz.:-)

De nem volt hátráltatás! Ígyisúgyis ott végzett volna már leírtam. Valószínû kihozza elöbb ha mondjuk futam közepén bedarálja hülköt és lát esélyt a csapat, hgy a friss gumikon a végén elõrébb tud jönni. Nem volt rá esély, grojean szempontjából meg az a legjobb ha megelõzi és nem a boxban dõl el. Ezt magyarázom 10 perce! :-)