FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Räikkönen az idén még egy fityinget sem kapott
Ezek után pláne nem értem Permane verseny közbeni nagy pofáját.
A medve nem játék.
Ted Kravitz @tedkravitz
An explosive Kimi Raikkonen interview coming up in The F1 Show. Had to b persuaded to race this w/e, hasn’t been paid all season 5pm #skyf1
Jennie Gow @JennieGow
Raikkonen not paid a single € this season by Lotus but he’s come to race anyway because they now have an understanding. Listen @bbc5live #F1
Ide mit lehet írni?
Tudtommal Kanada volt olyan hétvége ahol Bottas dominált, ill. Japánban vívtak nagy harcot, de ott Maldi megelõzte a végén igaz kicsit agresszívan, de meglett. Tény, hogy nincs messze tõle, de ez túlzás, hogy rendre verné a venzuelait
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sajna én sem látom, hogy mi zajlik a Williamsnél nem nagyon mutatják õket, Facebookon sem szoktak sokat írni.
http://gaborszantai.co.uk/
Ahhoz képest szinte mindig Maldonado végez jobb pozícióban. Persze nem nagyon kísérem figyelemmel a versenyeiket, szóval biztos, hogy nem mindig megy minden simán, de én akkor sem mondanám azt, hogy Bottas rendre elverné õt. Max. kvalira igaz ez.
Maldonadot nem tudom hova rakni. Mostanában rendre elveri az újonc Bottas...
Túl sok a tehetséges újonc és kevés a hely.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Amúgy a Sauber mikor nem táncolt a szakadék szélén? De valahogy mindig összejött nekik a dolog. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A spórolás meg egy hülyeség. Sokkal drágább most a F1, mint anno volt, ráadásul jóval kevesebb a gyártó is. Nem azt mondom, hogy ha minden marad a régiben, akkor jobb lenne a gazdasági helyzet, de több futam van, több költség, több megkötés, több tényezõ amire fejleszteni kell, ráadásul olyan oldal fejlõdik, ami tényleg kevés helyen eladható. Persze anyagokkal kísérleteznek, ami a jövõre nézve jó, de amit a csapatok megtakarítanak a költségeken, azt nyomják a pilótáknak, mérnököknek, csapatvezetõknek. Míg régen azért ilyen fizuk nem voltak. Átmentek a srácok egyfajta bajnokok ligájába, csak itt a meccsek baszott unalmasak. 😊
Amugy en azt sem ertem, hogy Nico miert nem kepes egy nemet ceget sem talalni, annak ellenere, hogy ott van jelenleg a legerosebb gazdasag Europaban es gondolom a sportolok szponzoralasa adokedvezmenykent jelenik meg, mint minden mas orszagban.
Hülkenberg a sivatagban...csak aztán ez a kép nehogy arról tegyen tanúbizonyságot, hogy így marad csapat nélkül:S FI állítólag Chiltont akarja azt hittem dobok egy hátast mikor olvastam:S
+
Jönnek a pletyik hogy Webber Abu Dhabi után át is adja az ülését Riccardonak
balhé balhé hátán? :3
Mindig van aki jobban megoldja mint a többiek, onnantól unalmas......Aeroval addig dolgoztak mig elérték azt is, hogy a hátsónak kifejezett kárára van, nem elõnyére a szélárnyék. Ha nem lenne drs elõzés is alig lenne, ha nem lenne pirelli, semmi nem történne egy versenyen.
Jelenleg azon dolgoznak, hogy valahogy könnyebb legyen elõzni, történjen valami a pályán, minden látszólagos baromság ezt szolgálja......A benzin limit is .....
Egy megoldás lenne egyenautók, minden trükk nélkül, de ez F1 itt ilyen soha nem lesz.Vagy ha még jobban kordában tartják a fejlesztéseket, hogy mindenkinek nagyjából ütõs autója legyen, de ez F1 ilyen s lez soha ....Gyanítom, ez jó ideig ilyen marad: mesterséges dolgokkal, hogy valamit élvezzünk is belõle ha már autóverseny ....
Persze lehetne atom jó, tartós gumi is, nuku drs , aztán szépen végig mennének rajtsorrendben ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de komolyan nem értem ,hogy 1 verseny autónak miért kell limitálni a fogyasztását...
Eddig a pirelli miatt nem nyomhatták 100%on, most még inkább nem lehet nyomni neki a benzin spórolás miatt, fuck this shit 😞
Amit mondani akartam ezzel, hogy nem csak utálat vagy imádat van, hanem a paletta sokkal színesebb ennél.
Amúgy meg a témában a legjobb példa az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" mozgalom.
A medve nem játék.
Egy vele kapcsolatban készült petíció biztos hogy nem hagy hidegen....ez nem egy általam érdektelen, vagy bizonyos érdeklõdésre érdemes téma,...ha én egy versenyzõnek, csapatnak rajongója vagyok akkor nyilván érdekel a dolog.
...vagy most akkor Kimi-nek csak 'lájkolói' vannak, de valójában letojják mi történik vele?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De valaminek csak látszania kell, nem???!
...ha már tömegek haragjáról beszélsz, legalább valaminek,..láthatónak.
A Lotus oldalán ott vannak számok, azzal lehet valamit kezdeni, 620ezer ember kedveli, gondolom ha a tömeg, a lotus rajongóinak 50< száma Kimi miatt csatlakozott volna,...akkor legalább valami látható, érezhetõ változást mutatna, nem?!
Ezt írtad:
"szépen becsicskult a Lotus látva a tömegek reakcióját"
Erre lennék kíváncsi...hol a tömeg és a reakciója...mert ha te sem találod, akkor nehéz elfogadni hogy ez a valami, valahol mégis nyomást gyakorolt volna a Lotus-ra.. 😊)))
Mert sztem egy tök triviális dolog történt, a Lotus feszült helyzetet élt meg, és mint ilyenben nem válogatta meg a szavait, ezért pedig utána elnézést kért.
Ez elvárható is volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"A következõ szezon a spórolásról és a körözgetésrõl fog szólni. Jó lesz; lehet, hogy sok csatározás lesz az elsõ három körben, majd körözgetünk."
nagyon vicces lesz akkor jövõre...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerinted hanyan nezik a Lotus FB oldalat? En gyakran es szinte mindig ugyanazok az arcok kommentelnek. Nem jar oda 600k ember. En is likeoltam mondjuk a Nikont vagy Leicat es a budos eletben nem voltam azota az oldalukon. Talan 20 oldal van a tobbszazbol listahoz adva, hogy lassam a tartalom frissuleset.
Peticiorol:
Nemreg valaki inditott egy alairasgyujtest a szexista, nem kicsit bolod fotos, Terry Richardson ellen. Ezt megosztottak olyan emberek is, mint a Vogue szerkeszoi vagy topmodellek. Ez nagyjabol szazmillios kovetoi bazist jelent. Tudod hanyan irtak ala? Negyezer-valahanyszazan...
Egyresz FB megvaltoztatott policyje az oldalakkal, megosztassal kapcsolatban tokonszuras mindenkinek, annak is, aki fizetett erte, mert a kovetiod 30%-a latja jo esetben, a masik, hogy az embereknek lehet van velemenyuk dolgokrol, de idejuk nincs arra, hogy ezzel akar foglalkozzanak is.
Az meg megint vicces, hogy facebookal jössz és online petícióvak, mintha az lenne a fokmérõje. Nyilván 2600 ember drukkol csak neki. 😄DD
A pályákon is alig lézengenek és csak csúsztatások miatt kezdik úgy a Kimis cikkeket, hogy az egyik legkedveltebb pilóta. A linkelt kép is ezt támasztja alá.
Na ezért gondolom, hogy fáj, mert próbálod tagadni a tényt, de csak nyugodtan, ha ettõl jobban tudsz aludni. 😊
Tuodo mi nem hiányzik ide?A bulvár.... Azt tartogasd a blikk topicba. Meg lett cáfolva de gondolom ebbõl majd eléldegélsz még 5-10 évig.
Te nem kritizálsz, te csak azt teszed általában, nagy különbség. Egyébként ebben is fején találtad a szöget ide sem sok Kimi "drukker ír", sõt kb prezentálva van az országban találhatóknak a 60%-a, jó a logikád. 😊
Ahogy szokták mondani deal with it. 😉
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..vagy itt pl. valami látszott volna belõle, de tényleg...630 ezerbõl eltûnik a fele....ha már olyan sok van, és olyan mérges.
I Dislike Lotus oldal 2400 kedvelõvel....ez a tömeg erejének, haragjának a látható jele, 2700 kedvelõvel?! Ez nevetséges.
...a halálos fenyegetés az nem. Na az hiányzik ide, szégyen.
De ez itt is látszik, nem vagytok itt sem sokan, jó ideje járok már ide, tudom.
...és én normális vitákra nem is emlékszem, ha kritizálni próbáltam Kimi teljesítményét...vagy más. 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”