182096
  • repvez
    Amugy csak nekem rémlik valami olyasmi, hogy a digi TV-re való átálásnál valami olyasmit is mondtak, hogy akár szabadon is váltogathatok a kamera állások között ha több kamera állás van?
  • BooMiller
    30 perc onboard 2014 Monza
  • Totti5
    Mercedes 3. számú pilótája
  • contraste
    Mondjuk Rai eddig sem hasznalta a radiot:DDD
  • contraste
    A tapasztalt pilotaknak nem lesz gond. Button, Rai, Alo ebbol lehet, h elonyt is kovacsolnak.
  • Master91
    Rosberg többet nyerhet a rádiótilalommal, mint Hamilton
  • Jeffjohnson
    Szerintem ennek a szabálynak nem sok hatása lesz a versenyre. Időmérő ugyanaz marad mint ami volt, versenyen lehetnek minimális különbségek. Azért ne felejtsük, hogy mindenki versenyzett alacsonyabb szériákban és ott nem volt ilyen szintű telemetria.
  • HTS s3rg1nh00
    pont erre gondoltam,ez jó kis szívás lesz,ha HAM alatt nem romlik el az autó a versenyek nagy részét meg fogja nyerni és övé lesz a bajnokság...de továbbra sem értem,mintha szünetben azt mondta volna a bíró a focimeccsen hogy a 2.félidőben minden gól kettőt ér...totál elmentek otthonról az FIA-nál.
  • Count Adyn
    Először énis erre gondoltam mert hami ösztönösebb pilóta, viszont ebbe a spórolós korszakban nem biztos hogy ez előny lesz neki:)
  • G_ArchAngel #151534
    De durva lesz latni, amikor kiderul, hogy egyesek semmire nem mennek a mernokok segitsege nelkul. Amugy szerintem pont Rosberg fog szivni es Hamilton lesz elonyben, mert o inkabb Senna, mig Rosberg Prost tipusu, adatokra epitkezo versenyzo.
  • HTS s3rg1nh00
    csak az nem fogja élvezni,akinek a kedvenc pilótája bukik majd helyeket (és mondjuk egy ilyen tökkelütött szabállyal beleszólhatnak a VB-be is,ezt se felejtsük el)
  • contraste
    Kicsit kapkodasnak tunik. Tetszik az otlet, sztem ez jo, de jol meg kell fogalmazni, mert kulonben a szokasos huza-vona lesz, sokszoros modositassal, buntivel, felulvizsgalattal, balheval(amit majd elvezunk persze).
  • passatgt
    ez csak egy papíron létező szabály lesz, úgyis kijátszák valamilyen formában
  • Dodo55
    Van egy olyan érzésem, hogy nagyon durván meg fogja ez most keverni a lapokat :)
  • b-type
    :DD
  • G_ArchAngel #151528
    ez mennyire igaz :DDD
  • Minstrel
  • repvez
    egy kis érdekesség, olvasnivaló
  • Dietrich
    10 rajthelyes büntit érő.
  • mcmoha
    Ez jó!
  • Master91
  • adam46
    Milyen szépen lehet hallani a csattanás hangját. :D Amúgy ekkora béna hibát, komolyan...
  • Master91
    Köszi !
  • Dietrich
    ne szójjá be ;)
  • Szabi #151519
    van Formula E topik.. tessék azt használni.. ;)
  • Dietrich

a szpíker sem semmi :)
  • G_ArchAngel #151517
    Latszott utana a faterja fejen, hogy ez meg neki is nagyon kinos volt, amit a fia muvelt.
  • Totti5
    Simán eltiltanám 1 futamra emiatt...
  • b-type
    Nem láttam a futamot, és elhiszem hogy minőségi verseny volt, de ez a megmozdulás nem volt profi. :(
  • Totti5
  • Master91
    videjót adjatok!
  • Totti5
    Tyű ez komoly volt.

Autók szépek, gyorsak, jól mozognak a pálya jól kialakított Pilóták profik.

Szép csaták voltak.

Prost zseniálisan vezetett hiba nélkül erre az utolsó kanyarban bassza el egy hülye ráhúzással ezzel Heifeldet a falra kente ( pont oldalba, és még fejre is állt... szerencsére nem lett baja ) és ő is kiesett és Di Grassi nevető 3.ként megnyerte a futamot.

Jó lesz ez!!! Frankó sorozat, profi volt, de a pályabírok bénák voltak.
  • Dietrich
    Igen. Mikor először megláttuk ezt az autót IC fanok, rögtön mondtuk, hogy a Dallara lelopta saját magáról a mintát, hogy ne kelljen sokat költeniük a fejlesztésre. :) Némi változtatásokat csináltak még se legyen ugyanaz kinézetre, majd oda adták az FIA-nak, hogy ilyen lesz. :)
    De hát ki ne így tett volna a helyükben.
    És egy hatalmas baleset van a végén.....szerencsére nem lett baja a pilótának a kasztni jól tette a dolgát.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.09.13. 11:06:55
  • Master91
    Indycar .... ? 4 kerék és 2 szárny stimmel
  • Dietrich
    Az autok is sokkal jobban neznek ki

nem is tudom hirtelen, honnan ismerősek részben. ;)
  • RatBaG #151508
  • G_ArchAngel #151507
    Most eltoltottem egy kis idot a Formula E-vel es bevallom mar most jobban tetszik, mint a haldoklo benzines cirkusz. Az autok is sokkal jobban neznek ki, a hanggal egyutt igazi sci-fi feeling. Remelem lesznek versenyek, ahol nem lesz a teljesitmeny visszafogva, epitett palyakon.
  • adam46
    Jaj, de gagyi, istenem, mintha a kamerás manus irányítaná őket. :D
  • Dietrich
    itt vannak a szabályok...aztán ne lepődj meg azon, hogy itt a pit stop autócserét jelent :)
  • Dietrich
    inkább csak nézni, mert hallani nem fogsz semmit :D